roumeliotis

Carwiz

Εξάσφαιρος... Θρύλος 6-1 τον Παναιτωλικό

casino loutrakiou
redwell

Σε υγιεινό... περίπατο μετέτρεψε το ματς με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη ο Θρύλος καθώς διέλυσε τους Αγρινιώτες με 6-1 σε αναμέτρηση για την 22η ημέρα της Super League, έχοντας για σκόρερς τους Χάμες (61', 75' πεν) με δυο τέρματα, Μπακαμπού (9'), Παπασταθόπουλο (45'), Κανός (67') και Βαλμπουενά (89').

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 50' με τον Καρέλη και για λίγα λεπτά προκάλεσαν... αναταραχή, αλλά δεν κράτησε για πολύ καθώς σε ένα εξάλεπτο (61' - 67') ο Θρύλος βρήκε δυο γκολ και καθάρισε το τρίποντο. Κερασάκι... τα άλλα δυο τέρματα για το 6-1 που ήταν και η ευρύτερη φετινή νίκη των ερυθρολεύκων.

Οι Πειραιώτες επανέκαμψαν άμεσα μετά το 0-3 από την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, στην OPAP Arena και με μια «παράσταση» θεάματος και ουσίας έμειναν μόνοι στην τρίτη θέση, μετά το πάθημα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. 

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων καρποφόρησε μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Ροντινέι να κάνει ωραία ενέργεια από δεξιά και να σεντράρει στην καρδιά της άμυνας, όπου ο Μπακαμπού ξεπετάχτηκε και προλαβαίνοντας τους πάντες άνοιξε το σκορ με το δέκατο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και στο 25΄ λίγο έλλειψε να διπλασιάσει, αλλά το σουτ του Χάμες έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κοντογιάννη, που όμως δεν απέφυγε το δεύτερο γκολ στο 45΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη ο Παπασταθόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους και με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε για τους «ερυθρόλευκους».

Οι γηπεδούχοι είχαν θέσει τις βάσεις για την επικράτηση, παρότι τα «Καναρίνια» μείωσαν στο 50΄ με πλασέ του Καρέλη σε άδεια εστία από ωραία ενέργεια και ασίστ του Κολοβού στον συμπαίκτη του.

Έντεκα λεπτά αργότερα ωστόσο ο Ολυμπιακός ξαναπήρε διαφορά δύο τερμάτων (3-1) με την κεφαλιά του (αφύλαχτου) Χάμες σε εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη και ύστερα έπιασε δουλειά ο «νεοφερμένος» Κανός, στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Πειραιά.

Στο 67ο λεπτό ο Ισπανός έγραψε το 4-1 με αριστερό πλασέ από πλάγια δεξιά και πανηγύρισε με αφιέρωση στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα, με τον Γκορτσίλα να του δείχνει κίτρινη κάρτα προς αποθέσωη της αυστηρότητας και της τυπικότητας, σε μια απόφαση αποδοκιμάστηκε από το κοινό...

Στο 74΄ ο Κανός κινήθηκε γρήγορα στην περιοχή, πρόλαβε τον Κοντογιάννη που τον ανέτρεψε και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ για το 5-1, με πολύ άνεση, ο Χάμες, διαμορφώνοντας.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90ό λεπτό ο Βαλμπουενά γράφοντας το 6-1, με τον Γάλλο να έχει σκοράρει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο Αγρίνιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος (57΄ Μπα), Ροντινέι, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (77΄ Κασάμι), Γκάρι Ροντρίγκες (57΄ Κανός), Φορτούνης (79΄ Ελ Αραμπί), Χάμες (77΄ Βαλμπουενά), Μπακαμπού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοντογιάννης, Λιάβας (69΄ Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης (69΄ Μάρτενσον), Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός (83΄ Μπουζούκης), Μόρσεϊ (78΄ Νταγκό), Ντουάρτε, Καρέλης (83΄ Ζοάο Πέδρο).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

34 σχόλια

  • Νίκος
    Νίκος Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 08:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάλι το μόνο γίδι που βλέπω είσαι εσύ. Όσο για τον Φορτούνη όταν και εαν φέρουν καλύτερο του ας τον παρκάρουν στην εξέδρα. Μέχρι τότε δεν γίνεται να μην παίζει και να παίζουν οι μίζες!

