roumeliotis

Carwiz

Σειρά επαφών για προπονητή ο Κορδόν

casino loutrakiou
redwell

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα του προπονητή και ήδη βρίσκεται σε σειρά επαφών με υποψηφίους στα πάτρια εδάφη ως επί το πλείστον.

Ο Ισπανός φέρεται να έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές και αναζητά μια λύση για τον πάγκο που θα διασφαλίζει αν μη τι άλλο την επιστροφή στην κανονικότητα μετά την... καθίζηση της τελευταίας διετίας.

Ξέρει πολύ καλά πως θα χρειαστεί ένας άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα, που θα μπορέσει να φτιάξει μια ορθολογικά στημένη ομάδα και θα την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου και σε μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Είναι πολλά τα ονόματα για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό με main target κάποιον έμπειρο, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της έκπληξης με κάποιον νεότερο αλλά με βάσεις για να κάνει μεγάλη καριέρα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    νομίζω ότι τελικά ο προπονητής θα είναι ο Μαρσελίνιο , ο οποός είναι ένας ωραίος σύγκρονος προπονητής , που όμως της ομάδες του δεν μπορείς να τις πείς ούτε πολυβόλα στην επίθεση , ούτε συμπαγές αμυντικά . δουλέυουντας βέβαια σε ένα πολυ καλο πρωτάθλημα.
    Θα έρθει πιστεύω γιατι ο Ολυμπιακός τώρα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν και η συνεργασία με τον Κορδον του δίνει περισσότερο ασφάλεια. Απο την Ισπανία η μόνη σοβαρή μεγάλη ομάδα που μπορει να τον προσεγγίσει είναι η Μπέτις αν φύγει ο Πελεγκρίνι . Βαλένθια και Σεββίλι που θα μπορούσαν να αλλαξουν προπονητη , δεν νομίζω να το κάνουν , αφου ο Μπαράχα έσωσε την ομάδα και ο Μεντιλιμπάρ εβαλε την Σεββίλη σε ρυθμούς ευρώπης και την πήγε και στον τελικο .
    Ο Μαρσελίνιο άν θα έρθει εδώ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε ένα ευρωπαϊκο σύλλογο , να έχει παρουσία στην Ευρώπη και να αναιβάσει τα στατιστικά , όπως έκανα κι ο Βαλβέρδε. Η μόνη περιπτωση να μην έρθει τώρα είναι να μην τα βρούνε στο οικονομικο κατα την γνώμη μου

  • Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν 2 Diego Martinez. Αργεντίνος (προπονητής Tigres) τον οποίο εννοούσα εγώ και Ισπανός στον οποίο μάλλον αναφέρονται τα περισσότερα δημοσιεύματα.

    Καθώς δεν έχω παρακολουθήσει κανενός τη δουλειά φαίνεται απο τα στοιχεία ότι μάλλον ο Ισπανός είναι καλύτερη περίπτωση.

    Για εμένα πάντως η καλύτερη περίπτωση είναι του Andre Villas-Boas ο οποίος δυστηχώς δεν έχει ακουστεί για Ολυμπιακό (δεν ξέρω αν θα ερχόταν κιόλας) και ο οποίος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει. Και είναι ίσως ο μόνος απο τους υποψήφιους που θεωρώ ότι μπορεί να σου εγγυηθεί αποτελέσματα και στην Ευρώπη.
    Δεύτερη επιλογή είχα αρχικά τον Quique Flores, βλέποντας όμως πόσα χρόνια σπατάλησε σε ομάδες για τα χρήματα και πόσες αποτυχίες έχει πρόσφατα μάλλον δεν κάνει για τον Ολυμπιακό, οι φιλοδοξίες του μάλλον είναι περισσότερο οικονομικές παρά αγωνιστικές.

