roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος»

underarmor
redwell

Για διαιτητικά λάθη και ξεκάθαρη αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος έκανε λόγο μετά την νέα εντός έδρας φετινή ήττα του Θρύλου, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ με 1-2, ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων, Κώστας Καραπαπάς. Πιο αναλυτικά τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV τα εξής:

«Μας στενοχώρησε πολύ το αποτέλεσμα, δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να ξαναμπεί ποτέ γκολ σαν τον πρώτο. Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο φάσεις, έβαλε δυο γκολ.

Δεν άξιζε τη νίκη, ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες. Έπρεπε να νικήσει, όπως και σε άλλα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω. Θέλω να δώσω μια συμβουλή σε όλους.

Να μην ξεγράφουν τον μόνιμο πρωταθλητή. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον τίτλο. Αυτά συμβαίνουν μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου».

Όσο για τη διαιτησία ανέφερε: «Φέρνουν αυτούς τους απίθανους. Μαζί με κάτι Έλληνες διαιτητές πολυεργαλεία. Έχουν αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλές αγωνιστικές.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το ποδόσφαιρο όταν ένα παιχνίδι που πρέπει να είναι ισοπαλία, αντί να σφυρίξει πέναλτι, σφυρίζει λήξη.

Δεν υπάρχει VAR, μόνο εργαλεία. Τους έχουμε δει ποιοι είναι, ξέρουμε τι κάνουν, με ποιους μιλάνε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο του.

Δεν με ενδιαφέρει να με καλέσουν σε απολογία, μόνο εμάς καλούν, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς. Απορώ με την υπομονή των ανθρώπων στον σύλλογο. Ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες διότι παράγινε το κακό.

Βλέπουμε κάθε Κυριακή το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Παίζουμε με δύο ομάδες λόγω Ευρώπης, αλλάζουμε τους παίκτες μας, αλλά το μόνο που δεν αλλάζει είναι αυτή η σαπίλα.

Ο διαιτητής έδωσε 7 λεπτά καθυστερήσεις, έδωσε δύο κίτρινες και παίξαμε πάλι επτά λεπτά. Πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι, να έχουν πλήρη εικόνα ότι υπάρχει σύστημα.

Δείτε το χθεσινό παιχνίδι, είναι χι, είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Τον Ολυμπιακό κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει όταν υπάρχει κανονικότητα. Όχι στο Μπαλτακιστάν».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

53 σχόλια

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Σταμάτα τις ανοησίες.Εχουμε και μεις μάτια και βλέπουμε!

  • Μάκης
    Μάκης Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 02:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι καλά να λες Καραπαπά που ο διαιτητής ( κακώς) δεν έδωσε το πέναλτυ στον ΠΑΟΚ γιατί θα ήταν 1-3 το αποτέλεσμα.

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 01:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος βρε Καραπαπά φτάνει

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Asteriosmountouris
    Αποδειξη αυτου που λες ειναι οτι οταν αραια κ που δουμε μια πραξη που εμπιπτει στα αυτονοητα, λχ να περασεις εναν τυφλο απεναντι ή να ταισεις ενα αδεσποτακι που πειναει ή να βοηθησεις μια γριουλα με τα ψωνια, δεχεσαι συγχαρητηρια. Εχει χαθει η λογικη στην καθημερινοτητα, πολυ περισσοτερο λοιπον στα βαρια θεματα..
    ΥΓ ρε τον GAP.. λες να του ηρθε η επιφοιτηση την ημερα που πηγε να βαλει την αλυσσιδα εν κινησει; (δηλ λιγο μετα την πτωση)

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουμε ματια και βλεπουμε κ.Καραπαπα....το κακο ειναι οτι η διοικηση δεν βλεπει η κανει οτι δεν βλεπει.
    Δυστυχως εχει χαθει η μπαλα....κανεναν μας δεν πειθουν οι φθηνες δικαιολογιες που χρησιμοποιουνται απο την διοικηση, απλα προσπαθουν να δικαιολογησουν τα τρομερα λαθη που εχουν κανει.

