roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Εύκολα... 5-0 ο Θρύλος τον Αστέρα

underarmor
redwell

Με μεγάλη ευστοχία στις τελικές του ο Θρύλος, με πίεση ψηλά και με ορεξάτους τους μεσοεπιθετικους του και δη τον Χάμες, έφτασε σε ένα άνετο 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για την 15η ημέρα της Super League.

Ο Μπιέλ μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ για να έρθει το 2-0 από τον Χάμες στο 35' και άλλα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο με Μπακαμπού στο 68', Γκάρι στο 84' και Μασούρα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 5-0.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε «εκρηκτικά» τον αγώνα. Στο 3’ από ασίστ του Φορτούνη, ο Χάμες πλάσαρε με τη μία από πλάγια δεξιά, αλλά όχι όσο δυνατά θα ήθελε, δίνοντας την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει σταθερά.

Ένα λεπτό αργότερα (4’) η νέα πίεση των παικτών του Ολυμπιακού ψηλά απέδωσε καρπούς. Η μπάλα κατέληξε στον Φορτούνη που «σέρβιρε» προς τον Μπιέλ κι ο Ισπανός με αριστερό σουτ έξω απ’ την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 8’ ο Αστέρας έχασε τρομερή, τριπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει άμεσα. Από χαμηλή σέντρα του Τασουλή, ο Μπαράλες πλάσαρε με τη μία, ο Πασχαλάκης απέκρουσε ενστικτωδώς, ο Κρεσπί από πλάγια δεξιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι των Πειραιωτών, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντομίνγκεθ πλάσαρε άουτ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει την άμυνα του Αστέρα και στο 35ο λεπτό έφτασε και σε δεύτερο -πολύ ωραίο- γκολ. Ο Χάμες Ροντρίγκες απέφυγε δύο παίκτες με πολύ ωραία ντρίμπλα, έκανε το ένα-δύο με τον Χουάνγκ και με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό έξω απ’ την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Παπαδόπουλου, κάνοντας το 2-0 για τους Πειραιώτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς έχοντας μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις του μετά το 2-0 του πρώτο ημιχρόνου και στο 52’ έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ, όμως το πλασέ του Μπιέλ έφυγε πάνω απ’ τα δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Χουάνγκ στο 67’, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0. Από λάθος στην άμυνα του Αστέρα, ο Χάμες Ροντρίγκες έκλεψε την μπάλα και τη... σέρβιρε προς τον Μπακαμπού, ο οποίος «καθάρισε» τη νίκη των Πειραιωτών.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Μίτσελ έριξε στο γήπεδο και τον Μαρσέλο κι ο Βραζιλιάνος λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ με το που μπήκε στο ματς, όμως το πλασέ του στο 76’ από δύσκολη θέση πέρασε λίγο άουτ.

Στο 84’ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Αστέρα, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Γκάρι Ροντρίγκες που απέφυγε έναν αντίπαλο και με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Ολυμπιακό.

