roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θα δώσουμε τα πάντα με Παναθηναϊκό»

underarmor
redwell

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ βοήθησε τον Θρύλο στο 2-0 επί της Λαμίας και τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πάνε στη Λεωφόρο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος υπογράμμισε τα εξής:

«Ήταν σημαντικοί οι τρεις πόντοι. Στρέφουμε την προσοχή στα επόμενα ματς και στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για τα ματς αυτά. Θα δώσουμε τα πάντα την επόμενη Κυριακή.

Με τον Παναθηναϊκό είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι. Ξέρω τι σημαίνει για την ομάδα μας και τον κόσμο μας αυτό το ντέρμπι και το να νικήσουμε. Πρέπει να νικήσουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

29 σχόλια

  • GEO
    GEO Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Τhan Red συμφωνώ στα περισσότερα που αναφέρεις έχω όμως μια απορία λες ότι χρειάζονταν η ομάδα ένα προπονητή μετά την απόλυση του Μαρτινς να τους βάλει να τρέξουν Πιστεύεις ότι μπορούσαν; κάποιοι ήταν καμμένοι από τα συνεχή παιχνίδια και ίσως απο κακή εξωγηπεδικη ζωή αλλά και από το μικρό rotation του Μαρτινς. Άλλοι ηρθαν υπέρβαροι, άλλοι τραυματίες, άλλοι απο αποχή μηνών από προετοιμασίες και αγώνες .Άρα με τι εργομετρικά θα μπορούσαν όλοι αυτοί να τρέξουν και να ενταχθούν σε συνθήκες επίσημων παιχνιδιών;;;

  • ThanRed
    ThanRed Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία

    Κλισέ ξεκλισέ ισχύει ή όχι?

    Επίσης έχεις κάτι καλύτερο?

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @ThanRed
    Γράφετε όλοι το κλισέ...
    άφησε χρέη ο Κόκκαλης... πόσα χρωστάγαμε όταν ήρθε ο Μαρινάκης...
    Το γράφω και σε σένα και έχω προκαλέσει κι όλα τα σάιτ του Μαρινάκη....
    πόσα χρέη άφησε ο Κόκκαλης;
    Να δούμε... θα μου απαντήσει κανείς;

  • ThanRed
    ThanRed Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Κοκκινος Πητ
    κοίτα, εγώ δεν εχω τον πρόεδρο στο απυρόβλητο. Όπως εχω πει το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Αν υπάρχει καλύτερος να αναλάβει, όπως έγινε το 10....και μην ξεχνάμε τι εγινε το ΄10....πόσα χρωστούσε ο Ολυμπιακός κλπ... Αν υπάρχει καλύτερος πρόεδρος να έρθει. Αν οχι και πρέπει να πάμε με τον ίδιο, τουλάχιστο να καταλάβει κάποια λάθη του και να τα αλλάξει.

    Προτάσεις θέλουμε και οχι διαπιστώσεις. Εύκολα κρίνεις αλλά δύσκολα προτείνεις.

    Δεν νομίζω να αρέσει σε κανένα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να τρέχει σαν παππούς 70 χρονών? Δεν σέβεται τον εαυτό του πάνω από όλα.

    Είχα ξαναπεί οτι αν ήμουν στην θέση του Κορπεραν δεν θα ερχόμουν. Το ίδιο λέω και για το Μιτσελ. Παίρνεις ενα συνονθύλευμα και φορτώνεσαι την κατάσταση. Εδώ δεν είχαμε προπονητή και γινοταν μεταγραφές....ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία!!!

    Εδώ ήθελε ενα προπονητή που πρώτα πρώτα θα τους έβαζε να τρέξουν. Μετά να μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι. Στην Ευρώπη θέλει κάστρο και στην Ελλάδα να παίζεις με 2 επιθετικούς και γρήγορους εχτρεμ και να βάλεις γκολ στα 10 πρώτα λεπτά. Μετά το παιχνίδι τέλος.

