roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Σκεφτόμαστε μόνο εμάς, όχι τον Παναιτωλικό»

underarmor
redwell

Μπορεί ο Θρύλος να πραγματοποιεί χαμηλές... πτήσεις από την αρχή της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και να χάνει στόχους νωρίς νωρίς, ο Γκάρι Ροντρίγκες όμως είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια και την υπόθεση τίτλος. Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάρι Ροντρίγκες για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, το ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί και αρκετά ακόμα...

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία «δύσκολη» ήττα, αλλά το καλό στο ποδόσφαιρο είναι πως κάθε δύο μέρες έχεις παιχνίδι. Ασφαλώς θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να έχουμε καλύτερη απόδοση, να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε ενωμένοι ως ομάδα.

Για το πώς θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες: «Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε.

Πιστεύω στην ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε καλά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κακό. Όμως, όπως είπα και πριν πιστεύω σε αυτή την ομάδα, έχει πολύ ποιότητα. Δεν πρόκειται για σπριντ αλλά για μαραθώνιο.

Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο και ασφαλώς τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να γυρίσουμε στη θέση που πρέπει να είμαστε.

Πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, κάθε άτομο στον σύλλογο, και να γίνουμε ξανά καλή ομάδα, να δείξουμε τον Ολυμπιακό που όλοι θέλουμε, κυριαρχικό. Μετά από αυτά πιστεύω πως θα είμαστε μια χαρά».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε πολύ αυτούς. Σίγουρα είναι ο επόμενος μας αντίπαλος, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Αυτό είναι όλο».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Γιάννενα Τάσος 7
    Γιάννενα Τάσος 7 Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιξτε λιγη μπαλιτσα ρε. Τι ειναι αυτο το πραγμα φετος; Να μην ειμαστε σιγουροι αν θα κερδισουμε τον Παναιτωλικο; Πως εγινε ετσι η ομαδα; Λυπηθειτε μας

  • RED WINNER
    RED WINNER Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 08:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο φεύγεις μαζί με Βατσλικ, Παπααργοπουλο και καμιά δεκαπενταρια ακόμα.Ουτε καν θα σε θυμάται κανείς παντελώς λίγος, μόνιμα τραυματίας μακράν τα χειρότερα εξτρέμ φέτος κάτι Ελιονουσι και Σεμπα πολύ ανώτεροι από αυτούς εδώ.... Κανονικά αν υπάρχει-που δεν υπάρχει-λογικη απ'το χειμώνα πρέπει να ξεκινήσει σοβαρό ξεσκαρταρισμα.Στοπερ, ακραία μπακ,τέρμα, εξτρέμ,φορ από που να πρωτοπιασεις.... προπονητή,χαφ χάθηκε η μπάλα χρειάζεται τεράστιες αλλαγές υπάρχει πολύ σκαρταδουρα.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Είσαι πολύ λίγος , έως ανύπαρκτος για παίκτης του Ολυμπιακού . Ούτε αναπληρωματικός δεν θα ήσουν τις παλαιότερες εποχές . ..

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτον τον ψαχνουν απο το cosmopolitan γιατι το'σκασε απο το νοσοκομειο με τους ορους.Μονο εσας?τα προβατα που σας ακολουθουν,δεν τα σκεφτεστε ?Αφηστε το μπιρι μπιρι μην φατε καμμια χλαπατσα απο τον παναιτωλικο ,που μου εχετε το θρασος μετα το καζο να κανετε δηλωσεις αντι να το βουλωσετε μεχρι να δειξετε κατι.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Γκάρι το πουλάκι του πρωταθλήματος όσους βαθμούς και να μαζέψουμε από δω και μπρος, μάλλον έχει πετάξει κατά Λεωφόρο μεριά. Αυτό προτιμά άλλωστε και ο ασπρομάλης διοικητής κατά πρόσφατη δήλωσή του.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...