roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με Φορτούνη οι «εκλεκτοί» Μίτσελ για Αγρίνιο

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/10, 19:30) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (21/10) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Μέσα... για το Αγρίνιο και ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος μπήκε στην αποστολή μετά από μήνες και δεν αποκλείεται να παίξει, έστω και λίγα λεπτά. Από την άλλη πλευρά, ο Ουσεϊνού Μπα δεν θα ταξιδέψει με τους Πειραιώτες, αφού ταλαιπωρείται από γρίπη ενώ εκτός έμεινε και ο Ουί Τζο με απόφαση προπονητή.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αναλυτικά η αποστολή: Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

27 σχόλια

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδω redgoal δεν μας τα λες καλα.Και στον αθλητισμο η λεξη απατεωνας ειναι βρισια ειδικα οταν δεν υπαρχουν αποδειξεις για καποιο αδικημα οπως ας πουμε χρηματισμος η κατι αλλο.Δηλαδη ο Μιτσελ τι αδικημα εκανε ωστε να κατηγορειται ετσι.Δεν ειναι καλος προπονητης τον διωχνεις δεν τον λες απατεωνα.

    REDGOAL: Φίλε δεν είσαι χαζός. Το απατεώνας προφανώς και δεν έχει να κάνει με το αν φοροδιαφευγει ή αν κάνει κάποιο άλλο ποινικό αδίκημα ένας αθλητής ή προπονητής κλπ. Εννοείται ότι πηγαίνει καθαρά στο αγωνιστικό. Αν κάποιος θεωρεί τον Μίτσελ ποδοσφαιρικό απατεώνα, δικαίωμά του. Έχει αποτυχει παντού ως προπονητής, πλην Ολυμπιακού.

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟΡΩ RED GOAL ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ LEGENDARY.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ Η ΛΕΞΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΤΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ?

    REDGOAL: Σιγά ρε φίλε που είναι βρισιά το απατεώνας στον αθλητισμό. Άπειρες φορές έχει χρησιμοποιηθεί το ποδοσφαιρικός... απατεώνας για παίκτες και προπονητές. Δεν είναι καθόλου βρισιά φίλε στα σπορ αυτή η λέξη

  • pan
    pan Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    πραγματικα ανθρωποι που λετε οτι γνωριζεται απο μπαλλα ,βαζεται τον μαρτινς στην λιστα της προπονητικης τοτε πραγματι σηκωνουμε τα χερια ψηλα...ο ανθρωπος ειναι ο ορισμος της αμπαλοσυνης και της ποδοσφαιρικης καταστροφης..αρμαγεδωνας ο οποιος αφησε συντριμια οπως ενας τυφωνας επιπεδου 5 στην καραιβικη..θα παρει πολυυυυυ καιρο να ξαναεπιστρεψουμε στην κανονικοτητα του σωματειου που εχουμε μαθει..φυσικα τις περισσοτερες ευθυνες εχει η διοικηση που αφησε τον ουζακια να ειναι κοουτς στην ομαδα..αλλα ειχε τους λογους της...και φυσικα βλεπουμε οτι ενω ειναι τοσους μηνες χωρις εργασια ουτε ΜΙΑ ομαδα απο την χωρα του δεν του εχει κανει προταση!ουτε μια!αυτο και μονο λεει παρα πολλα..μην εκτιθεστε παρακαλω μιλωντας για προπονητη μαρτινς..ο ανθρωπος εχει σχεση με προπονητικη οσο εγω με ταβλι..καμια δηλαδη..

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Το "Την μπάλα που είδες με τον Μαρτινς φίλτατε δεν θα την ξαναδείς" διαβασα φιλε Αντιπροεδρε κ σταματησα εκει. Δακρυσα φιλε κ δεν εβλεπα την οθονη. Θυμηθηκα την επιθετικοτητα της ομαδας. Την ταχυτητα στην αναπτυξη κ στη ματαβαση. Τις 10αδες τελικες. Τους πολλαπλους τροπους επιθεσης. Τα 100αδες γκολ. Το Υπερθεαμα. Τον Μπουχαλακη.. Τον Βαλμπουενα να κανει 20-30 γιομες σε καθε ματς κ να τρεχει με τα χερακια παρατεταμενα να εκτελεσει ολα τα κορνερ κ τα φαουλ μπας κ μπει κανα γκολ να τον αποθεωσουν οι ιθαγενεις.. Ουπς. Κ να θες να φαντασιωθεις δεν γινεται, προσγειωνεσαι στην πραγματικοτητα. Κ την Μονικα Μπελουτσι να φαντασιωνεσαι με κλειστα ματια, καποια στιγμη θα θυμηθεις οτι αγκαλιαζεις τη Σουλα κ θα ανοιξεις τα ματια. Κ θα δεις την πραγματικοτητα. Κι η πραγματικοτα λεει οτι οντως "Την μπάλα που είδες με τον Μαρτινς φίλτατε δεν θα την ξαναδείς". Κι αυτο δεν ειναι απαραιτητως κακο.Απεναντιας.

