roumeliotis

Carwiz

Μένει ελεύθερος και πάει Πολωνία ο Κούτρης

casino loutrakiou
redwell

Παίκτη... αποκάλυψη τον παρουσίαζαν κάποιοι στην καλοκαιρινή προετοιμασία και τελικά λίγους μήνες αργότερα ο Λεονάρντο Κούτρης αποχωρεί και μάλιστα όχι με μεταγραφή αλλά ως ελεύθερος.

Ο διεθνής αριστερός μπακ περίμενε ευκαιρίες από τους Μαρτίνς, Κορμπεράν και Μίτσελ αλλά δεν τις πήρε παρά το... δράμα με Ρέαμπτσιουκ και Μαρσέλο στη θέση του, με αποτέλεσμα να μείνει εντελώς εκτός ομάδας και να αναζητά εδώ και εβδομάδες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος.

Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως ο Ολυμπακός θα τον αφήσει ελεύθερο να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρα του και πιθανότατα θα είναι στην Πολωνία και στην Πογκόν ομάδα της 1ης κατηγορίας η οποία βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

18 σχόλια

  • Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ναι με μπροστά του τον ογκόλιθο και παιχταρα Ρεαπτσιουκ που να βρει χρόνο συμμετοχής!!!!!! Α ρε σχεδιασμός και αποφάσεις!!!! Και μόνο που είναι Έλληνας έπρεπε να του δωθουν ευκαιρίες!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Νic...τα ειπες ολα.
    Αυτος ο Ολυμπιακός, διωχνει Κουτρη αλλά κρατάει αλλους χειρότερους.
    Δεν ειναι οτι θα χαλάσει ο κόσμος αν φυγει ο Κουτρης. Αλλα ρε φιλε, απο αυτον ξεκινουν ολα τα στραβα?
    Δηλ ρε Μιτσελ, εσυ τρομερέ τύπε που ανέδειξες τον ΝΤΟΗ και στο χρεώνουν και εισαι μαγκας...τον Κούτρη τον ειδες και δε κάνει αλλα κάνει ο Ολεγκ??? Η κανει μηπως ο Λαιντνερ???
    Πραγματικά αυτά που συμβαίνουν στον Ολυμπιακό ειναι ακαταλαβίστικα πλέον και για τους οποιους λιγους εχουν απομεινει καθαρους και τιμιους ρεπόρτερ Ολυμπιακου.

    Παιδια....καταλαβετε το........ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ. Και το χειρότερο ειναι οτι αυτοί ολοι δρουν με τις ευλογίες ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα με υγεια για ολους .Να γιατι εγραφα τις προαλλες για την πληρη αναξιοπιστια που βγαζει προς τα εξω η ΠΑΕ σχετικα με παικτες και γενικα με την λειτουργια της .Αποκαλυψη ,παικταρας το καλοκαιρι ,κρεας αμπαλος το χειμωνα και σουτ.Και δεν ειναι δυστυχως μονον ο Κουτρης.Αυτα τα κανουν ομαδες συνοικιακες και οχι επαγγελματικες.Δεν τους πιστευω οτι ο Μαρσελο ηρθε Σεπτεμβρη και τον Νοεμβρη βγηκε αχρηστος .Εντεχνα διαρρεουν ορισμενα πραγματα προς τα εξω για να τον διωξουν με οσο το δυνατον λιγοτερο επωδυνο τροπο ως προς τα οικονομικα και ως προς τα εποικινινωνιακα.Κεφαλαιο Μαντσινι του Αρη .Ανταλλαγη χωρις 1 ευρω,τι δεν καταλαβαινετε?Ο αλλος περιμενε επενδυση δις και ο αλλος την εκανε γυριστη και γι αυτο βγηκαν τα μαχαιρια για Μπαλτακους,για Φιλιππουσηδες ,για Δανους χασαπηδες κλπ.Οι περισσοτεροι το πιασαν το υποννοουμενο ,οι υπολοιποι γεμιζουν τον ναο στο ματς με την κουλα μηπως μειωσουμε τη διαφορα......τι να κανουμε.

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    πές μας ρε reddgoal επιτέλοους τι γίνετε ! με μισόλογα και τέτοια που να καταλάβουμε εμεις ότι πέρνει ο Μίλτος τηλέφωνο και λέει του προπονητη μην τον ξαναβάλεις αυτων..

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε τί γίνεται και ποιος παίρνει τηλέφωνο ποιον και τί λένε. Αν ξέραμε θα σας λέγαμε...