Το... κερασάκι στην τούρτα της νίκης των «ερυθρόλευκων» έβαλε ο Γιώργος Μασούρας με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από ωραία σέντρα του Γκάρι Ροντρίγκες, κλείνοντας τη μεγαλύτερη εφετινή νίκη του Ολυμπιακού που πανηγυρίστηκε έξαλλα από την εξέδρα.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες: Ανδρούτσος, Εμβιλά, Σαμασέκου - Καρμόνα, Κρεσπί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ (71’ Μαρσέλο), Χουάνγκ Ιν-μπεόμ, Εμβιλά (80’ Σαμασέκου), Φορτούνης (63’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (72’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (63’ Μπακαμπού).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Καρμόνα, Ντομίνγκεθ, Τασουλής (61’ Σανταφέ), Μπαρτόλο (46’ Γκαρντάβσκι), Κρέσπι, Τιλίκα (61’ Ριέρα), Μπαράλες (72’ Μπερτόλιο).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Αντιπρόεδρε κατ αρχήν καλές γιορτές να έχεις .
    Θα συμφωνήσω ότι πριν την διακοπή η ομάδα , δεν θύμιζε καν ομάδα . Μέχρι εκεί . Όταν λέμε ότι μια ομάδα έχει δουλέψει μερικά πράγματα επιθετικά , αυτοματισμούς δηλαδή , σημαίνει ότι όποιος ποδοσφαιριστής και να μπει στον συγκεκριμένο σχηματισμό θα ακολουθήσει την ίδια τακτική , θα κάνει τις ίδιες κινήσεις και ανάλογα την ποιότητα του θα εξαρτηθούν οι πάσες του και τα τελειώματα του . Εγώ αυτό που βλέπω είναι πώς αν στην θέση τον Χάμες-Φορτούνη-Μπιέλ έπαιζαν οι Μασούρας-Αγκιμπού-Γκάρυ θα γινότανε τελείως διαφορετικά πράγματα επιθετικά .
    Αυτό εννοώ όταν λέω ότι επιθετικά βασίζεται ο Μιτσελ στον ένστικτο των 4 παιχτών μας . Αυτή τη στιγμή οι παίχτες αυτοί αυτοσχεδιάζουν . Ο Κώστας κι ο Μπιέλ κινούνται ελεύθερα όπως βολεύονται , ο Χάμες κάνει τα τσαλιμάκια του κι ο Αραμπί κινείτε όσο θέλει εκτός περιοχής . Δεν λέω ότι είναι απείθαρχοι . Με εντολή του Μίτσελ γίνεται . Και δε μιλάμε για τυποποιημένες κινήσεις του τύπου βγαίνει ο επιθετικός έξω , μπαίνει ο εξτρέμ μέσα , ούτε για αντεπιθέσεις . Μιλάμε για καταστάσεις οργανωμένης επίθεσης που προσπαθείς να διασπάσεις μια άμυνα και να δημιουργήσεις μια τελική βάση συστήματος .
    Όσον αφορά του πρέσινγκ , έχεις δίκιο πώς φαίνεται να γίνετε πιο οργανωμένα , όμως πάλι γίνετε λάθος . Ο μόνος που το κάνει πιο πειστικά είναι ο Μπιέλ. Οι υπόλοιποι πάνε απλά για να πάνε . Δηλαδή . Δεν κλείνουν τις γραμμές πάσας , ούτε οδηγούν τον αντίπαλο σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση . Με αποτέλεσμα να είναι πολύ ευάλωτοι στο να δεχτούν ντρίπλα ή να σπάσει το πρέσινκ ο αντίπαλος . Που σε συνδυασμό με το ότι οι υπόλοιποι δεν ανεβαίνουν να πιέσουν , αν ο αντίπαλος είναι καλός στο transition να μπορεί να κάνει επίθεση με 2 παραπάνω παίχτες .
    Για τον Παπασταθόπουλο έχεις δίκιο και είναι κάτι που έπρεπε να το καταλάβει μόνος του ο Μίτσελ . Όταν έχεις έναν άπειρο παίχτη , για να τον βοηθήσεις του βάζεις δίπλα έναν έμπειρο . Παπαστοθόπουλος με Ρέτσο είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο δίδυμο .
    Ο Σαμασέκου δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα επιθετικά ενώ όπως σωστά λες είναι ενας δυναμικός αμυντικά μέσος . Στο Ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες θες μέσους να δημιουργούνε . Στην Ευρώπη θα ήταν χρήσιμος δίπλα στον Χουάνγκ . Τώρα δε βοηθάει πουθενά . Μόνο στο ντέρμπι με την άεκ .
    Αυτή είναι η άποψη μου εμένα

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8 , Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με πριν την διακοπή είναι η νύχτα με την μέρα ,,,, ακόμα και στα Γιάννενα ήταν καλοί απλά νόμιζαν ότι τελείωσε το παιχνίδι στο ημίχρονο και το παράτησαν και γενικά η άμυνα με τον Ρετσο και τον Ντοι δεν τραβούσε 3 φάσεις έκαναν τα Γιάννενα και έβαλαν 2 γκολ .....
    Τουλάχιστον ο Παπασταθόπουλος σε τέτοια παιχνίδια που δεν απειλείται η ομάδα κάνει τα βασικά, μέχρι και ασσίστ έβγαλε και η ομάδα πιέζει σωστά και όχι άναρχα όπως πρίν.....Οι συνεργασίες τις ομάδας είναι πολύ καλές , φυσικά χρειάζονται εχτρεμ που να κάνουν κινήσεις χωρίς την μπάλα γιατί και ο Χάμες και ο Φορτουνης και ο Μπίελ θέλουν την μπάλα στα πόδια τους για να ξεκινήσουν προσπάθειές ...
    Ακόμα και με τα μπακ ο Ρεαστουκ έκανε 4 σέντρες ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ άσχετα αν τις στέλνει όπου να ναι και ο Ανδρούτσος 9 , όλα από οβερ λαπ και συνεργασίες , σε κάποια στιγμή είχαμε κατοχή 90% με τον Αστέρα να κάνει μόνο άμυνα , δεν λέω ότι ο Αστέρας είναι καμία υπερομάδα ΑΛΛΑ με αυτές τις ομάδες παίζουμε κάθε χρόνο δεν άλλαξε κάτι και στον πρώτο γύρο μας έπαιζαν μονοτερμα , τουλάχιστον άρχισαν να παίζουν σαν Ολυμπιακός......
    Και όπως έγραψα παίζουμε με μπακ που παίζουν γιατί δεν υπάρχουν άλλα , μέχρι εκεί που μπορούν......
    *****Αυτόν που θέλω να δω είναι ο Σαμασεκου φαίνεται καλός παίχτης και είναι ο μόνος που κάνει επιθετική άμυνα , πάει πάνω στον αντίπαλο με το που πάρει την μπάλα , δεν περιμένει να γυρίσει ο αντίπαλος προς το τέρμα όπως κάνει ο Έμβιλα και ο Χουανγκ, ο Έμβιλα πρώτη φορά έκανε επιθετικό μαρκάρισμα στο κέντρο και έβαλαν γκολ το πρώτο έτσι μπήκε.......Δεν γίνεται να παίζεις σύχρονο ποδόσφαιρο όταν το 6-8 δεν παίζουν επιθετική άμυνα ΣΩΣΤΑ , και φυσικά χωρίς μπακ να κάνουν οβερ λαπ

