roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Σεβόμαστε και αποδεχόμαστε τις αποδοκιμασίες»

underarmor
redwell

Στη γιούχα των οπαδών προς τους παίκτες και τον ίδιο μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 1-2 από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Aναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου...

Για το αποτέλεσμα και το εάν πηγαίνει πίσω τον Ολυμπιακό: «Πάντα όταν δεν νικάς δεν μπορεί να μην θεωρηθεί ένα βήμα πίσω. Ξέρουμε το τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό».

Για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του: «Ξέρω τι σημαίνει να είσαι εδώ. Να είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν απαιτήσεις. Είναι απίστευτο πως είμαστε σε αυτήν την κατάσταση. Όμως είμαστε σε αυτήν την κατάσταση από την αρχή του πρωταθλήματος.

Όσο για τις αποδοκιμασίες δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να τις σεβαστούμε. Ξέρουμε πως ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να τις αποδεχθούμε και να τις σεβαστούμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι το αποτέλεσμα είναι κάπως σκληρό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το δεχθείς».

Για τις αλλαγές σε επίπεδο ενδεκάδας και την ανάγκη να βρεθεί ένα συγκεκριμένο σχήμα: «Συμφωνώ μαζί σας. Θα ήθελα να μπορώ να παίζω πάντα με την ίδια 11άδα. Όμως έχουμε πάντα τραυματίες. Χάσαμε τον Σισέ, χάσαμε παίκτες στα άκρα και είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε με άλλους παίκτες στην Ευρώπης. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο στον Χάμες και να αρχίσουμε να στρώνουμε την 11άδα».

Για την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού και το εάν ήταν ευάλωτη: «Πρώτον ποτέ δεν θα πω τίποτα κακό για κανέναν παίκτη μου. Νομίζω πως όλα οφείλονται στη στιγμή και τις συνθήκες. Έχουμε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ένα γκολ παραπάνω. Έχουμε κάνει αρκετές και ποιοτικές επιθέσεις από δεξιά με Βρουσάι και Γκάρι.

Μας έλλειψε η ευστοχία και η αποτελεσματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι σκληρό με βάση την εικόνα του αγώνα. Είχαμε βάθος από τη δεξιά πλευρά και το γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε από αριστερά. Όταν χάνεις οι εξηγήσεις δεν έχουν τόση σημασία».

Για τη συνέχεια: «Στον κόσμο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί περνάμε τέτοια φάση. Από τον κόσμο δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα. Απ' έξω κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει.

Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να βρούμε τις λύσεις. Καμιά φορά οι λύσεις είναι κρυμμένες και πρέπει να τις βρεις και να τις χρησιμοποιήσεις. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη και καλή ομάδα που 2 φορές σούταρε και έβαλε γκολ.

Όμως δεν πήραμε καν την ισοπαλία και αυτό είναι αρνητικό. Πρέπει να βρούμε τη λεπτομέρεια για να παίρνουμε τα ματς. Επιμένω πως ότι εξηγήσεις και να δίνουμε ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει. Αυτό πρέπει να το δεχθούμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

23 σχόλια

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε πήγαινε απ' εδώ νούμερο και συ, βάλε ρε επειγόντος μέσα στην ενδεκάδα βασικό τον ΚΩΣΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ, γιατί με αυτά τα ΧΑΦ που βάζεις γελάει και ο κάθε πικραμένος, δεν τους βλέπεις τι σαπάκια είναι, ούτε κοντρόλ της μπάλας δε μπορούν τελικά και αντί να πηγαίνουν την μπάλα μπροστά, μας έχουν σπάσει τα ΟΥΜΠΑΛΑ και την γυρίζουν συνέχεια πίσω. Πέτα έξω και αυτήν την παλιόγρια τον ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, τον ΟΝΤΟΙ μέσα γρήγορα. Έτσι κι αλλοιώς τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ δεν θα σε βρούν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