  • Toxic Cynic
    Toxic Cynic Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπόρεσε να πάρει τη θέση του σούπερ παίκτη Όλεγκ έστω και για λίγα ματς.
    'Ναφ σεντ.
    Καλή τύχη στην Πολωνία και προσοχή στους πυραύλους εξ Ουκρανίας.

  • Αργύρης
    Αργύρης Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν περιμενετε καλες μεταγραφές, που θα μπουν να παίξουν με τη μία στην ομάδα.... γράψτε μου!

  • Greg07
    Greg07 Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε geo ο Κουτρης έπαιξε έναν ολόκληρο αγώνα , ήταν πολύ καλός και ήταν το πρώτο ματς με κορμπεραν,μαλιστα το μοναδικό ματς που είδαμε αριστερό μπακ να βγάζει σέντρα μετά εξαφανίστηκε, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο έπαιξε ένα ολόκληρο ματς ο Τζος μποουλερ, μιλώ για το ματς με Ναντ ,μάντεψε;;;; Ίδια κατάληξη με Κουτρη πάγκος και άγιος ο θεός, για να παίζει ο αμπαλος Μασούρας και ο πραγματικά Καμμένος Γκάρι Ροντρίγκεζ λοιπόν στον Ολυμπιακό κάτι δεν πάει καθόλου καλά , καθως εκτός από κάκιστες μετεγγραφές, παίκτες οι οποίοι δεν μπορούν παίζουν και άλλοι με το που παίξουν εξαφανίζονται, μια απλή ερώτηση ρε ρεντγκολ , γιατί ο μποουλερ μετά το ματς με Ναντ όπου ήταν ο καλύτερος παίκτης εξαφανίστηκε;;;; Ξέρουμε κατι ;;;;;;; redgoal ευχαριστώ!!!!

    REDGOAL: Ρε φίλε τί να σου πούμε; Γίνονται απίστευτα πράγματα τους τελευταίους μήνες στην ομάδα. Οι μόνοι που μπορούν να απαντήσουν είναι οι υπεύθυνοι μεταγραφών και γενικότερα η διοίκηση.

