roumeliotis

Carwiz

Τελειώνει με Ροντινέι ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Ο Ροντινέι είναι ο "εκλεκτός" του Θρύλου για το δεξί άκρο της άμυνας καθώς ο Σίμε Βρσάλικο αποδείχθηκε μεταγραφική... γκάφα ολκής και ο Γκονθάλο Άβιλα ψάχνει ομάδα καθώς όπως διαρρέεται από τον Πειραιά οι Θανάσης Ανδρούτσος και Μάριος Βρουσάι τον άφησαν πίσω τους στην κούρσα.

Η απόκτηση του Βραζιλιάνου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται να έχουμε αφίξεις άμεσα.

Μια περίπτωση περιορισμένου κόστους για τον Θρύλο που θα γλιτώσει πάνω από 2.000.000 ευρώ ετησίως που έπαιρναν οι Βρσάλικο-Άβιλα και θα δώσει περί τα 500.000 ευρώ το χρόνκ στον 31χρονο Βραζιλιάνο για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

30 σχόλια

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Υγ Ο Σαλινο όσο έπαιξε τίμησε και με το παραπάνω το ψωμί του εξαιρετικός για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης ενώ δεν τον έπιανε το μάτι σού είχε και απίστευτο καλώς εννουμενο τσαμπουκά Θυμάμαι στην Τούμπα κάποιοι λοβοτομημένοι ( όχι ότι δεν έχουμε και εμείς τέτοιους)του πέταξαν εκτός των άλλων και μια μπανάνα και έσκυψε την πήρε και τους την ξαναπέταξε στα μούτρα με περιφρόνηση

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζακ συμφωνω ,ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε θυμήσου όμως τα τελευταία χρονιά απο αυτους που εφέραν ποσοι επιασαν.RED Ακόμα και τότε γκρίνιαζαν κάποιοι με τον Στέλιο «να μώρε καλως είναι αλλα δεν είναι Γεωργάτος » Λησμονώντας ότι αρκετές φορές ο Γρήγορης ξεχνιόνταν μπροστά διότι έπαιζε κατω από ειδικές συνθήκες μπακ ενώ ήταν φυσει επιθετικος ποδοσφαιριστής. Θυμίζω δεκάρι και αριστερο εχτρεμ επάιζε μέχρι να τον γυρίσει ο Μπάγιεβιτς πιο πίσω

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ???
    Οτι οσοι ηρθαν δεν ήταν ΚΑΝ ικανοί να να φτάσουν σε απόδοση και ποιότητα ΟΥΤΕ ΤΟΝ 35χρονο ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΒΑΣ που ηρθε ο άνθρωπος και μπορει να μην ηταν στην ίδια κατάσταση με τη 1η θητεία του, αλλά τουλάχιστον είχες το κεφάλι σου ήσυχο οτι θα κάνει τα βασικά και θα παίζει με το μαχαίρι στο στόμα!!!

    Να φτάσουν τον ΧΟΛΕΒΑΣ της 1ης θητείας, η τους ΟΜΑΡ, ΣΑΛΙΝΟ, ΤΣΙΜΙΚΑ ούτε για αστείο!!!
    Μεχρι και ο Μαζουακού 2 κλασεις ανώτερος ειναι απο αυτους τους ταραμάδες που εχουν έρθει.
    Τον Μαζουακού για οσους δε θυμαστε σχολια μου, ΔΕΝ τον ειχα σε εκτίμηση ιδιαίτερη γιατι μπορει να ειχε επιθετικές αρετές, αλλά αμυντικά αν και εριχνε τρεχάλα, αν και ηταν μαχητικός, εκανε ολο κατι πατατιές. Ομως τοτε τον εκρινα με βαση εκείνης της εποχής δεδομένα οπου το επιπεδο ηταν πολυ υψηλό. Σε σχέση με τους Ολεγκ, και Μπολεκ και λολεκ που εχουμε δει τα τελευταια χρονια, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑΝ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ η εναν ΣΑΛΙΝΟ...............

    Ομως το εχω ξαναπεί........και σκεφτείτε απλά οτι για την εποχή του ηταν ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΠΑΚ.......ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ....Τελος. Για μένα ο καλύτερος ΜΠΑΚ που φορεσε τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την τελευταία 30ετία.
    Μπορει να μην ηταν επιθετικά καλός οπως ο ΟΜΑΡ η ο πως ο Τσιμίκας...αλλά ηταν ΜΠΑΚ ΜΕ ΑΝΤΕΡΑ....τις μπαλιές που εβγαζε στη πλάτη της αμυνας των αντιπάλων, τη τρεχάλα που εκανε σε ολη τη πλευρά και το ποσο καλά μάρκαρε αμυντικά ηταν για μένα ενας παιχταράς που ΔΙΚΑΙΑ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκείνη την εποχή.

