roumeliotis

Carwiz

Εξάσφαιρος... Θρύλος με Λεβαδειακό 6-0

casino loutrakiou
redwell

Χορταστικός ο Θρύλος με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, φιλοδώρησε με έξι τέρματα την εντελώς ανύπαρκτη ομάδα της Βοιωτίας, με τους Μπιέλ (3', 50'), Κανός (86', 88'), Χουάνγκ (38') και Μπακαμπού (58') να υπογράφουν το 6-0 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Φορτούνης είχε τρεις ασίστ.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με το... καλησπέρα. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μπιελ με ωραία ατομική ενέργεια και φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Νταβίντ Γκροφ, «γράφοντας» το 1-0. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και να σπαταλά ευκαιρίες, πότε με τον Κώστα Φορτούνη (11’) και πότε με τον Γιώργο Μασούρα (15’). Όχι πως οι Βοιωτοί έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Στο 23’ πλησίασαν στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Παναγιώτη Συμελίδη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.  

Ο Γκροφ ήταν και πάλι στο 25’ αυτός που σταμάτησε τη (νέα) κεφαλιά του Μασούρα ενώ ο Πασχαλάκης ήταν στη σωστή θέση για να μπλοκάρει το σουτ του Γιάννη Γιαννιώτα στο 37'. Στο επόμενο λεπτό, ο Ολυμπιακός έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη. Από το σημείο του κόρνερ, ο Φορτούνης έστειλε συστημένη την μπάλα στον Χουάνγκ, που με δεξί σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. 

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκολ. Ο Φορτούνης έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Μπιελ, ο οποίος ξεπέρασε και τον Γκροφ για το 3-0. Πέντε λεπτά μετά, έπειτα από παρέμβαση του VAR, ο Κωνσταντίνος Περράκης καταλογισε πέναλτι σε χέρι του πεσμένου Τριαντάφυλλου Τσάπρα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπακαμπού, πετυχαίνοντας το 12ο τέρμα του στη Super League. 

Ο Παϊτίμ Κασάμι ήταν ο επόμενος που απείλησε, στο 68', την εστία του Γκροφ, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση, όπως άστοχο ήταν και το σουτ του Μασούρα τρία λεπτά αργότερα. Ο Παναγιώτης-Μάριος Βήχος δεν μπόρεσε από πλάγια θέση να νικήσει τον Πασχαλάκη στο 78', με τον Γκροφ να προλαβαίνει τον εφορμούντα Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην αντεπίθεση.

Εν τέλει, ο Ολυμπιακός έφτασε και σε πέμπτο γκολ, με τον Κανός να βρίσκει δίχτυα έπειτα από τη σέντρα του Ματιέ Βαλμπουενά. Το σκηνικό, με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές, επαναλήφθηκε δύο λεπτά μετά, για το τελικό 6-0. 

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν και πάλι στη δεύτερη θέση μαζί με την ΑΕΚ, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα, τη στιγμή που οι Βοιωτοί του Γιάννη Πετράκη παραμένουν εγκλωβισμένοι στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Ραμόν, Φορτούνης (73' Βαλμπουενά), Ανδρούτσος, Μασούρας (73' Μποτούτσι), Μπιελ (59' Κανός), Μπα, Χουάνγκ (59' Κασάμι), Σαμασέκου, Ντόη, Μπακαμπού (59' Ελ Αραμπί).  

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Παζ, Χάμοντ (70' Νίκας), Μεχία (59' Μπελμόντ), Βήχος, Δούμτσιος, Ντεντάκης, Συμελίδης (58' Σαβιέρ), Τσάπρας, Γιαννιώτας (82' Τορό), Βρακάς (71' Σαχπεκίδης).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • MEGA CHANNEL 7
    MEGA CHANNEL 7 Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την Κωλοπετινίτσα ολοι παιχταράδες ειναι. Στα ντερμπι ομως; Κο κο κο κο κο κο. Για να σας δω ρε μαγκες με τα χανουμια. Αν ειστε ομαδαρα και οχι ενα ακομα σκουπιδαριο που λερωνει την ιστορια μας, πηγαινετε στην οφαπ αρενα και ριξτε τους ενα τριμπαλο αλλιως σκαστε και δρομο απο τον Θρυλο μας. Χαρτια υγειας