  • Στέλιος Λυπημενος
    Στέλιος Λυπημενος Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρώ πως είναι λάθος η απομάκρυνση του Κουτρη είναι ένας ποδοσφαιριστης που μπορεί να παίζει τόσο ως αριστερός οπισθοφυλακας όσο και ως αριστερός χαφ. Είναι από τους καλύτερους Ελληνες ποδοσφαιριστές οστοσω φιλότιμο Ελληνικής ύπαρξης στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πιο πολύ θα έλεγα υπάρχει έλειμα μειοψηφίας από Ελληνικής πλευράς και ότι δηποτε Ελληνικό προϊόν είναι υπό διωγμό η αν προτιμάτε υπάρχει πλήρης και ουσιαστική αδιαφορία για τη ταυτότητα του Ολυμπιακού. Αν το πάμε πιο μακρυά ίσως και αρχαία για κάποιους ο Ολυμπιακός μέχρι και το 1960 ήταν ομάδα που στηρίζονταν στους Πειραιωτες. Στα μέσα της δεκαετίας του 60 άρχισε να επεκτείνεται δειλά δειλά στον Ελλαδικό χώρο με μεταγραφές διατηρώντας παράλληλα το Πειραιωτικο χρώμα του από την ομάδα την εφηβική του η κι από Πειραιωτικες μεταγραφές. Παραδείγματα Δεληκαρης Σουλης Παππάς Κουμαριας Καραβιτης Κυραστας.Απο το 1971 άρχισε η είσοδος Λατινοαμερικανων Λοσαντα Βιερα η ακόμα και της Γαλλικής παροικίας με ΑργυρούδηΤριαντάφυλλο και κάποιους ευτράπελους που δεν είχαν τύχη. Πάντα στη πορεία ο Ολυμπιακός είχε τη δυνατότητα να φέρνει κατά καιρούς καλά ξένα ονόματα στο Καραισκακη Τζωρτζεβιτς τη Ρωσική παροικία επι Μπλαχιν η ακόμα και Καστιγιο Ριβαλντο Καρεμπε . Αλλά από κάποια στιγμή χάθηκε το μέτρο. Από τη στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ολυμπιακού δεν είναι Έλληνας που να προέρχεται από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού με Ελληνική ποδοσφαιρική συνείδηση δεν υπάρχει μέλλον και προοπτική. Δυστυχώς με την παγκοσμοποιηση που θέλει να έχει πρότυπο δεν έχει προοπτική. Και κάτι ακόμα φέτος είχε τη χρυσή ευκαιρία να αναγεννηθεί όχι μόνο εκ βάθρων αλλά και εκ βοθρων γιατί δυστυχώς υπάρχει μεγάλη χαβούζα κι έχει μαζευτεί κόπρος του Αυγεια. Χρειάζονταν Έλληνα προπονητή δικό του άνθρωπο και τον είχε. Ήταν ο Νίκος Αναστοπουλος αυτόν που χρειάζονταν. Ποδοσφαιρικά όταν υπήρχε Νίκος Αναστοπουλος αυτοί που παρελαύνουν τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό ως προπονητές ήταν μηδενός εξαιρουμένου όλοι τους νάνοι και ποδοσφαιρικά νάνοι είναι και ως προπονητές.Χρειαζονταν Έλληνα γενικό Αρχηγό και τεχνικό διευθυντή και γιαυτα τα πόστα υπάρχουν ο Αλέκος Αλεξανδρής κι ο Βασίλης Καραπιαλης . Τι σχέση μπορούν να έχουν με το ποδόσφαιρο ο Καραπαπας που δεν αντιπροσωπευει την ταυτότητα του Ολυμπιακού η ο άλλος που βγήκε στη τηλεόραση να λέει τις ανοησίες που έλεγε λες και δεν ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που επερνε τα πρωταθλήματα. Θέλει Έλληνες ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός κι όχι από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη. Οι αλλοδαποί αρκούν μέχρι τρεις το πολύ τέσσερις κι όχι να μετατρέπεται ο Ολυμπιακός σε περιοδεύοντα θίασο σκιών με μεταγραφές τύπου Βρσαλικο Μαρσελο και πάει λέγοντας. Τι ξέρουν αυτοί από Ολυμπιακό και τι τους νοιάζει. Απ τη στιγμή που έρχονται έχουν στο νου τους τον επόμενο μεταγραφικό τους στόχο. Με μισθοφόρους της κακιάς ώρας δε γίνεται ποδοσφαιρικος στρατός να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Και να τους βρίζουν στο γήπεδο αυτοί θα λένε πως τα κορόιδα τους αποθεώνουν.

  • Βαλ
    Βαλ Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ομάδα θέλει 8 μεταγραφές για να μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Μου κάνει εντυπωση που δεν πήρε ευκαιρίες ο Κούτρης. Λογικά υπήρχε αποφαση διοίκησης. Δεν ειναι λογικό να παρουσιάζεται ότι κάνει καλη προετοιμασια, δεν επαιξε ασχημα και χειρότερα απο τον Όλεγκ και τον Μαρσελο για να μην δικαιούται κάποιες ευκαιρίες.

    Οι μεταγραφές που θέλει η ομάδα για να σταθεί. Πρέπει να ειναι λαυράκια τύπου Χουάνγκ και όχι Καμαρα που χάθηκε.
    1. Στοπερ
    2. Αριστερό Στόπερ που παίζει και αριστερό μπάκ.
    3. Δεξί μπάκ που τα χαρακτηριστικά του να ταιριάζουν με τον εξτρέμ.
    4. Αριστερό μπάκ
    5. 2 εξτρεμ που να έχουν ταχύτητα και γκόλ.
    6. 2 Χαφάρες 6-8.

    Ο Στόπερ και ο Αριστερός Στόπερ, το Δεξί μπακ και ο ένας εξτρέμ πρεπει να έρθουν τον Γενάρη. Η άμυνα να δουλευτεί απο τώρα έτσι ώστε να είναι ετοιμη στα προκριματικά.

    Οι υπόλοιπες μεταγραφές να κλέινουν κατα την διάρκεια του 6 μηνού έτσι ώστε 1 Ιουλίου η ομάδα να έχει το 90 με 95% του ρόστερ. Αν ο πρόεδρος θέλει να κάνει μια μεταγραφή αεροδρομίου στο τέλος οκ.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο παίκτης πριν τραυματιστεί τότε σοβαρά ήταν μόνιμα βασικός μπροστά ακόμα και απ τον Τσιμίκα. Μάλλον δεν ξαναβρήκε ποτέ τον παλιό καλό του εαυτό. Δεν εξηγείτε αλλιώς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...