  •    Vamos
    Vamos Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να περιμένεις οταν βλέπεις τέτοια άτομα σε τέτοιες θέσεις?
    Ενας όμως είναι ο υπεύθυνος, Βαγγέλης Μαρινάκης

  • Asteriosmountouris
    Asteriosmountouris Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπυρος Μανωλακος:
    Ο Γιωργακης ο Παπανδρεου ειχε πει καποτε οτι αυτο που χρειαζεται η χωρα ειναι η επανασταση του αυτονοητου.
    Κατα τη γνωμη μου ειχε δικιο.
    Στο Ολυμπιακο τα αυτονοητα εχουν παει περιπατο εδω και πολυ καιρο.
    Αυτο που κυριαρχει πια,ειναι ενας απυθμενος παραλογισμος,ο τετραγωνισμος του κυκλου,ο βιασμος καθε εννοιας ποδοσφαιρικης λογικης.
    Λυσεις υπαρχουν σε αυτα τα προβληματα,αρκει καποιοι να κατεβουν απο τα ροζ συννεφακια και να πατησουν...γη
    Η φετινη χρονια εχει χαθει σε ολα τα επιπεδα εδω και πολυ καιρο.
    Του καλοκαιριου τα καμωματα τα βλεπει το χειμωνοφθινοπωρο και γελα.
    Η παραδοχη του προβληματος ειναι η μιση λυση.
    Αντ'αυτου βλεπουμε τον Καραπαπα κοντρα σε καθε εννοια αισθητικης,να μας υπενθυμιζει διαρκως τι σημαινει σηψη και παρακμη.
    Υπο αυτες τις συνθηκες ουτε εγω ειμαι αισιοδοξος.
    Ενας αγαπημενος καλλιτεχνης(David Bowie) ειχε γραψει:"it's too late to win it,too early to choose it.
    And the clock waits so patiently on your song...".
    Δεν ξερω αν ηταν γαυρος παντως στην περισταση ταιριαζει γαντι.

  • Jim
    Jim Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Είσαι ότι χειρότερο υπσρχη αυτοι την στιγμή στην ομάδα οταν ανοιγης το στόμα σου μας κάνεις ρεζίλι αν είχες φιλότιμο θα είχες φύγει εδώ και καιρό καταντήσατε εσυ και ο Μαρινάκης την ομάδας μας ομαδουλα μαζέψετε όλους τους άχρηστους κσι τους βαπτισατε πσικταραδες το μονο που σας ενδιαφέρει κσι εσένα και τον πρόεδρο εινσι μηπως σας βγει κανενα σαπακια και το πουλήσετε και τα οικονομισε ντροπή σας έλεος πια ουσττττττ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μενιος
    Ρε συ Μένιο; Ενώ καλά το πας, βγάζεις φταίχτες λάθος άτομα. Από που ήρθαν ο Καραπαπάς και ο Βρέντζος; Ξεφύτρωσαν; Ο Μαρινάκης τους έφερε, ο Μαρινάκης τους έβαλε εκεί που είναι και για να τους κρατάει εκεί, θα πει ότι το καράβι του το πάνε όπως θέλει εκείνος. Δεν πρόκειται να αλλάξει τπτ αν δεν πουλήσει ο Μαρινάκης. Ακόμα κι αν σου γίνει το χατήρι και φύγουν αυτοί οι δύο, θα έρθουν άλλοι που θα κάνουν ίδια και χειρότερα.

  • Johnker7
    Johnker7 Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι Κωστα υπαρχει.Αλλα εδω κ χρονια υπαρχει αλλοιωση του dna του Θρυλου κ προσπαθειτε να αλλοιωσετε κ την νοημοσυνη μας.Κ συν 10 να μασταν ,δεν θα το παιρναμε.Τα ιδια που κανουν τα τελευταια 5 χρονια κανουν κ φετος με τη διαφορα οτι φετος πιανουν τοπο μιας κ ειμαστε τρισαθλιοι απ τη κορφη ως τα νυχια...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...