roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κρατάει το... τρίποντο 1-0 τον Άρη

underarmor
redwell

Δεν έπιασε υψηλή απόδοση ο Θρύλος αλλά ακόμα και με ένα καλό διάστημα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στον σκληροτράχηλο Άρη με 1-0 χάρη σε γκολ του Μασούρα στο 47'.

Οι ερυθρόλευκοι σε ένα σχεδόν γεμάτο Καραϊσκάκη σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δημιουργήσουν φάσεις κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης ανέβασαν... στροφές και έστω και με το μίνιμουμ σκορ πήραν τη νίκη.

Η ομάδα του Μίτσελ Γκονζάλες έμεινε μόνη της στην τρίτη θέση και στο -3 από την ΑΕΚ, υποχρεώνοντας τον Άρη στη δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια του.  

Με αλληλοκαλύψεις, πίεση στο μισό γήπεδο αλλά και καλό passing game, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα μακριά από την εστία του Χουλιάν Κουέστα. Το πρώτο μέρος θα το ξεχνούσαν όλοι γρήγορα, αν δεν ήταν για τη φάση του 43ου λεπτού. 

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, πέρασε την μπάλα από τους Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα να τη στέλνει στα δίχτυα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο βοηθός έφυγε για τη σέντρα, αλλά το VAR είχε άλλη άποψη, μιας και ο Τσέχος μέσος ήταν σε θέση οφσάιντ, με το γκολ να ακυρώνεται.  

Άλλο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μίτσελ πέρασε στο ματς τον Μασούρα και ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ σκόραρε 56 δευτερόλεπτα έπειτα από την είσοδό του στο γήπεδο, με το κεφάλι μετά τη σέντρα του Χάμες Ροντρίγκες. 

Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το momentum, οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν, με τον Κουέστα να διώχνει σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Σεντρίκ Μπακαμπού στο 50’. Πολύ πιο δύσκολη, αλλά κι εντυπωσιακή, ήταν η επέμβαση του Ισπανού τερματοφύλακα στο 71’ στο κοντινό πλασέ του Πεπ Μπιελ - που έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια - με τον Μασούρα να μην μπορεί με προβολή να στείλει στη συνέχεια την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.  

Ο Άλαν Πάρντιου έβαλε ό,τι είχε σε επιθετικό στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο «καθαρή» ευκαιρία ο Άρης δεν έκανε. Αντίθετα, ο Κουέστα χρειάστηκε να επέμβει τόσο στο φάουλ του Μπιελ στο 81’ όσο, κυρίως, στο τετ α τετ με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Το 1-0 δεν άλλαξε ως το τέλος, με τις δυο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (18/1), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης (46’ Μασούρας), Χάμες (78’ Σαμασέκου), Παπασταθόπουλος, Μπιελ (88’ Ροντρίγκες), Ροντινέι, Ινμπόμ, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπακαμπού (70’ Ελ Αραμπί).  

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα (73’ Μάνου Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (85’ Πάλμα), Νταμπό (79’ Ντουκουρέ), Γκρέι (73’ Καμάτσο), Μαντσίνι.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

33 σχόλια

  • ΖΧR
    ΖΧR Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΒΑΖΈΛΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΣΤΟ 95 ΜΟΥΦΑ, ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΊΑ ΣΤΑ 10 ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΣΤΑ 5 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΖΕΛΑΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΤΟΧΉ ΜΠΑΛΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