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανεξάρτητα απο το σκόρ η απόδοση της ομάδας ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!
    Για ομάδα που και καλα έκανε χημερινη προετοιμάσια και διόρθωσε τα κακός κείμενα δεν έχουμε καμία πρόοδο . Μη σας ξεγαλάει το σκόρ παιδια .
    Εγω προσωπικα δεν βλέπω καμια καινούρια συνεργασία , καμία καινούρια κομπίνα στα στημένα ( για να μην πώπ ως γενικα δεν υπάρχει σχέδιο στα στημένα ) κανένα καινούριο πλάνο ή σύστημα . Αυτο που κάνει την διαφορα στα 3 παιχνιδια που έχουμε δει είναι η εξωπραγματικη ( για τα δεδομένα του ) συνησφορα του Φορτούνη επιθετικα και αμυντικα και η παρούσια 3 παιχτων πίσω απο τον Αραμπί που έχουν επιτέλους την στοιχειόδη τεχνικη και ποιότητα για αυτο το επίπεδο , να δίνουν την μπάλα σωστα και με πια επαφή και να έχουν αξιοπρέπει τελειώματα . Κατα τα άλλα ΜΗΔΕΝ !!!!!
    Οσον αφορα την επιθετικη λειτουργεια , αν ψάξω με το ζόρι να βρώ κάτι καλο να πώ είναι πώς μέχρι να γίνουν μεταγραφές , αυτους έχει και τους βάζει μέσα κι ότι ξεκαθαρισουμε αλλα απο πλανο , μηδεν . Μετα όμως θα πρέπει να ξαναεκπαιδεύση την ομάδα . . Προς το παρρον όλη η επιθετικη λειτουργεια βασίζετε στον ένστικτο των 4 μεσοεπιθετικών μας .
    Στο αμυντικο κομάτι τώρα κι ο πιό αδαής με το ποδόσφαιρο βλέπει ότι δεν μπορει να εφαρμοστεί πίεση μπροστα με τους Αραμπί-Μπιέλ-Φορτούνη-Χαμες γιατι με μια απλη πάσα οι αντίπαλοι σπάνε την πίεση και βγαίνουν στην επίθεση με πλεονέκτημα .
    Οσον αφορα τον Χαμες redgoal καλα στα λέει ο φίλος . Τι περίμενεις να σου πούνε απο ατην ομάδα πώς έχει πρόβλημα ο Χαμες ? Μια ζωη ψευτιές . Ο Χάμες αυτην την στιγμη καθύστερη πολυ την αναπτύξη του παιχνιδιου . Θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια του συνέχεια και κάνει συνέχεια κατάχρηση . Με τον Φορτούνη σε αυτη την κατάσταση ο Χαμες έπρεπε να είναι αλλαγή του . Συν την ανυπαρξία του στο πρέσινγκ , σύν ότι ακομα κι ο Μπιέλ είναι καλύτερος απο αυτον . Απλα επειδη είναι παίχτης κλάσης τον βάζεις για την μια ενέργεια που κάνει τι διαφορα για ενα μισάωρο .
    Κανοοντάς τη σούμα αν συμφωνήσουμε πως ένας παίχτης για να σταθεί σε αυτο το επίπεδο ( του top 5 του ελληνικου πρωταθλήματος ) πρέπει να έχει κάποια ελάχιστα τεχνικα χαρακτηριστικα και κάποια ελάχιστα αθλητικα προσόντα ΜΑΖΙ , οι μόνοι που τα είχαν απο όσους αγωνίστικηαν χτές ήταν οι , Χουάνγκ , Εμβιλα , Φορτούνης ,!!! Κι ο Γκάρυ αλλα σε αυτων δεν μπορεις να στιρηχθεις . . Δηλάδη μονο ο 3 απο τους 14 που έπαιξαν . Κι ακόμα μερικοι θένε πρωτάθλημα .

