roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Διαψεύδουν από Πειραιά για Χάμες-Γαλατά

underarmor
redwell

Οι Τούρκοι λένε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες συμφώνησε με τη Γαλατά και πως υπάρχουν επαφές των δυο ομάδων για να γίνει μεταγραφή εδώ και τώρα του Κολομβιανου στην "Τσιμ-Μπομ", όμως αν πιστέψουμε τι λένε στον Ολυμπιακό, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Αν και δεν θέλουμε να απαντάμε σε μυθεύματα, ξεκαθαρίζουμε ότι ο Χάμες δεν παραχωρείται και ότι δεν κάνουμε καμία συζήτηση με καμία ομάδα», αναφέρουν από τον Πειραιά.

Οι πρωταθλητές διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ισχύουν τα όσα γράφουν οι Τούρκοι και κατά συνέπεια μπαίνει... τέλος στο σήριαλ που πήγε να δημιουργηθεί με πιθανή μετακόμιση του έμπειρου μεσοεπιθετικού στην Τουρκία.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • Ache
    Ache Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow μπάλα δεν παίζουν τα ονόματα, μπάλα παίζεται μέσα στο γήπεδο. Χάμες και Μαρσέλο παίρνουν μαζί πάνω από 5 χαρτιά το χρόνο, δικαιολογούν τα λεφτά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο;
    Ο Χάμες ήρθε ως ευκαιρία και για να σταματήσει η μουρμούρα από τις αποτυχημένες κινήσεις του καλοκαιριού. Δεν υπήρχε ανάγκη στην συγκεκριμένη θέση από τη στιγμή που είχε αποκτηθεί ο Μπιέλ, είχε επιστρέψει στις προπονήσεις ο Φουρτούνης, υπήρχε μπακ απ ο Βαλμπουενα και μπορεί άριστα να παίξει την θέση και ο Ινμπεομ.
    Στα εξτρέμ και στα μπακ είχες θέμα με τους παλαίμαχους Βρασαλικο, Μαρσέλο και τα λαχεία Ντελαφουέντε και Μπόουλερ.

    Σαν Ολυμπιακάρας έχω δει Ντέταρι, Ριβάλντο και Ζιοβανι στον Ολυμπιακό, ο κούκλος από την Κολομβία δεν μου λέει και πολλα

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    το μόνο σίγουρα είναι πώς για να το διαψεύδουν , τελικά ισχύει ... Τώρα το τι θα γίνει θα δούμε . . Αν γκελάρουμε σήμερα , αύριο θα είναι στο αεροπλάνο

  • Δημήτρης Καμίνια
    Δημήτρης Καμίνια Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μία ερώτηση...πόσο διαφέρει μία κάκιστη αντίδραση ενός παίκτη (συμφωνώ τεράστιου αλλά και κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο) σε γκολ που πέτυχε προς την εξέδρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού με χειρονομία που ''λέει'' .... ψιτ πολλά λέτε... βουλώστε το, από μία άλλη αντίδραση (που ποτέ δεν είδαμε ή ακούσαμε είναι αλήθεια) στα αποδυτήρια της Τούμπας αλλά μάθαμε από διαρροές παικταράδων (που είναι και σήμερα αναντικατάστατοι) και κολλητών τους στην εξέδρα οτι είπε κάποιος παίκτης για ομάδα και οίκους ανοχής............Καλή Χρονιά να έχουμε.

  • Τζον Ντιλέμα 7
    Τζον Ντιλέμα 7 Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ω τι κριμα; Δεν θα φυγει ο Κολομβιανος μποτοξακιας που νομιζει οτι μας κανει χαρη που παιζει στη Θρυλαρα μας; Ρε αντε χασου Φλωρινιωτη

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ φίλε Red7Arrow παρότι σε κάποιες στιγμές έχω διαφωνίσει λίγο με κάποια σχόλια σου τα περισσότερα είναι η απόλυτη πραγματικότητα!!!!
    Αυτό που γίνεται με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ??????? να ειρωνεύονται και να χλευάζουν παίκτες που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνικές ομάδες και ούτε πρόκειται να δουν είναι το λιγότερο ιεροσυλία!!!!
    Η πραγματικότητα βεβαίως δεν αλλάζει με μικρότητες!!!! 47 εμείς - 39 όλοι τους το κοντέρ και ο κόσμος δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να ασχοληθεί για να απαντήσει αλλά καλά κάνεις που το τονίζεις!!!!!
    Η αντίδραση του Χάμες όταν σκόραρε σε εκείνο το παιχνίδι έδειξε το πως αισθάνεται με όλα αυτά!!!!
    Όταν ειρωνεύεσαι παίκτες ΧΑΜΕΣ, ΜΑΡΣΕΛΟ και πολλούς άλλους όπως και Φορτούνη ακόμα από άλλους, γελάνε και οι γραμμές των γηπέδων και όταν είσαι αυτόματα λάτρης της μετριότητας των απέναντι όλα τα χρόνια γελάει το σύμπαν και στο γήπεδο έρχεται κάποτε η στιγμή που τους γελοιοποιεί!!!!
    Μήπως είδαν και ποτέ παίκτες επιπέδου όπως ακόμα και των σημερινών αλλά και των προηγούμενων χρόνων των τιτανοτεράστιων ΖΙΟΒΑΝΙ, ΡΙΒΑΛΝΤΟ, ΚΑΡΕΜΠΕ, ΤΟΥΡΕ, ΙΜΠΑΓΑΣΑ και δεκάδες άλλων σούπερ παικταράδων;

  • Kosmas777
    Kosmas777 Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow Δηλαδή μου λες τώρα φίλε ότι έχει δίκιο που τσαντίστηκε επειδή τον έβγαλε ο Μίτσελ και ότι είναι λογικό που ξενέρωσε? Αυτό κάνεις φίλε... Βάζεις πρόσωπα πάνω από την ομάδα....Ο Μίτσελ έκρινε ότι πρέπει να βγει μπορεί σωστά μπορεί λάθος... Τι να κάνουμε να δικαιολογησουμε τα νεύρα του Χαμες? Ή είναι λογικό να θέλει να φύγει επειδή βγήκε απλά αλλαγή? Κανονικά ξέρεις τι έπρεπε? Να είναι στον πάγκο το επόμενο ματσ λόγω αντίδρασης... Ποιος είναι ο Χαμες δηλαδή να αντιδράει έτσι?

