roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Πρόταση Ολυμπιακού για Ερνάντες...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Νίκολας Φρέιρε για τη θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ και αναζητά τον παρτενέρ του Αργεντινού για την καρδιά της άμυνας, με το όνομα του Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο να έρχεται στην επιφάνεια.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός με αξία 4.000.000 ευρώ στο χρημστιστήριο του Transfermarkt έχει και ισπανικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου. Με βάση τα όσα αναφέρονται ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 3.600.000 ευρώ στην Σικλόν.

Ο ύψους 1.85 κεντρικός αμυντικός, είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας της Σαν Λορέντσο, με την οποία έχει καταγράψει στην καριέρα του 55 συμμετοχές και μετράει 2 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Σαν Μαρτίν παίζοντας σε 22 ματς.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic, απόλυτα σωστός, συμφωνώ με την προσέγγισή σου για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, υπομονή, λες και μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Παρεμπιπτόντως, σύγγαυρε, να σε ρωτήσω μήπως είσαι Θεσσαλός κι εσύ; Το ρωτάω γιατί, όπως κι εγώ, γουστάρεις τον Φορτούνη, ο οποίος είναι πάρα πολύ μεγάλος σε αξία και σε προσφορά στην ομάδα.

  • Νικος 7
    Νικος 7 Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε επιτελους η λιστα Κορδον....!!!

    Ωχ ωχ ωχ, εχει να γινει της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ....

    ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ομίλους δεν έχουμε περάσει, για να περάσουμε πρέπει να αποκλείσουμε μια ομάδα, αλλά με την ομάδα που έχουμε δεν είναι εύκολο! Αν δεν ξέρετε μην μιλάτε! Το ίδιο και για τις αναλύσεις! Με 5 6 βασικούς άνω των 33 του χρόνου θα πρέπει να αλλάξει η μισή ομάδα! Με Αμυντικά χαφ Μπουχάλακη Ισπανίας 36 ετων και Μπουχάλακη @ που πας ?

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έχω πει και το ξαναλέω, έχουμε τόσο χάλια στόπερ που αποκλείεται να έρθουν χειρότεροι από μπα ,Σισε, ρετσο, παπ! Οι Αργειντινοι βγάζουν καλούς αμυντικούς και τους προτιμώ από Αφρικανους! Το θέμα είναι ότι δίπλα σε ένα άπειρο από Ευρώπη Λατίνο καλό θα είναι να έχεις έναν μεγαλύτερο έμπειρο όπως τον μελμπεργκ η έστω ένα σεμεδο στα καλά του! Τελως πάντων δεν βλέπω φως στον ορίζοντα!

  • Nic
    Nic Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα σε ολους.Ειπαμε .Σε Ευρωπαικους ομιλους ειμαστε οπως και να εχει .Μελημα των υπευθυνων ειναι να ερθουν παικτες που να μπορεσουν να κανουν την ομαδα ανταγωνιστικη στο Ελληνικο πρωταθλημα πρωτιστως και μετα Ευρωπη.Οι υπερηλικες παικτες που ηρθαν ειναι για μια χρονια ,δεν ειναι το μελλον.Ειναι για να βαλουν τον Θρυλο σε μια ροτα και μετα σιγα ,σιγα με υπομονη η ομαδα να ανανεωνεται με λιγους παικτες και οχι καθε χρονο με καμμια 20αρια και κορμος μηδεν.Αυτο νομιζω γινεται ,τωρα αν πεφτω τοσο εξω και γινεται ομαδα της αρπαχτης δεν ξερω......Εδω ειμαστε να αρχιζουμε το κραξιμο οχι τοσο εμεις εκ του μακροθεν ,οσο εκεινοι που αγορασανε διαρκειας ,δηλαδη εκ του συνεγγυς.

  • Basketball coach
    Basketball coach Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 12:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να έρθει..φοβερή τεχνική ταχυδυναμη και νεύρο...καλή ηλικία..μακάρι...

  • Alemao
    Alemao Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίκτης με μυαλό και τρομερή τεχνική για στόπερ.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα video φαίνεται με καλή τεχνική κατάρτιση, πράγμα που μας λείπει, ταχύτητα και μυαλό. Οι μεταβιβάσεις του και η συμβολή του στο κατέβασμα της μπάλας, με μακρινές και εύστοχες μπαλιές φαίνονται σαν τα δυνατά του σημεία. Μ ΑΡΈΣΕΙ.
    Να μπορέσουμε επιτέλους να περνάμε το κέντρο, χωρίς να κολλάμε με τα μαρκαρίσματα! Το ότι δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός δεν αποτελεί αναγκαστικά μειονέκτημα. Αν κρατάς τον αντίπαλο εκτός περιοχής, ούτε σέντρες γίνονται, ούτε αναμπουμπούλες! Παίχτες με μέτριο ύψος κάνουν και λιγότερα τσαφ, όταν η μπάλα παίζεται χαμηλά!

  • Γιαννης Κορυδαλλος
    Γιαννης Κορυδαλλος Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλητρα Γκαστον! Πολυ καλη επιλογη Μακαρι να ερθει στον Ολυμπιακο!!

  • Gavros aigio
    Gavros aigio Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλος red goal?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...