  • Capitano7
    Capitano7 Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε και λέμε
    Πασχαλάκης: είναι λίγο καουμποϊ Παρ όλα αυτά κλάσεις ανώτερος από Βατσλίκ
    Παπασταθόπουλος: Από την ώρα που μπήκε παρτενέρ του ο Ντοη έχει γίνει σταθερός
    Ντοη: Το παλλικαρι (γιατί τέτοιο είναι) μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ταχύς, η φυσιολογική του θέση να είναι χαφ , ΟΜΩΣ είναι δυνατό σκαρί, δίνει ότι έχει και δεν έχει με αποκορύφωμα την αυτοθυσία του στη φάση του Άρη στο 2ο που γυρνάει η μπάλα στο πέναλτι και ήταν πάρτο βάλτο και στα καπάκια βγαίνει πάλι με τάκλιν εκτός περιοχής και κοντραρει πάνω του και πάει κόρνερ. Λάθη θα κάνει, όμως αυτό το παιδί αξίζει να προσεχθεί
    Μολδαβικό Μινγκ: Δίνει ότι έχει κι ότι μπορεί, απλά για Ολυμπιακό δεν μπορεί.
    Ροντινεϊ: Επιθετικά μου αρέσει, δείχνει κανονικό μπακ που μπορεί να περάσει έστω έναν αντίπαλο και να σεντραρει, αμυντικά μη ξεχνάμε κυρίως αυτός έχει μπροστά του Φορτούνη, οπότε....
    Εμβιλά: Τίμιος αλλά όσο περνούν τα χρόνια όλο και πιο αργός, χθες πάντως έκανε καλό παιχνίδι και απελευθερώθηκε μετά την είσοδο Σαμασέκου
    Χουανγκ:Όχι κάτι ιδιαίτερο εχθές, σίγουρα όμως δεν υστέρησε, δίνει πάντα ότι έχει. Παρεμπιπτόντως νομίζω στο πρώτο ημίχρονο αυτού που του έκανε ο παίχτης του Άρη νομίζω ήταν κόκκινη και αντί για αυτό έφαγε κίτρινη κι ο ίδιος.
    Μπιελ: Φιλότιμος, σίγουρα εκτός θέσης, αλλά έχω να πω άσχετα αν του βγαίνουν ή όχι έχει αντίληψη των πραγμάτων, χαρακτηριστική μια φάση στα μισά του πρώτου ημιχρόνου που ενώ τρέχει προς τα πίσω να καλύψει σταματάει απότομα γιατί έχει μυριστει ότι θα δώσει ο αντίπαλος πάσα στα άκρα και χωρίς να βλέπει γυρνάει και τη κλέβει.Θετικος για εμένα.
    Φορτούνης: Κάνω πάντα αυστηρή κριτική σε αυτόν όσον αφορά τη διάθεση και τον τσαμπουκα που δεν βγάζει κάποια χρόνια τώρα.Χθες ήταν αρνητικός και ανευρος με αποκορύφωμα μια σέντρα που πήγε να βγάλει από δεξιά που έστειλε τη μπάλα σαν να τη χτύπησε 5χρονο.Στα πιο εύκολα παιχνίδια μέχρι στιγμής μου άρεσε, στα πιο ζορικα θα δείξει, χθες πάντως ήταν αρνητικός.
    Χάμες:Αν εξαιρέσεις ένα παιχνίδι μαζί με Φορτούνη σε όλα τα υπόλοιπα είναι εξαφανισμένος, πάνε να κάνουν συνέχεια την ίδια κίνηση, ορισμένες φορές "κουτουλανε" κιόλας, σε τέτοια παιχνίδια πρέπει ή ο ένας ή ο άλλος.Στο δεύτερο που πήρε εκείνος τη μπαγκέτα της οργάνωσης ειδικά στην αρχή πέρασε ορισμένες απίστευτες κάθετες και τον είδα πιο ορεξατο γενικότερα ακόμα και στα τρεξίματα του, έβγαλε και την ασσιστ μη ξεχνάμε.
    Μπακαμπου: Προσωπικά δεν μου αρέσει.Αυτο που με εκνευρίζει εμένα δεν είναι ότι θέλει 4-5 φάσεις για να ένα του γκολ, αλλά στο πρεσάρισμα του.Ξεκινανε όλοι σωστά να πρεσαρουν κι αυτός είναι ένα κλικ πιο αργός στον να ξεκινήσει, αφήστε που πετάει κάτω τη κεφάλα και σαν καρτούν κάνει δύο τρία δευτερόλεπτα τα πόδια του σβούρες μέχρι να ξεκινήσει.
    Μασούρας:Πέτυχε το γκολ με το που μπήκε, οπότε του έδωσε και άλλη ψυχολογία, έχω πει πολλές φορές εξτρέμ χωρίς ντρίπλα ΔΕΝ, χθες πάντως τα έδωσε όλα έτρεχε ασταμάτητα κάτι που έχει καιρό να κάνει, σίγουρα βοήθησε το γκολ σε αυτό
    Σαμασέκου:. Σκύλος, κλέφτης, μπάλα δεν ξέρει, αλλά με θεωρητικά μπαλατους παίχτες δίπλα του θα είναι καλός κι αυτός.
    Γκάρι: Όταν εχει όρεξη (και δεν είναι τραυματίας)τα κάνει όλα σωστά εκτός της σέντρας, το ταϊμινγκ της σέντρας!
    Ελ Αραμπί: Δυστυχώς ο Άραβας που τόσο λατρεύω πλέον δεν!Δεν είναι ότι χάνει το γκολ είναι ότι καθυστερεί μια αντεπίθεση φωτιά για να κάνει ένα ανούσια Τσαλικάκι κρατώντας τη μπάλα, που το ίδιο πάει να κάνει στο 90φευγα ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ (έγκλημα) που είχε σαν αποτέλεσμα να τη χάσει, να κερδίσουν φάουλ και είχαν την ευκαιρία να μας ισοφαρίσουν στα χασομέρια.Ο Σωκράτης όπως σωστά σχολίασε ένας φίλος τον Άραβα εκραξε και όντως έσκυψε το κεφάλι γιατί κατάλαβε τη μαλαγανιά του.
    Εν κατά κλειδί, ανούσιοι και αοσμοι στο πρώτο, κάτι κουνηθηκαμε στο δεύτερο αλλά σε αυτό βόλεψε το γρήγορο γκολ. Πιστεύω πολύ στη 2η θέση κι ότι έχει το προβάδισμα για τη πρώτη το Χανουμι..Οπως και να έχει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως αγαπητό redgoal επειδή κάποιοι δεν είδαμε τον αγώνα του πας με τον πάο βλέποντας τα πορωτοσέλιδα των εφημερίδων ακόμα και από τις ουδέτερες - αντικειμενικές διαβάσαμε για πέναλτι τραβηγμένο από τα μαλιά αφού είχε προηγηθεί χέρι του Κουρμπέλη!!!!
    Βλέπουμε σε εκπομπή τηλεοπτική την φάση και πράγματι ο Κουμπέλης κερδίζει μεν γρηγορότερα την μπάλα αλλά με το χέρι από τον αμυντικό και μετά τρώει την κλωτσιά που δινόταν με πέναλτι δε αλλά αφού πρέπει να παραδεχτείς ότι ο αμυντικός είχε πρόθεση να κλωτσήσει τον Κουρμπέλη και όχι την μπάλα γιατί αλλιώς δεν θα δινόταν;
    Και για να ευθυμίσουμε και λίγο είχε προηγούμενα ο αμυντικός και βρήκε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ.......!!!!

