roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ναυάγιο... ο Θρύλος 1-2 ο ΠΑΟΚ

underarmor
redwell

Τις απίστευτα τραγικές επιλογές που έκανε ο Θρύλος όλο το καλοκαίρι στη στελέχωση του ρόστερ, του πάγκου και των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στο οργανόγραμμα τις πληρώνει και μάλιστα ακριβά καθώς μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του C.L. από τη Μακάμπι Χάιφα, τον μόλις 1 βαθμό και την τελευταία θέση στον όμιλο του E.L. μετά από τέσσερα ματς, κατάφερε και έχασε στο Καραϊσκάκη από έναν ΠΑΟΚ... καφενείο με 1-2 και βρίσκεται πλέον στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας της Super League και τον Παναθηναίκό.

Με άμυνα και τέρμα για... μπλούπερς, με κέντρο χωρίς κίνηση και φαντασία, με επίθεση το αντίθετο της... φωτιάς και με μοναδικό να παλεύει τον Χάμες όσο άντεχαν τα πόδια του, ο Ολυμπιακός που δεν πήρε τίποτα από τον Μίτσελ τόσο στο στήσιμο όσο και από τις αλλαγές, έχασε από έναν ΠΑΟΚ που έπαιζε με τετράδα άμυνας τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Τσαούση, που δεν τους λες και... βράχους.

Αντί να κυριαρχήσουν οι ερυθρόλευκοι απέναντι σε αυτό το ξεκάθαρα χαμηλής δυναμικότητας σύνολο των Θεσσαλονικέων, αλλού πάταγαν και αλλού βρίσκονταν και ευτυχώς που αντίπαλος ήταν ο ΠΑΟΚ και όχι καμιά σοβαρή ομάδα γιατί ο δείκτης του σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος.

Αυτογκόλ από τον Παπασταθόπουλο στο 8' για το 0-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ, ισοφάριση από τον Χάμες στο 37' με καρφωτή κεφαλιά και το 1-2 από τον Νάρεϊ στο 56' με ωραίο σουτ στο παραθυράκι του Τζολάκη.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 2ο λεπτό μέτρησε δύο τελικές με το πλασέ του Ελ Καντουρί που κόντραρε κι έφυγε κόρνερ και το σουτ του Λύρατζη που πέρασε άουτ, λίγα δευτερόλεπτα μετά.

Η πολύ καλή εκκίνηση του ΠΑΟΚ του έδωσε και το προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό, όταν από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του νεαρού Τσαούση, ο Παπασταθόπουλος έβαλε λάθος του σώμα του και στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τζολάκη, κάνοντας το 1-0 για τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση και μετά το 20λεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα, προσεγγίζοντας με περισσότερες αξιώσεις την εστία του ΠΑΟΚ. Στο 24’ ο Γκάρι Ροντρίγκες «πάτησε» την περιοχή αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Τσαούση, ενώ στο 34’ ο Κοτάρσκι δεν έκανε καλή εκτίμηση της μπάλας στην έξοδο που πραγματοποίησε, αλλά το σουτ του Ρέαμπτσιουκ, απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

Η επιθετικότητα του Ολυμπιακού δικαιώθηκε στο 37’ όταν από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ, ο Κοτάρσκι έκανε ξανά κακό υπολογισμό της μπάλας κι ο Χάμες Ροντρίγκες με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Στο 41’ ο Χάμες σούταρε δυνατά με τον Κοτάρσκι να αποκρούει δύσκολα και τον Μπακαμπού στην εξέλιξη της φάσης, να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε πάλι περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και ξαναπήρε το προβάδισμα στο 56’ με τον Νάρεϊ. Από πολύ ωραία κίνηση του Λύρατζη (έμεινε όρθιος παρά την πίεση του Αγκιμπού Καμαρά) και γύρισμα προς τον Νάρεϊ, ο Γερμανός με ένα εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Τζολάκη, κάνοντας το 2-1 για τον δικέφαλο του Βορρά.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Γκάρι Ροντρίγκες βρέθηκε στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει τον Κοτάρσκι, αλλά το πλασέ του με το αριστερό πέρασε άουτ.

