roumeliotis

Carwiz

«Το γκολ θα έρθει...»

casino loutrakiou
redwell

Έφυγε ο Τικίνιο Σοάρες, έφυγε ο Αχμέντ Χασάν και ήρθε ο Ουί-Τζο Χουάνγκ με την ταμπέλα του... πολυβόλου ως δανεικός από τη Νότιγχαμ, όμως μέχρι τώρα δεν έχει σκοράρει και παραμένει μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Νοτιοκορεάτης διεθνης επιθετικός μετρά 6 συμμετοχές και 303 αγωνιστικά λεπτά με τον Θρύλο, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά χωρίς γκολ το οποίο αναζητά απεγνωσμένα ο 29χρονος άσος για να αποκτήσει ψυχολογία και να... λυθεί που λέμε.

Ο ίδιος πάντως δεν ανησυχεί και είναι σίγουρος για την επιστροφή του στα γκολ εξηγώντας γιατί μέχρι τώρα είναι... άσφαιρος:

«Πήρε αρκετό διάστημα το να βρω ομάδα και να γίνει η μεταγραφή. Τραυματίστηκα στα μισά της προετοιμασίας και δεν έπαιξα σε φιλικά. Όσο έψαχνα για ομάδα, ήμουν απογοητευμένος από διάφορα πράγματα.

Τώρα, ο στόχος είναι, ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία.

Πάντα έχω φιλοδοξίες ως επιθετικός, έχω και τώρα. Όσο περισσότερο επικεντρώνεσαι στον στόχο σου, τόσο θα έρχονται και καλά αποτελέσματα. Το γκολ θα έρθει».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Μάκης
    Μάκης Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    When?

  • Μακ
    Μακ Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ιδια λεγατε και για τον τικινιο οι περισσοτεροι κ τωρα για τον τζο! Αλλοι αργουν να προσαρμοστουν ! Ελεος θα τον βγαλουμε κ αυτον αχρηστο οπως το τικινιο! Χωρις ταισμα τα περισσοτερα φορ δεν σκοραρουν ! Ο αραμπι αυτα τα χρονια ταιστικκε απο καλους παιχτες! Ο τικινιο παλι απαξιωθηκε αδικαιολογητα! Οποιος ερθει σας ξινιζει κ σας βρωμαει! Η θεση που ποναει η ομαδα πραγματικα ειναι στο τερμα ! Οσο θα παιζει ο απατεωνας βατσλικ το κοντερ θα γραφει παντα goal! Εκει γινεται ολη η ζημια κ ψυχολογικα !

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγγαυρε Σπύρο Μανωλάκο, νομίζω ότι αδικείς τον Πίου. Αυτός είχε πετύχει τον στόχο του (άφθονο γέλιο). Ετούτος εδώ μας κάνει, μέχρι τώρα, να κλαίμε. Λες ρε φίλε να μας διαψεύσει; Το ελπίζω.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Νοσταλγουμε τον Πιου το μαυρο πιστολι μ αυτον εδω

  • Καρατέλιος Κωνσταντίνος
    Καρατέλιος Κωνσταντίνος Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα δεν είναι το γκολ που δεν έρχεται. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί ούτε να στρίψει, παίζει λές και έχει σίδερα σε όλο το κορμί, λές και έχει πέσιμο από μοτοσικλέτα και του έχουν βάλει σίδερα μέσα. Τεχνικά τον περίμενα πολύ καλό αλά και εκεί έχει θέμα. Ακόμα και στην πάσα που έκανε στο γκολ του Μπίελ πήγε να μπερδευτεί μόνος του χωρίς ιδιαίτερη πίεση του αμυντικού.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...