roumeliotis

Carwiz

Σκόραρε με Κολομβία ο Χάμες (vid)

casino loutrakiou
redwell

Με γκολ επέστρεψε στην Εθνική Κολομβίας ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να σκοράρει κόντρα στην αδύναμη Γουατεμάλα.

Ο 31χρονος άσος ήταν βασικός στο φιλικό κόντρα στη Γουατεμάλα και έπαιξε για σχεδόν 63' λεπτά κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση με γκολ.

Το πέτυχε στο 41' και ήταν αυτό που... άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τους Κολομβιανούς οι οποίοι έφτασαν στη νίκη με 4-1.

Δείτε το παρακάτω...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πατροκλε 7 κατσε πρωτα να τον αγορασουμε κ μετα τον πουλαμε. Ο παικτης δανεικος εχει ερθει

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστας
    Σε κανα δίμηνο έχει Μουντιάλ και θα είμαστε εκτός όλων των στόχων αν συνεχίσουμε έτσι.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 09:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχταρας και σε ώριμη ηλικία για τη θέση που παίζει !!! Σε κάνα δίμηνο θα βλέπουμε αλλη ομάδα !!! Η μάλλον θάχουμε δύο ομάδες μια για την Ευρώπη και μία για την Ελλάδα! Το πίστευα ότι ο Μαρινάκης ότι θα τα άλλαζε όλα ! Αλλά γιατί να φτάνουμε σε αυτό το σημείο κάθε 3-4 χρόνια ?! Οι διπλανοί του αλλαλοι και αοματοι είναι !!! Εκεί καταλήγω !!! Όλο ναι πρόεδρε , ναι πρόεδρε , ότι πεις πρόεδρε , μόνο κακό κάνουν οι αυλοκόλακες !!! Φτάσαμε τέλη Σεπτεμβρίου και ψάχνουμε τέρμα , σέντερ μπακ, δεξί μπακ , άσε που δεν έχουμε εξτρέμ !!! Τώρα με το Φορτουνη που εγεινε πάλι πρόσωπο των ημερών ένα έχω να πω , κάτι αστέρες και βώλους θα τους καθαρίσει ,ίσον πρωτάθλημα !! Αν είναι καλά για Ελλάδα μια χαρά είναι !! Δηλαδή καλύτερα να μπαίνει αλλαγή ο Αγκιμπου η ο Φορτουνης ? Και μου αρέσει και η σύγκριση με τις άλλες ομάδες στο τι γράφεται !!! Σε όλες τις άλλες ομάδες τα προβλήματα τα αγωνιστικά τα λύνουν οι προπονητές στον Ολυμπιακό δεν ισχύει αυτό για όλα φταίει ο Μαρινάκης !!! Φυσικά και έχει κανειλαθη άλλωστε με τις κινήσεις που έκανε και κάνει το αποδεικνύει !!! Αλλά που είναι ο Ρώσος , ο Αλφ φέτος εμφανίστηκε μετά από τον τερματισμό του λοκνταουν , και οκαβουρακιας έβαλε λέει 21 γιουρο το προσκύνημα !!! Εντάξει να τα λέμε όλα , όλα όμως !! Φέτος η χρονιά είναι σε τρελό μομεντουμ για την ομάδα ,αλλά πιστεύω ότι το Δεκέμβριο θα δούμε ωραία πράγματα . Ένα ξεκαθάρισμα χρειάζεται και να μπει το νέο αίμα στην ομάδα την ώθηση θα τη δώσει ο Μίτσελ , είναι καλός σε αυτό !!! Αν καταφέρουμε και βγούμε τρίτοι στον όμιλο (λίγο δύσκολο) το Φλεβάρη θαναι αλλιώς , όσο για το πρωτάθλημα ,αν δεν ειναι ταμενο , δεν παίρνεται με 12_13 παίχτες !!! Ιδωμεν !!!

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 06:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δούμε πόσο καιρό θα μείνει ο παίκτης αυτός στον Θρύλο. Μακάρι να μας βοηθήσει κ να μείνει για χρόνια στην ομάδα μας. Αλλά ποιος το πιστεύει αυτό όταν δεν γνωρίζει την συμφωνία του μανατζέρ του με τους Διοικούντες. Εύχομαι να πάει καλά στην ομάδα μας κ να μην μεταπωληθεί γρήγορα και μόλις αποκτήσει μεταπολιτική Αξία . Είπαμε ο θρύλος έγινε selling club, με ότι αυτό σημαίνει κ όπως υλοποιείται!!!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ο γραφικος nic κουρασε πια...το οτι ο μαραντονα της καλαμπακας ηταν εκτος με αποφαση διοικησης που αποκατασταθηκε με το ψαλιδι του 50% και ο yes man απλα υλοποιησε ειναι ψιλα γραμματα...λεει μην εμπιστευεσαι που ο μαρτινς εκτελουσε ολες αποφασεις...πιο γραφικος πεθαινεις nic

  • Kevin7
    Kevin7 Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμυντικά θα εχουμε θέμα, αλλά το Χαμες - Φορτουνης (στα καλά τους) μέσα στην ίδια ενδεκάδα , φαντάζει μαγεία!!

  • Nic
    Nic Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κωστας μοιρασε 3 ασιστ 3 γκολ.Ουδεμια εκπληξη..Ειναι ο καλυτερος παικτης του ροστερ.Τελος.Προεδρε την πατησες απο τον ανεργο 000 και τον καρμποναρα που τον πεταξε εκτος λιστας.Τραβα τωρα για Ευρωπαικο τσαι για να μαθεις να μην εμπιστευεσαι αχρηστους.

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Χάμες άπαξ και νοιώσει πως δεν είναι τελειωμένος αλλά έχει πράγματα ακόμα να δώσει και μείνει μακριά από τραυματισμούς, θα δούμε ωραία πράγματα.

  • gavros aigio
    gavros aigio Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι παιχταρας.. Αυτός και ο Μαρσέλο θα κλείσουν σπίτια.. Αν δεσει η ομάδα και αποκτήσει ψυχολογία δεν θα τη σταματα τπτ.. Αυτά για τους πρωταθλητες Σεπτεμβρίου..

  • Mike7
    Mike7 Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε να αρχίσουμε σιγά σιγά να ανεβαίνουμε παιχταρά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...