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθε δημοσίευμα αγαπητό redgoal για την ποδοσφαιρική ομάδα ΚΑΙ ευκαιρία για τους γραφικούς και αντιολυμπιακούς να βγάλουν τα αποθημένα τους αφού στα άλλα αθλήματα είναι κομπάρσοι οι ομάδες τους!!!!!
    Αυτό φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού συνεχώς και έχει γίνει ακόμα χειρότερο όταν μπαίνει το τσίρκο και ο άλλος ο δήθεν αγανακτησμένος που δια ......μαγείας ξαναεμφανίστηκε, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να τα χώνει στους άλλους ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, χωρίς μία φορά να πει κάτι επικοδομητικό για την ομάδα ή έστω ρε παιδί μου μία φυσιολογική αγανάκτηση και μία άποψη που εφέτος δεν τα πάμε καλά!!!!!!
    Αν πάρουμε και το Ευρωπαικό στο βόλευ εκέι να δεις πόση κακία θα πληρώσει η ποδοσφαιρική ομάδα!!!!!!!
    ΠΟΣΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ????????????
    ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;
    Τα μεγάλα γλέντια θα πέσουν ΟΠΟΤΕ ΜΑ ΟΠΟΤΕ η ποδοσφαιρική ομάδα γίνει αυτή που ήταν πάντοτε!!!!!!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!

  • Χάρης Λάρνακα 7
    Χάρης Λάρνακα 7 Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι με τα καφενεια που δεν μπορουν να αλλαξουν δευτερη πασα νικαμε με πενταρες και εξαρες. Οταν παιζουμε ντερμπι η Ευρωπη μας κανουνε πλακιτσα ολοι. Ουστ ρομπες απο τον Θρυλο μας, πελατες της Κουλας και της Ζελας

  • νασος
    νασος Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παιζει σχεδον ολο το πρωταθλημα την κυριακη στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την ΑΕΚ θα σας δούμε , περπατώντας έβγαζαν τα γκολ

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Παππου ετσι ειναι η ζωη: αλλοι αυριο το πρωι εχουν δουλεια οπως εγω, αλλοι γηροκομειο οπως εσυ, αλλοι τρελοκομειο οπως ο "ειμαι αλογο" κι αλλοι στο σχολειο μετα απο ολονυχτια στη γνωστη λεωφορο που συνδεει την παραλιακη με τους Στυλους του Ολυμπιου Διος. Μπιζι ντει τουμοροου.

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραια ποδοσφαιρικσ σχολια..Νομιζει κανεις οτι μπηκε σε νηπιαγωγιο.Αντε πηγαιντε για υπνο εχετε σχολειο αυριο.

  • Σπύρος ΟΣΦΠ
    Σπύρος ΟΣΦΠ Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    σκοτώσαμε το θηρίο....πωωωω

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα παντα με τα κοριτσακια τραβουσα Νικολακι μου. Σε αντιθεση με σενα που σε τραβουσαν τα αγορακια. Οντως τα κολλεγια θηλεων δεν κανουνε και τοσο καλη δουλεια, "δυνη θεση" ωχχχχ το ματι μου

  • Νικος 7 φιλος Σπυριδουλας
    Νικος 7 φιλος Σπυριδουλας Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μανωλακι τραβα ξανα 6η δημοτικου μαζι με τα αλλα κοριτσακια...

    Εκει μας μαθανε το "επιλεκτικα" και "εκ του ασφαλους"...

    Τελικα τα κολλεγια θηλεων, δεν κανουνε και τοσο καλη δουλεια, σε λυπαμαι....

    ΥΓ:Μην ερθεις ξανα Καραισκακη, τους εχεις φερει σε δυνη θεση!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display