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λες ρε φιλε; αφου δεν πηρε λεει ευρωπαικο με γουλβς πεταξε το πουλακι; αυτα ουτε σε καφενειο μετα απο καταποση ουζου και τσιπουρου. Αυτα ειναι νοοτροπιες καφενειων οχι σοβαρων ομαδων με στοχους. Επισης λεει ποιος σοβαρος προπονητης να ερθει. Αν εχεις ομαδα με στοχους θα φερεις σοβαρο πρροπονητη αν οχι θα φερνεις ασοβαρο. Δλδ ο μουρινιο π πηρε κονφερενς και δακρυσε δε ξερει και ξερεις εσυ. Κανε μας τη χαρη. Τελος λεει ποιος να βαλει λεφτα ενω τοσα χρονια απο ευρωπη επαιρνε τις 30 αρες ενω ακομη κ φετος εχει μια χαρα εσοδα απο ευρωπη και τηλεοπτικα. Αν δεν εισαι βαλτος που πιστευω δεν εισαι, σου εχουν αλλοιωσει το μυαλο και την αντιληψη αυτοί που ακους. Κοψτους. Λες χοντροειδη λαθη που οπως ειδες ανατραπηκαν.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ο Αντιπρόεδρος Δλδ τον Μαρτίνς τον κρίνεις ΜΟΝΟ από τα ντέρμπυ που κέρδισε; Δλδ δεν μέτράει τις αγώνες που χάσαμε μέσα και έξω από τον μπάοκ ή τον βάζελο ή από κάτι χωριά της Ευρώπης! Αλήθεια γιατί "... ο Ολυμπιακός δεν πήρε το ευρωπαϊκό την χρονιά με την Γουλφς ..."; Τι έκανε ο προπονητάρα σου τότε; Πές μας σε τι κατάσταση ήταν οι Ελληνικές ομάδες όπως την Λαμία, τον Μπάοκ, τον Βάζελο που δεν μπορούσε να νικήσει; Άκου έκει ότι παίρναμε πρωτάθλημα με διαφορά 20 βαθμούς (από ποιους;;) και τον βαφτίζετε τον καλύτερος προπονητής "EVER" του Ολυμπιακού!!;;;

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδιά ηρεμήστε!! Παίζουμε με τον Παναιτωλικό και όχι καμία Λίβερπουλ!! Δλδ αν ο Φορτούνης κάνει καλή εμφάνιση και κάνει χατρίκ θα λέμε ότι άδικό δεν έπαιζε; Εγώ θα τον κρίνω όταν κάνει κάτι φοβερό με έναν αξιόλογο αντίπαλο! Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Φορτούνης δεν είναι κάλος παίκτης. Απλά έχει κακή νοοτροπία! Αν όντος έχει δουλέψει και είναι σε καλή κατάσταση και προσφέρει πρέπει να παίζει. Αν είναι να περπατάει 90' ας πάει να παίζει με τα μπουλντόζερ!!!

  • Κοφιντένς πρεζιντέντε
    Κοφιντένς πρεζιντέντε Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ...εγκό όταν ήντανε ο Μπαλβέρντε, στο Ολιμπίακος, ντεν ήξευρα τι είναι ποδόφερο...