    Ο Ολυμπιακός αν ειναι σοβαρός θα παίξει μπάλα μετά το μουντιάλ, μια και θα κάνει κανονική προετοιμασία. Οχι τις 10 ημέρες που έκανε το καλοκαίρι. Και επιτέλους να σταματήσει αυτή η βλακεία με τα play off. Δεν μπορεί να παίζεις μπάλα μεχρι τέλος Μαΐου και τέλος Ιουνίου να παίζεις αγώνες για Ευρώπη. Πότε θα κάνεις προετοιμασία, πότε θα ξεκουραστούν οι παίκτες??? (και οι υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες έτσι την πάτησαν. Απλά αποκλείστηκαν νωρίς και έκαναν προετοιμασία, ενώ εμείς είχαμε αγώνες...). Κάνω λάθος??

    Αν θέλουν play off ας γίνουν 10 οι ομάδες και να έχουν τελειώσει από όλα μεχρι 15 Απριλίου. Οι μεταγραφές να ειναι μεχρι 15 Ιουλίου και μετά να μπορούν να πάρουν μόνο 2-3 παίχτες. κλπ....

    Σας ζάλισα...(για να μην πω κάτι άλλο)...sorry

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    than red το 10 ο κοκκαλης αναγκαστηκε να πουλησει επειδη ο κοσμος εβραζε.και τοτε διαπιστωσεις εκανε ο κοσμος που επιασαν τοπο αρα ατοπο που λες για προτασεις,τι ειναι ο arrow ,ο βλασσης τσακας να προτεινει τον εμιρη και τον κακομοιρη?τωρα με τους κηφηνες που εχει μαζεψει ο προεδρος και εχουν μικρυνει τον ολυμπιακο λες μισες αληθειες γιατι τον ολυμπιακο τον μικρυνε ο προεδρος που τους μαζεψε. τι αλλο θες για να καταλαβεις οτι ο προεδρος ΔΕΝ θελει?εμενα θα μου εκαναν αφοι παντως για ευρωπαικο οραμα για κατακτηση ευρωπαικου τροπαιου τωρα που ελυσαν τα περιουσιακα τους.
    Υ.Γ. ο γιαννης 777 ειναι ο giannis 777 που το redgoal ξεσκεπασε οτι ηταν βαλτο τρολ δημοσιογραφος που οπως αποκαλυψε τελευταια απολυθηκε κιολας?

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαιρομαι που κατι Γιαννηδες777 και κατι αλλα σουργελα ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ και τους γλεντάνε καποια παιδιά εδω μεσα στο χαλαρό. Ρεε..ξεφτιλιζεστε ρε γιδια!!!!!!!!!!!!! Ρομπες.....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    storytelling....λοιπον.
    Καταρχάς πηρα χαρτομαντηλα, ποπ κορν, χαμηλωσα τον φωτισμο και απολαυσα την ιστορία σου. Τρομερη. Ετοιμη για Netflix.
    Ουτε ο Παπακαλιάτης τετοια σεναρια.
    Παμε στην αναλυση αυτης της ιστορίας τωρα...

    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ.

    Η γκομενα μπορει να παρατησει τον εαυτό της...μια ομάδα ομως μπορει να ΠΑΡΑΤΗΘΕΙ.

