roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Επιστροφή στις νίκες με Παναιτωλικό

underarmor
redwell

Επιστροφή στις υποχρεώσεις της Super League για τον Ολυμπιακό ο οποίος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (13/02, 21:00, Cosmote TV) στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης και θέλει μόνο το τρίποντο.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, αλλά και από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να μην αφήσουν τη διαφορά στη βαθμολογία να μεγαλώσει.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τον Μαρσέλο, όπως και τους Ρέαμπτσιουκ (σ.σ. λόγω καρτών), Σισέ, Ντόι, Βρουσάι (σ.σ. για λόγους τακτικής) και Μπιέλ (σ.σ. για ξεκούραση), ενώ συμπεριέλαβε σε αυτή τον Μπα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • CRUSADER  7
    CRUSADER 7 Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομιζω οτι δεν εχει νοημα να γραψω πλεον αλλα η αγαπη μου για τον ΘΡΥΛΟ δεν με αφηνει!!! Ειμαι της παλιας GATE 7 του 80-90. Με απολυτο σεβασμο και θαυμασμο γνωριζα (εξ οψεως) τα παλικαρια μας (Λιοφαγο , Σοκολατενιο ,Βουκελατο, Γκιραπα, κ.α) . Οι πιο πολλοι εχουν φυγει στον παραδεισο!!! ). Οι υπολοιποι (μαζι με μενα) ζουν για τον ΘΡΥΛΟ μας. Δεν θα επιτρεψουμε ΠΟΤΕ να μας ΔΙΑΛΥΣΕΙ οποιοσδηποτε !!!!!!!!!!!!!! ΠΑΛΙΑ GATE 7 FOR EVER!!!!!!!!!! CRUSADER 7.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΚΟΛ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΡΑΜΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπαμε .Μεταξύ των μεγαλομεσαιων ομάδων εφέτος ο Ολυμπιακός είναι κορυφή.Μεταξυ των κορυφαίων υπολείπεται.

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά αραιωστε να φαινόμαστε πολλοί.

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοσμοσυρροή στο ναό.Τελικα η στάνη είναι μεγαλουτσικη.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε το Αγρίνιο μετά το χ των μπουγατσοκιμάδων με τον Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    γκέλαρε ο πάοκ , ο βάζελος ζορίστηκε χτες , γενικά είναι αυτό που σας είπα . Κι άλλοι είναι κακοί . η άεκ είναι μόνο λίγο σοβαρή αλλά ακόμα κι αυτή , ο μέτριος Ολυμπιακός μπορεί να την κερδίσει . Χρειάζεται απλά να κάνουμε τα βασικά !!! Μόνο επίτηδες μπορούμε να βγούμε από 2οί και κάτω .

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βρουσαι θα έχει την αντιμετώπιση που είχε ο Αρβιλα.Μετα από ντέρμπυ εζυγισθη και ευρέθη ελλιποβαρης για τέτοια παιχνίδια,οπότε άντε σιγά -σιγα να αλαφρωνουμε από τα χαρτιά υγείας.Μετα σειρά έχουν Μασουρινιο,Ανδρούτσου και λοιποί συγγενείς.Υ.ΓΑυτο το πρότζεκτ που τον έφερε λέει ο ίδιος ο πρόεδρος (για αυτό παίζει άλλωστε)στην ομάδα 3-3τα τρώει;Με τον Άρη δεν μας έσωσε , παράταση πηγαίναμε και δεν ξέραμε αν περνούσαμε.Αν αλλάξει κάποτε ιδιοκτήτη η ΠΑΕ μέχρι και τα πόμολα πρέπει να αλλάξει από παντού.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίααααααα!!!!!! Αφού υπάρχει τόση θέληση από όλους τους προπονητές όπως και ο Μίτσελ για κάποιους παίκτες όπως π.χ. ο Μασούρας χωρίς να έχει καταλάβει κανείς το γιατί και ποτέ δεν δικαιώθηκαν, τότε γιατί δεν τον χρησιμοποιεί αριστερό μπακ που ξέρει μπάλα, τρέχει, μαρκάρει, κάνει καλύτερες σέντρες και δεν γυρίζει την μπάλα μονίμως πίσω όπως ο Μολδαβός;
    Έπειτα ο Σισέ όσες φορές βγήκε μπροστά στην αντίπαλη περιοχή εκτός από τα γκολ ήταν σε μέσα όλες τις φάσεις, γιατί δεν τον δοκιμάζει φορ πόσα περισσότερα γκολ θα χάσει από τους υπάρχοντες, αντί να έχει τον φόβο όταν τον βάζει στόπερ;
    Έτσι κι αλλιώς θα τους έχει μέχρι το καλοκαίρι ουσιαστικά σε απραξία και έχει κενά η ομάδα σε κάποιες θέσεις γιατί δεν τους δοκιμάζει από την αρχή σε επίσημο παιχνίδι αφού φαίνεται ότι έχουν κάποια φυσικά προσόντα για αυτές τις θέσεις?????
    Έτσι κι αλλιώς η χρονιά χάθηκε "ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ" άσχετα ανα υπάρχουν περιθώρια από ελάχιστα στο κύπελλο έως πάρα πολλά τουλάχιστον στο πρωτάθλημα!!!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε διαφωνώ όσον αφορα τον Βρουσάϊ . Και για μένα η θέση του είναι αριστερο εξτρέμ και μάλιστα η γνώμη μου είναι πώς ίσως με εξαιρεση τον Γκάρυ και τους δυο καινούργιους που δεν τους έχουμε δεί , αλλα δεν πιστεύω να είναι τίποτα το σπουδαίο , ότι είναι ο καλύτερος που έχουμε στη μετα Ποντένσε εποχη . Δυστυχώς αλλα έτσι είναι . Το να παίζει πίσω είναι ένα λάθος που άρχισε με τον Μαρτινς και συνεχίστηκε . Προφανός ο παίχτης δεν είναι εξτρέμ επιπέδου κανονικου Ολυμπιακου , όμως σε σχέση με αυτούς που έρχονται τα τελευταία 3 χρόνια άξιζε περισσότερο να παίζει αυτος .
    Ρωτησα γιατι δεν πήρε τον Βρουσάϊ με το σκεπτικο ότι όποτε χρειάστηκε κάποιων πίσω απο τον Ρεαμτσουκ , αυτόν έβαλε . Τωρα δεν έχει Ρεαμτσουκ κι αν χρειαστεί κάποιον , θα βάλει μάλλον τον Ανδρούτσο ακόμα χειρότερα δηλαδη .
    Οποτε αμα καταλαβαίνω καλα , οι Μπα και Σισσε έχουνε την αγωνιστικη ετοιμότητα , αφου έκαναν προπονησεις με την ομάδα , απλα τους λείπει ο ρυθμος. Κάτι είναι κι αυτο !!!
    Λές να γίνει κανενα κουφό με ενεργοποίηση του Ντε λα Φουέντε ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...