  • ΧΑΡΗΣ Π.ΦΑΛΗΡΟ
    ΧΑΡΗΣ Π.ΦΑΛΗΡΟ Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 02:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΛΤΟ Νο 381

  • ΖaK
    ΖaK Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κάποιος παρακολουθεί στενά Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο μπορεί να εκφέρει γνώμη, όλοι οι άλλοι που το παίζουν ξύπνιοι με το να αποκαλούν παλτό τον κάθε παίκτη χαζογελώντας, καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε.

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τους υπερπαίκτες Ανδρούτσο, Ρέαμτσιουκ, Μπα, Βρουσάι, Σισέ κλπ, να παραμένουν ακλόνητοι στη θέση τους, δεν φοβόμαστε τίποτα.
    Η διαφορά θα καλυφθεί σε χρόνο dt. Ρε τι έχουν να δουν ακόμη τα μάτια μας....

  • DJ REDBULL
    DJ REDBULL Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Χα αχ αχα αχαχα το ένα καραπαλτό μετα το άλλο από τους αμπαλους που κανουν τις μεταγραφές χα αχ αχα αχαχα και μετά κλαίγονται που μας κάνει πλάκα κάθε καφενείο χα αχ αχα αχαψαχα ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕT που εχουμε ΟΜΑΔΑΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΕΣ

  • g7
    g7 Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να κάνουμε για μερικούς που δεν τους αρέσει τίποτα. Ο Κανσέλο, ο Παβάρντ, o Καρβαχάλ, o Ντανίλο, ο Γουόλκερ και πόσοι άλλοι έχουν ομάδα.
    Κοιτάξτε μπάσκετ μέχρι να ξαναπάρουμε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

  • Toxic Cynic
    Toxic Cynic Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @Sotos
    Επικαλέστηκες το tranfermarkt για να "μειώσεις" την "ποδοσφαιρική" αξία του Ροντινέι αφού έχει τη μισή "χρηματιστηριακή" αξία του Άβιλα.

    Με το παράδειγμά μου δεν ήθελα να δείξω ότι το transfermarkt είναι μούφα εφόσον εκεί ο Παυλίδης φαίνεται περίπου 2 φορές καλύτερος του Ζιρού και ο Άβιλα 2 φορές καλύτερος του Ροντινέι. Απλά, ήθελα να δείξω τη διαφορά της "ποδοσφαιρικής" από την "χρηματιστηριακή" αξία ενός παίκτη και, άρα, ότι ο τρόπος που ερμηνεύεις την αξία των ποδοσφαιριστών στο transfermarkt σε οδηγεί σε πλάνη.

    Φυσικά, λοιπόν, το tranfermarkt και οι "χρηματιστηριακές" αξίες που δείχνει δεν είναι μούφα. H αξία ενός παίκτη στην αγορά ανεβοκατεβαίνει όπως η αξία μιας μετοχής στο Χρηματιστήριο, η οποία δεν "κοιτάει" το παρελθόν μιας εταιρείας αλλά τα μελλοντικά κέρδη. Η Τέσλα π.χ. είχε μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από όλες τις άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες μαζί, ενώ σε παραγωγή αυτοκινήτων ήταν συγκριτικά ασήμαντη.

    Έτσι και η μεγαλύτερη "χρηματιστηριακή" αξία ενός παίκτη σε σύγκριση με κάποιον άλλον δε δείχνει αν είναι καλύτερος αυτήν τη στιγμή σε "ποδοσφαιρική" αξία στο χορτάρι αλλά ότι μπορεί να σου προσφέρει περισσότερα και σε ποσότητα (χρόνια συμβολαίου, ενέργεια λόγω ηλικίας) και σε ποιότητα (γίνοντας καλύτερος με την εμπειρία, συμμετοχές σε διοργανώσεις κ.ά.) σε απόδοση στο χορτάρι αλλά και έσοδα από μεταγραφή στο μέλλον.

    * Δεν έχω ιδέα αν ο Ροντινέι είναι καλός, καλύτερος ή χειρότερος του Άβιλα, αν θα βγει λίρα εκατό ή θα αποτύχει στας Ευρώπας κ.ο.κ.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ψάχνουμε ακραία μπακ. Κάπου διάβασα ότι ψάχνουμε και αριστερό. Προγραμματισμός για τα μπάζα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...