roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χαιρετάει... άμεσα ο Κόνραντ τον Θρύλο

underarmor
redwell

Αρχίζει το... ξεφόρτωμα ο Ολυμπιακός από τους παίκτες που απέκτησε το καλοκαίρι χωρίς κανένα πλάνο και λόγο και φυσικά αποδείχθηκαν μεταγραφικές "πατάτες" με συνέπεια σε ελάχιστους μήνες να αποτελούν ξένα σώματα.

Ο πρώτος που θα σύρει το... χορό είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε καθώς σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Μαρσέιγ, ο Αμερικανός εξτρέμ που είναι δανεικός στον Πειραιά δεν θα συνεχίσει στους ερυθρόλευκους.

Πιο συγκεκριμένα ο Πάμπλο Λονγκόρια είπε: «Ο δανεισμός του Κόνραντ είναι μια ειδική κατάσταση, στην οποία πρέπει να βρούμε μια λύση. Τα πράγματα πήγαν άσχημα στον Ολυμπιακό και δεδομένα θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    ΘΟΔΩΡΗΣ Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL καλησπερα ποιοι παιχτεσ πιστευεισ οτι θα αποχωρησουν απο την ομαδα ποσεσ μεταγραφεσ θα γινουν καιμ σε ποιεσ θεσεισ

    REDGOAL: Φίλε πιο εύκολα πιάνεις το τζόκερ παρά να σου απαντήσουμε σε αυτά που ρωτάς; Κανείς δεν ξέρει. Πρέπει να αποζημιώσεις Μαρσέλο και Βρσάλικο για παράδειγμα για να φύγουν. Θα συμφωνήσουν; Δεν ξέρουμε. Υπομονή...

  • Μιχαηλ.Κ
    Μιχαηλ.Κ Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Την καλησπερα νου αδερφια.Φιλε...και συγνωμη που σε αποκαλω ετσι αν και δεν σε ξερω αλλα σε διαβαζω τακτικα εδω...φιλε λοιπον Red7Arrow το μονο που εχω να πω ενα respect για οσα εγραψες.Τιποτε λιγοτερο τιποτε παεαπανω με βρισκεις 100% μαζι σου.Την καλησπερα μου!!!

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Μαρτσελο έχει ακουστεί η Μπεσικτας στην οποία αγωνίζεται ο μαζουακου! Redgoal έχει ακουστεί κάτι για τράμπα μιας και ο παίχτης έχει συνεργαστεί με Μίτσελ?

    REDGOAL: Δεν μας προκύπτει κατι τέτοιο φίλε. Μόνο για ΗΠΑ ξέρουμε ότι υπάρχουν δυο ομάδες που τον εξετάζουν, κυριως για λόγους μάρκετινγκ...

  • Nik
    Nik Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ ποιος είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές ντάλα φούεντε του κροατη και του μαρσελο; επίσης κάτι που δεν καταλαβαίνω όταν ο παίκτης δεν είναι συνεπής στα κιλά φυσικά κατάσταση δεν έχει συνέπειες;

    REDGOAL: Παίδες τα έχουμε πει 100 φορές. Οι Καρεμπέ, Βρέντζος, Καραπαπάς μαζί με τον Ανιγκό έκαναν τις μεταγραφές, με την οικογένεια Μαρινάκη να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο και να εγκρίνει ή μη

