roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να χτίσουμε την ταυτότητά μας...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός ξεκινά με θεωρητικά... εύκολη αποστολή τις υποχρεώσεις του στη Superleague καθώς φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να μιλά για το ματς της πρεμιέρας και πολλά ακόμα. Αναλυτικά τόνισε στην «Cosmote TV» τα εξής...

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας: «Καταρχήν είμαστε πάρα πολύ φιλόδοξοι και πάρα πολύ ανυπόμονοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι όμορφο που ξεκινάμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο μας. Έχουμε πολλούς στόχους, αλλά το βασικό είναι να βλέπουμε την ομάδα να εξελίσσεται, να δίνει τον καλύτερο της εαυτό και να μην ξεχνάμε ποτέ ποια είναι η ταυτότητα μας, το στυλ του ποδοσφαίρου μας και το ποια ομάδα θέλουμε να είμαστε. Ξεκινάμε λοιπόν με μεγάλες φιλοδοξίες γνωρίζοντας πως στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε πολύ σημαντικούς αντιπάλους».

Για το πώς σκοπεύει να διαχειριστεί τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα: «Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να χτίσουμε την ταυτότητα μας. Θέλουμε μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει, πρώτα από όλα, από τον ίδιο τον εαυτό της. Παράλληλα θέλουμε μια ομάδα που θα μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα, ανάλογα με τις απαιτήσεις που θέτει κάθε αντίπαλος.

Για αυτό πρέπει να είμαστε μια ομάδα σταθερή σε ότι κάνει. Να έχουμε ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, να είμαστε εξοικειωμένοι με αυτά που θέλουμε από τις στατικές φάσεις και τις μεταβιβάσεις μας. Όλα αυτά χρειάζονται στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Πρώτα από όλα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις. Να χτίσουμε την ταυτότητα μας για το ποια ομάδα θέλουμε να είμαστε. Ακόμα έχουμε αφίξεις ποδοσφαιριστών που πρέπει να γνωριστούμε μεταξύ μας, να ενσωματωθούν και να μάθουν όσα θέλουμε να είμαστε. Στη συνέχεια πρέπει να είμαστε μια ομάδα που θα είναι αποδοτική.

Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε δύο και τρεις φορές την εβδομάδα και να μπορούμε να αλλάζουμε πρόσωπο ανάλογα με τον αντίπαλο. Επίσης, θα χρειαστεί να φρεσκάρουμε τόσο τα πόδια μας όσο και το μυαλό μας για αυτό το σημαντικό είναι όποιος και αν αγωνίζεται να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που θα τους χρησιμοποιεί όλους γιατί για όλους θα έρθει η στιγμή που θα είναι απαραίτητοι και για αυτό πρέπει άπαντες να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Για το πότε θα είναι η ομάδα κοντά σε αυτό που έχει στο μυαλό του: «Αυτό δεν μπορείς να το καθορίσεις ποτέ γιατί το τάιμινγκ των ποδοσφαιριστών που έρχονται είναι τελείως διαφορετικό. Δεν είναι το ίδιο ένας παίκτης που έχει έρθει πριν από έναν μήνα και το ίδιο κάποιος που ήρθε χτες. Όλα έχουν τον χρόνο τους. Όλα χρειάζονται τον χρόνο τους σε αυτή την διαδικασία. Γενικότερα πιστεύω πως πρέπει να έχουμε ένα πλάνο για το τι ακριβώς ζητάμε από τον καθένα αλλά το πώς θα αποδώσει αυτό δε μπορεί να καθοριστεί χρονικά.

Επίσης κάνει δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί γιατί η αγορά θα είναι ανοιχτή για ακόμα 20 μέρες περίπου και πολλά μπορεί να προκύψουν. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε μια ομάδα δεμένη και ο καθένας να δίνει το καλύτερο που μπορεί. Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς και τώρα συγκεντρωνόμαστε στους επόμενους στόχους. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, οργανωμένοι και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Το πότε θα είμαστε 100% έτοιμοι εξαρτάται από το τάιμινγκ των αφίξεων.

Το πρώτο που κοιτάμε αυτή τη στιγμή πριν από κάθε παιχνίδι είναι το ποιοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, πόσοι μπορούν να παίξουν για περισσότερα λεπτά και πόσοι για λιγότερα. Με αυτά τα δεδομένα και με την ανάλυση του αντιπάλου, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανσερραικό θα αποφασίσουμε ποιοι μπορούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για το ματς με τον Πανσερραικό: «Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε την μέγιστη συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών και καλύτερη συνέχεια στο παιχνίδι μας, κάτι το οποίο προκύπτει από την καλύτερη ποιότητα της πάσας. Η συγκέντρωση χρειάζεται για να μπορείς να επιλέξεις ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιτεθείς. Θέλουμε το παιχνίδι μας να έχει μια εξέλιξη και να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα δημιουργήσουμε. Γνωρίζουμε πως όπως όλες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε έτσι και ο Πανσερραικός θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει και θα τα δώσει όλα.

