roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ο Κορδόν μπορεί να προσφέρει πολλά δώρα»

underarmor
redwell

Βέβαιος πως ο Αντόνιο Κορδόν θα πετύχει απόλυτα στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε αυτόν του προπονητή εμφανίστηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση των δύο Ισπανών.

Πιο αναλυτικά ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού τόνισε: "Πιστεύω πολύ σε αυτό που κάνουμε. Ωστόσο, για όσους δεν γνωρίζετε, ο κύριος Κορδόν έχει συνεργαστεί με τους Βαλβέρδε και Ζαρντίμ. Μπορεί να μας προσφέρει πολλά δώρα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δεχθούμε.

Με ταπεινότητα πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι ενωμένη. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια ομάδα από την αρχή. Είμαι εδώ για να βοηθήσω ό,τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΝΑΙ 8Κ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ PS5 ΧΒΟΧΟΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

    ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΕ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΕΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    τελικό κυπέλλου Ελλάδας θα πάμε φέτος ή θα έχουμε μόνο ευρωπαϊκο τελικο , δε μας είπες ...

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 07:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κορδον μπορεί εσύ πάντως μας μπαφιασες με τα θα θα και τα μπορεί!!!

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύμβουλος ποιάς στρατηγικής του Ολυμπιακού; Mάλλον σε αργόμισθη γλάστρα φέρνει...

  • alekos84
    alekos84 Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    μεταγραφες μεταγραφες πουθενα κανονιστε κυριοι ο κοσμος να ξεσηκωθει ηδη ακουσαμε απο τα χειλη του προεδρου οτι η περασμενη σεζον δεν ηταν τελειως αποτυχημενη τι ηθελε δηδ για να ειναι αποτυχημενη να πεσουμε κατηγορια ελεος

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπλα μπλα μπλα μπλα. Από μπλαμπλά χορτάσαμε κύριε Καρεμπέ και υπόλοιποι κύριοι διοικούντες , προπονητές και τεχνική διευθυντές.
    Σήμερα έχουμε Τρίτη 27, Ιουνίου, αυτή είναι η πραγματικότητα, ο ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει ούτε ενα ποδοσφαιριστή ποιότητας, Πρωτοκλασάτο για την βασική ενδεκάδα, που για την ταπεινή μου γνώμη τουλάχιστο χρειάζεται για φέτος οκτώ βασικούς 11 τους ποιοτικούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

    Διοτι απο αυτό το συνοθύλευμα που έχει σήμερα η ομάδα μέσα και έξω δανεικούς και λοιπά ένα σύμπλεγμα θα ‘λεγα 60 με 67 παίκτες, εγώ θα όρυζα οτι μόνο 3- παίκτες αξίζουν να αγωνίζονται για τη νέα σεζόν με την ομάδα και την φανέλα του ολυμπιακού,τον Πάσχα Λάκη, Τον Νοτιοκορεάτη Ιν Μπονγκ- Γουάνγκ Και το Βραζιλιάνο δεξί μπακ Ρουνερι. Κανείς άλλος.
    Όλοι υπόλοιποι δεν κάνουν για την ομάδα του ολυμπιακού και ας πάνε να κάνουν από τώρα διακοπές,.
    διοτι δεν έχουν καμια θέση στην ομάδα του ολυμπιακού.

    την ομάδα που εμείς Γνωρίσαμε και είδαμε live πως παίζεται πραγματικά το τόπι και έτσι θέλουμε και στο μέλλον να βλέπουμε τον ολυμπιακό Και έτσι αγαπάνε και ονειρεύονται όλοι οι φίλαθλοι του ολυμπιακού στον πλανήτη , να παίζει αληθινή μπάλα και να ξέρουν οι παίκτες να παίζουν πραγματικά μπάλα, επιθετικό ποδόσφαιρο με φάσεις με μπάλα με θέαμα.
    Με Εξτρεμ που να ξέρουν να τριπλάρουνε που ξέρουν σεντράρουν και Και με σέντερφόρ που να ξερει να βάζει την Μαλλα μεσα στο πλεκτό.

