roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Φουλάρει για στόπερ ο Θρύλος

underarmor
redwell

Με τον Κώστα Μανωλά να αποτελεί παρελθόν, τον Παπέ Σισέ και τον Ουσεϊνού Μπα να αποτελούν στόχους ομάδων της Γαλλίας και της Ιταλίας και τους Παπασταθόπουλο, Ρέτσο και Ντόι να είναι οι μόνοι σίγουροι για τη συνέχεια, η απόκτηση ενός στόπερ πρώτης γραμμής μοιάζει επιτακτική ανάγκη για τον Θρύλο.

Οι ερυθρόλευκοι και δη ο Μίτσελ τσεκάρουν περιπτώσεις από τη Νότιγχαμ και τις γνωστές αγορές Πορτογαλίας, Γαλλίας και Ισπανίας ενώ εξετάζουν και παίκτες που έχουν προταθεί από τα συνεργαζόμενα γραφεία μάνατζερ.

Όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν κίνηση για απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού πρώτης γραμμής μιας και είναι ολοφάνερο ότι ανασταλτικά και δη στον άξονα των μετόπισθεν υπάρχει πρόβλημα από την αρχή της σεζόν.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    μέχρι τα Φώτα μπορεί να φουλάρει και για προπονητη

  • Ν
    Ν Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Με εξτρέμ κανονικό τι γίνεται ;;;;
    Κ στοπερ θες κ εξτρέμ κ επιθετικό

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Eδω ο Βαγγελης δεν παιρνει μεγαλο στοπερ για την Νοττινγχαμ και την τρυπια αμυνα της ,εκει που διακυβευονται εκατονταδες εκ ευρω απο την παραμονη η τον υποβιβασμο της και θα παρει για τον θρυλο σε ενα χαμενο πρωταθλημα?Δυσκολο.
    Να μας στειλουν κανεναν αμυντικο απο τους υπαρχοντες στον παγκο της Νοττινγχαμ μπορει.Βεβαια οταν οι βασικοι αμυντικοι της την εχουν τελευταια στην βαθμολογια,φανταζομαστε τι θα ειναι οι αναπληρωματικοι τους.

  • ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7
    ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7 Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 11:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.

    ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ.ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ -ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ-ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ -ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ BUILD UP. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ.Ο ΚΟΥΝΤΕ 7 ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΓΑΡΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ SCOUTING ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω είμαι πολυ λίγος για να σε διορθώσω αλλα νομίζω ότι δεν ταιριάζει στο ίδιο άρθρο μαζι το "ψάχνει στόπερ πρώτης γραμμής " και το "τσεκάρουν περιπτωσεις της Νοτιχάμ , και απο Πορτογαλλία κ.τ.λ " . Αλλα τέλος πάντων .
    Η αποψη μου είναι πώς σίγουρα θέμε στόπερ σαν ομάδα αλλα δεν είναι αυτο που χρειαζόμαστε πιο πολυ . Για μένα είναι η 4ή προτεραιότητα , αν υποθέσουμε ότι τελειώσαμε με το δεξι μπάκ με τον Ροντινέυ . Η 1ή προτεραιότητα είναι ένα εξτρέμ με ντρίπλα , μετα ένα αριστερο μπάκ , μετα άλλο ένα εξτρέμ και μετα ενα στόπερ .
    Στην άμυνα ακόμη και να πωληθούν οι Μπά και Σισσε , μένεις με Ρετσο-Παπασταθόπουλο-Ντόη και μπορει να παίξει κι εκει ο Εμβιλα συν τον Καλογερόπουλο.
    Οι αγώνες που θα χρειαστούμε καλή άμυνα είναι τα ντέρμπυ με βάζελο , άεκ και πάοκ . Χωρις εξτρέμ ομώς διεμβολιστη θα έχουμε πρόβλημα με όλες τις κλειστές άμυνες
    Τέλος πάντων απλα το αναφέρώ γιατι δεν βλέπω να ακούγεται τίποτα για εξτρέμ και νομίζω πώς στο τέλος δε θα πάρουν κανένα .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...