roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δείξαμε τις ικανότητες που έχουμε»

underarmor
redwell

Πεντάσφαιρος... Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη με τον Μίτσελ να δηλώνει ικανοποιημένος από το 5-0, τόσο με την απόδοση των παικτών του, όσο και με τη διάρκεια που είχε η ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: 

«Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δείξαμε τις ικανότητες που έχει η ομάδα και παίξαμε για 90 λεπτά όπως πρέπει. Δεν κατεβάσαμε ταχύτητα. Αν κατεβάζουμε ταχύτητα θα είναι σαν να αλλάζουμε κατηγορία και δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό. Πρέπει να παίζουμε με την ίδια ταχύτητα. Αυτός ήταν ο στόχος μας να παίξουμε με διάρκεια. Από τις πέντε αλλαγές μας, οι τρεις σκόραραν».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Μαδριλένος τεχνικός αχολίασε για την απόκτηση ενός εξτρέμ και το εάν παραμένει προτεραιότητα μετά τη συνύπαρξη Χάμες - Μπιελ - Φορτούνη: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είμαστε πολύ απαιτητικοί από τους παίκτες αυτούς. Είμαστε οι ίδιοι που ισοφαρίστηκαμε σε 2-2 με τον ΠΑΣ από έλλειψη καλής στάσης.

Χρειαζόμαστε πολλά απόγευματα για την κανονικότητά μας. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει πάντα ανταγωνισμό στο ρόστερ. Όλες οι αλλαγές σήμερα πήγαν καλά. Αυτό είναι προειδοποίηση για όλους. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν διαφορετική την 11άδα».

Για το ότι στα άσχημα φταίει ο προπονητής και στα καλά ευθύνονται οι παίκτες: «Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι πιο παλιό αυτό το ρητό από μένα. Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος για ότι κακό γίνεται και τις κακές αποφάσεις.

Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο όταν ο Χάμες, ο Μπιέλ και ο Μασούρας είχαν αυτά τα τελειώματα. Δεν ψάχνω πουθενά αλλού την ευθύνη. Να κοιτάς το που φταις εσύ. Να κοιτάς στον καθρέφτη. Την προηγούμενη εβδομάδα εγώ ήμουν υπεύθυνος. Τώρα είναι οι παίκτες. Νιώθω να δικαιώνομαι όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα».

Για τα μεταγραφικά και την ενίσχυση: «Δεν αλλάζει τίποτα. Το πλάνο συνεχίζει όπως είναι. Χρειαζόμαστε κανονικότητα. Βρισκόμαστε σε ιδιαίτερη θέση στο πρωτάθλημα. Πάντα μιλάμε με τον πρόεδρο, τον αθλητικό διευθυντή και με τον Αβραάμ. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση για τον ανταγωνισμό».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 07:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να πει και ο Μιτσελ.6-7 μηνες αν βγαλει στον παγκο θα του ερθει κουτι.Δεν θα παιρνει κανα κατοσταρικο τον μηνα?
    Ξερεις απο ανεργος που ηταν να καθαρισει μια 700αρα χιλιαδες ευρω γυρνωντας στην Ισπανια?Μια χαρα.
    Τωρα οτι η ομαδα θυμιζει τα πετρινα χρονια του Σαλιαρελη,ειναι φανερο.Μια στραβωνει ενα ματς,κυριως λογω της αστειας αμυνας μας οπως και τοτε,και αρχιζει η γκρινια και η αμφισβητηση των παντων,μια ριχνουμε καμμια τεσσαρα σε κανενα μικρο εξαιτιας των καλων μεσοεπιθετικων μας οπως και τοτε,και επιστρεφει το πανηγυρικο κλιμα και η αισιοδοξια.

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    το καλος είναι πώς στο υψηλο επίπεδο ( που εμεις δεν ήμαστε προς το παρρον και μάλλον και πρός το μέλλος ) είναι και τα mind games πολυ μεσα στο παιχνιδι . Κι οι προπονητες άλλα λένε κι άλλα εννωούνε .
    Γιατι αμα τα εννωει ο Μιτσελ αυτα που λέει , έπρεπε να είχε φύγει ήδη .

  • Αργύρης
    Αργύρης Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασύλληπτα τα ρεκόρ του Παο σε πέναλντι και κερδισμένες αποβολές! Ούτε ίχνος σε βάρος του!

  • νασος
    νασος Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ μιτσελ θα υπαρξει αν δεν ξαναδουμε στα μπακ ανδρουτσο και ολεγκ...... θα παρεις ενα καλο αριστερο μπακ και ας ελπισουμε μαζι με τον ροντινει απο την αλλη πλευρα να μην μας ξαναπονεσουν τα ματια μας.....

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 00:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαλάρωσε Μίτσελ μη τα αλλάξεις σε καμιά βδομάδα !!! Στα δύσκολα εξαφανιζολ !!! Σιγά τη νίκη με τους ψοφιους !!! Όρθιος τατρωγε ο άλλος !!!

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασε ραβασακια.Τις ικανοτητες τις εδειξες στα Γιαννινα που απο 0-2 το εφερες 2-2.Τωρα που χασατε το πρωταθλημα ,κανετε και καμμια νικη.Χρονια Πολλα σε ολους τους συγαυρους με υγεια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...