roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αλ Χιλάλ... μπάσιμο για Ινμπόμ

underarmor
redwell

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ είναι ένας από τους δυο τρεις ποδοσφαιριστές που έπιασαν... Λιμάνι την τελευταία χρονιά και είχαν καλή απόδοση και φυσικά δεν λείπουν οι ενδιαφερόμενοι για τις υπηρεσίες του.

Ο Νοτιοκορεάτης είναι παίκτης πάνω στον οποίο θα "χτιστεί" ο νέος Ολυμπιακός, τουλάχιστον βάσει των όσων προκύπτουν από τον Πειραιά, εκτός και αν η Αλ Χιλάλ πληρώσει... τρελά λεφτά για να τον αποκτήσει.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ενδιαφέρεται έντονα για τον διεθνή χαφ και θα κάνει προσπάθεια για να τον προσθέσει στο δυναμικό της.

Δύσκολα θα άφηνε την Ευρώπη ο Ινμπόμ για τα πετροδόλαρα αλλά αν έρθει καμιά τρομερή πρόταση που να καλύπτει και τον Ολυμπιακό και τον Ασιάτη κεντρικό μέσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν τα σκάσει η Αραβία να τον δώσει με κορδέλα .Το μοναστήρι να είναι καλά και από καλόγερους άλλο τίποτα.Ο Μαρινάκης βλέπουμε τα σκάει μόνος του ,δεν έχει την περιφέρεια και την ΕΠΟ να τον χρηματοδοτεί με τις ευλογίες του άρχοντα πλέον μετά τις εκλογές.Οσο για τα υπόλοιπα που διαμαρτύρονται μερικοί,υπομονή .Μαρινάκη πουλά επιτέλους.Βουυυυυυυυυυυ,βουβουζελες.

  • Αλεξης
    Αλεξης Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχως ανανεωσανε την παικταρα τον ανδρουτσο

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρεις παίχτες άξιζαν από την περσινή ομάδα! Μπακαμπου, Χαμες και χουαγκ! Οι δυο έφυγαν και περιμένουμε και τον τρίτο!

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 09:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Έρχεται ο Σκραπα !!!!

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 02:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά μην κάνουμε σοβαρές μεταγραφές αυτή την χρονιά. Απλά Θα κάνουμε ανάλογες των προηγούμενων χρόνων. Παίχτες πάνω από 30χρονών, που δεν είναι προτεραιότητα για τις ομάδες τους, που δεν στοιχίζουν πάνω από από εκατομμύριο , που προσπαθούν να τους ξεφορτωθούν οι μάνατζερ τους κλπ κλπ κλπ. Μην πιστέψετε ότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που γνωστοποιήθηκε πρόσφατα θα δημιουργήσει ταμειακά κεφάλαια για σοβαρές μεταγραφές. Το πιο πιθανό είναι ότι ανακοινώθηκε νια να τρέξει η "μάζα" να κλείσει διαρκείας για την νέα χρονιά.

    Μακάρι βέβαια όλα αυτά που γράφω να αποδειχθούν ανοησίες κ ο πρόεδρος να βάλει αυτή την χρονιά το πολυδιαφημισμένο χέρι του στις " βαθιές τσέπες" του, αλλά η συμπεριφορά του κ η δράση των ανθρώπων που ασχολούνται με τα μεταγραφικά τα τελευταία χρόνια δεν μας επιτρέπουν .... αισιόδοξες σκέψεις.

    Αν πουλήσουμε κάποιον από τους ελάχιστους αξιόλογους παίχτες που διαθέτει η ομάδα μας, τότε ίσως να πραγματοποιηθεί καμμιά υποφερτή μεταγραφή ποδοσφαιριστή! Δυστυχώς θα βλέπουμε να δημοσιεύονται σειρά ονομάτων που προφανώς θα αποτελούν επιθυμίες της ομάδας των ανθρώπων που ασχολούνται με τις μεταγραφές, αλλά από "καλή ψαριά" μην περιμένετε τίποτα.

    Πιστεύω φίλοι μου ότι δυστυχώς παρακολουθούμε το καλά σκηνοθετημένο παραμύθι των τελευταίων ετών! Για μένα η καλύτερη μεταγραφή θα ήταν η εκούσια απομάκρυνση του ιδιοκτήτη από τα ηνία της ομάδας μας.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως έχω ξαναγράψει , δεν έχουμε ακόμη "σταυρώσει" ούτε Ισπανική γάτα , όχι ποδοσφαιριστές. Δεν γουστάρει να έλθει κανείς σχεδόν στον Ολυμπιακό ?? Και μας έχουν μείνει αμανάτι για να ξεφορτωθούμε περί τα 18 παλτά.
    Αντίθετα , τα σαΐνια της ΠΑΕ έδωσαν στον Άρη τον ταλαντούχο νεαρό Χρυσόπουλο και στον Μπέο του (Β)όλου τον πολύ καλό και ταλαντούχο Κίτσιο , για να μείνουμε με τους Ραμόν και Ρέαμπτσουκ.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες δεν μπορεί να κλείσει παίχτες για δύο λόγους πρώτον έχουμε 50 παίχτες ρόστερ , δεύτερον δεν έρχεται κανένας Ελλάδα πλέον το θεωρούν χειρότερο πρωτάθλημα και από την Κύπρο, Πολωνία και τα λεφτά στην Τουρκία είναι πολύ καλύτερα , θα έρθει κάποιος όταν θα φτάσει 31 Αυγούστου και δεν έχει βρει ομάδα

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε παιδιά εάν ο άλλος δεν πληρώνει τι να κανει και ο κάθε Κορδον να τα δωσει από την δική του τσέπη?

  • makis
    makis Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε ουτε εναν παικτη δεν εχει κλεισει ο μεγας ατζεντης κορδον. εστω για τη στατιστικη και μπαινει ιουλιος ρεε. α βεβαια γυρισαν ή γυρνανε μεγαλα αστερια για δευτερες ευκαιριες τυπου μπουχαλακη ζιγκερναγκελ αγκιμπου και δεν συμμαζευεται τι να τους κανουμε αλλους παικτες....θελουμε και 5 εκατομμυρια για το μολδαβο ρομπερτο καρλος

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δώστε και τον θεμέλιο λίθο να μπαχαλοποιηθεί τελείως η ομάδα. Κατά τα άλλα ο Κορδόνης είναι διορατικός διευθυντής όπως και ο προπονητής που έρριξε την πρώην ομάδα του στην πιό κάτω κατηγορία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...