roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θα εκμεταλλευτούμε τις ακαδημίες...»

underarmor
redwell

Τη χαρά του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Καραμπάγκ και το 0-0 που συνιστά και τον πρώτο βαθμό των Πειραιωτών στον όμιλο, εξέφρασε ο Μίτσελ, υπογραμμίζοντας την αυτοπεποίθηση που είδε στην ομάδα του.

Επίσης αναφέρθηκε στα καλά στοιχεία που έδειξε ο Αντρέας Ντόι και υπογράμμισε πως θα εκμεταλλευτεί τις ερυθρόλευκες ακαδημίες. Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV...

Για την ισοπαλία: «Είμαι ικανοποιημένος, μετά το 20-25 πρώτα λεπτά η ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση, δείξαμε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι και ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο».

Για τον Ντόι: «Μας έδειξε πως καλά κάνουμε και εμπιστευόμαστε την ακαδημία. Αξίζει την εμπιστοσύνη. Η ακαδημία μας έχει καλούς παίκτες και θα την εκμεταλλευτούμε»

Για τη Ναντ: «Χωρίς καμία αμφιβολία, θέλουμε να προκριθούμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

20 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλοι μου Ηλια κ GEO ετσι ακριβως..

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρος Μανωλάκος Σπύρο το θέμα είναι ότι και να βγουν ένα δυο καλά παικτάκια από τις ακαδημίες με δύο τρία καλά ματς θα μπει αυτόματα πωλητήριο οπότε δεν θα τους δούμε για πολύ στην ομάδα

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο λόγος που περιγράφεις Σπύρο μου στην 1η παράγραφο, είναι κι ο λόγος που έχω ψιλοαποστασιοποιηθεί απ το ποδόσφαιρο γενικά εδώ και χρόνια. Δλδ ΟΚ νικήσαμε εμείς, έχασε ο αντίπαλος, κάνουμε καζούρα. Την επόμενη φορά ξανακάνουμε καζούρα. Ξαναματακάνουμε καζούρα.
    Όμως από ένα σημείο και μετά αναρωτήθηκα 'ΟΚ στην καζούρα εσαεί θα μείνω; Δεν έχει παρακάτω;'
    Δυστυχώς δεν έχει.... και οι ίδιες οι ομάδες το χουν στήσει ωραία το πανηγυράκι. Γιατί ο Μαρινάκης και ο κάθε Μαρινάκης να τα σκάσει, να φτιάξει ομάδα που θα κάνει το βήμα παραπάνω με μια σοβαρή ευρωπαϊκή διάκριση, όταν στο τέλος της ημέρας, αν ο οπαδός έχει το υλικό για να κάνει καζούρα ή να την πει στον αντίπαλο, του αρκεί;
    Γι αυτό και δεν υπάρχει πλάνο, υπομονή, οργάνωση κλπ κλπ και η νίκη και μόνο αυτή είναι αυτοσκοπός, ενώ οτιδήποτε άλλο καταδικάζεται.
