roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Διπλό» του Θρύλου στην ΑΕΚ Β’

underarmor
redwell

Νίκη για τον Ολυμπιακό U23 μέσα στην έδρα της ΑΕΚ Β’ στα Σπάτα, με σκορ 1-2 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΚ ήταν αυτή η οποία είχε την πρώτη καλή στιγμή, καθώς στο 1′ μετά από σέντρα που έγινε από τ’ αριστερά ο Ζίνι πλάσαρε από κοντά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 7′ έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Παπαδούδης αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια ανέβασαν αρκετά την απόδοσή τους και άρχισαν να βγαίνουν στην επίθεση. Στο 18′ ο Κωστή «γέμισε» στην αντίπαλη περιοχή με εκτέλεση φάουλ, ο Καλογερόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον Χατζηεμμανουήλ όμως να μπλοκάρει σταθερά. Τέσσερα λεπτά μετά, στο 22′, ο Απ. Χριστόπουλος κέρδισε το πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρυσόπουλου, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ε. Χριστόπουλος και άνοιξε το σκορ στο ματς.

Ο Ολυμπιακός U23 μετά το γκολ της ΑΕΚ Β’ έγινε ο κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και στο 26′ ο Λιάτσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Η ανατροπή για τον Θρύλο δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 39′ ο Λιάτσος σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ για το 1-2, με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Β’ πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να ανησυχεί τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι πήραν τη νίκη με το υπέρ τους 1-2 και κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς στην έδρα της ΑΕΚ Β’ «Σεραφείδειο», στα Σπάτα.

ΑΕΚ Β’ (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Παρράς, Ντάικο, Κάτσικας, Σταμούλης, Ρουκουνάκης (87′ Σταμούλης), Γερολέμου, Γκολφίνος (60′ Σκόνδρας), Ε. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος (61′ Σπυριδάκης), Ζίνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U23 (Γ. Οκκάς): Παπαδούδης, Λιάτσος (84′ Κουτσίδης), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος (84′ Κεραμίδας), Κατσουλίδης (69′ Νίκολιτς), Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος (69′ Μπα), Καράκουτης (76′ Ιμπαγάσα).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είχα τι να κάνω , είχα και την περιέργεια και είδα τον αγώνα .
    Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι κατ αρχήν ότι κανένας δεν μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα λόγος δύναμης . Ειδικά οι μπροστινοί είναι όλοι αδύναμοι στον κορμό . Κατα τα άλλα αυτοι που φένονται λίγο καλύτεροι απο τους άλλους λόγο τεχνικής είναι οι Λιάτσος και Μαρίνος κι ο Κωστη που λόγο δύναμης δεν μπορούν για παραπάνω . Γενικά πολυ κακο επίπεδο και κακό ποδόσφαιρο . Επίσης πολυ κακή εντύπωση η νοώτροπία παιχτών και του προπονητή που οι μέν παίχτες πεφτανε για να κάνουνε καθυστερήσεις το τελευταίο 5λέπτο κι ο Οκκάς έβαλε 3ό στόπερ στο τέλος , φανταστείτε ενώ δεν απειλούνταν κάν , για να πάρει το μάτς ...
    Εχούμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τις αναπτυξιακές ομάδες για αυτό και δε θα βγάλουμε κανέναν παίχτη μέχρι να αλλάξουνε μυαλα .
    Η ομάδα θέλει , όχι τώρα γενικά , έναν προπονητη επιπέδου Στόρκ και ένα διευθυντή ακαδημίας τουλάχιστον επιπέδου Ελευθεριάδη . Αλλα γενικά στην ομάδα μας απο την κορυφή μέχρι ακαδημία δεν μακροημερεύει κανείς που έχει σοβαρή σχέση με το ποδόσφαιρο .

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Το δεύτερο γκολ του Λιάτσου ήταν εξαιρετικό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...