roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Κατσαπλιάδες παίκτες χωρίς τσαμπουκά-προσωπικότητα»

underarmor
redwell

Ο Νέρι Καστίγιο βρέθηκε στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και παρακολούθησε την ήττα 1-2 του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την αγανάκτησή του για την εικόνα της ομάδας.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός με νάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά το φινάλε του αγώνα έδειξε την αποστροφή και τον εκνευρισμό του για τα χάλια της ομάδας.

Μίλησε για παίκτες «κατσαπλιάδες», για ενδεκάδα όπου κανένας δεν ξέρει να κάνει ντρίμπλα, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και δεν του ταιριάζει καθόλου. Αναλυτικά:

«Το πρόβλημα δεν είναι ο πρόεδρος, δεν είναι ο κόσμος, δεν είναι ο διαιτητής. Το πρόβλημα είναι αυτός που φέρνει τους παίκτες στον Ολυμπιακό. Έχει γεμίσει κατσαπλιάδες, παίκτες χωρίς τσαμπουκά, χωρίς πάθος, χωρίς προσωπικότητα.

Που το μόνο που κάνουν είναι πάσα πίσω και πάσα πίσω. Υπάρχουν παίκτες που μπορεί να παίζουν σε άλλες ομάδες, αλλά όχι στον Ολυμπιακό. Στην εποχή μας αυτοί οι παίκτες δεν θα έμπαιναν ούτε αλλαγή όταν ήταν το σκορ 4-0 στον αγώνα.

Προπονητές έρχονται στον Ολυμπιακό και παίζουν όλο πίσω και περιμένουν τον αντίπαλο, όταν ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντα πιέζει από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Η Κορέα βγάζει έναν παίκτη καλό ανά 5 εκατομμύρια ανθρώπους και εμείς φέραμε Κορεάτη. 

Η Ρουμανία βγάζει έναν παίκτη ανά 10 εκατομμύρια ανθρώπους κι εμείς έχουμε Ρουμάνο. Το Καμερούν βγάζει έναν παίκτη ανά 10 εκατομμύρια ανθρώπους κι εμείς έχουμε Καμερουνέζο. Μπορώ να πω το ίδιο και για τους Σενεγαλέζους. Τώρα που οι άλλες ομάδες φτιαχτήκανε λίγο φαίνεται η ποιότητα των παικτών μας.

Όταν οι ομάδες κλείνονται πίσω δεν έχουμε έναν παίκτη να πάρει την μπάλα και να μπουκάρει. Δεν έχουμε έναν παίκτη να λες ‘τώρα αλλάζει το παιχνίδι’. Το λέω εδώ και καιρό, πρώτη φορά βλέπω 11 παίκτες να μην ξέρουν να κάνουν μια ντρίμπλα.

Σήμερα έπρεπε να τα γράψω, δεν αντέχω άλλο τέτοιο ποδόσφαιρο στην ομάδα που αγαπώ. Και μην μου πείτε τώρα ότι το λέω επειδή χάσαμε. Όποιος με ξέρει, ξέρει πολύ καλά πως από την πρώτη αγωνιστική το είπα φέτος ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Πιο μεγάλη απόδειξη, να είσαι 10 βαθμούς πίσω στην 8η αγωνιστική… δεν υπάρχει. Να αλλάξει από αύριο τουλάχιστον ο τρόπος που παίζουμε. Να βγούμε να τους πιέζουμε από την αρχή όλους τους αντιπάλους ή αλλιώς η κατάσταση θα γίνει χειρότερη».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

37 σχόλια

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρος Μανωλακος έτσι ακριβώς

  • dimitris gate 13
    dimitris gate 13 Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    mipos to oti den mou pernas ta minumata mou exei , na kanei,epeidi ta stelno me greeklish , opos mou eixes pei esu sto parelthon,gia mena; apantise mou kai se auto gia, ksero.