    Μ αυτά λοπόν μάλλον θα τους κατέτασα ως εξής.
    1. Andre Villas-Boas (ασυζητητί ο πιο επιτυχημένος προπονητής απο τους ελεύθερους Ίβηρες αλλά 2 χρόνια χωρίς ομάδα, δεν ξέρω τι παίζει).
    2. DIego Martinez (τον Ισπανό) καλός και για Ευρώπη.
    3. Andoni Iraola (σε πολύ καλή περίοδο, ίσως το κουβαλήσει και στον Ολυμπιακό αν έρθει)
    4. Marcelino
    5. Jose Bordalas
    6. Quique Flores

    Σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό δρόμο βλέποντας το ποιούς προπονητές κοιτάζει... ευτυχώς γλιτώσαμε απ τον Γκατούζο.

    Για διαφορετικούς λόγους θα έβαζα εκτός λίστας τους παρακάτω.

    Diego Martinez (τον Αργεντίνο), μ αρέσουν οι Αργεντίνοι για τη νοοτροπία τους στο ποδοσφαιρο, "κυριαρχία, επίθεση και τέρμα τα γκάζια" αλλά ο συγκεκριμένος παρότι προφανώς θα γούσταρε τρελά να βρεθεί στον Ολυμπιακό μάλλον είναι μεγάλο ρίσκο που δεν το αντέχει ο Ολυμπιακός στην κατάσταση που είναι. Με τα ονόματα που κοιτάζει η ομάδα δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε αυτόν.

    Rafa Benitez... Τι να πει κανείς για αυτόν τον προπονητή. Σαφέστατα θα ανέβαζε επίπεδο τον Ολυμπιακό αν ερχόταν ποτέ... αλλά είναι σαφές γιατί δεν πρόκειται να συζητηθεί ποτέ σοβαρά για τον Ολυμπιακό... δεν μασάει απο διοικήσεις, δεν σηκώνει αμφισβήτηση στις επιλογές του απο καμία διοίκηση οπότε θα είχε πρόβλημα στον Ολυμπιακό και η διοίκηση του Ολυμπιακού μαζί του, γι αυτό και πριν μερικούς μήνες που ακούστηκε για μετα-Κορμπεράν ήταν προφανές ότι ήταν παραμύθι.

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 01:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια ήταν ,πέρασε πάει !!! Το όνειρο το ξεκίνησε ο Μαρτίνης που σαν άλλος ΓΑΠ (λεφτά υπάρχουν) μας είπε το (στις 20 Ιουλίου η ομάδα θαναι έτοιμη) ο ΓΑΠ έμεινε ο Μαρτίνης έφυγε !!! Και μετά την 4αρα σπάσαν τα νερά και πλημμύρισαν τα πάντα !!!! Τα κουπιά τα πήρε ο Κορμοράνος !!! Δεν κατάφερε να βρει στεριά όσες μέρες κράτησε και ο κατακλυσμός !!!40 μέρες !!! Και νάσου ο ζεν πρεμιέ των προπονητών !!! Μίτσελ και ξερό ψωμί !!! Το γυρνάει στο πόκερ με το τρία δεκαρια !!! Αν έλα ντε που ξέχασε τους βαλέδες και δεν μπόρεσε να φουλαρει !! Πήρε κάνα δυο καλές παρτίδες ,πήγαμε να ρεφαρουμε τη χασουρα κάπως και αλλάζει φύλλο και του πέφτει Ρεστος !!! Η Μαριγώ καιροφυλακτουσε και παίρνει θέση στο τραπέζι !!! Στο ξεσκαρταρισμα φυγαν κάτι J και Μ και τουμειναν δύο δεκαρια και τρία 6ρια !!! Και έτσι έκανε το φουλακι που έδωσε το πρωτάθλημα στο αεκακι !!! Φέτος θαναι αλλιωτικα τα πράγματα ! Αν αυτός ο Κορδον κατέχει το τόπι , θα φανεί σε κάνα δίμηνο !!! Οπότε μέχρι τέλη Ιούλη θα ξέρουμε αν έχουμε Κορδον η όχι !!! Μπορεί ναρθει και ο Σκραπα !!! Στα σοβαρά τώρα αν είναι γατισιος ο Κορδον και πάρουν ένα έμπειρο προπονητή με 6-7 τοπ προσθήκες πάρτυ θάχει του χρόνου !!!?

