roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πρώτος βαθμός ΟΣΦΠ 0-0 με Καραμπάγκ

underarmor
redwell

Δεν πέτυχε το στόχο της νίκης ο Θρύλος αλλά με το 0-0 κόντρα στην Καραμπάγκ στο Μπακού και τον πρώτο βαθμό στον όμιλο, μένει ζωντανός όσον αφορά στο κυνήγι της τρίτης θέσης που οδηγεί στα νοκ άουτ του Conference League καθώς απέχει μια νίκη από τη Ναντ που είναι στους 4.

Ο Ολυμπιακός (1 βαθμός) παίζει την επόμενη αγωνιστική στη Γερμανία (27/10) και τα «Καναρίνια» (3β.) υποδέχονται την Καραμπάχ, που θα πρέπει να μείνει αήττητη από τους Γάλλους για να ελπίζει η πειραϊκή ομάδα.

Αγωνιστικά, οι Αζέροι ξεκίνησαν πολύ επιθετικά και πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους στο ξεκίνημα, πρεσάροντας ψηλά και δημιουργώντας πρόβλημα στην ανάπτυξη της ομάδας του Μίτσελ, που δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα.

Η κατοχή δεν μεταφράστηκε πάντως σε κάποια κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που προϊόντος του χρόνου άρχισε να βρίσκει πατήματα και στο 23΄ είχε μια καλή στιγμή σε στημένη μπάλα, με τον Ντόι, που και σήμερα ξεκίνησε βασικός, να παίρνει την κεφαλιά σε φάουλ του Μπιέλ και να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.

Ο Μίτσελ άλλαξε τον σχηματισμό (από 3-5-2 σε 4-4-2) και η ομάδα του άρχισε να παίρνει ανάσες κρατώντας λίγο παραπάνω την μπάλα. Μάλιστα, στο 37ο λεπτό ο Ολυμπιακός παραλίγο να ανοίξει το σκορ, έστω κατά τύχη, καθώς στη σέντρα-σουτ του Αμπουμπακάρ Καμαρά με προορισμό τον Ουί Τζο η μπάλα πήρε ύψος και χτύπησε στη συμβολή των δοκών, ενώ στο 44΄ το σουτ του Κούντε εκτός περιοχής δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Μαγκομενταλίγεφ, που απέκρουσε στη δεξιά γωνία.

Η κατάσταση ήταν ακόμη καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αφού με αυτοπεποίθηση, εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις, τον Παπασταθόπουλο να κυριαρχεί στην άμυνα και σωστή κυκλοφορία κράτησε το ρυθμό στο επίπεδο που τον εξυπηρετούσε. Μάλιστα, στο 59΄ το εν κινήσει σουτ του Μπιέλ μπλόκαρε ο Αζέρος τερματοφύλακας, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ωραία ατομική προσπάθεια του Κούντε κατέληκε σε άστοχο σουτ του Καμερουνέζου μέσου.

Η Καραμπάγκ απείλησε με αξιώσεις για πρώτη φορά μόλις στο 71ο λεπτό, με το σουτ του Όζοβιτς να περνά άουτ κι αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική στιγμή του αγώνα, που έληξε με τους «ερυθρόλευκους» να φεύγουν από το Αζερμπαϊτζάν με όφελος μια πολύ καλή ένεση ψυχολογίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκρεγκ Πόουσον (Αγγλία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλμέιδα, Ρομάο - Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος

ΚΑΡΑΜΠΑΧ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ): Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ (85΄ Μπαϊράμοφ), Γκαράγιεφ (68΄ Ρομαό), Αλμέιδα (68΄ Γιάνκοβιτς), Σεϊντάεφ, Κάντι (62΄ Όζομπιτς), Ζουμπίρ, Οβούσου (85΄ Χουσεΐνοφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι (86΄ Γκ. Ροντρίγκες), Κούντε (69΄ Εμβιλά), Μπουχαλάκης (86΄ Ινμπέομ Χουάνγκ), Μπιέλ (66΄ Βαλμπουενά), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ (66΄ Μαρτσέλο).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

28 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιωργάκη, αν θες να περνιέσαι για άντρας, τα λογάκια σου να τα μετράς και κυρίως αυτά που λες, να τα κάνεις. Την άλλη φορά που θα λες για στοιχήματα και πρακτορεία, να βάζεις αντίγραφο κουπονιού. Από ψέματα και παχιά λόγια πήξαμε σα λαός... και βλέπεις το ποιον αυτών που μας κυβερνάνε.... όλο ροζ σκάνδαλα.

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστας συμφωνω φιλέ ότι βλέπουμε ως τώρα είναι κυρίως απόνερα των δυο τελευταίων χρονων .Το να καταστρέψεις κατι δεν θέλει πολύ χρόνο οσο το να δημιουργήσεις από την αρχή κατι καλο .Το κακο είναι ότι κάποιοι δε μπορούν η μάλλον δεν θέλουν να διδαχθούν από αυτά.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Σηκω να πας σχολειο Θοδωρακη, πηγε 08:00..

    Και μην ξανακουσω παραπονα απο τα αλλα παιδακια....!!!