  • Στέφανος
    Στέφανος Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έγινε τώρα δεν σας κάνει ούτε ο Μίτσελ που κάποιοι τον αποθεωνατε. Τι περιμένατε να πάρει κανονικό προπονητή αν ερχόταν κανονικός προπονητής έπρεπε να φύγουν σχεδόν όλες οι μεταγραφές του Σεπτεμβρίου πλην μια, δύο εξαιρεσεων το πρόβλημα φανερά πλέον είναι η τριάδα Βρεντζου Καρεμπέ Καραπαπα που αποδείχθηκε άκρως ανίκανη με την αλλαγή προπονητή πριν αρχίσει το πρωτάθλημα κατόπιν προπονητής μαριονέτα για να κάνουν 15με20 μεταγραφές τον Σεπτέμβρη και μετά ο Μίτσελ για τον λόγο που γράφω στην αρχή, αυτήν την διοικητική τριάδα πρέπει άμεσα να την διώξει ο πρόεδρος και βέβαια αυτός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια της ομάδας και μάλλον έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα ειδικά μετά την αγορά της Νότιγχαμ

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πιο σπουδαίο σε μια ομάδα είναι να έχει ένα πλάνο που πάνω σε αυτο δουλεύουν όλοι και απλα παίζουν οι πιο φορμαρισμένοι ή οι πιο ξεκούραστοι. Οποιος ξέρει μια μεγάλη ομάδα που τι μια παιζει 3-5-2 την άλλη 4-4-2 την άλλη βάζει 3 φορ περιοχης στην τύχη , ας το πει εδω !!!! Γιατι αν δεν τον κάνουν αυτοι που έχουν και προπονητες σπουδαίους πως το κάνουμε εμεις ? Μαντσεστερ και οι δυο , Αρσεναλ, Λιβερπούλ , Ρεαλ, Μπάρτσα, Ιντερ , Μιλαν , Αγιαξ Μπριζ , Αντερλέχτ . ολες !!! οποιος μου βρεί μια τον παραδέχομαι .
    Για να ρολάρει η ομάδα επιτελους πρεπει ο Μιτσελ να καταλήξει σε ένα σχημά και να αφήσει τους παίχτες να δέσουμε , να αποκτήσουνε χημεια .
    Η τριάδα στην μέσε πρέπει να αποτελειτε βάση ποιότητας , δεν ξέρω τι γίνετε στου Ρεντη , απο Χούανκ-Εμβιλα Μπουχαλάκη για 2 θέση στον άξονα . Αγκιμπου και Κουντε δεν κάνουν πρέπει να βγούν απο την εξίσωση . Τον Σαμασέκου δεν τον έχουμε δει για να ξέρουμε . Μπροστα τους σαν δημιουργικος Χαμες-μπιέλ-Ματιε . Μην ακούω για Φορτούνηδες και τέτοια .
    Στα εξτρέμ δυστυχώς οι επιλογές είναι πολυ περιορισμένες . Αριστερα Μασούρας και δεξια Ροντριγκες και ή θα αναιβάσει κανενα πιτσιρικα απο την ακαδημια για να τους δίνει ανάσες ή θα δώσει αναγκαστηκα χρόνο στον Μποούλερ
    Στην επίθεση πάλι τα ίδια Μπακαμπού στην Ελλάδα, Χουάνκ στην ευρώπη με τον Αραμπί να τους δίνει ανάσες ( Παλι στο ντέρμπι δεν έδωσε πάσα μονο πήγε να τελειώσει μόνος του τι φάση στο τέλος και τον κόψανε )
    Στην αμυνα ο Βρουσάϊ προχτές ήταν ο καλύτερος του γηπέδου . Αξιζε ινα είναι δεξια μέχρι να πάρουμε εναν κανονικο μπάκ . Τα υπόλοιπα στην άμυνα δεν έχω κουράγιο να τα ξαναγράψω .
    Αυτα !

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευκαιρια για Gallardo.Να του δωσει οτι θελει και να ερθει να μας φτιάξει ομάδα

  •    Vamos
    Vamos Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν ο Παπασταθόπουλος βάζει αυτογκόλ και ο αντικατάστασης του Μολδαβού είναι 3 μήνες τουρίστας από τα κιλά και την απραξία δεν φταίει ο Μίτσελ.
    Μη μασάς Μίτσελ εσύ ξέρεις ποιο είναι το χαμένο μας DNA

