roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με Ανιγκό για τρίποντο... ζωής με ΠΑΟΚ

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για την 3η ημέρα των πλέι οφ της Super League την Τετάρτη (05/04, 21:00, Cosmote Sports) και με τον Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην κούρσα για τον τίτλο.

Μια αναμέτρηση με μεγάλες ιδιαιτερότητες αφού οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν τους Θεσσαλονικείς μετά από... αναστάτωση τριών ημερών και εν τέλει αλλαγή προπονητή αφού ο Μίτσελ παραιτήθηκε.

Ο Θρύλος θέλει πάση θυσία το τρίποντο καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, ενώ την ίδια ώρα οι Θεσσαλονικείς αναζητούν το διπλό στο Καραϊσκάκη που θα τους διατηρήσει έστω και με λιγοστές ελπίδες... ζωντανούς στη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Ολιβέιρα, Μπράντον.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    η κανονική θέση του Ανιγκό είναι αυτή που έχει ο Οκκάς . Οσο για τους προπονητές που ακούγονται έχω να πώ πώς ο καλός προπονητη´ς είναι αυτός που όταν ήταν ποδοσφαιριστής ήταν κεντρικός μέσος . Εξαιρεση αποτελεί ο Γκατούσο .

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην παρούσα στιγμή το τονίζω βάρδα μην πει ο Μαρινάκης παραιτουμαι .Τότε να σας δω.Φερτε πίσω τον Μίτσελ να σας δώσει πρωτάθλημα.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν μερικοί ανεγκεφαλοι απόψε σε περίπτωσης στραβης έχουν στο μυαλό τους ,λόγω φυγής του κλαρινογαμπρου να μπουν μέσα και δημιουργηθεί εμφύλια κατάσταση θα είναι πραγματική καταστροφή για τον σύλλογο .Ας το σκεφτούν σοβαρά.Ειτε ήταν απόψε ο Ραβασακιας,ειτεο Ανιγκο το ίδιο και το αυτό είναι.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουν κάνει τα πάντα οι απέναντι για να τους περάσουμε και εμείς "κάνουμε τα πάντα" να είμαστε πίσω!!!!
    Αν δεν πάρουμε και αυτό το πρωτάθλημα παρά τις μ.λ.κίες μας δεν θα φταίνε εκείνοι αλλά εμείς!!!!!
    Ακόμα και εφέτος έχουμε παίκτες που μπορούν να τους το πάρουν για πλάκα!!!!
    Ακόμα και αυτός ο προπονητής τους ίδιους βάζει μέσα, οπότε????????

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρυλε τσάκισέ τους.

  • g7
    g7 Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Από πέρυσι μας λένε πως δυσκολεύονται να βρουν δυνατό προπονητή, πως τους έχουν ρίξει χυλόπιτα κάμποσα ονόματα (διαρροές αυτά που λέω...), και ξαφνικά πάλι μας λένε τι καλός προπονητής είναι ο Μπαχάρ και πως μας έχει αποκλείσει 2 φορές, πως έχει εκφραστεί κολακευτικά ο Καρεμπέ..
    Όχι μόνο λευκή πετσέτα αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά αυτός που τεχνηέντως τα διαρρέει αυτά, δεν ξέρει πως τον Αύγουστο θα ξαναψάχνουμε προπονητή και ότι ο κόσμος με την πρώτη στραβή θα είναι πάλι στα κάγκελα;
    Προπονητή δυνατό που δεν θα τολμάει κανείς ούτε να σκεφτεί κάτι για αυτόν. Τέτοιο προπονητή θέλουμε..

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!! ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...