roumeliotis

Carwiz

Το... ζητούμενο 0-1 ο Θρύλος στη Λιβαδειά

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός χωρίς να... καταπλήξει τα πλήθη πήρε το διπλό με το μίνιμουμ σκορ στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού χάρη σε τέρμα του Ανδρούτσου στο 41' και παρέμεινε στο -10 από την κορυφή.

Ανώτεροι οι ερυθρόλευκοι, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και φυσικά με το ρευστό 0-1 πάντα ελόχευε ο κίνδυνος να γίνει η "στραβή" όμως ευτυχώς δεν είδαμε... εφαρμογή του "νόμου του ποδοσφαίρου" και το τρίποντο ήρθε για τον Θρύλο.

Δυνατός ο Ολυμπιακός στο ματς από τα πρώτα λεπτά, δείχνοντας αμέσως τις προθέσεις του μέσα στη Λιβαδειά. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν από νωρίς τις πρώτες τους καλές ευκαιρίες για γκολ. Μόλις στο 2′ ο Μπιέλ «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ με τον Χουάνγκ να κάνει το σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λίγα λεπτά μετά, στο 8′, ο Μασούρας έκανε ωραία μπαλιά για τον Μπιέλ μέσα στην περιοχή, με τον Ισπανό να δοκιμάζει το πλασέ στην κίνηση και ο Μάρκοβιτς κατάφερε να διώξει σε κόρνερ, ενώ ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού μπλόκαρε σταθερά το μακρινό σουτ του Βρουσάι στο 9′.

Στο 18′ έγινε η βαθιά μπαλιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον Μασούρα να κάνει την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Βινίσιους και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα ο τελευταίος κατάφερε να διώξει, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, πιστεύοντας πως η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή της εστίας.

Στο 38′ ο Μασούρας έκανε το μακρινό σουτ, χωρίς όμως την επιθυμητή κατάληξη και στο 40′ ήρθε το γκολ. Συγκεκριμένα, ο Χάμες σέντραρε από τ’ αριστερά στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Μασούρας πήρε την πρώτη κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Ανδρούτσο ο οποίος έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε για το 0-1 του Θρύλου! Έτσι ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάει στ’ αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ.

Δεν άλλαξε το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο, συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να απειλεί την εστία του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή, όταν στο 48′ ο Τζημόπουλος μετά από εκτέλεση φάουλ έκανε ένα ανάποδο πλασέ, με τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Τρία λεπτά μετά, στο 51′, ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε την μπαλιά για τον Βρουσάια από τ’ αριστερά ο οποίος έκανε την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Μάρκοβιτς, ενώ στο 54′ ο Μασούρας έκανε την κεφαλιά πάσα μέσα στην περιοχή με τον Χάμες να κάνει το σουτ στην κίνηση και ο Μάρκοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 55′, ο Μπιέλ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ελ Αραμπί έστειλε άουτ την μπάλα και στο 59′ ο Μπιέλ μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 61′ ο Χάμες εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο δίπλα από την εστία των γηπεδούχων, ενώ στο 67′ ο Χουάνγκ «γέμισε» στην αντίπαλη περιοχή, ο Μπακαμπού «έσπασε» την μπάλα με το κεφάλι για τον Μπιέλ το πλασέ του οποίου όμως μπλόκαρε ο Μάρκοβιτς. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 82′, όταν ο Χάμες έβγαλε τον Μπακαμπού τετ α τετ από πλάγια θέση, με την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Λεβαδειακού.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης με το υπέρ του 1-0 και πλέον το επόμενο ματς του για το πρωτάθλημα της Super League είναι την Κυριακή με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (85′ Τσιριγώτης), Βήχος, Βινίσιους, Σκβάρκα (46′ Γιαννιώτας), Πέτρε (46′ Δούμτσιος), Βρακάς, Λιάγκας (39′ Τζημόπουλος), Νίκας, Τσάπρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος (76′ Άβιλα), Ρέτσος, Ντόη, Βρουσάι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες (83′ Σαμασέκου), Μπιέλ (83′ Φορτούνης), Μασούρας (76′ Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (64′ Μπακαμπού).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Σακη Φίλε , εγω γράφω την απόψη μου για τον Μασούρα γιατι αυτών έχουμε αυτη τη στιγμη στο ρόστερ . Αν είχαμε ας πούμε Ποντένσε , Γκαλέτι και Μασούρα , θα έγραφα σίγουρα πώς αυτοι θα έπρεπε να παίζουν . Αφου δεν τους έχουμε , απο το υπάρχον ρόστερ ο Μασούρας αξίζει να παίζει .
    Οσο για τους Ρετσο, Ανδρούτσο , Βρουσάϊ , Καλογερόπουλο , Ντόη κ.τ.λ η πάγια θέση μου που είναι καθαρα προσωπική , είναι πώς αν δεν υπάρχει στοιχείο γηγενές στις ομάδες , η οποίες απο μόνες τους δεν αντιπροσωπεύουν καμια αξια και ιδεολογία , οι απαδοί της γίνονται απαδοί της νίκης . Σαν τον φίλο απο κάτω , που πρέπει να ήταν ένας απο του "χιλιάδες " που έστειλε του πρόεδρου μύνημα να πάρει την ομαδα να φύγει .