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 06:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο Μαρινακης ήταν σωστός πρόεδρος θα είχε σουτάρει για όλη αυτή τη κατάσταση που έχει συμβεί με το ροστερ όλους τους παράγοντες της πλάκας που έχουν μαζευτεί εκεί στη ομάδα.
    Ομως δεν το κάνει διότι όσα έγιναν ήταν με τις δικές του ευλογίες.
    Θα ήταν σαν να διώχνει τον εαυτό του!
    Επομένως, τι συζητάμε ρε παιδιά...;
    Ο άνθρωπος αυτός ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Δεν είναι κανένας τυχαίος. Αν ήθελε μέσα σε ένα βράδυ μπορούσε να φέρει τρομερές αλλαγές και να κάνει τον Ολυμπιακό μεγαθήριο ξανά τουλάχιστον επί ελληνικού εδάφους.
    Μη κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
    Ποια Αεκ ποιος Παο και τρίχες;;;
    Μιλάμε για μυρμήγκια που κανονικά δε τα βλέπει ο Μαρινακης. Αν πραγματικά ήθελε θα τους ισσοπεδωνε. Το γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ είναι που απορεί κάνεις και σε τρώει το γαμωτο.
    Η γενικότερη αδιαφορία.
    Εγώ έχω πει πολλές φορές την γνώμη μου.
    Ο άνθρωπος αυτός θεωρώ πως χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό για διάφορα θέματα προσωπικά του σε διάφορους τομείς.
    Έκανε ότι έκανε τα πρώτα 4-5 χρόνια και μετά άρχισαν να συμβαίνουν αδιανόητα πράγματα. Πράγματα ασοβαρα που δεν αρμόζουν σε μεγάλες ομάδες.
    Άρχισαν να προσλαμβανονται σε πόστα σημαντικά δημοσιογράφοι κ παράγοντες χαμηλου επιπέδου.
    Οι μάνατζερ έκαναν μαγαζάκι τους τον Ολυμπιακό και ότι τελειωμένο είχαν πελάτη τους του έβρισκαν συμβόλαιο στον Πειραιά.
    Την ιδια στιγμή η ανάπτυξη της πόλης ειναι εμφανής και η ωραιοποιηση των έργων του Μαρινακη έχει πάρει διαστάσεις τεράστιες αφού προβάλλονται μόνο τα θετικά και δεν ασχολείται κανείς με απολύσεις εργαζομένων και τρομακτικές καθυστερήσεις μισθών σε ανθρώπους του Δήμου. Αλλά αυτά δε τα ξέρει κανείς!!!
    Ύστερα ανέλαβε και την Νοτιγχαμ. Εκεί μπήκε το κερασάκι στη τούρτα. Τι να πρωτοπούμε! Γίναμε η Νοτιγχαμ Β' και ότι παρτσακλό η για πέταμα παιχτακι έχουν το στέλνουν σε εμάς και μάλιστα το πλασάρουν στα κόκκινα μέσα και ως επιτυχία!
    Κύριοι θα το πω για μια ακόμη φορά...
    12 χρόνια, αλλαγή στο γήπεδο, βελτίωση, ΜΗΔΕΝ. Ούτε το δίχτυ στο πέταλο δεν έχουν αλλάξει. Ένα βρωμοδιχτυ με πολλά μπαλώματα που σε κάνει να πονάνε τα μάτια σου να δεις μπάλα. Τόσο σέβονται το κόσμο που πληρώνει εισιτήριο όμως.
    Πας έξω από το Καραϊσκάκης και βλέπεις βρωμερα τοιχία, γκράφιτι, πατημασιές και λέρα σε κάθε σημείο. Ένα λίφτινγκ να βαφτεί, να ζωντανέψει λίγο δεν έχουν κάνει από το 2004 που φτιάχτηκε!
    Αλλάξανε ένα σήμα τάχα κ κάτι έγινε.
    Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι ταμπέλες ONE Chanel και η διαφήμιση της πιστωτικής κάρτας Ολυμπιακός

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 06:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @N
    Μαρσέλο 3Μ
    Βρσάλικο 2Μ

    Φακές μπορεί.... ευρώ όχι.

  • Ινδιάνος
    Ινδιάνος Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός που τους κουβάλησε ολους αυτούς έχει ονοματεπώνυμο?

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά , ο ντε λα Φουμέντε είναι εύκολη και φτηνή περίπτωση γιά να την ξεφορτωθούμε .
    Θέλω να δω πως θα ξεφορτωθούν τον 35-χρονο Χοντρέλο με τα 3 εκατομύρια ετησίως συμβόλαιο και πάνω που θα έχει καλομάθει με τα σουβλάκια , τις σκεπαστές , τα κοκορέτσια , τις σπαλομπριζόλες , κλπ. και δεν θα ξεκολλάει με τίποτα από Ελλάδα.
    Αν υπήρχε Όσκαρ αμπαλωσύνης και ασχετίλας , θα το κέρδιζε χαλαρά ο διοικητικός παράγοντας του Θρύλου ( RG θέλουμε να μάθουμε ποιός ήταν) που ...¨μάσησε¨ την απάτη του ατζέντη του Χοντρέλο και δέχθηκε να τον κλείσουμε με τέτοιο συμβόλαιο , με τέτοια κιλά και σε αυτή την ηλικία . Αν καταφέρουμε τελικά να ξεφορτωθούμε τον Χοντρέλο , πρέπει να του απονείμουμε και επίχρυση πλακέτα με τον τίτλο της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ...μούφας που πέρασε ποτέ από τον Θρύλο.

  • Ν
    Ν Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρσέλο 3
    Βερσαλικο 2 αν πάρουν τα μισά μας μένουν 2,5
    Πώληση μπα σισε κουντε κ δρόμο πόσοι ακόμα μπουχα κουτρης αγιγκμπου σμπουμπακαρ ουι τζο ντελαφουεντε
    Μενει ένα μπατζετ καλό για μεταγραφές
    3 μεταγραφές επιπέδου στοπερ εξτρέμ αριστερό μπακ
    Δεν γίνεται να μην εχουμε ένα εξτρέμ να κάνει μια φάση να βάλει ένα γκολ μια σέντρα μια μπούκα είναι απίστευτο αυτό το πράγμα.

  • Nickman7
    Nickman7 Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...