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 07:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορίστε , έκανε κι ένα καλό ο Μαρινάκής !

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΔΙΑ..........

    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

    ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο ότι αντιλαμβάνομαι , το θέμα προπονητή το ξεχνάμε τουλάχιστον για 10 μέρες ακόμα , μετά βλέπουμε

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Για βγάλει κάποιος συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι σημαίνει ότι δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, ο Παναιτωλικός έχει ρόστερ δεύτερης εθνικής ο Κολοβός και ο Καρέλης που είναι οι καλύτεροι τους δεν θα έμπαιναν ούτε στην 20αδα του Ολυμπιακού .....
    Πάμε τώρα στον αγώνα , ο Φορτουνης και τον Χάμες στην ίδια ενδεκάδα μόνο σε τέτοιο παιχνίδι μπορούν να παίξουν μαζί , ο Φορτουνης όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ δεν μπορεί να τρέξει μετά το 30 εξαφανίστηκε , ότι έκανε με τα στημένα.....
    Δεν μπορείς να παίξεις έτσι απέναντι στον Παοκ-Αεκ-παναθηναικο-Αρη .....Ο Ολυμπιακός χτες νίκησε με αυτό το σκορ λόγο της ποιότητας του , τώρα όσο αφορά τους παίχτες , ο Ροντινει είναι μακράν ότι καλύτερο έχει έρθει από το γνωστό γραφείο που συνεργάζεται ο Πρόεδρος και έχει πάρει στην Νότιγχαμ ένα κάρο παίχτες , ο Ροντινει κάνει τα αυτονόητα και παραπάνω μην σας πω ....Για να μην πω ότι μπορεί άνετα να παίξει και σαν εχτρεμ γιατί ο Γκάρι δεν ...Οταν είχε έρθει ήταν βαρης αλλά τώρα κάνει ότι θέλει στο γήπεδο , άσχετα αν φάγαμε το γκολ επειδή στο κόρνερ ξεχάστηκε έξω από την περιοχή...
    Ο Μίτσελ έχει βάλει τα εχτρεμ να συγκλίνουν προς τα μέσα και να ανεβαίνουν από πίσω τα μπακ ,,,,,, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΑ ΝΤΈΡΜΠΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ????
    Στα ντέρμπι που τα μπακ σου δεν περνούν καν το κέντρο πως θα επιτεθείς όταν τα εχτρεμ τα στέλνεις πάνω στο δεκαρι....
    Πως γίνεται τα εξτρέμ σου να μην δημιουργούν ούτε μια φάση σε ένα 6-1 με τον Παναιτωλικό και 80% κατοχή ???? Όλες τις ευκαιρίες τις κάνει ο Ροντινει -Ραμον - Χάμες με πάσες .....Σε αυτά τα παιχνίδια βλέπεις τι προσπαθεί να παίξει ένας προπονητής, και αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθεί να παίξει με τα εχτρεμ σαν δεύτερους επιθετικούς και τα δύο εχτρεμ ,,, αυτό δεν υπάρχει πουθενά , πουθενά όμως .....
    Ο Ραμόν καλός για πρώτο παιχνίδι, είναι λίγο ξάδερφος του Καραγκούνη όταν τον βαρανε αλλά κάνει τα βασικά , αμυντικά στον βλέπω και αφήνει το αντίπαλο εχτρεμ να σεντραρει , δεν πάει επιθετικά , δεν γίνεται να είσαι πάνω στον αντίπαλο και να παίζεις στα 2 μέτρα και να του δίνεις το δικαίωμα να κάνει σέντρα ....
    Ο Κανος όπως είχα γράψει είναι εχτρεμ συνεργασίας , ταχύτατος .....Απλά δεν πάει στην τριπλά πάσα προς τα πίσω συνέχεια , θα πάει μπροστά μόνο σε ανοιχτό παιχνίδι και αυτό λόγο ότι στην Αγγλία δεν πας μπροστά όταν έχεις αντιπάλους γιατί αν χάσεις την μπάλα τρως αυτόματα αντεπίθεση , οπότε την στέλνεις πίσω και ξεκινάς νέα επίθεση, έλα που τα μπακ στην Ελλάδα είναι τις πλάκας