Στο 61’ ο διαιτητής Αντρίς Τρεϊμάνις έδωσε αρχικά πέναλτι όταν σε «γέμισμα» μέσα στην περιοχή ο Ολιβέιρα βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από διεκδίκηση με τους Μπα και Τζολάκη. Ο Λετονός ρέφερι κλήθηκε από τον Πορτογάλο VAR, Zοάο Πινέιρο για να ξαναδεί τη φάση σε on field review κι έπειτα από λίγα λεπτά άλλαξε την απόφασή του (ακυρώνοντας την κίτρινη στον Μπα), μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Στο 78’ από σέντρα του Χουάνγκ, ο Μπακαμπού έχασε τρομερή ευκαιρία καθώς η κεφαλιά του απ’ τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Κοτάρσκι, ενώ στο 82’ το γύρισμα του Βρουσάι μπλόκαρε σταθερά ο Κροάτης γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μίτσελ πέρασε στο γήπεδο ότι επιθετικό «όπλο» είχε (και τον Χουάνγκ Ουί-Τζο, μετά τον Ελ Αραμπί), δίπλα στον Μπακαμπού και στο 88’ οι Πειραιώτες απώλεσαν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν από γύρισμα του Κονγκολέζου φορ και πλασέ του Ελ Αραμπί, ο Σάστρε επενέβη σωτήρια για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελ Αραμπί «τσίμπησε» την μπάλα απ' τη σέντρα του Βαλμπουενά, όμως κι αυτή η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Μπα (84’ Χουάνγκ Ουί-Τζο), Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (65’ Μασούρας), Χουάνγκ Ίνμπομ, Χάμες Ροντρίγκες (71’ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (71’ Ελ Αραμπί), Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (70’ λ.τρ. Σάστρε), Ντάντας (90’ λ.τρ. Ντάντας), Κούρτιτς, Αουγκούστο (85’ Φελίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

102 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε ηλια αυτα που λες τα ξερουμε ολοι και ειναι τα προφανη.εγω ομως το παω παραπερα.τεκμηριωνω οτι πια ο κυκλος του εχει κλεισει σπαζοντας καθε αρνητικο ρεκορ στην ιστορια και δυστυχως η κατρακυλα θα εχει και συνεχεια γιατι δεν προκειται να αλλαξουν ουτε προσωπα κλειδια ουτε τροπος σκεψης και διοικησης.αρα αν δε το αντιληφθουμε ολοι αυτο εστω να το λεμε και να το γραφουμε για να επικοινωνηθει φυσικα δεν προκειται να αλλαξει τιποτα,η αλλαγη ξεκιναει πρωτα απο εμας τους ιδιους.το 2010 δλδ ο κοκκαλης πως πουλησε εχοντας παρει λεφτα φτανοντας ως 16 τσαμπιονς λινγκ?πουλησε γιατι εβραζε ο κοσμος και το ολο κλιμα δεν τον σηκωνε.επομενως απ οτι βλεπεις οτι λεω το αποδεικνυω κιολας.

  • Νίκος Δραπετσώνα
    Νίκος Δραπετσώνα Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι δεν κλαίω τα 220 ευρω που έδωσα για το διαρκείας και δεν θα πάω τουλάχιστον φέτος να ξαναδώ την ομάδα; από κοντά. Θυμώνω μόνο που οι ανευθυνο υπεύθυνοι εξακολουθούν να πετάνε την μπάλλα στην εξέδρα, θυμώνω με τους παλαμάκηδες που βρίζουν με τους όποιους χαρακτηρισμούς φιλάθλους που αγωνιούν για την ομάδα που αγαπούν.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κοκκινος Πητ
    Να φύγει από που βρε αδερφέ; Τον βάλαν πρόεδρο οι ιδιοκτήτες κι αυτός απλά πρέπει να παραιτηθεί; Η ομάδα του ανήκει. Έχει το πλειψηφικό πακέτο μετοχών. Για να φύγει όπως το λες, πρέπει να το πουλήσει. Σιγά όμως μην τον πουλήσει απ τη στιγμή που ακόμα και τέτοιες χρονιές του επιφέρει ένα σωρό κέρδη.

  • Κώστας
    Κώστας Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ερώτηση: ΔΕΝ είναι περίεργο που ο Μαρινάκης δεν κατεβαίνει πλέον στα αποδυτήρια η στο Ρέντη μετά από συνεχόμενα κάκιστα αποτελέσματα? Έστω μια ομιλία ,κάτι!