    Επαναλαμβάνω Με ικανούς Ποιοτικούς παίκτες που να ξέρουν πραγματικά μπάλα κι ολους αυτούς τους 67 Παίκτες μαζί με τους δανεικούς που έχουνε προσκομίσει μέσα και έξω Στον Πειραιά και στο γήπεδο του Ρέντη , ας τους ξεφορτωθούν επιτέλους γρήγορα να ησυχάσει και ολυμπιακός Φίλαθλος κόσμος Και με την ευχή φέτος να ξαναδεί πάλι μπάλα Όπως παλιά.

    Κύριε Μαρινάκη το’χω γράψει πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, τα ευρωπαϊκά κλαμπ ποδοσφαιρικά, Όταν αρχίζει η καινούρια σεζόν και πάει ομάδα να κάνει προετοιμασία στην Αυστρία η στην Γερμανία Η στην Ολλανδία ή οπουδήποτε αλλού ,
    έχουν όλους τους παίκτες μέσα στην ομάδα. Τον βασικό κορμό κορμό της ομάδος που έπαιζε όλη τη σεζόν την προηγούμενη και τους νέους παίκτες τους έχουν Ψάξει και βρει είμαι σωστός counting και με σωστό στρατηγικό πλάνο και τους εχουν αποκτήσει Πραγματικά
    Για τη νέα σεζόν Επαναλαμβάνω από τον Απρίλιο παρακαλώ μέχρι τον Ιούνιο που έχει τελειώνει η σεζόν. και σήμερα Έχουμε 27 Ιουνίου και ολυμπιακός δεν έχει πάρει ούτε ενα Πεχτη Επαναλαμβάν.
    και εγώ ρωτάω δικαίως, πότε Άραγε θα έρθουν αυτοί πι βασικότατοι πρωτοκλασάτοι και 11οι παίκτες.
    πότε θα κάνουν προετοιμασία και πότε Θα συνδεθούν με τους παλιούς συμπαίκτες τους για να γίνει η ομαδα μια μονάδα.
    Εδώ υπάρχει ενα ξεφρακτο αμπέλι, οργάνωση μηδέν χωρίς πλάνο χωρίς τίποτα. Διαβάζουμε και ακούμε οτι θα πορευτούμε λέει με παίκτες β εθνικής Ισπανίας.
    Αλλου δεν υπάρχουνε παίκτες από την Γερμανία δεν υπάρχουνε παίκτες από την Σκανδιναβία από την Δανία από τη Σουηδία ποιοτικοι εκλεκτοι παίκτες με προδιαγραφές και εμπειρία.

    Θυμάμαι πέρυσι που κάναμε μια σωστή Κίνηση για να πάρουμε ένα σωστό κανονικό προπονητή, τον κορεάτη κύριο Μπίλιτς Έναν σωστό και έμπειρο προπονητή με πολλά χρόνια με την εθνική Κροατίας περγαμηνές που ξέρει την ευρωπαϊκή αγορά και τους παίκτες, και όταν τον κάνατε την πρόταση για να αναλάβει την ομάδα και άκουσε ο καημένος ο φουκαράς 67 παίκτες μέσα και έξω πήραμε την απάντηση. Και το αποτέλεσμα γνωστός σε όλους μετά σε όλη τη σεζόν με άναρχο ποδόσφαιρο χωρίς παίκτες, χωρίς τίποτα.

    Ο Ολυμπιακός για να διακριθεί στην Ευρώπη Όπως τον ονειρεύονται ολοι οι ολυμπιακοί Φίλαθλοι και να παίζει μπάλα σωστή χρειάζεται κυριε Μαρινάκη Όχι λόγια παχιά παχιά παχιά από τους σημερινούς διευθυντές προπονητές Και λοιπούς συνεργάτες που προσκομίσατέ ,
    αλλά έργα να δει Ολυμπιακός φίλαθλος κόσμος πραγματικά, να αποκτώνται παίκτες διαλέκτους Με ποδοσφαιρική ποιότητα και εμπειρία , Όπως σε άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ , Που να ξέρουν πραγματικά μπάλα και να έχουνε προδιαγραφές Και εμπειρίες πολλές από την Ευρώπη.
    Όνων νοείτω.


    Το ένστικτό μου είναι Και η πεποίθεση μου είναι οτι Ο Σάσα Βεζενκοβ θα είναι και την επόμενη Τριετία στον ολυμπιακό μας.

    Καλησπέρα σας με υγεία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...