    Υ.Γ 1 . Για μένα θα ήταν χαράς Ευαγγέλιο να ξεφορτωθούμε σε αυτην την μεταγραφικη περίοδο και τον Χαμες και τον Γκάρυ και τους Αραμπί και Μπακαμπού και φυσικα τον ολεγκ και τον Μαρσέλο και τους λοιπούς που δεν υπολογύζονται μέχρι τώρα .

    Υ.Γ.2 Η ομάδα μας αν συνεχίσει να παίζει έτσι και με τον καινούριο χρόνο , δηλαδη με Χαμες-Φορτούνη Μπιέλ και Αραμπί θα πρόκειτε να κερδίσει καμια ομάδα που είναι καλη στο transition . δηλαδή τον ΟΦΗ και τον Παναιτολικο απο αυτους που έχουμε να παίξουμε . Οσο για τους μεγάλους . Η Αεκ έιναι το φαβορι για τον τίτλο και μακράν η πιο αθλητικη ομάδα . Εμεις θα δώσουμε μάχη με τον βάζελο και τον πάοκ για τη δευτερη θέση στην καλύτερη περίπτωση .
    Εδω θα βάλω άλλο ένα υστερόγραφο αν και δεν το είχα σκοπο αλλα τώρα που το θυμήθηκα θέλω να σας το θυμίσω και σε σας .
    Υ.Γ. 3 Αν σε περίπτωση , πολύ πιθανη , βρεθούμε εκτός μάχης τίτλου και παλέυουμε για την 2ή θέση με τον βάζελο ( ο πάοκ δεν μπορει ) είναι σίγουρη η συμπαιγνια είς βάρος μας απο τους παοκ , βαζελο , Βόλο και Αεκ για να μείνουμε εκτος .

  • sakis
    sakis Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Θελω μονο να απαντησω στον φιλο Γιωργο Πετρουπολη. Αγαπητε φιλε Γιωργο το γιατι δεν παιζει ο Σαμασεκου ρωτα τον προπονητη. Γιατι το να ρωτας αν ενοχλει η ρητρα ξεπερναει καθε υποθεση συνομωσιας. Δηλαδη η διοικηση τον πηρε με αυτη τη ρητρα για να δωσει εντολη στον προπονητη να μην τον βαζει;

  • ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 01:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον Χαμες και τι του έχουν μεταφέρει αλλά όντως προς την εξέδρα την έκανε την κίνηση, όπως και όταν βγήκε που πάλι κοιτούσε περίεργα την εξέδρα μέχρι που άκουσε το όνομα του , το τρομερό είναι ότι δεν έχει κάνει και κάτι το απίστευτο μια καλή εμφάνιση μόνο σήμερα μακάρι να κάνει και άλλες ......Όσο αφορά τον Πρασινιακο κλασσικά η αντίπαλη ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες στο πρώτο ημίχρονο, κάθε αγωνιστική και κόκκινη ....Μου θυμίζει όταν πήρε το πρωτάθλημα ο Παοκ τα ίδια γινόντουσαν , κάθε αγωνιστική και κόκκινη η αντίπαλη ομάδα

  • Δημήτρης Καμίνια
    Δημήτρης Καμίνια Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL **** Σε ευχαριστω που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις,αν είδες και το βίντεο καταλαβαίνεις για ποιο λόγο το λέω αυτό το συμβάν. Και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Τον έχουμε δει στο ΣΕΦ να μας μοιράζει χαμόγελα και γενικότερα να είναι πολύ καταδεκτικός. Η συμπεριφορά αυτή πάντως πείραξε και άλλον κόσμο γύρω μου. Ισως να ξύπνησε στραβά τι άλλο να υποθέσουμε; Αυτό που είπα στο πρωτο σχόλιο; Οτι του μεταφέρουν μουρμούρες που ακούστηκαν μετά το ματς με τα Γιάννινα; Τελος πάντων ας μη το κουράζουμε. Απλά σκέφτομαι κάποιους παλαμάκηδες αν αυτη την συμπεριφορά και την αντίδραση την είχε κάποιος άλλος παίκτης του Ολυμπιακού, τι θα ακούγαμε σήμερα. Ας το κλείσουμε εδώ. Καλό ξημέρωμα