    Εμεις που κράζουμε, δεν κράζουμε την ομάδα, δεν κραζουμε τον Ολυμπιακό...κράζουμε αυτούς που παριστάνουν τους ευεργέτες του και τους σωτήρες! Αυτους που ενώ μπορούν να τον εχουν ψηλά, τον εχουν ΧΑΜΗΛΑ.
    Αυτους που τάζουν και δεν δινουν τπτ.
    Ωραια η ιστορια σου φιλε αλλα δεν ταιριάζει σε αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό.
    Αν καποιους σας πληρώνουν η σας δινουν πιτόγυρα για να ακολουθάτε το θρύλο και να τραγουδάτε πιστοί σε μια ιδέα και όνειρα καποιων ασοβαρων παραγόντων της ομάδας, λυπάμαι για λογαριασμό σας.
    Εσείς που ειστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ αφηστε αυτους τους ανθρώπους να εχουν φτάσει την ομάδα σε σημείο να φοβάται τον παναθηναικό του Αλαφούζου που μεχρι χθες γελάγανε και τα κοκόρια οταν εφερνε Γιοβάνοβιτς και τα παιχτάκια αυτά που ήταν στα αζήτητα της Ισπανίας.
    Αφού εσείς οι Ολυμπιακάρες γουστάρετε να βλέπετε την ομάδα σας να γερνάει ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ επειδή κάποιοι αποφάσισαν να την γεράσουν, συνεχίστε να ειστε γιδοπρόβατα οπως ειστε με περικεφαλαία!

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    O Oλυμπιακος δειχνει σημαδια βελτιωσης , ωστοσο το παιχνιδι με το βαζελο ειναι δυνατο τεστ και θα δουμε το πραγματικο επιπεδο τοσο της ομαδας μας , οσο και του αντιπαλου (το ιδιο ισχυει και με την κουλα) .
    Οι συγκρισεις σε παιχνιδια με αλλες ομαδες του πρωταθληματος ειναι ανευ ουσιας .
    Σημαντικο μετρο συγκρισης ειναι η ευρωπη , οπου η ομαδα ξεκινησε με τον χειροτερο δυνατο τροπο με τα γνωστα προβληματα (με κυριο υπευθυνο τη διοικηση) και στα 2 τελευταια παιχνιδια ειναι σιγουρα καλυτερη , ο παο χαιρετησε νωρις χωρις νικη , ενω η αεκ δεν επαιξε καθολου .

    Να μην ξεχασουμε οτι το ματς της Πεμπτης ειναι ευρωπαικο παιχνιδι και δεν πρεπει να το απαξιωσουμε .

    Ετσι κι αλλιως ο προπονητης εχει στη διαθεση του τοσους παικτες και με σωστη διαχειριση μπορει να τους εχει φρεσκους και στα 2 παιχνιδια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πανοπουλος Γιωργος
    Ούτε καμιά αξιόλογη ανασταλτική λειτουργία έχουν. Απλά είναι κάργα γυμνασμένοι και σ ένα πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό που είναι ο παράδεισος του αργού και σάπακα ποδοσφαιριστή, το να είσαι άρτια γυμνασμένος είναι μέχρι και πυρηνικό όπλο.
    Στην Ευρώπη ο βάζελος δεν μπήκε ούτε σε όμιλο Κόνφερενς. Όταν τους πέταξε έξω η Σλάβια κλαιγόντουσαν για τη διαιτησία (σιγά την πρωτοτυπία) και λέγανε ότι η ΟΥΕΦΑ σπρώχνει τη Σλάβια για να πάει τελικό, επειδή γίνεται στην Πράγα. Στον όμιλο η Σλάβια με αντιπάλους τη Σίβασπορ από την Τουρκία (14η), την Κλουζ από τη Ρουμανία (3η) και τη Μπαλκάνι απ το Κόσσοβο (2η), έχει νικήσει μόνο τη Μπαλκάνι κι είναι με το 1,5 πόδι εκτός συνέχειας.
    Αυτός ο βάζελος παίρνει φέτος το πρωτάθλημα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιάννης777
    1. Σιγά μη δεν κριτικάρουμε την ποδοσφαιρική ομάδα και το Μαρινάκη που την κατάντησε Ρότινγκχαμ Β'
    2. Το 48ο θα είναι το πιο γλυκό, αλλά δε μας ξεκαθαρίζεις ποια χρονιά θα το πάρουμε και γιατί.
    3. Αν σ ενδιαφέρει να μη γελάει ο κόσμος μαζί σου, μην απαντήσεις στην προηγούμενη ερώτηση με απάντηση του στυλ 'θα το πάρουμε φέτος γιατί είμαστε Ολυμπιακός'.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...