roumeliotis

Carwiz

Ντύνεται... ερυθρόλευκος ο Ροντινέι

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ελεύθερο από τη Φλαμένγκο δεξιό μπακ, Ροντινέι, και όπως αναφέρουν στη Βραζιλία, είναι θέμα χρόνου να τον κλείσει.

Ο έμπειρος άσος αναμένεται να υπογράψει άμεσα στους Πειραιώτες που ψάχνουν εδώ και μια διετία δεξί μπακ κλάσης αλλά οι αστοχίες διαδεχονται η μια την άλλη με αποκορύφωμα την παταγώδη αποτυχία με Βρσάλικο και Άβιλα.

Ο Ροντινέι μετράει 163 ματς με 6 γκολ και 17 ασίστ με τη φανέλα της Φλαμένγκο, 50 σγώνες με 3 γκολ και 9 ασίστ με την Ιντερνασιονάλ, ενώ έχει παίξει και 57 φορές με την Πόντε Πρέτα με την οποία ειχε 2 γκολ και 8 ασίστ. Επίσης, έχει περάσει και από την Αβάι.

Στη Βραζιλία τα ρεπορτάζ σημειώνουν σχετικά: «Ο Ροντινέι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη Φλαμένγκο όντας σε υψηλό επίπεδο και έχοντας κατακτήσει το Copa do Brasil και το Λιμπερταδόρες ως βασικός, ενώ ήταν στην προεπιλογή του Τίτε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο παίκτης έλαβε επίσημη πρόταση από την Ολυμπιακό και είναι κοντά στο να συμφωνήσει.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Ροντινέι αυτή την εβδομάδα και έστειλε, τις τελευταίες ώρες, επίσημη πρόταση στον παίκτη, με μεγάλο συμβόλαιο.

Επιπλέον, ένα άλλο σημείο που ευνόησε τις γρήγορες διαπραγματεύσεις ήταν η σχέση του ατζέντη του Ροντινέι, Ρικάρντο Σάιντ, με την ελληνική ομάδα. Ο εν λόγω ατζέντης ήταν αυτός που είχε μεσολαβήσει για τη μεταγραφή του Ραφίνια.

Τον Ροντινέι, επίσης, ενδιέφερε η προοπτική να παίξει στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και στο Champions League και θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

18 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    τρικυμια πάλι στο λιμάνι . .. Η καλύτερη ´λυση ήταν ο Γκίλμπέρτ . Οσο για τον Ροντινέυ , επιθετικα είναι καλούτσικος χωρις να είναι τίποτα σπουδαίο βέβαια , είναι στις ταχύτητες του Ανδρύτσο . Οστόσο αμυντικα ο Ανδρούτσος μπροστά του μοιάζει κράμα Ζεβλέκοφ και Σέρχιο Ράμος . Ο ανθρωπος δεν έχει καμια επαφή με την άμυνα .
    Στα αριστερα πάντος ο άλλος της Ανζε που πρότεινε ο Ανιγκο είναι καλος παίχτης

  • ThanRed
    ThanRed Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 12:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα,

    Δεν έχω άποψη για τον παίκτη και ρωτώ τον RED να μας πει την γνώμη του.

    Ευχαριστώ

  • Toxic Cynic
    Toxic Cynic Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλή επιλογή. Αν μη τι άλλο, θα πάρει πάνω του ο Μαρσέλο που δε θα φαίνεται και τόσο παχιός δίπλα του