Ο ρυθμός, η νοοτροπία και η συγκέντρωση νομίζω πως είναι πολύ σημαντικά. Όλα αυτά είναι στοιχεία που θα τα χρειαστούμε στο ματς για να μπορέσουμε να συμπληρώσουμε την αλυσίδα. Παράλληλα πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Να είμαστε γρήγοροι αλλά όχι βιαστικοί στις επιλογές μας. Αυτή μπορεί να είναι μια παγίδα. Επίσης χρειαζόμαστε την ταχύτητα για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες καταστάσεις και φυσικά να είμαστε ακριβείς. Νομίζω πως η λέξη κλειδί είναι η ακρίβεια».

Για το τι περιμένει από τα τελευταία τρία μεταγραφικά αποκτήματα: «Αυτό που ζητάμε από όλους. Να θέσουν το ταλέντο τους στην διάθεση της ομάδας. Να είναι μέρος του συνόλου, βάζοντας την ομάδα πάνω από όλα. Ήδη βλέπουμε πως έχουν όλη την καλή διάθεση για να βοηθήσουν. Θα τους δώσουμε τον χρόνο που χρειάζονται για να προσαρμοστούν και όλοι θα τους βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο ώστε η προσαρμογή τους να είναι γρήγορη και καλή».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  • GEO
    GEO Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Geodiv και εγώ φίλε και για το γεγονός που ανέφερες αλλά και ότι η συγκεκριμένη φάρα είναι και ανθέλληνες( Κροατες)και φιλοναζι (τα bluzs Boys ) Όχι ότι δεν έχουμε και εδώ, ( Ελλάδα)τέτοια φυντάνια μην πω και χειρότερους

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι πράγμα???????????
    Ποιος λέει λέξεις που είναι για να κοπούν ως επικίνδυνες?
    Αυτό μας έλειπε να χαρακτηριστούμε ότι λέμε κει επικίνδυνες εφράσεις!!!!
    Παρακαλώ αγαπαητό redgoal και επιτρέψτε μου να απαιτήσω να ψάξετε και να βρέιτε την παραμικρή επικίνδυνη λέξη και να την βγάλετε στην δημοσιότητα να την κρίνει το κόσμος!!!!
    Είναι προσβολή και πρόκληση προς το πρόσωπο μου όταν σέβομαι απεριόριστα το χώρο που σχολιάζω, επιλέγω να ενημερώνομαι και αγανακτώ που κάποιοι το αμαυρώνουν!!!!!
    Εδώ τρώμε το βρίσιμο και την υποτίμηση προσωπικότητας της αρκούδας κάθε λίγο και λιγάκι επειδή δεν βρίζουμε κι εμείς μ΄αυτούς για τις μεταγραφές με όλες τις πιο υποτιμητικές εκφράσεις και βελάσμετα χωρίς το παραμικρό κόψιμο και μιλάμε για σπαμαρίσματα δικά μας????
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

    REDGOAL: Φίλε είναι κάποια key-words που αν τα διαβάσει το σύστημα απορρίπτει αυτόματα το μήνυμα και δεν μας το εμφανίζει καν. Προφανώς κάτι έγραψες αν δεν σπάμαρες. Αν το πόσταρες 10 φορές, επίσης διαγράφεται αυτόματα ως σπαμ. Δεν ξέρουμε τί από τα δυο έκανες

  • Nic
    Nic Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι πάει να πει χτίζουμε.Αν και εφέτος δεν πάρουμε πρωτάθλημα ,τσάμπα το πηλοφορι το μυστρί.Το οικοδόμημα θα καταρευσει στα εξ ον συνετεθει.Μην ξεχνάμε αυτήν την σεζόν βγαίνει ένας στο ΤΣΛ στο πρώτο προκριματικό.Σκεψου την ομάδα 3η χρονιά εκτός ομίλων και καμμία Κούλα ξανά σε ομίλους.Δεν θέλω καν να σκέφτομαι.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει θα είμαστε καλά παιδιά και θα τους μιλάμε με σεβασμό για να μη κόβεται το σχόλιο!!!!
    Αγαπητοί σύγαυροι, παρακαλούμε δεν συμφωνούμε να μιλάτε απρεπώς σε επίπεδα γελοιότητας για την ομάδα, τον κόσμο, τους προπονητές, τους παίκτες και τους προέδρους της ομάδας γιατί αυτοί έχουν τους απέναντι κομπάρσους πάρα πολά χρόνια και θα ήθελα πάρα πολύ να τους έχουν αντί να τους κυνηγάνε να τους διώξουν!!!!
    Όπως επίσης να μην αναρωτιόμαστε πως εκείνοι έχουν χώρο να λένε ότι γουστάρουν και εμείς όχι επειδή αναφέρουμε το πραγματικό γεγονός και νακόβεται και το σχόλιο μας.
    Απίστευτο και όμως αληθινό!!!!

