roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Οι... βόμβες Μαρσέλο-Βρσάλικο ξένα σώματα

underarmor
redwell

Ήρθαν ως... Μεσσίες και παρουσιάστηκαν από την πλειονότητα των ΜΜΕ ως μεταγραφικές "βόμβες", όμως τόσο ο Σίμε Βρσάλικο όσο και ο Μαρσέλο αποδεικνύονται "καψούλια" και μάλιστα... τζούφια αφού κανένας εκ των δυο δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στον Ολυμπιακό.

Τα τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα συμβόλαιά τους για να κάθονται στον πάγκο στην καλύτερη, είναι "βαρίδια" για τον Θρύλο και ψάχνει ήδη να τα ξεφορτωθεί τον Γενάρη.

Ο Κροάτης και ο Βραζιλιάνος είναι ουσιαστικά "ξένο σώμα" στον Ολυμπιακό και μένει να δούμε αν θα βρεθούν... κορόιδα να απορροφήσουν τα συμβόλαιά τους και να απαλλάξουν τον Θρύλο από δυο παίκτες που ήρθαν όπως αποδεικνύεται για το θεαθήναι και όχι για να προσφέρουν στην ομάδα.

 

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

39 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @GEO
    Το θέμα είναι προφανές. Χρειάζεσαι έναν παίκτη σε μια θέση, βρίσκεις ένα μέσω μάνατζερ ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος παράγοντας τον φέρνει, έχει κι ένα καλούτσικο για τα κυβικά μας όνομα (πχ Βατσλίκ=βασικό τέρμα εθν. Τσεχίας), σου κόβεται στα ιατρικά, και από τις διαπραγματεύσεις που γίνονται, τελικά τον υπογράφεις, βάζοντας όρο ότι όσο τραυματίζεται θα εισπράττει λιγότερα λεφτά... ή και καθόλου. Μέσες άκρες κάτι τέτοιο είχαμε μάθει ότι έκανε ο βάζελος για κάποιους παίκτες του, είτε ποδόσφαιρο (νομίζω στο Γκοβού έκαναν κάτι τέτοιο και μαθεύτηκε), είτε μπάσκετ (σε διάφορους παίκτες).
    Μπακαλίστικες τακτικές....

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΓΚΟΛΤΖΗΣ 1.65cm ME 1 ΔΙΣ αυτόν ακούγονταν ότι τον εφέρε ο Τάσος Μητρόπουλος οπου τον είχαν στείλει για scouting Στην Αλ Αχλί έπαιζε .

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βατσλικ εγγυήθηκε για τον εαυτό του( sorry guys) σοβαρότητα επαγγελματικής ομάδας που κανει πρωταθλητισμιο!!! Ούτε στην Α.ε.μ στα εφηβικά δεν γίνονταν αυτα!!!

  • Γαυρος
    Γαυρος Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστός και μη χειροτερα

  • Ο ΓΚΟΛΤΖΗΣ 1.65cm ME 1 ΔΙΣ
    Ο ΓΚΟΛΤΖΗΣ 1.65cm ME 1 ΔΙΣ Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    πήρα τελευταία φορά πρωταθλητή όταν ανακοινωνόταν η σπουδαία μεταγραφή του φέλιξ αμποάγκουε

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε αφού εγγυήθηκε ο Βατσλικ για τον Κουτσαβλικό σωθήκαμε!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Ε λοιπόν αδερφέ οι δικοί μας είναι εντελώς ασόβαροι. Δημοσιογράφος μας γνωστός ότι βγάζει non-paper της διοίκησης, μαρτύρησε ότι αυτός που είχε κοπεί πέρσι στα ιατρικά και τον έκαναν μεταγραφή επειδή ουσιαστικά εγγυήθηκε για τον εαυτό του, ήταν ο Βατσλίκ.
    Αυτά φίλε δε γίνονται σε σοβαρές ομάδες. Δείχνει ότι πάρα πολλοί παίκτες κόβονται και τελικά οι δικοί μας τους παίρνουν. Και μετά λέμε γιατί σέρνονται, γιατί παθαίνουν θλάσεις κάθε τρεις και λίγο κλπ κλπ.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    James7 το "δεν υπαρχει περιπτωση" πλεον στον Ολυμπιακο με αυτους που διοικούν σε κάθε πόστο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Πλεον τα παντα ειναι πιθανα σε αυτη την ομαδα. Το εχουμε δει το εργο απειρες φορες.
    Εδω δεν μπορουν 3 χρονια να βρουν εναν μπακ της προκοπής!!!
    Φερνουν αμυντικους ενα σωρό, Σωκράτηδες, Μπαδες, Σισέδες, Μιράντες, Μεριάδες, Μποτίες....και τους ξεφτυλισε ο ΝΤΟΗ που ειναι το παιδι απειρο και νεο σε ηλικια και τους εχει αυτους ολους για πλάκα!!!
    Οι ανθρωποι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Ξερεις τι σημαινει ΑΝΙΚΑΝΟΣ? Δεν ειναι ικανοι οι ανθρωποι αυτοί να φερουν εναν παίχτη ποιοτητας επιπέδου ΟΜΑΔΑΣ CH.LEAGUE.
    Φέρνουν παίχτες που δεν κάνουν ΟΥΤΕ για τον ΙΩΝΙΚΟ!!!
    Και με λιγο προβολή παραμυθιστικη από τις φυλλάδες και τα υπαλληλοsites στον παρουσιάζουν ως παιχταρα μεχρι που ερχεται η ώρα του "ξεβρακώματος" και τότε αρχίζει το γελιο και το κλαμα!

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε λοιπόν και τον μποκανι τον έκοψαν γιατί δεν ήταν Μαρτσελο και δεν θα είχαν τα πιθανά ωφελη! Τον βερσαλικο γιατί τον πήραμε? Αφού ούτε τα διάρκειας αυξήθηκαν ούτε μπλούζες πούλησε? Απλώς μιλάμε για τελείως ανίκανους που στηρίζονται στη τύχη και σε ότι τους πλασάρουν 2 γραφεία μάνατζερ πια! Για τη μεταγραφή στόπερ τώρα! Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός που θα έρθει να είναι χειρότερος από μπα και Σισε και από τον γερό παπ των δύο συνεχόμενων παιχνιδιών!

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Μαντσίνι θα δώσουμε μόνο Αμπουμπακαρ, η θα δώσουμε και κάτι παραπάνω? Α ρε δούλεμα!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...