    REDGOAL: Φίλε αν το χέρι είναι κολλημένο στο σώμα δεν υπάρχει παράβαση. Αν ο αμυντικός κλωτσάει τον επιθετικό εντός περιοχής, είναι πέναλτι. Τι να κάνουμε δηλαδή; Αν γινόταν για μας η ίδια φάση με ανατροπή του Ελ Αραμπί, τα ΜΜΕ που λες ότι λένε για τραβηγμένο, θα λέγανε για πεναλτάρα. Είναι θέμα... από πού τα τσεπώνουν τα ΜΜΕ. Αναλόγως γράφουν φίλε. Εμάς εδώ δεν μας ταΐζει κανένας και έχουμε όλη την άνεση να γράφουμε ελεύθετα αυτό που βλέπουν τα μάτια μας
    Υ.Γ. Ούτε εμείς είδαμε τον αγώνα ολόκληρο. Μόνο τα στιγμιότυπα

  • AngK7
    AngK7 Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 08:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα με τα 3 10άρια είναι ότι δεν έχει πλάτος η επίθεση. Μαζεύονται κ οι 3 στο κέντρο κάνουν το ίδιο και οι αμυντικοί . Χθες στο 1ο ημίχρονο αν είδατε όλη η αριστερή μεριά ( του Ρέαπτσουκ) ήταν άδεια και απο επιθετικούς κ αμυντικούς , γι αυτό έβαλε τον Μασούρα για να δώσει λίγο πλάτος κ απο αριστερά.
    Αυτό το σύστημα με τα 3 δεκάρια θα μπορούσε να δουλέψει μόνο αν είχαμε 2 φουλ-μπακ στυλ Τσιμικα - Ομαρ να γίνονται επικίνδυνοι με σέντρες. Με το υπάρχον ρόστερ δεν μπορεί να δουλέψει.

