roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Στην Αθήνα Έσε και Σκάρπα για υπογραφές

underarmor
redwell

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ολυμπιακό καθώς οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τις μεταγραφές των Σαντιάγκο Έσε και Γκουστάβο Σκάρπα ή πιο σωστά μια μεταγραφή και έναν δανεισμό.

Αμφότεροι αναμένονται λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Γκενκ να φτάσουν στην Αθήνα για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Οι πολυήμερες διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος για τους ερυθρόλευκους στην περίπτωση του Σαντιάγκο Έσε ενώ τα πράγματα ήταν σαφώς πιο ευκολα για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Νότιγχαμ.

Στις 15:15 αναμένεται στην Αθήνα ο νεαρός Αργεντινός, Σαντιάγκο Εσε, ενώ στις 17:00 θα φτάσει ο Γκουστάβο Σκάρπα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες κάθε ομάδα που έχει σταθερότητα και δεν ξεπουλάει του δυο, τρεις καλύτερους παίχτες της χωρίς να έχει βρει ισάξιους αντκαταστατες τους και προσθέτει επιπλέον έναν με δύο καλούς ποδοσφαριστες κάθε μεταγραφικη περιοδο και όχι καραβιες από τα lidl φυσικά και θα είναι βελτίωμενη κάθε χρόνο Εάν δεν έρθουν τουλάχιστον δύο ενδεκάδατοι ακόμα (εκτός Σκαρπα και Εζε) και εγώ για τρίτους μας βλέπω και φέτος

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    13 χρονια Μαρινάκης στο τιμονι της ομάδας....
    Πείτε μου ποια προοδο εκανε ο Ολυμπιακός μεχρι σημερα.

    ΥΓ. Παρακαλώ τους οικονομολογους και τους λοιπούς χλαπάτσες πιτογυρους και προβατα να σκάσουν.
    Η ερώτηση μου αφορά αγωνιστικό κομμάτι. Αυτά για τα οποία ενδιαφερόμαστε και χανουμε τον υπνο μας ολη τη χρονιά, αυτά για τα οποία χαλάμε τα λεφτά μας, το χρόνο μας, για να δουμε Ολυμπιακό.
    Διοτι κακα τα ψεμματα η μπαλιτσα ειναι ενα αθλημα, ενα θεαμα...αν ειναι να φανατιζομαι, να στηριζω και να υποστηρίζω μια ομάδα μονο και μονο για την ιστορία της και οι σημερινοί να καπηλεύονται αυτή την ιστορία και να εχουν την απαιτηση η στηριξη μας να ειναι δεδομενη εις χαρην αυτης της αγάπης για την ομάδα και την ιστορία της, τοτε να μου λειπει!!!

    Εγώ αγαπώ τον Ολυμπιακό συνολικά ως ιδέα, σεβομαι και τιμώ την ιστορία της ομάδας, τους ανθρώπους που περασαν και προσφεραν τη ζωη τους και τον ιδρώτα τους και τα χρηματα τους για να ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δυνατος και αξιοπρεπής ομάδα.

    Τους σημερινούς για τίπιτα δεν τους εχω... Κοροιδευουν το κοσμο και πουλάνε Ολυμπιακοφροσυνη στα λογια και στα παραμυθια!

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο τρείς κλάσεις πάνω. Δέκα και βάλε. Η μια νίκησε την Ντινάμο που περιμένει να τελειώσουν τα προκριματικά για να ξεπουλήσει τους τελευταίους καλούς της φευγάτους παίκτες έχοντας στο πρωτάθλημα της 4 βαθμούς σε 3 παιχνίδια, ο άλλος έπρεπε να χάσει 6,7-0 βάσει εικόνας αγώνα και προκρίθηκε τελικά με τον αγαπημένο του τρόπο, τα πέναλτι (τέτοιο πέναλτι δεν υπήρχε περίπτωση να δινόταν σε εμάς στις καθυστερήσεις του αγώνα και είναι κάθετος σε αυτό). Τώρα ομάδες τύπου Μπεϊταρ, Χάιντουκ είναι ανάξιες σχολιασμού. Με δυο καλά εξτρέμ και ένα δυνατό φορ (όχι της πλάκας) την πλάτη μας θα βλέπουν όλοι αυτοί.

  • Coscoτάς
    Coscoτάς Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    GEO φέτος ο στόχος του Ολυμπιακού, είναι η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

    Συνεχίζουμε να (ονει)ρευόμαστε το ouzo και τους μεζέδες στο Πασαλιμάνι.

    Στην υγειά των κορόϊδων, βέβαια.

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε όχι και ΤΡΕΙΣ ΚΛΑΣΕΙΣ η Αεκ Παο Μπαοκ θεέ μου τι ακούμε εδώ μέσα, απλά έχουν δεμένο κορμό από πέρυσι και δεν αλλάζουν προπονητές κάθε τρίμηνο

  • Vaggos
    Vaggos Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο Χέσε από τον Άρη ήλθε και ταξίδευε 2 εβδομάδες τώρα;

  • Νίκος Ν
    Νίκος Ν Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΟΚ Άρης τρεις κλάσεις μπροστά
    Θα παλέψουμε για 5-6η θέση
    Δεν είναι ομάδα αυτό, αλλάξαμε Χουάνγκ κ Εμβιλα με ιμπορα (δε στρίβει παιδιά) κ κάμαρα (τον διώξαμε πέρυσι). Αστεία πράγματα. Φρειρε πιο αργος από Σωκράτη. Χοντρό δούλεμα πάμε πάλι για 40 μετάγραφες να ξεπλύνουμε λεφτά από κοκορέτσια.

  • Κόκκινος Πητ
    Κόκκινος Πητ Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πως πετσοκοψες έτσι την ντροπή της Κρήτης,τον μαντιναδορο της σαχλαμάρες,τον μαρινακικο οπαδό κ της πλάκας ολυμπιακο?

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά μεταξύ σοβαρού και αστείου ήρθε και ο Ααρών ναι αυτό το βιβλικό προσωπο που θα περνάμε πριν τρία χρόνια !! Μόνο που πήγε στο ΠΟΑ !!! Τωρα για το Σκάρπα και το Χέσε αν αποδώσουν αυτά που μπορούν θάχουμε τρομερό κέντρο !!! Αν μείνουν και οι Καμαρά Φορτουνης θάχουμε πολλές επιλογές για σφιχτό,παραγωγικό ,πιεστικό κέντρο !

  • Κουβας7
    Κουβας7 Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντυπωσιαστηκα που εκλεισε ο Εσε *αν και αν δεν υπογραψει, πολλα μπορουν να συμβουν) - ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν θα ερχοταν με τιποτα, επειδη μας ειχαν συνηθισει τα γατονια τοσα χρονια στις διαπραγματευσεις να ειναι αστα να πανε. Εχω σουρει πολλα στον Κορδον, αλλα αν ανακοινωθει τελικα ο Εσε, ειναι ενα μιλκρο βημα προς τη σωστη κατευθιυνση-αν και δεν εχει παιξει ποτε Ευρωπη. Για τον Σκαρπα κραταω μικρο καλαθι, ποσα δεκαρια να χωρεσει αυτη η ομαδα. 4 ως τωρα. Το μονο που δεν χωνευω με τιποτα ειναι ο Ιμπορα. ΑΠο που κ ως που? Πρεπει να του χρωστανε κατι οι δικοι μας, δεν εξηγηται αλλιως. Ο ανθρωπος ειναι ντυμενο ξυλο στο κεντρο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...