  • Azeooo
    Azeooo Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 03:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιασαμε πατο
    Ρε ουτε ενα σουτ
    Ενα σουτ ρε οχι γκολ ενα σουτ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @Άρης Χ.
    Φίλε; Πούλμαν παίξαμε, όπως μας παίζουνε οι ομάδες από τουλάχιστον τη μέση της βαθμολογίας και κάτω. Και με ποιον; Με αντίπαλο ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Άλλες εποχές αυτό θα το θεωρούσα απαράδεκτο. Όμως την παρούσα φάση, το ζητούμενο είναι η αυτοπεποίθηση... οπότε οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει καλό αποτέλεσμα αυτή τη χρονική στιγμή, λες ευχαριστώ.
    Στο πούλμαν όλοι οι αμυντικοί και το τέρμα φαίνονται σούπερ. Κλείνουν εντελώς οι χώροι, δεν περνάει κουνούπι. Για να παίξεις όμως πούλμαν αποτελεσματικά, πρέπει να έχεις τουλάχιστον έναν επιθετικό που έτσι και φύγει σε ανοικτό γήπεδο, να μη τον πιάνεις ούτε με λάσο. Ετσι για να βάλεις κάνα γκολ στην κόντρα. Με τον Αμπουμακάρ και τον Ουι-Τζό, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ούτε ο Τικίνιο κι ο Χασάν (ειδικά αυτός) θα έκαναν κάτι καλύτερο. Ούτε ο Μακαμπού θα τραβήξει σε τέτοιο σύστημα. Κάνα Μιραλάς στα ντουζένια του θέλαμε για κάτι τέτοιο.
    Τέλος πάντων. Πάμε να δούμε αν μπορούμε να σώσουμε κάτι...

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 00:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα δείξαμε στοιχεία ανάκαμψης. Σε δύο εβδομάδες πρέπει να ρισκάρουμε και να πάμε για νίκη στη Γερμανία. Ισοπαλία κι εκεί μπορεί να μη χρησιμεύει σε τίποτα. Σε 20 επίσημους αγώνες με γερμανικές ομάδες δεν υπάρχει καμιά ισοπαλία. 5 νίκες έχουμε πετύχει, μία εκ των οποίων ήταν εκτός.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε άσε τα νηπιαγωγεία και τα πιτσιρίκια τσάμπα μάγκα που πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.... εδώ μιλάς με άτομα που τα λόγια τους τα μετράνε, επειδή τα παντελόνια που φοράνε δεν είναι για μόστρα και ξεκάρφωμα.... δείξε το δελτίο που έπαιξες την ομάδα over και το Μπα κόκκινη...

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορισμένοι εδώ που γράφετε νομίζω ότι δεν έχετε και πολύ σχέση με το ποδόσφαιρο !! Στην περίοδο προετοιμασίας περιμένετε θαύματα !!! Χαλαρώστε και περιμένετε το Γενάρη !! Ας ψαχτει ο Μίτσελ μέχρι τότε μπας και καταφέρει τίποτα . Οτιδήποτε θετικό βλέπουμε πρέπει να το επικροτουμε !! Πιστεύω ότι το πήραν το μάθημα οι υπεύθυνοι !

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε nik σσε μη μιλσς για στοιχημα γιατι αν σε ακουγα σε αυτα που ελεγες χθες θα ειχα κουβαδιαστει.χι ημιχρονο χι τελικο και ενα πολυ ευκολο χαρτζιλικι.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μίτσελ έχει αρχίσει και το μαζεύει το πράγμα και μπράβο του γιατί όπως τα έκανε η διοίκηση το καλοκαίρι χάθηκε κάθε λογική, νομίζω τα ίδια λάθη δεν θα επαναληφθούν το μάθημα έγινε πάθημα, όσο αφορά το τώρα ο Μίτσελ έχει δουλειά ακόμα αλλά το ψάχνει σήμερα έμαθαν και τις αλληλοκαλυψεις πράγμα που είχαν χάσει από πέρσυ, μόνο που βάζει τον 19χρονο μέσα και δείχνει στους Αφρικανούς ότι έχω και άλλους δεν σας χρειάζομαι τα λέει όλα , τους δείχνει ότι καβάλησαν το καλάμι και ότι το καλάμι σπάει εύκολα......Υπάρχουν παρά πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν πρέπει να είναι στο ρόστερ και μέσα σε αυτούς ΔΕΝ θα βάλω ούτε τον Ρεατσουκ , ούτε τον Μπουχαλακη, ούτε τον Μασούρα και ο λόγος είναι ότι γιατί ναι μεν κάνουν λάθη να μεν ο Μολδαβός παίζει να είναι το χειρότερο μπακ που έχει παίξει στον Ολυμπιακό αλλά τα δίνουν όλα δεν είναι αδιάφοροι , δεν περπατάνε στο γήπεδο μαρκαροντας με τα μάτια και το βλέπει ο Μίτσελ , βλέπει ότι Δεν έχουν μεγάλες ικανότητες αλλά έχουν την θέληση το ίδιο και ο κουντε , αλλά τον Ιανουάριο περιμένω τεράστια σκούπα κατι Μπα κάτι Σισέ, Τζο , Καμαρά , ντε λα Πουθενας , Μπόουλερ, Λαλα , Βαλτσικ ήρθε η ώρα να συνεχίσουν πουθενά αλλού , όπως είπε ο Μίτσελ την αρρώστια πρέπει να την σκοτώσεις και την σκοτώνεις διώχνοντας τους αδιάφορους που μαζεύτηκαν ΠΟΛΛΟΙ και μετά τους μέτριους που τουλάχιστον το προσπαθούν .....Τρίτη θέση και φύγαμε για τελικό Κοφερενς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...