roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ψηλά το κεφάλι, όχι άλλες απώλειες»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός πάει φέτος από αρνητικό αποτέλεσμα σε αρνητικότερο και κινδυνεύει μετά την Ευρώπη να χάσει επαφή με τους στόχους και στην Ελλάδα καθώς το 1-2 από τον ΠΑΟΚ τον έφερε στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μίτσελ που φέρει και αυτός τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την ήττα απο τους Θεσσαλονικείς, θέλησε εκ νέου να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και τους είπε σε σχετική του ομιλία: 

«Να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι. Είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλες απώλειες. Πρέπει να βγούμε από αυτήν την κατάσταση όπου βρισκόμαστε.

Πρέπει να αντιδράσουμε και να έχουμε το υψηλότερο δυνατό κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα. Πρέπει όλοι μαζί να την αλλάξουμε αυτή την κατάσταση».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψηλά το κεφάλι και πέστε πάνω στον αντίπαλο η βάλτε αυτογκόλ!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ο Παπασταθόπουλος ψηλά είχε το κεφάλι όταν πήδηξε καμαρωτός και με κεφαλιά στα τυφλά μας κάρφωσε το αυτογκόλ.
    Κάποτε εκείνο το παλτό που είχαμε για στόπερ, τον διεθνή Αλγερινό Μεριά, τον διώξαμε -και δικαίως - από την ομάδα επειδή έκανε γκέλα και άφησε να περάσει η μπάλα κάτω από το προτεταμένο για απόκρουση πόδι του και τελικά φάγαμε γελοίο γκολ που μας κόστισε πολύ στην Ευρώπη.
    Τώρα για τον γέροντα τέως ποδοσφαιριστή Παπασταθόπουλο που μας έβαλε θεαματικό αυτογκόλ με το κεφάλι και γελάνε μαζί μας και οι σαρδέλες στο λιμανι , γιατί δεν κάνουμε το ίδιο ??? Μήπως επειδή ο μπαρμπα-Σωκράτης υπήρξε μεταγραφική επιλογή του Προέδρου και πρέπει να προσποιούνται μερικοί ότι ο Πρόεδρος ξέρει από μπάλα και από μεταγραφές όταν επαναπατρίζει στην πλάτη του Θρύλου κάτι τελειωμένους βραδύποδες σαν τον γερο-Σωκράτη ...????

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    απο ένα κανονικο προνπονητη πήγαμε σε έναν μαθητευόμενο , τώρα έχουμε ψυχολόγο , ο επόμενος θα είναι ψυχίατρος όπως πάει το πράγμα ...

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Και να το γεμίσουν τα πρόβατα το σούπερ μάρκετ Καραισκάκης όπως λες,πρέπει να φτιάξεις ομάδα που να πρωταγωνιστεί.Αρα πσλι εκεί καταλήγουμε.

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίτσελ αν τοχεις και είσαι ψυχολόγος πιάσε το Φορτουνη και πες του δύο λογακια !! Πρώτον εξηγησετου ότι η θέση 10 πάει στο Χαμες !! Πίσω ο Μπίελ !! Ποιο πίσω ο Βαλμπου ! Αν σε βάλω 10 Άρη και δεν τα πας καλά έχεις τελειώσει !! Η μόνη θέση που μπορείς να παίξεις είναι εσωτερικός πλάγιος με εναλλαγές !! Θέλεις να το παλέψεις ? Ε δε νομίζω να μη θέλει !! Για γραμμή δεν είναι για 8αρι δεν είναι η μόνη θέση που μπορεί να παίξει είναι αυτή που έγραψα ! Ψευτοενιαρη έχεις 4-5 ! Δοκίμασε το εδώ έπαιζαν ο Ντελακρουά και ο Λένον !! Τους έφαγα τους ανθρώπους !! Όπως και το Ζινγκερ !! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !! Ανέκδοτο σκέτο αυτή η τριάδα που με ευκολία γίνεται 11αδα !!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Το δούλεμα πάει σύννεφο.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ολη φασαρια ηταν η ψηφοφορια στη βουλη τροπολογια να γινει το Καραισκακη πραγματικο super market. Γεμιστε το προβατα και μετα φωναξτε για την αποδοση και τα αποτελεσματα της ομαδας.Βαθια μεσανυκτα.

    REDGOAL: Φίλε τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

  • R7
    R7 Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνέχισε να παίζεις με Ακιμπου Μασούρα Ρεαμπτσουκ και Μπουχαλακη και θα δεις τρομερή βελτίωση...αν θέλετε να βελτιωθείτε θα βελτιωθείτε θέμα θέλησης είναι....

  • Θανάσης
    Θανάσης Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα φτιάξει, οι περισσότεροι είναι παίκτες επιπέδου.
    Όταν φτιάξει θα είναι αργά για φέτος αλλά οκ , δε μπορεί πλέον να γίνει κάτι καλύτερο
    Το καλοκαίρι με τα γνωστά όργια ήταν που χάθηκε το παιχνίδι, ας γίνει μάθημα να μην επαναληφθεί

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν υπάρχει ανικανότητα το ρίχνουμε στα ψυχολογικά..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...