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    Ο ΜΑΣΟΥΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣΑΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΟΧΙ
    ΕΞΤΡΕΜ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΕΑΣ

    ΧΤΕΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΑΣ

    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
    ΝΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 60 ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 14:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τέτοιο αναιμικό σκορ απέναντι στο θηρίο και σωρεία χαμένων ευκαιριών η νίκη για το ματς της Κυριακής καθίσταται λίαν αμφίβολος. Νομίζω ότι οι χαμένες ευκαιρίες οφείλονται εν μέρει και σε ανικανότητα. Προς το παρόν δεν μας βλέπω καλά.

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαιτ εισαι γατονι .Δεν περασε οσο και καμουφλαζ κι αν εκανα στην τελευταια προταση περι κουμπαρων .Πιενες λεμε ,μακραν το καλυτερο σαιτ.Ασχετα αν γραφω σχολια η οχι τα 100 κλικ τα παιρνεις ανετα την ημερα κι ας ερχομαι σε προστριβες με τα παιδια μου κολλωντας τον κενσορα στο REDGOAL.Πιενες λεμε .

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Να γιατι ο Ολυμπιακος απο εδω και περα θα συμβιβαζεται τριτοτεταρτος.Οταν ο αλλος μου αναλυει πως παιζει ο βρουσαι με αναποδο ποδι ,πως ο μασουρας παιζει ανελλιπως φορτωμενος με δυο αποκλεισμους αποκλειστικο του δικο του κατορθωμα επειδη τρεχει και δεν πετυχαινει γαιδαρο στα 2 μετρα ,επειδη ο ανδρουτσος εβαλε 1 γκολ στη δυση της καριερας του ,και δεν παιζει ο καλυτερος μακραν Ελληνας παικτης με μισο ,οχι με 1 εστω ποδι απο οσους παιζουν αυτη τη στιγμη στον Ολυμπιακο κουκακιου .Υ.Γ.Μηπως ειδε κανεις συγαυρος το πεναλτυ της ικτερικιας ,και το γκολ του βαζελου στο Αγρινιο?Master Sef μαγειρεμα του προεδρου . Υ.Γ2β Το γκολ που δεν μετρησε του Ολυμιακου γιατι δεν το ξαναδειξε η τηλεοραση ,γιατι δεν ασχοληθηκε το var ?οεο?Περασε η δεν περασε τη γραμμη ,δεν θα το μαθουμε ποτε.

    REDGOAL: Φίλε έχουμε πει μακριά από εδώ τα πολιτικά σχόλια. Σεβαστείτε το

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πείθουμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει μετά το Μουντιάλ, αλλά δεν περιμένω θαύματα. Το να πηγαίνουμε σε κάθε ματς με το ζόρι, με 1-0, με δυσκολία στο να βάλουμε γκολ κλπ κλπ, δεν μας δίνει την παραμικρή τύχη για πρωτάθλημα, ενώ θα έλεγα ότι και τη 2η θέση δύσκολα.

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδια ηρεμήστε λίγο με τον Φορτούνη . Ολοι θέμε να γυρίσει στην ομάδα αλλα μη λέμε μπούρδες. Να μην παίζει ο Μασούρας για να παίζει ο Φορτούνης δεν γινετε . Για τον απλό λόγο ότι ο Μασούρας έχει δυνάμεις και τρέχει 90 λεπτα και ο Κώστας στα καλα του δεν το έκανε , όχι τώρα !! Για 15 λέπτα τον έβαλε και πάλι έσκασε . Αλλα ο σκοπός είναι αυτος . Να προπονηθει για να μπορει να βγάλει ενα μισάωρο σαν αλλαγη του Χάμες .
    Οσο για τον Βρουσάϊ , ακόμα και ανάποδο πόδι , απείλησε επιθετικα , είχε σωστες και προωθιτικες μεταβιβάσεις και ήταν αμυντικα αξιόπιστος. Για μένα σαν δεξι μπάκ , είναι καλύτερος απο Αβιλλα και σίγουρα Ανδρούτσο .
    Ο Ρέτσος έχτες έιχει πολυ καλο αγώνα . Στον Σαμασέκου δεν ξέρω τι ακριβώς βλέπουν . Εγω προσώπικα δεν βλέπω κατί να έχει παραπάνω απο τον Μαντυ Καμαρα στα κακα του . Απο Κουντε είναι καλύτερος . Αλλα ούτε επιθετικα βοήθαει ούτε αμυντικα .
    Αυτο που μου άρεσε πάρα πολυ είναι στον πανηγυρισμο , του μέτριου σαν παίχτη , Ανδρούτσου . Πως δείχνει έναν παίχτη που γουστάρει να πάιζει για την ομάδα και πώς όλοι οι Ελληνες της ομάδας έτρεξαν όλοι μαζι του στην κερκίδα. Είναι κι αυτα πολυ σημαντικα στις ομάδες . Δεν είναι αναγκη να είναι όλοι παιχταράδες . Αλλα απο κάτι τύπους σνόμπ και κάτι άλλους αψύχουνς , εγω προτιμώ αυτους . Γιατι να μην είναι δηλαδη αυτος ο παίχτης ο δεύτερος μπάκ , πισω απο έναν κανονικο παιχταρα , μονο να είναι ο Αβιλλα ?
    redgoal βλέπεις να υπάρχει περίπτωση να βγεί απο το ψυγείο και ο Κούτρης σαν τον Ανδρούτσο ή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση λόγο δοιήκησης ?