    REDGOAL: Φίλε έχουμε πει 100 φορές όχι greeklish

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @GEO
    Καλά του έκανε. Αυτός πήγε εκεί και νόμιζε ότι θα κανε ότι γουστάρει, όπως σε μας.

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρώ αδίκη την κριτική στο Νερι αυτό που είχα μαθει είναι ότι η οικογένεια του επέμενε να παει εκεί λογο των χρήματων και ο γιος του τότε προέδρου . Ηλια θεωδωρακη ο Αχμετωφ δεν ήταν Μαρινάκης ουσιαστικά του κρέμασε το δελτίο εκεί στο Ντονετσκ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κωστας
    Δεν έγραψα εγώ τπτ γι αυτό το θέμα μέχρι στιγμής. Το RG έγραψε και χωρίς να με χρειάζονται για συνήγορο, ξέρεις ότι αυτά που γράφουν είναι έγκυρα/ότατα. Αλλιώς υποθέτω ότι δε θα το διάβαζες, ούτε θα έγραφες εδώ.
    Πάντως μιας και μου πέταξες το μπαλάκι, να σου πω ότι πέρα απ τα τελειωμένα γαβροσάιτ, τις τελειωμένες γαβροφυλλάδες και τους δικούς μας αρδ που τον προσκυνάγανε και τον σιγοντάρανε κάργα, προφανώς γιατί από κάπου έπεφτε χαρτζηλικάκι, να σου πω ότι κι εγώ είχα αυτή ακριβώς την πληροφόρηση που έβαλε και το RG. Ότι παρακάλαγε να φύγει γιατί θα εξασφάλισε οικονομικά μερικές γενιές μετά απ αυτόν. Κι αυτό βέβαια δεν είναι κακό. Ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι επαγγελματίας. Το ΚΑΚΟ είναι ο Ολυμπιακάρας οπαδάρας που όποιος του πουλάει Ολυμπιακοφροσύνη, απαιτεί να του κάνουμε συμβόλαιο ως τα 40 του και μετά να μείνει στην ομάδα σε άλλο πόστο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι, RG, με προλαβες. Τα "δεν παω" τα ελεγαν οι Καστιγιο (Νερι, αδερφος κι ο μακαριτης ο πατερας) γιατι ο Αχμετωφ κ ο Πετρακης εψαχναν τροπο να μην ισχυσει το ποσοστο κ να τα παρει ολα τα 15 ο Ολυμπιακος. Μετα ηθελαν να δωσουν 15% κ στο τελος υποχρεωθηκαν να δωσουν το 25%. Για να φτασει ο Ολυμπιακος να παρει τα 15 μυρια η μετεγγραφη ξεπερασε τα 20, αφου αλλα 5 πηρε η οικογενεια Καστιγιο κι αλλοι 4 πηραν απο 1 μυριο. Συνολικα κ χωρις τα λεφτα του Νερι η μετεγγραφη εφτασε τα 24 μυρια. Υπενθυμιζω οτι ο Νερι ειχε αποκτηθει με 300.000, ποσο που ειχε επιδικασει ως τροφεια η ΦΙΦΑ στη Ντανουμπιο της Ουρουγουαης