  • Αλέκος7
    Αλέκος7 Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά redgoal αλήθεια αφήσατε να περάσει τέτοιο σχόλιο; Αν είναι να αρχίσουμε όλοι τους χαρακτηρισμούς εδώ μέσα. Και αν κάποιος παρεξηγηθεί να του λέμε μετά δεν το εννοούσα έτσι φίλε

    REDGOAL: Παίδες ηρεμήστε. Κάντε διάλογο κόσμια. Αν δεν μπορείτε θα το σταματήσουμε εμείς

  • Στέφανος
    Στέφανος Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το παραμύθι ότι δεν παίζουμε μπάλα μόνο στους δικούς μας οπαδούς το διαβάζω το ταμείο στο τέλος μετράει και τίποτα άλλο δηλαδή τούς οπαδούς της Ίντερ τους χάλασε το Τσάμπιονς λιγκ που πήραν με το πούλμαν του Μουρίνιο η οι οπαδοί της Τσέλσι δεν πανηγύρισαν το Τσάμπιονς λιγκ του Ντι Ματέο που κακοποίησαν το ποδόσφαιρο στον τελικό με την Μπάγερν; οι τίτλοι μετράνε και τίποτα άλλο

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τοξοβολε χαλάρωσε έχεις ξεφύγει !!! Δε σε αναγνωρίζω !!! Πριν κάνα χρόνο ταγραφες στο χαλαρό και άνετος τώρα θες να δείρεις κόσμο !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! Μπαλλα είναι θα γυρίσει !!! Ακόμα και έτσι όπως είμαστε έχει το κάτι του ο Θρύλος !!! Χρονιά είναι απόκριες μεθαύριο Πάσχα σε λίγο τελείωσε !!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθυστερημένο δεν έχω πει ποτέ κάποιον με πρόβλημα σαν αυτό που λες. Μάλλον εσύ τους έχεις τους ανθρώπους αυτούς στο μυαλό σου έτσι.
    Και επειδή δεν γνωρίζεις τπτ για μένα, έχω δουλέψει με παιδιά με ειδικές ανάγκες και το σύνδρομο της καθυστέρησης που λες και δεν έχει να κάνει με αυτό.
    Προσπαθείτε να πιαστείτε από το παραμικρό ώστε να αντικρουσετε τις απόψεις μου.
    Ειστε τραγικοί πάντως . Και εσύ συγκεκριμένα που δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή σου λέξεις που παραπέμπουν σε σοβαρές περιπτώσεις.
    Ρε τραβάτε από δω...

  • Νίκος
    Νίκος Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7arrow φίλε συγνώμη που θα στο πω αλλά από ποδόσφαιρο μάλλον δεν το έχεις..
    Κανείς δεν είπε ότι ο Ραμόν είναι παιχταράς αλλά έχει κάτι που χρειάζεται να έχει κάθε ποδοσφαιριστής. Ξέρει να κλωτσήσει την μπάλα. Μετά από 2 χρόνια είδαμε αριστερό Μπακ να περνάει με την μπάλα την σέντρα και να κάνει πάσα προς την επίθεση και όχι μόνιμα προς τα πίσω. Αν ο ρεαμπτσιουκ είναι φιλότιμος να τον πάρεις για γαμπρό σου. Αν είναι τρεχαλατζης να τον πας στον στίβο. Για ποδόσφαιρο δεν κάνει.
    Επίσης όσον αφορά τον Φορτούνη θα συμφωνήσω ότι δεν ήταν τρομερός χθες αλλά και μέτριος είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους κατσαπλιαδες που παίζουν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...