  • Andreas Kolonos 7
    Andreas Kolonos 7 Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη που είσαι ρε μάγκα; Τελικά ο Χάμες Ροντρίγκες υπέγραψε; Ανανέωσε πριν κανά μήνα; Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί η ανανέωση; Θυμάμαι ότι επέμενες και έλεγες ότι ανανέωσε για αυτό σε ρωτάω. Κάτι θα ξέρεις εσύ που επέμενες. Για πες

  • Δημήτρης Καμίνια
    Δημήτρης Καμίνια Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 00:12 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL *** Mου επιτρέπεις αν θέλεις. Παικτάρα ο Χάμες κανείς δεν λέει το αντίθετο, αλλά ο τρόπος του ήταν τουλάχιστον απαράδεκτος προς του φιλάθλους όταν έβαλε το γκολ. Αρχικά ήρθε νευριασμένος απέναντι μας κάτι φώναξε προφανώς στη γλώσσα του. Ίσως έχει κάποιον που του μεταφράζει τα διάφορα σχόλια που γίνονται από φίλους του Ολυμπιακού; Δεν ξέρω. Κατόπιν και αφού οι παίκτες πήγαιναν στη σέντρα να ξαναρχίσει το παιχνίδι γυρνάει πάλι και με το χέρι του μας δείχνει κάτι περίπου σαν αυτό που λέμε οι Ελληνες, πολύ μπούρου-μπούρου ...μιλάτε πολύ; λέτε πολλά;. Σε παρακαλώ πολύ νόμιζα πως θα το περνούσαν στα ψιλά οι τηλεοπτικές κάμερες και ισως να μην το έδειχναν. Γύρισα στο σπίτι και ψάχνοντας να βρώ βίντεο του αγώνα, βρίσκω στο youtube από τον COSMOTE TV ΑΥΤΟ **** Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 5 - 0 | Highlights - Super League - 28/12/2022 | COSMOTE SPORT HD*********** σε παρακαλώ πήγαινε να δεις την χειρονομία που κάνει γυρ΄ζοντας προς τα εμάς... Είναι από το 2:28 έως το 2:30 λεπτό αμέσως μετά από το γκολ που πέτυχε. Και να πω εδώ πως αποσπασμα μικρό έδειξε ο COSMOTE. Ηταν περισσότερος ο χρόνος της χειρονομίας που μας έκανε. Και δεν ήταν μόνο λοιπόν η αλλαγή που τον πείραξε. Αυτά και συγνώμη που καταχράστηκα τον χρόνο σου να με διαβάσεις.

    REDGOAL: Τι να σου πούμε φίλε; Εμείς ρωτήσαμε μετά το ματς γιατί μανούριασε και μας είπαν ότι ήθελε να μείνει και να μην τον κάνει αλλαγή. Με τον κόσμο γιατί να τα έχει; Δεν βγάζει νόημα. Ο κόσμος τον λατρεύει. Για ψυχάκια δεν τον έχουμε. Τι να σου πούμε; Μακάρι να μας έδινε τη δυνατότητα η ομάδα να μιλάμε με τους παίκτες να τον ρωτάγαμε. Δεν συμβαίνει αυτό...

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Να διορθώσω τους φίλους στο -10 και όχι -12 , 21 αγωνιστικές πριν το τέλος και θα μπορούσαμε και -8 αν δεν έπεφταν για ύπνο στο δεύτερο ημίχρονο και δεν έβαζε και κάτι Κασαμιδες ο Μίτσελ ......Η ομάδα έχει πλάνο καλό η κακό θα φανεί πάντως και χωρίς Μπακ μπάλα παίζει , και ο Παναθηναϊκός άρχισε να κάτι κοιλιά, σιγά μην πήγαινε μόνο με νίκες μέχρι το τέλος

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργος Ολυμπιακός.
    Εγώ το λέω.
    Ο Ολυμπιακός θα Πάρει το πρωτάθλημα.
    Θα το δείτε.
    Ακόμη κ με αυτό το συνονθύλευμα.
    Βέβαια αρχίζει να θυμίζει λίγο ομάδα.
    Τουλάχιστον Τώρα δείχνει να σέβεται την ποδοσφαιρική λογική.
    Συνεχίζουμε κ όπου βγει.
    Το Φόβο μας να έχουνε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...