    Δε μου ταιριάζει αυτή η νοοτροπία. Γι αυτό με βλέπεις και στις συζητήσεις για μπάσκετ, όταν δω κάτι τέτοιο, κατευθείαν μουντάρω.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Το εχω ξαναγραψει οτι αμα πεις στο νεοΕλληνα για "οργανωση", "υπομονη", "σχεδιο", "προοπτικη", "οραμα" θα νομιζει οτι του εβρισες τη μανουλα. Αγνωστες εννοιες για τους οπαδους της νικης καθε τροπο κ του εφημερου αποτελεσματος, που το μονο που τους νοιαζει ειναι να κερδιζει η ομαδα (τους, οποια κ να ειναι) για να πανε ως "νικητες" (τρομαρα τους) να τη βγουν στους αντιπαλους στη δουλεια ή στο καφενειο. Ετσι νιωθουν κι αυτοι λιγο σπουδαιοι.
    Τετοιους οπαδους εχουμε, αρα κ τετοιοι παραγοντες θα διοικουν τις ομαδες φιλε Ηλια, αυτο που θελουν τους δινουν. Η ποιοτητα του θεαματος, η ποιοτητα των συνθηκων, η αθλητικη παιδεια, τους ειναι αδιαφορα. Γι αυτο κ απο τη 10ετια του 70 ως σημερα εχουμε μεινει σε ολα πισω σε σχεση με τους αλλους.
    Βλεπεις ολους τους κολοσσους του ποδοσφαιρου κ εμπιστευονται κ στηριζουν πιτσιρικαδες, αλλα στην Ελλαδα "φοβομαστε" μην κανει το λαθος κ χασουμε κανενα ματς. Οποτε Nic που φοβασαι μηπως γινουμε ΑΟ Μακρης, ακριβως αυτο καταντησαμε στην Ευρωπη. Κατσε με την 40χρονη μετριοτητα τον Βαλμπουενα, με τις δυο κινησεις κ τις 40 γιομες/μια ασιστ ανα ματς για να χειροκροτουν οι ιθαγενεις κι ασε τους υπολοιπους να ονειρευονται οτι καποτε θα δουμε το Θρυλο να κατεβαινει με ξενους παικτες τυπου Χαμες, Μαρσελο, Ζιο, Μελμπεργκ, Ντεταρι, Καρεμπε, Ζετεμπεργκ κτλ κτλ μαζι με πιτσιρικαδες που θα βγαζουν παθος, θα ξερουν μπαλα κ θα τα δινουν ολα. Και να δουμε επιτελους στρωτο κ ομορφο ποδοσφαιρο ευρωπαικου επιπεδου.
    Δεν πιστευω οτι θα το δουμε ποτε, μακαρι να το πραξει ο Μιτσελ. Αν κ νομιζω οτι ειναι λογια.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασα αυτό που έγραψε ο ΓΙΩΡΓΟΣ και είναι μια πραγματικότητα !!! Ιστορικοί έχουν γίνει οι απέναντι και κάθε λίγο και λιγάκι να ιστορίες να παραμύθια !!! Όλοι μαζί εναντίον ενός Ολυμπιακού που είναι σε στάδιο προετοιμασίας και μόνο αυτόν τρέμουν !!! Αστοχίες ,ευησυχασμος , και ένα σωρό άλλα μας οδήγησαν να κάνουμε προετοιμασία μέχρι το Γενάρη !!! Ενδιάμεσα υπάρχουν και υποχρεώσεις αλλά πώς να έχεις απαιτήσεις από αυτή την ομάδα αγωνιστικά ? Πάρα πολλά παιδιά εδώ έγραφαν σαν και μένα ότι το καράβι βουλιάζει !!!! Ευτυχώς η ατυχώς ήρθαν οι 4 τορπίλες απ'τους Εβραίους και μας βούλιαξαν !!! Τώρα είμαστε στο ναυπηγείο και κάνουμε και κάνα ταξιδακι να δούμε πώς πάει !!! Τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα θαλεγα ! Αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να βγούμε σε ανοιχτές θάλασσες !!!

