roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τελευταία... ζαριά ο Θρύλος με Καραμπάγκ

underarmor
redwell

Την τελευταία του... ζαριά για να παραμείνει "ζωντανός" όσον αφορά στις ευρωπαϊκές του επιδιώξεις για την τρέχουσα σεζόν παίζει ο Θρύλος την Πέμπτη (13/10, 19:45, CS2) κόντρα στην Καραμπάγκ σε ματς της 4ης ημέρας του 7ου ομίλου του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι ακόμα δεν έχουν βαθμό στον όμιλο και καλούνται να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Αζέρους από τους οποίους ηττήθηκαν 0-3 στο Καραϊσκάκη για να έχουν ελπίδες για την 3η θέση και τη συνέχεια στο Conference League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Από πλευράς Καραμπάγκ, που περιμένει στην αήττητη έδρα της πάνω από 30.000 οπαδούς της και είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά και το «8 στα 8» στο πρωτάθλημα, οι βλέψεις είναι μεγάλες και επίσης θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει γερά στο κόλπο για πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League.

Διαιτητής θα είναι ο Άγγλος, Κρεγκ Πάουσον, με βοηθούς τους ΛΙ Μπετς και Ίαν Χάσιν ενώ VAR θα είναι ο επίσης συμπατριώτης του, Ντάρεν Ίνγκλαντ. Βοηθός VAR θα είναι ο Πίτερ Μπανκς και τέταρτος διαιτητής επιλέχθηκε ο Τζον Μπρουκς.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

12 σχόλια

  • Ινδιάνος
    Ινδιάνος Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορουν να αλλαξουν 3 πάσες. Επαγγελματίες παίκτες με αμοιβές ανω του εκατ. οι περισσοτεροι. Ο χειρότερος Ολλυμπιακός της δεκαετίας. Η ομάδα χρειάζεται διοίκηση πρώτα απ ολα. Μετά μιλάμε για προπονητή και το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα που χρειάζεται.

    υγ. Μπουχα, Παπασταθόπουλος και τα μυαλά στο μπλέντερ.
    υγ 2. Αυτού του Ουί τζό του κακόπεφτε ο Ολυμπιακός? Ούτε για Ατρόμητο.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Διοικηση και προπονητης εχουν βαλει στοχο να ισοφαρισουν το ρεκορ της κουλας

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι ζαρια ρε παιδια,ο γαμπρος βαζει παλι τον Ντοι...Λευκη πετσετα κ ντορτια παλι βλεπω.Οτι να ναι...

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Γιωργο Ο Ισπανος μιλησε για αρρωστια οχι εμεις .Η γαγγραινα ιατρικως θεραπευεται με χειρουργειο ,πριν γινει απειλητικη για τον ασθενη.

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το πράμα με τις μεταγραφές να γίνονται μέχρι 15 Σεπτέμβρίου δεν είναι καλό. Η Ευρωπαϊκή λίστα πρέπει να δηλώνεται μέχρι τέλη Αυγούστου. Έτσι φέτος δεν ειχαμε μερικούς απ τους καλύτερους παίκτες μας στην Ευρώπη. Ελπίζω του χρόνου να είναι διαφορετικά. Γία φέτος στην Ευρώπη το πουλάκι πέταξε.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε σεις ανεξάρτητα το τι κάνει η ομάδα αυτή τη στιγμή, τελικά σε site της ομάδας είμαστε ή σε κανένα των απέναντι;
    Αν είναι δυνατόν!!!! Ούτε ένα καλό λόγο, μία ευχή μία παρότρυνση!!!! Τόση απαξίωση, τόση μανία, τόσος χλευασμός; Έλεος!!!!
    Σε οπαδικό site των συμμάχων προφανώς δεν θα χωρέσει τόση ειρωνεία γιατί ξέρουν ότι ποτέ δεν θα φτάσουν αυτή την ομάδα όσο διάστημα και αν έχει κάμψη και θα έχουν συγκρατημένο πανηγύρι; Το ΘΡΥΛΟΣ προκαλεί θυμό σε κάποιους!!!!!!!!!!!!!
    "Scripta manent" λέγανε στα λατινικά, τα "γραπτά μένουν"!!!!
    Αν λέμε Αν, γίνει ένα θαύμα για κάποιους ή μία πραγματική εικόνα - εμφάνιση ανάλογη της αξίας της φανέλας και κάποιων παικτών κατά άλλους, θα δούμε τις κωλοτούμπες ή το δήθεν δεν είδα, δεν θυμάμαι, δεν κατάλαβα ή ωχ βρε αδερφέ!!!!
    Στο χέρι του site ωστόσο να καταλάβει γιατί υπάρχει αυτή η απαράδεκτη και αδιανόητη συγχορδία χλευασμού και από που πηγάζει!!!! Υποτίθεται σχολιάζουν φίλοι της ομάδας!!!! Ή όχι!!!!!!

    REDGOAL: Φίλε εδώ δεν έχουμε χούντα να κόβουμε όσους διαμαρτύρονται και δεν θέλουν την ομάδα να τρώει τριάρες και τεσσάρες. Αυτά γίνονται σε όλα τα άλλα σάιτ, εδώ όχι. Υπάρχει ελευθερία λόγου και όχι φίμωση

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καλός Ολυμπιακός θα πέρναγε απ αυτό το αμφισβητούμενο έδαφος του Αζερμπαϊτζάν, αλλά μόνο με πόλεμο μέχρι εσχάτων... όπως ήταν αυτός του Ναγκόρνο Κάραμπαχ. Ο τωρινός Ολυμπιακός θα είναι έκπληξη αν δε χάσει μ ένα σκορ αντίστοιχο του Καραϊσκάκη. Κι οι πιθανότητες για νίκη εκεί, είναι μικρότερες από όσες συγκεντρώνει ένα ακόμα μεγαλύτερο εις βάρος μας σκορ. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι οι Ολυμπιακάρες που λένε 'είμαστε Ολυμπιακός πρέπει να νικάμε παντού' ή 'χρέος μας είναι να νικάμε παντού' ας πάνε να ρίξουν λίγο κρύο νερό στο κεφάλι τους, μπας και ξυπνήσουν κάποια στιγμή και δούνε την τωρινή κατάσταση ρεαλιστικά και πάψουν να είναι τόσο πολύ γραφικοί... γιατί θα είναι και το 1ο βήμα για να καταλάβουν τι πρέπει να γίνει για να φτιάξει η κατάσταση.

  • Παναγιώτης Ρόδος
    Παναγιώτης Ρόδος Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκληρή μεν αλλά η αλήθεια για φέτος είναι η εξής. Σήμερα τελειώνει η Ευρώπη, από την αρχή έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και αν δεν αλλάξει κάτι επειγόντως θα πούμε αντίο και στο κύπελλο.

  • Κουβας7
    Κουβας7 Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Νεο τριμπαλο εν οψει. Τοσο αψυχη ομαδα δεν νομιζω να εχω ξαναδει

  • ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ
    ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε nic αυτο το τραγουδι ηθελα να γραψω !!! ωωωωωωωπππααααα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...