roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Οι «εκλεκτοί» Μίτσελ για ΠΑΣ Γιάννινα

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός αναμετράται το βράδυ της Τετάρτης (21/12, 20.00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 14ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (20/12) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 10:17 Σύνδεσμος σχολίου

    βλέποντας το ρόστερ που υπολογύζει ο Μίτσελ και επειδή μεταγραφές σπουδαίες δεν προβλέπονται , εύκολα καταλαβαίνει κανείς που είναι το δυνατο μας σημείο και που η αδυναμία μας .
    Αδυναμία έχουμε επιθετικα απο τα άκρα , για να δημιουργήσουμε ρήγματα , μπροστά και πίσω , ενώ έχουμε πολυ μεγάλη δύναμη και ποιότητα στον άξονα μεσοεπιθετικά.
    Το πιο σωστό για μένα , άφου έχουμε ξεκαθαρίσει πώς Φορτούνης-Μπιέλ-Χαμες βολεύονται όλοι στο 10 κι αφου ο Μιτσελ δε θέλει να βάλει τον Μπιέλ ούτε κορυφή , για να τους χωρέσει όλους θα ήταν ένα σύστημα 4-1-4-1 ή για τους δημοσιογράφους 4-3-3 με ένα κεντρικο χάφ , μάλλον τον Χουάνγκ και 2 δεκάρια , τον Φορτούνη και τον Μπιέλ σε πρώτη φάση αφου ο Χαμες δεν είναι 100% έτοιμος . Κορυφη ο Αραμπί και 2 άκρα με Μαρσέλο αριστερα και Γκάρυ δεξια απλωμένους στο γήπεδο για συνεργασίες και σέντρες . Τον Μαρσέλο τον βάζω χαριστηκα.
    Την τετράδα της άμυνας στο κέντρο του γηπέδου έτοιμοι να αναχετίσουν τις αντεπιθέσεις που θα δεχτούμε . Δεν υπάρχει λόγος να αναιβένουν ψηλα , μιας που και να πάνε δεν μπορουν να κάνουν τίποτα. . Με αυτη τη συνθήκη μπορούμε να εκμεταλευτούμε το πλεονέκτημα των Φορτούνη και Μπιέλ που είναι οι πολυ ωραίες κάθετες κινήσεις που κάνουν χωρίς μπάλα που σε συνδυασμό με τις κινήσεις του Αραμπί εκτος περιοχής θα ανακατέυουν συνέχεις την αντιπαλη άμυνα .
    Αυτο πιστεύω εγω πώς θα ήταν το σωστο

  • Χρήστος Ζαχαρακης
    Χρήστος Ζαχαρακης Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Με οποιονδήποτε να ξεκινήσει να φέρει την ΝΊΚΗ Καλές γιορτές σε όλους μας

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Καπου διαβασα οτι η ενδεκαδα που σκεφτεται να παραταξει αυριο ο Μιτσελ στα Γιαννενα δεν θα εχει ουτε εναν απο την ενδεκαδα που παραταχθηκε απεναντι στον Πας στον α γυρο!Πρεπει να ειναι μοναδικο σταστιστικο στοιχειο στην ιστορια της Α Εθνικης αυτο,δειχνοντας το τι τραγελαφος επικρατησε στην οργανωση και τον σχεδιασμο της ομαδας φετος.Αλλα και κοτωντας την 23αδα της αποστολης,ηθελα να ηξερα σε 1 χρονο απο τωρα ποσοι απο αυτους θα εξακολουθουν να βρισκονται εδω.Πολλοι θα αποχωρησουν ειτε λογω ηλικιας,ειτε λογω ληξης δανεισμων η συμβολαιων τους και φυσικα πολλοι ως ''λιγοι'' ωστε να συνεχισουν και την νεα χρονια.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορουμε και πρέπει (αν θέλουμε πρωτάθλημα) να κάνουμε το 7/7 μεχρι τον αγώνα στην τούμπα (04/02). Κι εκεί βέβαια μπορούμε το διπλό. Όχι άλλες τζάμπα απώλειες.

  • Γιάννης
    Γιάννης Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ίσως Γιώργο να διάλεξε τον κάναν αντί του ακιμπου

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, με τον υπερπαικτη Αγκιπου, που η Λιβερπουλ περσυ εδινε 35εκ ευρω για να μην χασει τον νεο Βαιναλντουμ, τι γινεται;;;

    Που πηγαν καλε ολα εκεινα τα πρωτοσελιδα Ψαρριων και Σκοταδιων;;

    Δεν τον θελει επειγοντως πλεον ο Κλοπ;;;

    REDGOAL: Μάλλον αναθεώρησε φίλε και είπε να μείνει με τον Σαλάχ

  • Ναπολεων
    Ναπολεων Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκινά Μίτσελ με μπουχα τι τον θες ρε κόουτς;;;;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...