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήταν τόσο παιχταράς ο Καστίγιο που από τότε που έφυγε, δεν έπαιξε πουθενά μπάλα. Καλά, ούτε και σε μας έπαιξε κάτι το ιδιαίτερο. Σαν ένας συνηθισμένος παίκτης. Υπάρχουν άπειροι παίκτες που και με λιγότερες φανφάρες ήρθαν και λιγότερα χρόνια έκατσαν και πρόσφεραν υπερπολλαπλάσια.
    Άκρως προβληματικός παίκτης, απ αυτούς που σε σοβαρές χρονιές και με σοβαρή ομάδα λες 'ούτε έξω απ του Ρέντη', που ούτε που δικαιολογήθηκε στο παραμικρό ο τόσος ντόρος γύρω απ το όνομα του, ούτε τα τόσα χρόνια που παρέμεινε. Όμως είχε πιάσει το νόημα απ την αρχή από πιτσιρικάς. Πούλαγε οπαδηλίκι στο μάξιμουμ, έλεγε ότι είναι Ολυμπιακός και αγαπάει τον Ολυμπιακό και τα κορόιδα οι οπαδοί μας, αυτοί που λένε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να είναι και Ολυμπιακός, τον απαιτούσαν στην ομάδα και τον κράτησαν για χρόνια. Ήταν τόσο σχετικοί με το ποδόσφαιρο όλοι αυτοί που βλέποντας να περνάνε τα χρόνια, να αλλάζουμε τόσους πολλούς προπονητές και κανένας να μην τον εμπιστεύεται, έβγαζαν άσχετους τους προπονητές κι όχι προβληματική την πριμαντόνα τους.
    Όταν έφυγε από μας, όπου πήγαινε, έφευγε με το ίδιο εισητήριο και με τις κλωτσιές.
    Για τη δε Σαχτάρ θα πρέπει να μην έχει υπάρξει άλλη περίπτωση στα χρονικά που να πέταξε ένα τέτοιο ποσό στα σκουπίδια για έναν ποδοσφαιριστή και που να μετάνιωσε με το καλημέρα που τον πήρε.
    Είχε ταλέντο ο Καστίγιο, το ξεδίπλωσε μόνο μια φορά στην καριέρα του και σε μια διοργάνωση που παίζεται ποδόσφαιρο αλάνας κι έκτοτε κονόμησε και μην τον είδατε.

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Απ' ότι έχω καταλάβει ο Νέρι πούλησε τον Ολυμπιακό σα μισθοφόρος και την έκανε για Ρωσία για τα λεφτά !!! Αυτοί που βλέπουμε τώρα έχουν έρθει για τη ψυχή της μάνας τους και σκοτώνονται σε κάθε αγώνα !!! Ο Πετράκης ο Κόκκαλης σηκωτο τον έβαλε στο αεροπλάνο !!! Ε άμα βλέπεις ότι θέλουν να σε πουλήσουν φυσικό είναι να ζητάς ότι μπορείς περισσότερο !!! Λάθος ενημέρωση έχεις Ηλία !!!

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιεροσυλια να μιλανε οι αμπαλοι για Νερι .Στις δοξες του ο μεγιστος πετρος κοκκαλης τον ΄'σκοτωσε' εκβιαζοντας τον στην σαχταρ για να εισπραξει την 15αρα κι ο Νερι δεν γουσταρε να φυγει.Αν θυμουνται το ματς με τους Βραζιλιανους τους εκανε γιο γιο ,που βγηκανε μερικοι να μιλησουν για μισθοφορους και δεν κοιτανε τα σημερινα χαρτια υγειας που κανταντησανε τον Ολυμπιακο ,κουλη της Ελλαδας και καρπαζοεισπρακτορα της Ευρωπης.Η σιωπη ειναι χρυσος ελεγαν οι αρχαιοι υμων προγονοι,αν δεν εχεις να πεις κατι.

    REDGOAL: Φίλε μην γράφεις ανυπόστατα πράγματα. Ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή Νέρι έβαλε στα ταμεία του 15.000.000 ευρώ και ο ίδιος ο παίκτης παρακάλαγε να φύγει γιατί θα υπέγραφε συμβόλαιο 2.500.000 ευρώ καθαρά ετησίως για 5 χρόνια συν 5.000.000 ευρώ στο χέρι με την υπογραφή καθώς είχε κρατήσει ο ίδιος με την οικογένειά του ποσοστό 25% σε περίπτωση πώλησής του

  • Toxic Cynic
    Toxic Cynic Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Πότε πήραμε Ρουμάνο παίκτη; Γιατί μας τον κρύβουν; Σκάνδαλο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...