  • Άρης
    Άρης Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    αναζηταμε αριστερο μπακ .....Φωτης Κιτσος παρακαλω δανεικος στην Ομονοια και χτες τον Αντονυ της Γιουναιτεντ τον εσβησε ποδοσφαιρικα....εμας δεν μας εκανε εχουμε καλυτερους....

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή φίλε Νic θεωρείς,ότι άξιζαν για βασικοί στον Ολυμπιακό,οι Πέπε Μπουχαλάκης και όχι ο Σουρλής?Ο Μπά και όχι ο Ντόι ή ο Μπακαλιάνης?Εαν λοιπόν είναι να φερνουμε σαπακια ξένους για να κονομάνε κάποιοι μέσα και έξω από τον Ολυμπιακό ας βαζουμε μέσα το μισό Ολυμπιακό Β ή τη μισή Κ-20.Με ενα καλό προπονητη και γυμναστή έφτιαχνες σύνολο και ομαδα πολυ καλυτερη απο συτή που ειναι τώρα.Ειναι δυνστόν π.χ.να διώχνεις το Σουρλή που ειναι το καλύτερο 8αρι στην ηλικια του,αντί να επενδύσεις πάνω του?Επειδή υπήρχε γραμμή να μπει στη βιτρινα οι κσμαραδες για να τους πουλήσουμε.Δε πιστεύω ότι μόνος του ο Μάρτινς έκοβε παικτες.Χωρίς τη συναίνεση της Διοικησης δε θα γινόταν τιποτα.Τωρα με Μιτσελ θα σλλαξει σλλα πάντα με τη στήριξη της Διοικησης.Για να δούμε.Οσον αφορά το χθεσινό αγώνα έτσι όπως είναι η ομάδα ο μοναδικός τρόπος για να πάρει αποτελεσμα ήταν να παιξει όπως έπαιξε κσι με αυτή τη διάταξη.Τα υπόλοιπα εν καιρώ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή τη δήλωση από που να την πιάσεις και που να την αφήσεις. Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό από το 1979. Σε αυτά τα χρόνια οι μόνοι παίκτες που βγήκαν απ την ομάδα και είχαν μεγάλες επιτυχίες, διάρκεια ή και τα δύο μαζί, ήταν δύο... ο μακαρίτης ο Κυράστας κι ο Ελευθερόπουλος. Κανένας άλλος.
    Ο μακαρίτης ο μπάρμπας μου που μ έκανε Ολυμπιακό (παλιός παίκτης μας), μου έλεγε ότι 'στον Ολυμπιακό κάνουν κουμάντο οι παράγοντες'. Τότε δεν το καταλάβαινα.
    Η ομάδα είναι μαγαζί γωνία, η δημοφιλέστερη στην Ελλάδα. Πάντα ήταν αλλά απ τον καιρό του Κόκκαλη και μετά η ψαλίδα άνοιξε ότι κι αν λένε διάφορα βαζελοσάιτ. Έχει ακαδημίες αλλά είναι για το θεαθήναι. Για χάρες. Οι παράγοντες θέλουν να έρχονται παίκτες και φέρνουν κι οι ίδιοι γιατί γι αυτούς είναι τα τυχερά τους.
    Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια. Μην αναρωτηθεί κανείς 'κι ο πρόεδρος τι κάνει;'... Ο εκάστοτε πρόεδρος κοιτάει αποτελέσματα. Αν τα έχει, ποσώς τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Ετσι είναι οι μπίζνες.
    Για αυτή τη δήλωση τώρα, είναι να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Μετά από τόσους παίκτες, τόσες μεταγραφές, τόσα υποτίθεται ονόματα που ήρθαν, να πρέπει να παίζει βασικός και μάλιστα σε μας που ζεματάνε, που παίζουμε μισή σεζόν, ο Ντόι, ο Τζολάκης, όποιος άλλος πιτσιρικάς και να ακούμε οτι είναι και καλό;
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρατει αδερφια δεν θα καταντησουμε τον Ολυμπιακο ΑΟ.Μακρης γιατι θελετε να δειτε Μπακαλιανηδες,Κιτσους,Ντοις ,Τζολακηδες και οτι αλλο εχει η ακαδημια και να βυσσοδομουν επανω μας ολοι οι πικραμενοι.Οποιος θα μπαινει θα ειναι τουλαχιστον ισαξιος με αυτους που παιζουν και οχι οταν αποδεικνυονται κατωτεροι να το γυριζουμε στο mea culpa.Μην το παμε στο αλλο ακρο και αρχισουν τιποτε κασκαρικες απο τους αλλοθρησκους ,τα δουλεματα και να κοιταμε τη βαθμολογια απο κατω προς τα πανω ,ασε που οι περισσοτεροι θα κατηγορουν τον προεδρο οτι το'ριξε στις ακαδημαικες σπουδες και δεν φερνει πλεον παικταραδες.Ενας στα 3-4 χρονια να ανεβαινει Α'ομαδα θα ειναι επιτυχια.

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Πτερέλαε, μαζί σου 100% σε αυτό που γράφεις. Ο Μαρτίνς 4 χρόνια στον Ολυμπιακό δεν ανέδειξε κανέναν έλληνα νεαρό παίκτη. Λες και είχε κόμπλεξ ο κερατάς με τους Έλληνες. Του κάθισε βαρύ το euro 2004 και ποτέ δεν το ξεπέρασε. Είχα τύχει να παρακολουθήσω τον Σουρλή σε μερικά ματς και έβγαζε μάτια. Και άλλοι μικροί ήταν ταλέντα και ο Μαερτίνς του έθαψε για να παίζει ο Πέπε και ο Βινάγκρε και ο κάθε τυχάρπαστος πορτογάλος. Παίκτες όιπως ο ΣΟυρλής ή ο Σάλιακας που πήγε μετά στ Γιάννενα μπορούσαν να σταθούνε, ο Ξενιτίδης και άλλοι που ξεχνάω τα ονόματά τους. Επίσης, επειδή μένω στο Βόλο έτυχε πέρσι να δω τον Ολυμπιακό Β σε δύο ματς με τις τοπικές ομάδες στο πρωτάθλημα της σουπερλίγκα 2. Δεν ήταν άσχημη ομάδα η Β' είχε ταλεντάκια.... Τουλάχιστον ας βγουν 2-3 ταλέντα φέτος από τη Β ομάδα, ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να ψηθούνε σε ανώτερο επίπεδο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...