roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κάκωση στον δεξιό ώμο ο Τζολάκης

underarmor
redwell

Με... προίκα αποχώρησε από το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Τζολάκης καθώς διαπιστώθηκε πως έχει πρόβλημα στον ώμο του.

Ο Χανιώτης πορτιέρε δεν έφυγε αλώβητος καθώς έχει μία κάκωση στον δεξιό ώμο, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία μετά και τις εξετάσεις και άρχισε ήδη φυσικοθεραπείες.

Θα παρακολουθείται καθημερινά η εξέλιξη του τραυματισμού του όμως φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει το επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πανόπουλος Γιώργος Εσυ Γιώργο βλέπεις φέτος να κάνουμε πρωταθλητισμο ? χαμένη δείχνει η χρονιά φέτος οπότε τους βαζουν μέσα και ότι βγει

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είναι εποχή για πρότζεκτ και ταλέντα τώρα !!! Τώρα θες μπαρουτοκαπνισμενους σκύλους με το μαχαίρι στο στόμα !!! Αδιαβαστοι φεύγουν ένας ένας οι πριμαντονες και οι αδύναμοι !!! Δύναμη πάθος και αυταπάρνηση μόνο έτσι θα γυρίσει !!! Όσοι δεν έχουν ψυχή δρόμο ! Δε λέω για το Τσολάκη μόνο αλλά θα κάνει αν δεν έχει κάνει το παιδί !!! Με ποιους παίζει μπροστά του ? Ποιον να πρωτοφυλαξει το Μπα το Παπ ? Σα το Γιαννιώτη που του τα κάρφωνε ο υπουργός ! Παίχτες με ψυχή δυστυχώς δεν υπάρχουν τώρα . Έρχονται κάνουν το αγροτικό και έχουν το μυαλό τους πώς θα φύγουν !! Δύο τρία χρόνια και μετά φτου και από την αρχή ! Βλέπω κάτι ονόματα και δεν το θυμωμουνα ότι έπαιζαν στην ομάδα ! Πώς να φτιάξεις ομάδα έτσι ? 20-30 μισθοφόροι κάθε χρόνο και άντε γεια το καλοκαίρι !!! Αυτά πληρώνουμε τώρα !! Πουλάς ? Ναι πουλά δε λέει κανένας όχι αλλά να υπάρχει διαδοχη κατάσταση αμέσως !!! Να μη φαίνεται το κενό αυτουνου που έφυγε !!! Εδώ ψάχνουμε τρία χρνια για εξτρέμ ,αριστερό μπακ και δεξί μπακ !!! Άσε τα σέντερ μπακ που από τότε που έφυγε ο Σεμεδο είναι για γέλια !!! Αυτά και πολλά άλλα μας οδήγησαν εδώ που είμαστε !!! Βρείτε τους υπεύθυνους και δώστε τους τα παπούτσια στο χέρι !!! Εκτός και αν όλο αυτό είναι ένα μεγάλο ΠΡΕΠΕΙ και θα αναγκαστούμε να περιμένουμε !!!!

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν λεμε να διωξουμε τον Τζολακη .Να ψαξουμε ομαδα στο εξωτερικο να τον δωσουμε δανεικο κανα 2 χρονια να παρει παιχνιδια κι αν κανει τον φερνουμε και τον καθιερωνουμε .Το να τον βαζουμε στο πρωταθλημα ,να τα τρωει 2 ,2 και να χανονται βαθμοι με την ελπιδα οτι καποτε θα πιανει και τις καλτσες του δεν ειναι σοφρων .Οποιος δεν το καταλαβαινει τι να κανουμε.Ετσι και ο Ελευθεροπουλος .Ξεκινησε ουαου ,μετα μαζεψε 7αρα ,μετα φυσηξε αερος και βοριας και του πηρε ο κοντε την μπουκια απο το στομα και την προκριση στους 4 του ΤΣΛ και εκτοτε δεν ακουγεται ουτε για τους παλαιμαχους.Η ομαδα ξεκιναει απο τον ασσο,νομος.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Προτζεκτ Καπινο...Προτζεκτ Γιαννιωτη...Προτζεκτ Τζολακη....
    Η θεση του τερματοφυλακα σε ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο ειναι η μονη που δεν προσφερεται για πειραματισμους.Η το'χει ο αλλος απο την πρωτη στιγμη η δεν το εχει ανεξαρτητου ηλικιας.
    Το τελευταιο που η φετινη ασταθης αμυνα του Ολυμπιακου ειναι και ενας ανετοιμος γκολκηπερ.
    Παμε παρακατω.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΣΦΠ φίλε, επίσης συμπλήρωσε ότι και η μισή ομάδα γυρίζει πίσω την μπάλα οπότε δεν είναι μόνο αυτός που καθυστερεί και σπάει τα νεύρα του κόσμου!!!!
    Έχουν αντιγράψει εντωμεταξύ αυτή την αηδία ότι γλιστράει η μπάλα και μέχρι να την σκουπίσουν με την φανέλα τους ο κάθε τυχάρπαστος πλάγιος που έχουμε, για να επαναφέρει την μπάλα με πλάγιο περνάει και μισό με ένα λεπτό!!!!
    Όταν δεν έχεις παίκτες με προσωπικότητα αυτά θα βλέπεις, παίκτες να μιμούνται παίκτες άλλων ομάδων και από την ανοησία τους επίσης μπορούν να μιμούνται παίκτες που καθυστερούν το παιχνίδι για να πάρουν αποτέλεσμα!!!!
    Το αποτέλεσμα πιο είναι; Αντί να τρέχουμε να καλύψουμε τις ανοησίες που μας φέρνουν πίσω στο σκορ, βλέπουμε ανόητους παίκτες να γυρίζουν από ανικανότητα πίσω την μπάλα να σπάνε τα νεύρα του κόσμου και στο τέλος να χάνονται βαθμοί!!!!
    Στο τέλος φυσικό είναι να κάνεις ομαδούλες ομαδάρες και παιχτάκια των άλλων ομάδων να φαίνονται παικταράδες!!!!

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Περαστικά σου Κώστα .Νομιζω οτι αλλη μια ευκαιρια χάθηκε για σενα.
    Δεν κανεις για αυτο το επίπεδο

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Θυμάμαι τι είχε ακούσει ο Φεργισον τα δυο πρώτα χρόνια του Ντε Χέα στη Μαντσετερ .... δεν συγκρίνω τον Τζολάκη με τον Ντε Χεα όμως σε αυτή τι θέση και σε αυτήν την ηλικία τα λάθη τα λες επένδυση . Εκεί που επικρατεί λογική . Εδώ που είναι άρτσι μπούρτσι κι ο λουλάς , να το διώξουμε το παιδί να φέρουμε τον Κοστάνζο και τον Κριστινσον ....

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Να απαλλαγούμε από αυτόν τον ατάλαντο, που μόνο για τερματιφυλακας δεν κάνει. Τι είχε στο παρελθόν ο ΘΡΥΛΟΣ και που ξέπεσε Ακόμα να φύγει ο NumberOne.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Χθες το έχει πνίξει το δεύτερο , πάνω του ήρθε η μπάλα!!!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας τον διαφήμισαν για υπερταλέντο... ότι να ναι. Ένας μέτριος τερματοφύλακας είναι χωρίς κάποιο ιδαίτερο ταλέντο. Και με μηδενική εξέλιξη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...