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Θετικο οτι κοιτανε ,εστω και απο σποντα την αγορα της Βραζιλιας,την μεγαλυτερη και ποιοτικοτερη ποδοσφαιρικη πιατσα του κοσμου.
    Απιστευτο (?)οτι επι Μαρινακη ο Ολυμπιακος,η ομαδα που ταυτισε την κυριαρχια της μεσω των μαγων Τζιοβανι Ριβαλντο,δεν προσπαθησε να φερει ποτε ουτε ενα 10αρι η εξτρεμ η box to box μεσο,η αμυντικο χαφ η ακομη και σεντερ φορ πλην Τικινιο,12 χρονια τωρα ,απο την τεραστια ποδοσφαιρομανα Βραζιλια.Ισως επειδη οι Μπραζιλ παικτες κοστολογουνται πανακριβα πλεον,ενω τα αφρικανικα κατσικια β και γ διαλογης που συνηθως προτιμαμε εμεις,ειναι παμφθηνοι.
    Παντως 12 χρονια ,μονο δυο δεξια μπακ Ραφινια και Σαλινο, τον ''στοπερ'' ...Σαντανα,και τον Τικινιο μεσω ..Κινας,εφερε ο Βαγγελης απο την χωρα του καφε.
    Και ξανα τωρα για αμυντικο,για δεξιο μπακ κοιταμε στην λατινοαμερικανικη χωρα.Βεβαια,δεν ψαχνομαστε για καποιο 20χρονο ταλεντο που φυσικα θα πρεπει να πληρωσεις και την ομαδα του,αλλα παμε σε ελευθερο παικτη και παλι.Τελος παντων,δεν ξερω αν ο Ροντινει μας βγει,δειχνει δυνατο παιδι αλλα και λιγο υπερβαρος.Αλλωστε απο τετοιες χωρες ,παικτες που δεν αγοραστηκαν απο ευρωπαικες ομαδες,που με τους σκαουτερ τους σκαναρουν νυχτα μερα οτι ταλεντο εμφανιζεται,σημαινει οτι καποια σοβαρη αδυναμια θα ειχαν.Αλλος αργος,αλλος αδυναμος μυικα,παντως καποιο κουσουρι θα ειχαν,για να μην περασουν τον Ατλαντικο νωρις στην καριερα τους.
    Αυτο βεβαια δεν αποκλειει οτι παικτες που ''ξεμειναν'' εκει,δεν μπορει να εξελιχθηκαν στην πορεια του χρονου .
    Αλλα το προβλημα του φετινου Ολυμπιακου ειναι η ελλειψη δεξιου μπακ ?Σε αλλες θεσεις ειναι τα τεραστια και κρισιμοτερα κενα στο ροστερ.

  • Αρης
    Αρης Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 06:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Χίλιες φορές Λάτιν παρά Αφρικανό

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    redgol το τρολ βαραει υπερωριες,πολλα σχολια ανα αρθρο...μαζι με το πιτογυρο βγαινουν και μια πατατες...παντως φοβερο τον εχετε εξευτελισει και το χαβα του...μηδεν αξιοπρεπεια...

  • BD7
    BD7 Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλο ρίσκο που δείχνει είτε ότι δεν υπάρχει μεταγραφικός σχεδιασμός είτε ότι δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο. Οι μεταγραφές Γενάρη είναι από μόνες τους ρίσκα, ποσο μάλλον όταν μιλάμε για Λατινοαμερικάνο παίχτη που δεν έχει παίξει ποτέ πέραν της χώρας του. Έχουμε πολλά παραδείγματα (δυστυχώς) και στην ομάδα μας (Νουνιεζ, Αλβεζ, Μπορχα, Μπερμουδεζ , Ντιόγκο, Σολδανο κα) αλλά και σε άλλες (πχ Μπορέλι) που είτε δεν προσαρμόστηκαν ποτέ είτε ήθελαν 1 χρόνο να προσαρμοστούν. Εδώ ο Ζετεμπεργκ και ήθελε 1 χρόνο να δείξει τι αξίζει...
    Μακάρι να μας διαψεύσει τι να πω...

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδρε ακύρωσε την μετάφραση και φέρε έναν μεταξύ κοτσιρα,ροτα ή λυραντζη αυτοί είναι παιχταράδες

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γέλιο εδώ είναι πού διαβάζω σχόλια αποθέωση για τον αμβιλα από τα ίδια άτομα που τον βρίζουν από το καλοκαίρι και με κορύφωση τα μπινελίκια μετά τον παο.....
    Αν σας χαλάει τόσο ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός μην τον βλέπετε ρε παιδιά εμείς είμαστε ολυμπιακοί σε όλα τα αθλήματα και είμαστε και θιασώτες της νίκης και τον τίτλων και όχι του θεάματος

  • Κουβας7
    Κουβας7 Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    1. Αν είσαι κάτω από 30+ μάλλον απαγορεύεται να παίξεις στον ολυμπιακό.
    2. Παίκτης τουλάχιστον ρίσκο. 30 + που δεν έχει φύγει από Βραζιλία, τον παίρνουμε με μεγάλο συμβόλαιο περιμένοντας να κάνει τη διαφορά.. LOL. Σε κάνα εξάμηνο θα παλεύουμε να τον ξεφορτωθούν κ αυτον.
    3. Διώξτε τη μούργα που κάνει μεταγραφές, και φέρτε έναν άνθρωπο που είναι αυτή η δουλειά του, για να πάρει κ την ευθύνη. Τώρα με λίγο καρεμπεδες, λίγο ανιγκους κλπ, προκοπή δεν βρίσκουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display