    REDGOAL: Φίλε είναι κάποιες λέξεις που κόβουν αυτόματα το μήνυμα. Όπως και το σπαμάρισμα. Φρόντισε να μην χρησιμοποιείς λεξιλόγιο επικίνδυνο για να κοπεί από το σύστημα, ούτε και να σπαμάρεις...

  • ΠΡΟΒΑΤΟΠΑΔΟΣ
    ΠΡΟΒΑΤΟΠΑΔΟΣ Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ Ο ΝΕΟΣ ΓΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΕΣΜΑΝ ΜΠΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑ

  • geodiv
    geodiv Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ επιμένω και το ξαναγράφω. Χάρηκα πάρα πολύ με την πρόκριση της ΑΕΚ στη μνήμη του παλικαριού , του Μιχάλη, που θα χαίρεται στον Παράδεισο. Είμαστε Ολυμπιακοί αλλά και άνθρωποι!

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος χτίζουμε !!!? Έχει ειπωθεί τόσες πολλές φορές που το εμπεδωσαμε !!!! Εμείς θα χτίζουμε και οι άλλοι θαναι σπίτια τους !!! Φέτος είναι η χρονιά του Κηλαηδόνη !!! Ας ελπίσουμε του χρόνου ναμαστε στο χτισμένο σπίτι μας !! Υπομονή !!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal πολυ μου άρεσε το σχόλιο σου , " Θα βγάζει αποστολή, τώρα είναι ακόμα αρχή :P "
    Θα ήθελα να πώ κάτι και στον φίλο τον Nic και σε όλους τους υπόλοιπούς και πιστεύω να μην τα λέω άδικα . Τα έλεγα και πέρυσι
    Το συμφέρον μας σαν Ολυμπιακός είναι να περάσουνε σε ομίλους και οι 3 (αεκ, βαζελος και πάοκ) για δυο κύριους λόγους
    1. Να αναίβουμε επιτέλους στην βαθμολογία της uefa τα επόμενα 2 χρόνια και εφόσον θα ήμαστε πρωταθλητες θα έχουμε εξασφαλισμένη παρουσια σε ομίλους , πράγμα που θα αναιβάσει και το status μας σαν ομάδα , αλλα θα κάνει και τον προγραμματισμο πιο εύκολο .
    2. Και πιο σπουδαίο . Οι άλλοι (αεκ και βάζελος) έχουνε φτιάξει μια καλη ομάδα βασική αλλα δεν έχουνε βάθος . Το να παίζουνε 2 αγώνες την βδομάδα θα τους δυσκολέψει αφάνταστα . Συν ότι το να παίζουνε με μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη είναι πάρα πολυ απαιτιτικό , είπονο απο τα ταξίδια και πάντα υπάρχει και ο κίνδυνος να φάνε καμια 3-4άρα και να τους χαλάσει την ψυχολογία .

    Οποιός ασχολείτε με το ποδόσφαιρο σοβαρα καταλαβαίνει ότι το συμφέρον του Ολυμπιακού είναι να περάσουν όλοι σε ομίλους

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομιζω οτι αναβληθηκαν λογω προκριματικων Ευρωπης, για αυτο και ρωτησα!!!

    Εμας να αναβληθει γιατι δεν ειναι ακομα ετοιμη η ομαδα (πλακιτσα)....!!!

  • Nic
    Nic Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβαζω οτι βλεπει ενδεκαδα Βρουσαι.Ωχ .Καινουργιος Ταβερνιε μου μυριζει ο Ισπανος..ο Προεδρος γεμιζει το ροστερ με Αργεντινους ,λατινοαμερικανους γενικα .Λετε.........? 10 η ωρα με τις Σερρες στον αδειο ναο?Αυπνιες εχετε ρε παιδια?Χωρις κοσμο τετοια ωρα βγαινουν τα φαντασματα εκει κατω.Αλλα θα μου πειτε πρεπει να συνηθισουν την ωρα του ματς με την τσουρουκιτση και τυχον επιρρεπεις στα ξεπορτισματα παικτες να μην προλαβουν την νυκτερινη Αthens by night

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...