  • Nic
    Nic Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Αντιπροεδρε και στην πορτογαλια καοι στην Ευρωπη του κλεισαν τον κυκλο και δεν μπορει να βρει δουλεια?Ο Υπερπροπονητης σου ,για πες μας ποσους βαθμους μαζεψε στους ομιλους του τσλ τα 3 χρονια ,γιατι τον 4ο πηγε για βρουβες και ποσο επεσε στην βαθμολογια στην ουεφα?Ηταν η πιο αποτυχημενη προσληψη προπονητη του Μαρινακη εβερ και αυτο πληρωνει η ομαδα.Καλημερα σε ολους.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 05:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Την μπάλα που είδες με τον Μαρτινς φίλτατε δεν θα την ξαναδείς , ειδικά τώρα που οι ελληνικές ομάδες δεν θα ξαναβγούν Ευρώπη και δεν υπάρχουν τα μύρια από εκεί , ο Μαρτινς ένας προπονητής τύπου Μεταξά ήρθε από τον Αστέρα Τρίπολης τις Πορτογαλίας και με εντελώς άγνωστους ποδοσφαιριστές έπαιξε μπαλαρα, κανείς δεν ήξερε ούτε κάποιον κύριο Γκιγιερμε ούτε κάποιον κύριο ποντεσε και ένα κάρο ακόμα, γνωστός ήταν μόνο ο Σεμεντο και ο Ελ Αραμπι ..... Φυσικά ο κύκλος του έκλεισε η του τον έκλεισαν με το που τελείωσε το πρωτάθλημα του 22 δεν θα έπρεπε να ανανεώσει η θα έπρεπε να αλλάξει πολλά στο ρόστερ ΑΛΛΑ αδύνατο να πιστέψω αυτό που λένε ότι ο Μαρτινς ήθελε να πάει με το περσινό το ρόστερ και δεν ήθελε μεταγραφές και ότι είχε παράδειγμα την δυνατότητα να διαλέξει τον Χαμες και αυτός διάλεξε τον Ζιγκερναγκερ , η ότι από τις πρώτες τρεις χρονιές που κάναμε σε κάθε αγώνα 25 τελικές καταλήξαμε να κανουμε 1-2 επειδή ο Μαρτινς ήθελε να έχει εχτρεμ και δεκαριά αμυντικούς....Ο Μαρτινς σε όποια ομάδα πήγαινε έπαιζε επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο, το ότι έκανε λάθη και πετούσε ημίχρονα ήταν λογικό δεν είχε κάνει ποτέ πρωταθλητισμό και δεν ήξερε ότι στο ελλαδισταν οι 12 από τις 14 ομάδες παίζουν με 11 αμυντικούς....... Οποίος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ξέρει πολύ καλά τι λέω , οποίος είναι καναπεδατος απλά δεν καταλαβαίνει τι βλέπει οπότε δεν μπορώ και να ασχοληθώ, το μόνο που θα πω και οτι την τρίτη χρονιά με τον Μπρουμα που όλοι τον έβριζαν ο Καμαρά έκανε χρονιά που ανέβασε την τιμή του 15 μύρια και ο Ολυμπιακός μπορούσε να πουλήσει τους ποδοσφαιριστές του από 10 μύρια τον καθένα, Ο Μαρτινς το έκανε αυτό ο Μαρτινς δούλεψε με αυτούς τους παίχτες που όλοι περίμεναν να πάρουν μεταγραφή και ξέμειναν εν τέλει στο Ολυμπιακό από λάθος διαχείριση της διοίκησης όχι του προπονητή.....Ο κόσμος έλεγε τότε κάντε 10 χρόνια συμβόλαιο στον Μαρτινς , οσο για τις μεταγραφές που του χρεώνουν αν πιστεύουν κάποιοι εδώ ότι ο Μαρτινς έκανε καμία μεταγραφή εκτός του Ονιεγκουρου που κάνει παπάδες στην Τουρκία είναι πολύ γελασμενος , ο Πέπε και όλοι οι υπόλοιποι από το ίδιο γραφείο που συνεργάζεται ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ είναι , μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι μόνο δικές του μεταγραφές δεν ήταν.......Ο Μαρτινς τα ντέρμπι τα κέρδιζε 3-0 η 4-0 ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ , τώρα καστε να τρως τριαρες στο Καραϊσκάκη και αν νομίζετε ότι θα έρθει μεγάλος προπονητής είστε πολύ γελασμενοι δεν υπάρχει λόγος να έρθει σωστός προπονητής στην Ελλάδα να κάνει τι? Να παίζει στο Κοφιντενς με 10 εκατομμύρια μπάτζετ μεταγραφών και αυτό για συμβόλαια ελεύθερων, να βάλει λεφτά κάποιος για ποιον λόγο , βάζει κανένας επιχειρηματίας λεφτά? Βάζει ο Μελισσανίδης? 7 δις περιουσία έχει και παίρνει ελεύθερους, βάζει ο Αλαφούζος? Γιατί να έρθει κάποιος να βάλει στην Ελλάδα χρήμα και κερδίσει τι? Και να κάθονται να τον βρίζουν κιόλας χααχαχαχαχ .....Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν πήρε το ευρωπαϊκό την χρονιά με την Γουλφς που παίζαμε οποία ομάδα και να βρίσκαμε μπροστά μας , πέταξε το πουλάκι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...