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 04:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον έχω κράξει πολύ τον Χάμες γιατί περιμένω περισσότερα από αυτόν και όχι πασουλες στα δύο μέτρα....Φυσικά μιλάμε για μεγάλο παίχτη και για αυτό περιμένω και περισσότερα ουσιαστικά σε 2 παιχνίδια εχει παίξει και όπως είχα γράψει όσες ατομικές ενέργειες για να ανοίξει την άμυνα έχει κάνει ο Φορτουνης στο πρώτο παιχνίδι κιόλας που έπαιξε βασικός , έχει κάνει ο Χάμες 6 μήνες τώρα....
    Σε διάφορα σιτε έχω δει ότι ο ίδιος έχει πει στον Μάνατζερ του ότι θέλει να φύγει άμεσα και εδώ είναι που λένε το όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.....
    Επίσης η ανανέωση μέχρι το 24 έχει γίνει Η είναι να γίνει ανανέωση , ξέρει κανείς ? Το trasfermarkt λέει ότι δεν έχει γίνει ανανέωση και το καλοκαίρι του 23 γυρνάει πίσω

    REDGOAL: Φίλε ο παίκτης σε 5 μήνες από τώρα μένει ελεύθερος. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψεη το +1 έτος

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά εχουμε πλάκα ωρες ωρες....
    Στην ειδηση οτι φευγει ο ΧΑΜΕΣ αρχισαν ολοι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ τα "ας φυγει κι ας παρει μαζι του και το φιλο του", "δεν τον εχουμε αναγκη εχουμε Φορτούνη" κτλ κτλ κτλ......(ξερνάω βαρεμάρα).

    Ρε Ολυμπιακάρες της κακιάς ώρας....ρε γραφικάτζες....Οποιος φεύγει δηλ γινεται κακός ;;; Ας ειχαν τα άντερα να τον κρατήσουν οι διοικούντες μας.
    Ας μην τον εβγαζε χωρις λογο σοβαρο ο Μιτσελ σε παιχνίδι που ειναι καλός. Κακα τα ψεματα....δεν τον βγάζεις ολοκληρο ΧΑΜΕΣ αλλαγη απο τη στιγμη που παιζει καλά.
    Λογικό ειναι να τσαντιστεί.
    Δεν ημουν ποτέ της άποψης να βαζουμε προσωπα πανω από την ομάδα. Ετσι λοιπόν δε θα το κανω ουτε τωρα. Ομως οταν ο Χαμες που ειναι ενα προσωπο σημαντικό, θίγεται από ενα αλλο προσωπο (Μιτσελ) δεν ειναι δυνατόν να τα βάλω με τον παίχτη. Δηλ ο Μιτσελ εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό ; ; ; To παίζει big Boss κανοντας μαγκιές με τον Χάμες???
    Εχετε καταλάβει οτι (εσεις οι ιδιοι το λετε αλλωστε πολλες φορες) ειμαστε στην Ελλαδίτσα και τη Superleague!!!
    Eχουμε, ο θεος ξερει πως, εναν τετοιο παιχταρα στα ελληνικά γηπεδα και τον κάνουμε αλλαγή για να το παίξουμε υπεράνω ταχα???

    Δεν ξερω αν θα φυγει η όχι τελικά.........πάντως ΑΝ φύγει, θα ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ μεγάλη.

    Και υποψιν, το οτι το διαψεύσανε στην ΠΑΕ αυτό εμένα μου δείχνει ότι ΙΣΧΥΕΙ αυτο που ακούστηκε και απλά κερδίζουν χρόνο επειδή σίγουρα θα αντιλήφθηκαν τον "θορυβο" της μουρμούρας και της απογοήτευσης του κόσμου!!!
    Θα πήγαν να το παίξουν μάγκες και τσούξαν οι πωποί οταν αρχισε η γκρινια να φτάνει ταχυτατα στα αυτιά τους.

    Ομως τώρα, μετά τη διαψευση, αν τελικά ΦΥΓΕΙ η ξεφτίλα θα είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!

    Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.....είμαι πολύ περίεργος!!!

  • Νic
    Νic Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλύτερα για να κτυπαει ο Κώστας τα στημένα για να γράφουμε και κάνενα γκολ.Ξερει ότι πλέον στην η σύγκριση με τον Φορτουναρο υστερεί.Οσο έλλειψε ο Κώστας από την ομάδα είδαμε τα χάλια μας με το που γύρισε η ομάδα πήρε τα πάνω της.

  • Ache
    Ache Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν θελει να πάει, και ρθει στη θέση του βαρβάτο εξτρέμ και αριστερό μπακ, να πάει στο καλό και να πάρει και το φιλαράκι του μαζί.
    Με τέτοιον Φουρτούνη και Χουάνγκ δεν θα λείψει και πολύ.
    Ξέρει καντάρια μπάλα αλλά όταν τρέχει πλέον είναι σαν να τρέχει κουτσός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...