    REDGOAL: Δεν το βλέπουμε.φίλε

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα παιζει χωρις σεντερ φορ.
    Ανυπαρκτοι οι Ουι Τζο και Αμπουμπακαρ ..Κριαρα ,παλαιμαχος ο Ελ Αραμπι,πολυ λαιτ πολυ ελαφρυς για κεντρικος επιθετικος ο Μακαμπου.Ο οποιος ειναι περιφερειακος επιθετικος που μπορει να σκοραρει ,αλλα διχως να ξερει την μπαλα που ηξερε ενας αλλος παλιος περιφερειακος επιθετικος μας ο Ιλια Ιβιτς.
    Λιγοι,πολυ λιγοι ολοι τους πλεον για την θεση του σεντερ φορ.Και χωρις μεγαλο σεντερ φορ δεν πας πουθενα.
    Καλα για μεγαλο εξτρεμ,ουτε για δειγμα στον σημερινο θρυλο.
    Η ομαδα αυτη την χρονικη περιοδο μου θυμιζει τον Ολυμπιακο των πετρινων χρονων προ εποχης Μπλαχιν και των δυο Μιγκ(Προτασωφ και Λιτοφτσενκο)
    Οπως και τοτε εχουμε πολυ καλο και δημιουργικο κεντρο,με αναμικη επιθεση και ευαλλωτη αμυνα να υποπεπτει σε λαθη.
    Τοτε ειχαμε Ντεταρι,Τσιαντακη ,Κωφιδη στα χαφ που γλυκαιναν το παιχνιδι,αλλα μπροστα ειμασταν λιγοι σε σοβαρα ματς και ντερμπυ με Σακη Μουστακιδη και τους γεροΜητρο και γεροΑναστο.Και πισω μπαζαμε απο παντου.
    Αναλογικα μια απο τα ιδια και τωρα.
    Θελει δουλεια η ομαδα στις μεταγραφες του Γεναρη.
    Αληθεια εκεινον τον Λαιτνερ,δεν θα τον δουμε ποτε εμεις οι φιλαθλοι,να τον κρινουμε μονοι μας?
    Γιατι εγω δεν πιστευω την γνωμη για τον Ισραηλινο, αυτων ,που εχουν βασικο και αναντικαταστατο τρια χρονια τωρα το ανεπαληπτο Μολδαβικο κριαρι Ρεαμπτσιουκ....

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Οταν παιζεις μονιμα με 9 παικτες (μασουρας,βρουσαι) μην εχεις παραπονο που δεν μπορεις να κερδισεις παιχνιδια και μετα να βγαζεις ανακοινωσεις.Το οτι παιζουν αυτοι οι δυο 75+ λεπτα και δεν παιζει ο φορτουνης με ξεπερναει.Αν δεν ειναι κατευθυνομενο ,με συγχωρειτε ,αυτο λεγεται ελλειπης προπονητικη ικανοτητα και δεν λεω κατι χοντροτερο γιατι το σαιτ δεν θα το περασει αν και ξερει οτι εχω δικιο..Παντως οπως προεβλεψα χθες οτι το παιχνιδι δεν το χανει ο βαζελος απο Αναστασιου και καρελη,αλλα οπως πλεον φαινεται ουτε η ομαδα μας ειναι ικανοτερη για τριτοτετραρτη.Ελατε να το παρετεεεεεεε ταταταταταταταατα. Θεε μου κολησαμε γραφικοτητα.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 09:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουτε χτες ο Λαιτνερ...ΕΛΕΟΣ, καναμε τον δεξιοποδαρο Βρουσαι αριστερο μπακ....

    Χολερα εχει;;;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...