  • νασος
    νασος Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 05:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ λεω τωρα ....αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατεβει και με χαμες και με φορτουνη και με πιελ στα ντερμπι θα κλαψουνε και τα σημαιακια του κορνερ.
    η ομαδα ηταν κακη.
    απο την εποχη ποντενσε περιμενουμε ενα εξτρεμ ικανο στο ενα εναντιον ενος δηλαδη ελεος καπου.
    καλος ο ροντινει μακαρι να παρουμε και αναλογο παικτη αριστερο μπακ.

  • Azeooo
    Azeooo Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 01:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεαμπτσιουκ Ροτινει δεν περιγραφω αλλο
    Ευτυχως που δεν παιζουμε φετος με καμια σοβαρη ομαδα οπως Μπενφικα Ναπολι Κτλ κτλ θα μετραγαμε πολλα

  • ΣΚΑΙ 13  SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα,πήγα στο γήπεδο,μετά από καιρό.Στο β΄μέρος παίκτηκε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να κερδίσει πιο άνετα.Από κει και πέρα
    όπως το είδα τον αγώνα από μέσα,πάνω κάτω συμφωνώ με τον αντιπρόεδρο.Ο Άρης είχε διαβασει το σύστημα του Ολυμπιακού με τρία 10αρια και με πολλούς παίκτες στο κεντρο και αμυνα είχε μπλοκαρει τον Ολυμπιακό γι αυτό δεν μπορούσε να κάνει φάση.Επίσης υπήρχε πρόβλημα και με τις αντεπιθέσεις του Αρη καθώς δεν υπήρχαν επιστροφές.Χωρίς υπερβολή οι μόνοι παίκτες που μαρκάρουν από τα χαφ και μπροστα είναι ο Χουάγκ και ο Μακαμπού,Ο Εμβιλά κόβει μεν αλλά όταν φτάνει τον αντίπαλο γιατί είναι αργός.Ο Φορτούνης καλώς βγήκε στο ημίχρονο.Ο Ελ Αραμπί πια δυστυχώς έχει γίνει μέρος του προβλήματος,Τον αγαπώ και τον θεωρώ στους 15 καλύτερους ξένους του Ολυμπιακού διαχρονικά αλλά το καλοκαίρι πρέπει να φύγει.Σήμερα κόντεψε να γίνει μοιραίος,ειδικά στις καθυστερήσεις όπου εξαιτίας του ο Αρης είχε κερδίσει φάουλ έξω από τη περιοχή σε επικινδυνη θέση.Ο Παπασταθόπουλος τον άρχισε στα μπινελίκια (όχι άδικα)σε εξευτελιστικό βαθμό.Το είδα καλά γιατί ήταν κοντα στη κερκιδα που καθόμουν.Το αποκορύφωμα ήταν ότι ο Μαροκινός έσκυψε το κεφάλι και δεν έβγαλε κιχ,δείγμα ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του,διότι σιγά μην άφηνε πριν 3 χρόνια το Σωκράτη να τον κράζει.Εχει καταλάβει και ο ίδιος ότι πλέον δεν τραβάει.Πάντως αυτο το σύστημα με τα 3 δεκαρια δεν πρέπει να κατέβει στα ντέρμπι,γιατί θα φέρει βαριές ήττες.Αυτά για το σημερινό αγώνα.

    REDGOAL: Αν δεν κάνουμε λάθος, τον Ντόη έκραζε ο Παπασταθόπουλος

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη κύριε Κορρε αλλα δεν πρέπει να το λέμε έτσι . Τι θα πει κραταμε μόνο το τρίποντο ? Κανονικο πρέπει να λέμε εμφάνιση για να χτυπήσουν καμπανάκια . Σήμερα δεν υπήρχαμε . Σχέδιο μήδεν πάλι . Ο Μίτσελ πέρα βρέχει .
    5 σοβαρές ομάδες έχει το πρωτάθλημα όλες κι όλες . Κι από αυτές ο Αρής είναι ο χειρότερος . Κι ένας αντικειμένικος αμα είδε το μάτς δε θα νομίζει με σιγουρια ότι έμεις ήμαστε καλύτερη ομάδα .
    Πρέπει να λέγονται αυτα , γιατι μερικοι νομίζουνε ότι έχουμε ομαδάρα κι άμα αρχίσουνε οι κατραπακιές θα τους φταίει ο Μπαλτάκος , ο Κοκκαλης και τα λοιπα ...

