roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Είναι πλέον επίσημο του Μπακαμπού

underarmor
redwell

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ήρθε στον Ολυμπιακό πριν από ένα περίπου χρόνο, παρουσιάστηκε ως δεμένος με συμβόλαιο ετών αλλά αποδειχθηκε... άνθρακες ο θησαυρός αφού τελικα είχε μονοετή δέσμευση με τους Πειραιώτες και την έκανε με... ελαφρά για την Αλ Νασρ.

Εκεί έμεινε για ένα μήνα και θα συνεχίσει τελικά στη Γαλατασαράι η οποία τον αγόρασε με 700.000 ευρώ και τον πληρώνει 1.500.000 ευρώ ετησίως, κατά 150.000 ευρώ περισσότερα δηλαδή απο αυτά που ζήταγε από τον Ολυμπιακό για να ανανεώσει.

Ο Κονγκολέζος στράικερ ανακοινώθηκε και επίσημα από την Τσιμ-Μπομ καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της γειτονικής χώρας:

«Επετεύχθη συμφωνία με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σεντρίκ Μπακαμπού και την ομάδα του Αλ Νασρ για τη μεταγραφή του παίκτη. Καθαρό ποσό μεταγραφής 700.000 ευρώ θα καταβληθεί στον πρώην σύλλογο του παίκτη.

Με τον ποδοσφαιριστή υπεγράφη συμβόλαιο για 2 σεζόν, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2023-2024. Αντίστοιχα, ο παίκτης θα πληρωθεί καθαρή αμοιβή 1.500.000 ευρώ για κάθε σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση των πρωταθλητών Τουρκίας.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούω Αφρικανούς παίχτες και βγάζω σπυράκια !!! Μα δεν έχουν μυαλό αυτοί !! Ότι ναναι είναι !!! Άλλοι βασιλιάδες ,άλλοι πολέμαρχοι ,άλλοι αργηγοι χάθηκαν οι σταθερές αξίες της βόρειας Ευρώπης ? Της Βραζιλίας , της λατινικής Αμερικής γενικά ?

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τρίτος επιθετικός πίσω από ικαρντι και ζαχα πήγε! Εμείς δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε για πρώτο! Τώρα με τον Μιλτιάδη όλα θα φτιάξουν, έχω αρχίσει να κοιμάμαι ήσυχος!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ψεμματα αυτής της διοικησης-κωμοδίας, σχετικά με συμβόλαια παιχτών, χρονια τώρα, οχι μονο τη τελευταια διετία, ειναι αμέτρητα και αποδεικνύουν την αναξιοπιστία αυτών που παριστάνουν τους Ολυμπιακάρες σωτήρες της ομάδας.
    Γελάω ακόμα μεχρι σημερα με ενα σωρό περιπτωσεις σαν του ΧΕΡΝΑΝ ΠΕΡΕΖ ......μην πουμε και για άλλες 100!!!

    Αληθεια ομως...ο Καραπαπάς, ο "παράγοντας" της κλάψας, που ειναι κρυμένος; ; ; Γιατί προσφατα ειχε γράψει σε λογαριασμό του οτι "εμάς ο Μπακαμπού πηγε σε ομάδα στα Ιμιράτα με καλό συμβόλαιο και δεν πηγε στην Αεκ που τον ηθελε"...

    Ο Καραλής του εδωσε την απάντηση του, ξεφτιλιζοντας τον, οτι εμεις τουλαχιστον παιχτες που θελουμε τους κρατάμε (εννοωντας τον Πινέδα) και δεν φευγουν".

    Και τώρα ο Μπακαμπού, παει τελικά στην Γαλατάσαράι, αποδεικνύοντας οτι δεν τον ενοιαζαν τα λεφτα μοναχα...αλλα το να παει σε ενα αλλο συλλογο, πιο σοβαρό, πιο νοικοκυρεμένο, οπου θα ειχε να κανει με επαγγελματίες ποδοσφαιράνθρωπους και οχι με τους μανάβηδες και τους μπακάληδες τσιφλικάδες που εχει σημερα η ομάδα μας.

    Οοοοοταν τα προβατα βάλουν μυαλο και ανοιξουν τα γκαβά τους ματια να δουν τι συμβαίνει, ισως αλλάξει η κατάσταση. Αλλα δεν το βλέπω!!!
    Οπότε η κατηφόρα και η παρακμή θα συνεχιστεί χωρις τελος!
    Αφου καποιους τους ευχαριστεί αυτό το εκτρωμα, τι να πουμε αλλο.....; Περαστικά τους; Η ιστορία θα τους κρίνει ΟΛΟΥΣ.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Από την υπόθεση Μπακαμπού και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει τα οικονομικά δεσμά και περιορισμούς που δημιούργησε για τον Θρύλο η κακοδιοίκηση και οικονομική κακοδιαχείριση των τελευταίων 2 ετών , όταν ο επενδυτής παρέδωσε την ομάδα στα χέρια των καβουρο-γρέντζων , των ποδοσφαιρογιάπηδων , των μεγαλο-ατζέντηδων και προπονητών-ταβερνιάρηδων , για να ασχοληθεί ο ίδιος με την Φόρεστ και την Μόντσα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...