  • Νίκος Δραπετσώνα
    Νίκος Δραπετσώνα Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι δεν μας φταίει ο Μίτσελ. Η μάλλον μόνο ο Μίτσελ. Μας φταίνε πολλά μέσα στην ομάδα που έγιναν τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τον σχεδιασμό ομάδας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από την άνοιξη μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε.Ξέρετε πότε θα φταίει ο Μίτσελ; Όταν καεί π.χ. ο Μπιελ που εξακολουθεί να τον βάζει εξτρέμ. Ηδη τα πρώτα μηνύματα ήρθαν από τον αγώνα στο Καραμπαχ, που ο Μπιελ ήταν αρνητικός. Δηλαδή τι παραπάνω πρέπει να γίνει να μην παίζουμε με αλχημείες αλλαγή θέσεω κλπ κλπ. Αυτό πάλι με εξτρέμ τον Αγκιμπού τι ήταν; Προπονητές πληκτρολογίου και ξερόλες δεν είμαστε αλλά βλέπουμε... και αυτό δεν αλλάζει. Ερώτηση....κάποιος από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα ζητήσει συγνώμη για αυτά που βλέπουμε και ζούμε; Έστω να πει... ότι όλοι μας φταίμε στην ομάδα, από την κεφαλή μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο ή παίχτη. Και όχι να λέμε οι άλλοι φταίνε για όλα. οι άμπαλοι...οι αντιολυμπιακοί... τα τρολάκια... ο αμφίδρομος Ερμής... το Φως...οι διαιτησίες...ο Φορτούνης...Και κλείνω με τον Φορτούνη για να πω εδώ πως θα έχει και συνέχεια το θέμα του σε βάρος του. Δεν τελειώνει εδώ η αποδόμηση του και μακάρι να βγω λάθος στην προβλεψη μου αυτή. Κάποιο ήδη το μυρίζονται....

  • pan
    pan Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    αν ξερατε τι γινετε στον ολυμπιακο θα νομιζατε οτι βλεπετε ταινια θριλερ-κριμιναλ στο νετφλιξ..δυστυχως δεν γινεται να πουμε παραπανω..δεν θα περασουν ετσι και αλλιως αλλα ουτε θα τα πιστεψουν οι περισσοτεροι σανοφαγοι εδω μεσα..αρα ας ελπισουμε οτι θα βρεθει καποιος τροπος να απαγκιστρωθουμε απο ολη αυτη την σαπιλα συντομα...

  • R7
    R7 Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι δύσκολο να μοιρασεις το χρόνο στο 10 σε Χάμες και Μπιελ να δοκιμάσεις αριστερά τον Γκάρυ που ο άνθρωπος και στον Παοκ αριστερά έπαιζε με ανάποδο πόδι τον Μποουλερ σταθερά δεξιά και αυτόν με ανάποδο πόδι τον Λαιτνερ στη θέση του γελοίου Μολδαβου και να φτιάξεις μια ομάδα με παίκτες στη σωστή θέση τους με αρχή μέση και τέλος...Γελανε και προπονητές τοπικού με την ομάδα να έχουμε τόσους παίκτες και να παρουσιάζουμε αυτό το θέαμα...Χθες είχαμε Μποουλερ Ντε λα Φουέντε Φορτουνη Λαιτνερ Μπίελ Λάλα(καλύτερος του τωρινού βρσαλικο100%)Κουντε(ο Κορεατης χθες ήταν τραγικός)εκτός αποστολής και στο τέλος παιζαμε με 3 φορ και τον 38αρη Βαλμπουενα playmaker....ο Αμπουμπακαρ είναι πολύ πιο χρήσιμος απο τον τουρίστα Κορεάτη που φέρατε για φορ...Πραγμστικα σαν να σαμποτάρουμε μόνοι την ομάδα δεν εξηγείται....

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Η χρονιά θα κλείσει με Ελληνα προπονητή κι ο νοών νοείτο....

  • Mike7
    Mike7 Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή κρατάμε τον Μίτσελ γιατί δεν μπορει να έρθει ο Γκουαρντιόλα η ο Κλοπ;Σε αυτή την τραγική κατάσταση που ειναι τώρα η ομάδα,καταλαβαίνοντας και μαθαίνοντας από τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα τους αυτοί που αποφασίζουν,πρέπει από τώρα και σε μια
    χαμένη από κάθε στόχο χρόνια να δημιουργηθεί η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.
    Αυτό δεν μπορει να γίνει με τον Μίτσελ αλλά με ένα σοβαρό προπονητη που και αυτή τη στιγμή μπορείς να βρεις δίνοντας του τον απόλυτο έλεγχο σε επιλογές και αποφάσεις και στηρίζοντας τον με τους κατάλληλους ανθρώπους σε αυτό που λέμε διοικητικό οργανογραμμα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...