roumeliotis

Carwiz

Απουσίες, ερωτηματικά και ροτέισον με ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και τη νέα απώλεια βαθμών, στον Πειραιά ετοιμάζονται πνευματικά και σωματικά για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ με δεδομένα προβλήματα.

Ο Μίτσελ καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε στο τέλος του κλάσικο.

Από εκεί και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Σέρτζι Κανός, ο οποίος ήταν από τους κύριους εκφραστές των επιθέσεων του Θρύλου κάνοντας μια... τρύπα στο νερό βέβαια. 

Ο Ισπανός εξτρέμ αποχώρησε με κράμπες από το παιχνίδι και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Τέλος, άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Χάμες Ροντρίγκες ενόψει του αγώνα με τους κιτρινόμαυρους. Ο Κολομβιανός, στο τελευταίο τεστ πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό παραπονέθηκε για ενόχληση και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 02:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα αμνοεριφια ειναι το μονο π ισχυει απο το σχολιο... Τωρα λεει θελει αυτη τη διοικηση για να εχει το κεφαλι του ησυχο, δηλαδη 15 σερι ματς χωρις νικη ευρωπη αρνητικο ρεκορ ολων των εποχων απο ελληνικη ομαδα και βαζελιακος με μη ηττα φετος να σπαει ρεκορ 35τιας!Α κ εξι ντέρμπι μηδεν νικες. για να μη πουμε για το σουπερ μαρκετ απο το κατω ραφι των 47 χαρτιων υγειας.αν δεν ειναι βαλτο τρολ αξιος της μοιρας του και καθρευτης της αγωνιστικης παρακμης που εκανε μετασταση σε οπαδικη

  • Γιώργος Κέρκυρα
    Γιώργος Κέρκυρα Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Από το 1979 πρέπει να βλέπει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ από την Νέα Φιλαδέλφεια ή από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.......

  • Γιώργος Κέρκυρα
    Γιώργος Κέρκυρα Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά σε όλους!Ευτυχώς μπήκαμε στην Σαρακοστή και σε σαράντα μέρες από σήμερα όπως είναι και το έθιμο,το Πάσχα θα σουβλίσουμε τα αμνοερίφια.Αν είναι αυτός Ολυμπιακός τότε εγώ είμαι βαμμένος Πράσινος......Η διοίκηση που έχουμε είναι αν όχι η καλύτερη αλλά μέσα στις δύο τρεις καλύτερες που είχαμε ποτέ . Αυτό το ξέρουμε καλά εμείς οι παλιότεροι και μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια για να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο!!!!

  • νασος
    νασος Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ενταξει αντικειμενικα δεν εχει ενδιαφερον το παιχνιδι με την ΑΕΚ την πεμπτη

  • Κώστας Νίκαια
    Κώστας Νίκαια Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Για μένα πρέπει να παίξει κανονικά με τον Λεβαδειακό παίζουμε την Κυριακή θέλουμε νίκη με την ΑΕΚ να πάρει λίγο ψυχολογία η ομάδα η ΑΕΚ δεν θα έχει ξεμείνει από επίθεση τι να φοβηθω τον ΛΕΒΔΕΙΑΚΟ;

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 03:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ο Μαρτίνς είπε πως από τον πρηγούμενο Γενσρη άλλαξαν πολλά προς το χειρότερο, τι εννοούσε; Επίσης να δεχτούμε πως η διοίκηση έδωσε βάρος στην άνοδο της Νότιγχαμ, κακώς αλλά ας το δεχτούμε. Το αύριο είναι το θέμα, αν είναι να φέρεις τύπου Γκαγιάρδο ή Μαρθελίνο δεν είναι απαραίτητος ο τεχνικός διευθυντής απλά δίνεις τα κλειδιά στον προπονητή και για τις μεταγραφές και το κρίιμα στο λαιμό του για τυχόν λάθη. Αλλά κάπου πρέπει να δώσεις τα κλειδιά κι όχι πάλι στα μανατζερικά γραφεία.

  • ΙΟΑΝΝΗΣ
    ΙΟΑΝΝΗΣ Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΡΟΤΕΣΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΕΡΑ

  • Γιώργος
    Γιώργος Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα redgoal! Χρόνια πολλά σε όλους. Τα δύο τελευταία χρόνια δεν "κινούμαστε" ποδοσφαιρικά και το βρίσκουμε μπροστά μας. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να δούμε τι κάνουμε εμείς λάθος και να το διορθώσουμε. Για την φάση που ακυρώθηκε το γκολ διαβάζοντας τους κανονισμούς το var πρέπει να δει την τελευταία επαφή. Άρα την κεφαλιά του Βαλμπουενα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κόβει την αντεπίθεση του Ολυμπιακού επειδή είχε κράμπα ο κουρμπελης. Αστείο. Τέλος θα το πω ξανα. Αν κάνουμε σωστή ομάδα, κανονική δε μας νοιάζουν καθόλου αυτά. Ευχαριστώ.
    Υγεία σε όλους

  • Nic
    Nic Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη εζησα το 1979, αυτην την Διοικηση μπορεις να την κατηγορησεις για λαθη και ολιγωρια σε πολλα θεματα ,αλλα μετα συγχωρησεως ουτε χυδαιοτητα ,ουτε τοξικοτητα εκκρινει και μονο αλλοθρησκος μπορει να γραφει αυτες τις.....χαλβαδιες για την διοικηση της ομαδας μας ,παραβλεποντας των αλλων την πραγματικοτητα που αλλοι εχουν χρηματισει τροφιμοι,του ευαγους ιδρυματοςτου Κορυδαλλου ,αλλους που εχουν καταδικαστει για λαθρεμποριο καυσιμων επισημα απο την πολιτεια ,σε αλλους που εχουν παραπεμφθει επισημα με τη βουλα της δικαιοσυνης για κακουργηματικες πραξεις .Μιλαμε για προεδρους ποδοσφαιρικων ομαδων .Σε ποια περιπτωση δεν μας αναφερει η διοικηση συμπεριφερθηκε χυδαια ,η τοξικα , εκτος αν παπαγαλιζουμε τις λεξεις χωρις καν να γνωριζουμε τι σημαινουν.Αν δεν ειναι αλλοθρησκος , η αγραμματος ,τοτε αυτος που τα επικαλειται φωτογραφιζει τον εαυτο του.

  • Toxic Cynic
    Toxic Cynic Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 18:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλά νέα, ήρθε η ώρα να λάμψει ο Μπιτίκι-Μπούτουτσι φύγαμε για τελικό!
    Στο άλλο άκρο της επίθεσης ο Βρουσάι, φορ ο Αραμπί και πίσω του ο Βαλμπουενά, Σαμασέκου κόφτης, Χουάνγκ και Ραμόν αριστερό μπακ.
    All bets are off βέβαια αν ξεκινήσει με περισσότερο του ενός εκ των Μασούρα, Τζολάκη, Όλεγκ, Ανδρούτσο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...