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί όσοι κουβεντιάζουν με τον πρόεδρο προτιμούν να ξενιτευτούν στην αραπιά με τις καμήλες και τους Βεδουίνους αντί του Ολυμπιακού; πάει κι σρεντερ ο Ολλανδός που ήρθε και μίλησε με τον Μαρινάκη στα αραβικά Εμιράτα.Προτιμησε κελεμπια από φουστανέλα και τσαρούχια.Μονο ο καδρονας ευδοκίμησε προς ώρας,και όσο αργεί να φέρει προπονητή φοβουμαι ότι θα τον στείλει κι αυτόν σε κανένα Κουβέιτ να δουλέψει.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι χαχααχαχα.Που θα πάει.Θα κάνω πάλι μεταφύτευση μόλις θα πάρουμε προπονητή.Βεβαια όχι πολύ πυκνές γιατί δεν υπάρχουν άλλα μπικικινια.Η μια τρίχα από την άλλη θα έχει αποσταση 3ευρω ταξί.Ετσι για βραδυνές εξόδους.Ναναι καλά ο καδρονας με τον προπονηταρα αν δεν απολυθεί εν τω μεταξύ.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαστε εντάξει τώρα που ξέρουμε που θα παίξουμε μιας και η ικτερικια πήρε το κύπελλο,να βρούμε προπονητή,η θα περιμένουμε τους τελικούς Ιταλίας και κονφερενς.Κατι τέτοια διαβάσω σε κάτι σάιτ και έχασα καί τις λίγες τρίχες που έκανα εμφύτευση και έχασα τα λεφτά μου.

    REDGOAL: Διώξε πια το μακρυμάλλη
    Διώξε πια το μακρυμάλλη
    Διώξε πια το μακρυμάλλη για χατίρι φαλακρού
    Πέντε τρίχες όλες κι όλες
    Πέντε τρίχες όλες κι όλες
    Πέντε τρίχες όλες κι όλες μα καρδιά μικρού παιδιού

    Μακρυμάλλη μακρυμάλλη
    Άιντε βρες κι εσύ μιαν άλλη
    Η αγάπη που της είχες
    Ήταν ένα μάτσο τρίχες

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σηκώσουμε ΤΣΛ στον έβδομο ουρανό αδερφιαααααααααα

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγαυρε ο Ολυμπιακος του ΤΣΛ τελειωσε οριστικα και αμετακλητα.Να ελπισουμε σε καποια πορεια πλεον στο Γιουροπα η στο κονφερενς .Το ιδιο ισχυει και για τους αλλοθρησκους βεβαια.

  • Μαριος
    Μαριος Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν είναι να φτιάξει μια ομάδα που απλώς θα στέκεται καλά στο κονφερενς, ΖΗΤΩ που καήκαμε . Το θέμα είναι να φτιάξει μια ομάδα που θα μοιράζει 5αρες στην Ελλάδα και θα αποτελει φοβητρο για τις μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη .

  • Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξαναγράφω μπας και...

    Quique Flores, Andre Villas-Boas ελεύθεροι, έμπειροι και ικανοί.
    Εναλλακτικά Diego Martinez γιατί θα γουστάρει να δουλεύει στον Ολυμπιακό, Marcelino γιατί με σωστή οργάνωση φαίνεται να είναι ικανός να πετύχει περισσότερα απ ότι έχει κάνει ως τώρα, Iraola (δεν είναι ελεύθερος) επειδή τον ανέφερε φίλος στα σχόλια και φαίνεται να κάνει σπουδαία δουλειά στη Vallecano.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...