roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Πιθανή μετακίνηση του Μπόουλερ στην Μπλάκπουλ»

underarmor
redwell

Ήρθε ως... παιχταράς το καλοκαίρι που θα έκανε τη διαφορά στα "φτερά" του Θρύλου και δη στο δεξί, όμως είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει το Γενάρη ως μια ακόμα μεταγραφική αποτυχία των ερυθρολεύκων τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Τζος Μπόουλερ ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει στην Μπλάκπουλ με το έμπα του νέου έτους σύμφωνα με τη «Nottinghampost».

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι «Seasiders» εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω τον 23χρονο εξτρέμ, καταθέτοντας πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μπόουλερ ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού ως δανεικός από τη Νότιγχαμ που τον αγόρασε από τη Μπλάκπουλ και με τον Θρύλο έχει μόλις 7 συμμετοχές, ενώ επί Μίτσελ παίζει σπάνια.

Η Μπλάκπουλ της Championship τον θέλει πίσω δανεικό καθώς σε αυτή μπορεί να παίξει από τον Γενάρη και έχει αφήσει καλές αναμνήσεις μιας και πέρυσι έκανε 45 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ.

 

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα προτιμούσα να έφευγε ο Γκαρι κσι ο Μπόουλερ να έμενε μέχρι το κσλοκαίρι.Ειναι γρηγορις,με τρίπλα και σε μικρή ηλικία.Σε μια ομάδα με αρχή,μέση και τέλος θα πρόσφερε αρκετά.Με τη προετοιμασία θα έμπαινε στο πνεύμα της ομάδας και στη τακτική και θα βλέπαμε άλλο παίκτη.

  • Nikos
    Nikos Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @CRISTOFOROS Σαπάκι ο Μποουλερ που όσες φορές έπαιξε έδειξε οτι τουλάχιστον έχει την τρίπλα και την μπούκα που δεν έχει κανένα άλλο εξτρέμ μας. Σόρυ κιόλας αλλά αυτά τα 2 χαρακτηριστικά είναι που πρέπει να έχουν όλα τα εξτρέμ στον κόσμο. Ο Μασούρας δλδ τι έχει κάνει φέτος και είναι βασικός και αναντικατάστατος; Τις μισές ευκαιρείες του Μασούρα να είχε πάρει ο Μπόουλερ θα βλέπαμε τι ψάρια πιάνει

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Να του πληρώσουμε και τα εισιτήρια, ρε ουστ απ'εδώ ΣΑΠΑΚΙ . Ρε παίζει αυτό το πράμα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ εκτός ομάδας.

  •   GEO
    GEO Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενώ κάτι κουτσόυς και υπέρβαρους που έχουν στρογγυλοκαθίσει στα συμβόλαια τους τους κρατάμε;

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους παικταραδες για την θεση του εξτρεμ, και οχι μονο,τους ειχαμε βρει μεσα στο καλοκαιρι.Ηταν ο πανυψηλος και αρχοντικος Λουκεμπακιο των 6-7 εκ ευρω για αγορα και ο φαντεζι Γιανουζαι ,ελευθερος ολο το καλοκαιρι με 3,5 εκ ευρω συμβολαιο τον χρονο.
    Αλλα η θολουρα στο τι θελουμε και ποιος παιρνει ευθηνη και αποφασεις ελλειψει αθλητικου διευθηντη αλλα κυριως ελλεψει προπονητη που περναει η γνωμη του στον προεδρο ,και φυσικα τα μπρος πισω στο τι μπατζετ θα ξοδευτει,μας οδηγησε στο να παμε τελικα σε δυο στοιχηματα,σε δυο νεαρους και απεΙρους δανεικους, τους Ντε Λα Φουεντε και Μποουλερ.
    Και ομως τελικα χρηματικο ποσο και μαλιστα μεγαλο ,σε μια μεταγραφη, το δωσαμε για μεσοεπιθετικο.Σε εναν κοντο και αργο παικτη που παιζει μονο 10αρι,τον Πεπ Μπιελ.Εκει που παιζει και ο μακραν ποιοτικοτερος του ,Χαμες Ροντριγκεζ!!!!Ευτυχως που εχει το γκολ στο ρεπερτεριο του ο Μπιελ και ισως μια μερα παρει η παε καποια χρηματα απο οσα εδωσε για αυτον , πισω.
    Και μετα απο τοσες μεταγραφες και δανεισμους για τη θεση των μεσοεπιθετικων και των εξτρεμ,ξαναπαιζει βασικος ο δεν μπορω να κοντρολαρω και να ντριμπλαρω Μασουρας και μπαινει αλλαγη με την Αεκ για να γυρισει το ματς ως εξτρεμ ποιος ο ..Βρουσαι!!!Που ο ιδιος ο Μιτσελ τον δοκιμαζε τελευταια ως αριστερο μπακ με αναποδο ποδι...
    Μιλαμε για προγραμματισμο και σχεδιο ,οχι αστεια τωρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...