roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δεν μπορώ να...δεχτώ την ήττα από ΠΑΟΚ»

underarmor
redwell

Την βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μίτσελ ο οποίος τόνισε πως είναι άδικη η σκληρή κριτική που δέχονται οι παίκτες του και παράλληλα ότι συνεχίζει να αναζητά τις λύσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά, ο Μίτσελ μίλησε στο Cosmote Sports για...

Το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πραγματικά δε μπορώ να δεχτώ το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δεν το αξίζαμε βάσει του τρόπου που παίξαμε. Ωστόσο ξέρω πως τώρα όλα αυτά ακούγονται ως δικαιολογίες για αυτό δεν θα το συνεχίσω.

Ξέρω πως έχω έρθει σε μια δύσκολη στιγμή, σε μία δύσκολη κατάσταση και προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος για να μπορέσω να βρω τις λύσεις. Θα συνεχίσω να ψάχνω τις λύσεις και στο ματς που ακολουθεί και θα συνεχίσω να προσπαθώ να τις βρίσκω».

Το αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα: «Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσω με τίποτα που λέγεται εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Θα τους δικαιολογώ και θα τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως ό,τι και να συμβαίνει όλοι βρισκόμαστε εδώ με τις καλύτερες προθέσεις και σκοπό να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτό αφορά και τους παίκτες και τον προπονητή».

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Πρόκειται για μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Δεν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, όμως το παιχνίδι τους είναι οργανωμένο και σοβαρό και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί και προσεκτικοί. Τέτοια παιχνίδια έχει πάρα πολλά το ελληνικό πρωτάθλημα και σε τέτοια ματς σαν αυτό που ακολουθεί χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι.

Πρέπει να παίξουμε καλά, πρέπει να επιστρέψουμε στην τακτική μας και να ακολουθήσουμε το σχέδιο που έχουμε. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, συγκεντρωμένοι, ψάχνοντας τις λύσεις.

Όλοι γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε σε μια κακή κατάσταση, όμως αν συνεχίσουμε να δίνουμε σημασία στο τι λέγεται για μας από έξω τότε θα τρελαθούμε. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στη δουλειά μας. Επίσης ξέρω τι συμβαίνει έξω από την ομάδα. Ο καλύτερος είναι πάντα αυτός δεν παίζει και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει από πολύ παλιά στο ποδόσφαιρο».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν χρησιμοποιησεις τον Κωστα και σε εκθεσει με την αποδοση του ,τι θα απολογηθεις που τον αγνοησες ?

  • takisred
    takisred Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν εσυ δεν μπορεις να την δεχθεις εμεις ακομα εχουμε να κοιμηθουμεαπο αυτα που βλεπουμε και απο αυτα που ακουμε να μας λενε.
    Βαλε επιτελους κάποιους παιχτες και φτιαξε ενα κορμό που να μπορεί να παίζει Ελλάδα και Ευρώπη (οσο θα εισαι ακομα) σταματα τις αλλαγες και τα πειραματα σε παιχτες και συστηματα γιατί σε βλεπω και εσένα να χαιρετας σε λίγο.

  • ΜΙΚΕ
    ΜΙΚΕ Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιτσελ καλα κρασα

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 04:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά να τα λες στον Παπασταθόπουλο κόουτς , όχι σε εμάς.

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 01:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοκκινος Πητ Πιστεύω ότι οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει πλέον. Η εποχή που αντί του γάιδαρου χτυπάγαμε το σαμάρι τέλειωσε.Φυσικά και κάποια από τα σαμάρια δεν είναι άμοιρα ευθυνών, είναι όμως ολες οι επιλογές δικες του αρα φέρει και την οποία ευθύνη.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    οτι ακομα κατηγορειται ο μαρτνις,ο κορμπεραν,ο μιτσελ,ο επομενος και ο μεθεπομενος και οχι αυτος που τους φερνει πραγματικα ξεπερναει καθε λογικη!ο μαρινακης φερνει μονο yes man χωρις απαιτησεις για να εφαρμοζει την μεταγγραφικη πολιτικη σουπερ μαρκετ για να γνονται οι μανατζερομπιζνες και μπας κ βγουν 1-2 λαχεια και πουληθουν με υπεραξια,γραφοντας στα παλαια υποδηματα την ποδοσφαιρικη λογικη.επι μαρινακη να ερθει ο βαλδεβε η ο αντιστοιχος βαλδερβε που θα εχει απαιτησεις και θα παρεμβαινει στις μεταγγραφες αυτη τη στιγμη μοιαζει σεναριο επιστημονικης φαντασιας και αποδεικνυεται απο το οτι κατηγορουνται ολοι εκτος απο τον ιδιο που ευθυνεται για την καταντια και την παρακμη χωρις την παραμικρη παραδοχη λαθους.

  • Δημήτρης Αμφιάλη
    Δημήτρης Αμφιάλη Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic ....Έχεις δίκιο για το σάιτ. Ηδη περνάνε τη γραμμή τους καιρό τώρα και το άσχημο είναι πως πολλοί δυστυχώς ''μασάνε'' Κράτα κι αυτό και μακάρι να είμαι λάθος. Στημένη του την έχουν...για το γιοκ αναφέρομαι....

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορείς δεν μπορείς χάσαμε κόουτς φρόντισε να μην επαναληφθεί, αν και χλωμό το βλέπω με αυτό το μπάχαλο που επικρατεί

  • Γιαννης
    Γιαννης Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν προκειται να υπαρξει καμμια καλυτερευση μ αυτον που ΔΕΝ ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητης....Ποιος σοβαρος προπονητης σε ολοκληρο τον κοσμο εχει για.....βοηθο το γυιο του...ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑ!!!!!! Που εχει δουλεψει αλλου κ τι εχει καταφερει σαν προπονητης που λεει οτι ειναι..Στη ΧΕΤΑΦΕ??? Γελαει ο κοσμος!!! Το οτι υπηρξε καποτε παικτης της Ρεαλ αυτο δεν λεει τιποτα....Ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα απο προπονητικη κ αυτο φαινεται απο το γεγονος οτι διαρκως ψαχνεται κ ανακατωνει τους παντες κ τα παντα!!! Δεν μπορουσε να βρει ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ εφερε ως λυση αναγκης τον Μιτσελ....που θα αποδειχθει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ για την ομαδα.....Τα χειροτερα δυστυχως ερχονται κ τοτε θα καταλαβουν ολοι οτι ο ανθρωπος αυτος ΔΕΝ κανει για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ......

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντι να ζητησει ταπεινα συγγνωμη μετα τις....πατατες που εκανε στο ματς με τον μπαοκ μας δουλευει κιολας ο ισπανος ραβασακιας.Τραβα αδερφε μου να φας καμμια παεγια ,πιες και καμμια μπυρα να ξελαμπικαρης.Παντως απο οτι ψυχανεμιζομαι το ραβασακι λεει Κωστας γιοκ ,με το Αγρινιο,το εγραψε το ψαροσαιτ εμμεσα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...