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπά, Αγκιμπού, Βρουσάι, Τζολάκης, Ρέαμτσιουκ, δεν είναι παίκτες για Ολυμπιακό. ( εξαιρώ τους πρώην ποδοσφαιριστές)
    Οι περισσότερες ομάδες της Σουπερλίγκα, έχουν ισάξιους ή και καλύτερους από αυτούς και η τετράδα των διεκδικητών του πρωταθλήματος σίγουρα πολλούς καλύτερους.
    Μην ψάχνουμε το γιατί χάνουμε, η αιτία είναι η χαμηλή ποιότητα των παικτών...

  • ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΡΥΛΟΣ
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΡΥΛΟΣ Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    αγαπητοι φιλοι εχοντας σπασει μια τv και ενα laptop εφτασα σε ασφαλες συμπερασμα οτι ο προεδρας ο βαγγελας ντε δεν το χει ,ετσι λοιπον για να μην γινω πτωχος και απο τον θρυλο προτεινω στον βαγγελα τα εξης προπονητης με μεγαλη αξια ,διωξιμο του καραππαπα γιατι με τιςδηλωσεις κανει ρεζιλι τουςφιλαθλους μας σεβασμο στις ακαδημιες και τερμα τα παιχνιδια με τουςτυχαρπαστους manajers που στην πλατη του θρυλου κονομανε. Επισης να καταλαβει ο προεδρας οτι Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ,

  • ΒΡΑΧΟΣ 7
    ΒΡΑΧΟΣ 7 Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΡΙΧΝΑΜΕ 5 ΜΕ ΡΙΜΠΟ, ΖΙΟ, ΝΕΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΜΕ 2 ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ; ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ. ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΟΥΣ. ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φερτε τον Μπιέλσα μέσρι την διακοπή να έχουμε ελπίδες σοβαρές να βγούμε Ευρώπη τον χρόνου , να δούμε λίγο μπάλα , και να φτιάξει ομάδα που θα μπορέσει να κυνηγάει ένα τελικο επιπέδου κόνφερενς ....
    Πρόεδρε δώσε 3 εκατομύρια και φέρε προπονητη κανονικο αλλιως στο τέλος θα πέρνεις τα 3 των αλλονών ....

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    σπαει ολα τα ρεκορ ο μαρινακης...μετα τα ευρωπαικα σαν πρώτη ελληνική ομάδα που συμπλήρωσε δώδεκα συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη και εντος πρώτη φορά δεν κερδίζει για έξι συνεχόμενα παιχνίδια,σε ελλαδα αρνητικό ρεκόρ 28 ετών σπάει με το -10 ο Ολυμπιακός.οσο μενει θα σπαει καθε αρνητικο ρεκορ...τι αλλο θελετε να καταλαβετε οτι εκανε τον κυκλο του και πρεπει να φυγει?

  • Φίλαθλος ΠΑΟΚ
    Φίλαθλος ΠΑΟΚ Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 09:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο σάιτ ακόμη μια φορα. Έβλεπα χθες το ματς παρέα με έναν Ολυμπιακό κι έναν Παναθηναϊκό. Από το πρώτο λεπτό συμφωνήσαμε ότι αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να μη χάσει τη μπάλα στο built-up , τότε θα βάλει παραπάνω από 2 γκολ.
    Στατιστικά δεν πέσαμε έξω. 4 φορές απείλησε. 1 στην αρχή, 1 αυτογκόλ, 1 γκολ κι ένα πέναλτι. Οπότε η κουβέντα πήγε στην Ευρώπη όπου ομάδες σαφώς πιο ποιοτικές και γρήγορες από τις ελληνικές έριξαν 3 και 4 γκολ στον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο-προιον και φυσικά όταν η κατά τεκμήριο καλύτερη ελληνική ομάδα (ΟΣΦΠ) έχει τέτοια χάλια όπως χθες, δηλαδή με το τίποτε να τρώει άνετα γκολ.Αυτα από αγωνιστικής πλευράς. Για τα υπόλοιπα, έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ, όπως να πληρώσω το νοίκι, τη ΔΕΗ και τα φροντιστήρια των παιδιών μου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...