    Υ.Γ το καλοκαίρι πήγε να ξεκινήσει επανάσταση εδω μέσα που μερικοί γράφαμε ότι καλύτερα να μην αναναιώσουνε τον Αραμπί με 1,5 εκ γιατι πλεον δεν μπορει . .. Τωρα που δεν μπορει να βγάλει 20 λεπτά αγωνα μας κακοφένετε

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχαχαχαχαχαχαχα ρε...εισαι αστείος. Δε στο λεω με ασχημο τρόπο. Ειλικρινά. Προκαλείς ευθυμία στον άλλον με αυτά που γράφεις. Να σαι καλά.

    Το να λες "εκανε ενα κακο ημιχρονο" δεν σε τιμάει για οσα εχεις πει σε αλλες κριτικές για αλλους παίχτες.
    Δηλ ενα ημιχρονο κακο αλλους οταν κανουν τους θάβεις και τον Φορτούνη λες ελα μωρε και τι εγινε ; ; ;

    Επισης αυτοακυρώνεσαι. Διοτι κράζεις τον προπονητη επειδη εβγαλε τον Φορτούνη....αλλά μας παραδεχεσαι οτι εκανε κακο ημιχρονο. Ρε...εισαι τρελός; ; ;
    Tι ηθελες δηλ...να τον αφησει μεσα; ; ;

    Παιδάκι να ειχες βαλει να το τζαρτζάρουν οι παιχτες του Αρη, θα κερδιζε και μια μονομαχια.
    Ο Φορτούνης, οσο κι αν σε στενοχωρεί, ο παιχταράς σου...το καμάρι σου, ειναι Α Ν Ε Υ Ρ Ο Σ. Τον φυσάς και πεφτει κάτω! Αυτο που τον σώζει ειναι οτι έχει τεχνική, ωραίο σουτάκι και κοντρα σε Ιωνικούς και Λαμίες, μπορεί να διακριθεί και να βοηθήσει. Μολις ομως τον παίξεις λιγο σκληρά, εξαφανιζεται!

    Παρολα αυτά σε επομενο παιχνιδι μπορει να ειναι καλύτερος και το ελπίζω και το πιστευω.
    Περιμενω πως και πως να βγεις να μας λες παλι ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ και ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ!!!

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαα

  • Greg07
    Greg07 Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες το τι έχω κατεβάσει στο έγχρωμο γίδι του ΠΑΣ δεν λέγεται , με εμάς ήταν mvp όργωνε από εκεί , σήμερα δεν μπορούσε να περάσει τον βαγιανιδη, μιλάμε το τι του έχω πει σε ευχές δεν λέγεται, μα είναι δυνατόν να είσαι στην μικρή περιοχή σου και να κάνεις κοντρόλ πάνω από το ύψος του κεφαλιού σου ρε ..... Μην πω , και αιντε και το έκανες γιατι σου έφυγε , αντί να πας μετα με το κεφάλι αφού έκανες την πατάτα , να περιμένεις να κατέβει η μπάλα να την διώξεις με κουντουπιε, οποίος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει για πόσο μυρωδιά παίκτη μιλάμε , δεν θέλω να τον αναφέρω κάπως αλλιώς, τέλος πάντων βαζελες τους λένε γιατι έχουν βαζελίνη , κωλοφαρδοι ήταν κωλοφαρδοι παραμένουν, δεν μπορεί άλλο αυτός ο θίασος , θα ξεκινήσει η κατηφόρα και δεν θα εχει σταματημό, ποιο πιθανό να το πάρουν ένας εκ των ΑΕΚ ΠΑΟΚ Ολυμπιακόυ , αυτά τα ζουδια με τίποτα , redgoal ευχαριστώ!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...