roumeliotis

Carwiz

Φιλικό... ξεμούδιασμα 2-1 τη Σλοβάτσκο

casino loutrakiou
redwell

Παίζοντας κατα διαστήματα καλό για την εποχή ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στη Σλοβάτσκο, κέρδισε με 2-1 χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος και δυο γκολ από τον Ελ Αραμπί.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού, με τον Μαροκινό σέντερ φορ να ανοίγει το σκορ στο 29΄, ενώ ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου «πυροβόλησε» ξανά.

Οι Τσέχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 50ό λεπτό με τον Γιούρασεκ, αλλά στη συνέχεια δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. 

Από τα πρώτα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κανείς είναι το γεγονός πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε σε μεγάλα διαστήματα του ματς τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία πάνω στα οποία επιχειρεί να «χτίσει» το νέο Ολυμπιακό, όπως την καλή κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα και το πρέσινγκαρκετά ψηλά.

Σαφώς και υπάρχουν αδυναμίες ακόμη, κυρίως στην άμυνα, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ακόμη ο Ολυμπιακός δεν έχει ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα με τους παίκτες που έχουν επιλεγεί.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης (46' Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46' Ραμόν), Ντόι, Μπα (65' Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46' Ρέτσος), Καρβάλιο (65' Λιάτσος), Φορτούνης (65' Πέπε), Μπιελ (46' Μασούρας), Βρουσάι (65' Μπουτούτσι), Ελ Αραμπί (65' Ζινκερνάγκελ).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Karababoglou
    Karababoglou Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Εαν ο σχεδιασμος του Παναθηναικου στηριζεται στο πως θα κλεψει τους υποψηφιους μεταγραφικους στοχους του Ολυμπιακου εχει αποτυχει παταγωδως.....
    Υ.Γ1
    Δειχνουμε εμπιστοσυνη στη διοικηση κ στον κορυφαιο προπονητη της Ευρωπης....
    Υ.Γ2
    Κωστακη εχεις προετοιμαστει στην πρωτη στραβη να γυρισεις με λεωφορειο???

  • Μανος74
    Μανος74 Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα από αυτά τα παιχνίδια. Ίσως μόνο ατομικά για παίκτες όπως ο Φορτουνης πχ.
    Κατά τα αλλά αυτά.. με το μπάσκετ δεν θα ασχοληθούμε σήμερα;

  • ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕΝΤΓΚΟΛ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΒΕΖΕΝΚΟΦ ΣΛΟΥΚΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τα φιλικά και οι προπονήσεις αλλά όταν αρχίσουν τα επίσημα δε νομίζω ότι θα ξαναδούμε το ανακυκλωμένο κέντρο !! Προσπαθώ να σκεφτώ αγώνα με σοβαρή ομάδα με κέντρο Μπουχα , Καρβάλιο , Φορτουνη και μου γυρνάει σε εφιάλτη !!! Ας κάνει όσα πειράματα θέλει το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο!!! Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι ταχύτητα σήμερα και εκεί αυτοί οι τρεις είναι στην αφετηρία όταν οι άλλοι τερματίζουν !!! Προτρέχω ? Μπα είναι σιγουρακι το αποτέλεσμα και δε χρειάζεται αναλύσεις !!! Δύο σέντερ μπακ ένα 6αρι ένα 8αρι ένα σέντερ φορ δύο εξτρέμ ! Δεν τους πήρες ,πλάκα θα σου κάνει φέτος το μαδημενο, και οι λαγοί !!! Όσο για Ευρώπη ούτε καν περιμένω τίποτα αν δεν έρθουν παιχταραδες !!! Αυτά για αρχή !!!

  • sonof7thejohn
    sonof7thejohn Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντγκολ μην μας αφήνεις τέτοια ώρα , οι βάζελοι γράφουν για κλεισμένο Μιροτιτς και ότι ανακοινώνεται . Ξέρεις κάτι ?? Θ α τρελαθούμε σήμερα ..... Σορρυ σας έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά έχω τρελαθεί !!!

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε για τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι ο Μπαρτζώκας τον θέλει και έχει μιλήσει μαζί του

  • sonof7thejohn
    sonof7thejohn Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντγκολ ο Μιροτιτς μας καίει , κάτι γίνεται με το θέμα αυτό . Μην έχουμε λιποθυμίες .....

  • Nic
    Nic Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ως μη γενομενο .Καμμια ομοιοτητα το παιχνιδι με Βαλβερδε .Η μπαλα γυρναγε πισω στον τερματοφυλακα ,που απο τον βαλβερδε απαγορευοταν δια ροπαλου ,απο τους αιωνιους αμπαλους .Δεν ειδα καμμια βελτιωση .Τα ιδια με τα περυσινα ,με 1-2 παικτες που κανουν τη διαφορα και παιρνουν τα παιχνιδια .Με παλια υλικα δεν φτειαχνεις μεζονετα σερ Μαρτινεθ.Εν κατακλειδι η ομαδα θελει 6-7 παικτες ενδεκαδατους.Αν τους φερουν καλως,αν οχι πιενες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...