roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Και επίσημα Μίτσελ στον Ολυμπιακό

underarmor
redwell

Ο 59χρονος Ισπανός προπονητής, Μίτσελ Γκονζάλεθ, επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από επτάμιση χρόνια, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ενημερώνει μέσω του επίσημου σάιτ και την εξής ανακοίνωση για το come back του έμπειρου τεχνικού:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Ισπανού προπονητή Μίτσελ. Ο 59χρονος, γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1963, επιστρέφει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον οποίο έγραψε σελίδες δόξας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας καθοδήγησε τον Ολυμπιακό για μια χρυσή διετία (4/2/13 – 6/1/15), κατά την οποία σε 91 παιχνίδια είχε απολογισμό 65 νίκες, έντεκα ισοπαλίες και 15 ήττες.

Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2012-2013, 2013-2014) και ένα κύπελλο (2012-2013), ενώ οδήγησε την ομάδα σε ορισμένες από τις σπουδαιότερες νίκες της στην Ευρώπη απέναντι σε αντιπάλους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Μπενφίκα και η Άντερλεχτ.

Με τον Μίτσελ στα ηνία οι πρωταθλητές έφτασαν στους «16» του Champions League, την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το όνομά του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου μας.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και ακολούθησαν τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, στα οποία εργάστηκε τόσο ως διευθυντής όσο και ως προπονητής της Castilla.

Το 2009 ανέλαβε τη Χετάφε, εν συνεχεία τη Σεβίλλη και μετά τον Ολυμπιακό. Μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα δούλεψε στη Μαρσέιγ, στη Μάλαγα, στην Πούμας (Μεξικό) και ξανά στη Χετάφε".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Γιώργος
    Γιώργος Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα redgoal! Διαβάζω ότι ο νέος coach έχει ζητήσει 24 παίκτες στο ρόστερ..αυτό θα γίνει τώρα? Είναι εφικτό αυτή την περίοδο? Και αν έχετε άποψη για τον anigo. Ευχαριστώ πολύ!

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιδεροκεφαλος. Με ενόχλησε λίγο το γεγονός ότι είπε ότι θέλει να δουλέψει με Έλληνες .
    Δηλαδή μίστερ που τους ξέρεις τους Έλληνες που έχει η ομάδα , η μήπως νομίζεις ότι τώρα έχεις Χολεμπας και Μητρογλα????
    Μου μυρίζει σαν εντολή άνωθεν να συνεχίσουμε να τρώμε στη μάπα (και πάνω εκεί που λέγαμε πως ξεμπερδεψαμε) Μπουχαλακηδες και ΣΙΑ...Εκτός αν εννοούσε το Μανωλά η παίχτες από τη Β ομάδα πχ οπότε πάω πάσο . Για Φορτουνη είναι δεδομένο ότι θα γυρίσει , στο χέρι του είναι να δείξει αν όντως έχει θέση σε μια σύγχρονη ομάδα που τρέχουν και μαρκάρουν ΟΛΟΙ .
    Πάλι καλά που δεν είπε ότι θέλει να δουλέψει με...μολδαβους να μας στείλει αδιαβαστους!!
    Τεσπά , νομίζω ότι έχει τα προσόντα και την προσωπικότητα να τη φτιάξει την ομάδα , τα υπόλοιπα στο γήπεδο .

    Υ.γ. Με τερματοφύλακα redgoal γνωρίζουμε αν θα γίνει κίνηση ?

  • Toxic Cynic
    Toxic Cynic Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τώρα σενιόρ ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.
    Δεν πιστεύω να κάνεις καν' αστείο με Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Κούτρη , Όλεγκ και Μασούρα, θα γίνουμε μπίλιες...

  • Μενιος
    Μενιος Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Βάσεις δεν θα μπουν γιατί προφανώς ο Μίτσελ δεν μπορεί να χτίσει ομάδες. Το έχει αποδείξει στην προπονητική του καριέρα. Γι'αυτό και το 1+1 συμβόλαιο για να μπορεί να φύγει χωρίς αποζημίωση στο τέλος της σεζόν. Ελπίζουμε να μιλήσουν με σοβαρό προπονητή από Μάιο να του δώσουν ένα καλό μπάτζετ για μεταγραφές και να έρθει. Γιατί αυτοί που μας έριξαν άκυρο τώρα αν έχουν την δυνατότητα να πάρουν τους παίχτες που θέλουν και να κάνουν προετοιμασία το καλοκαίρι μπορεί να αλλάξουν γνώμη και να έρθουν.

  • AngK7
    AngK7 Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω ότι δεν χάθηκε ΤΙΠΟΤΑ ! Τι είναι 7 βαθμοί ; 2 νίκες……μην ξεχνάμε ότι έχει κ play-off οπότε κ πίσω στην βαθμολογία να είμαστε υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να πάρουμε το πρωτάθλημα , αρκεί να κάνει ομάδα ο Μίτσελ .
    Κ στην Ευρώπη η 3η θέση είναι απόλυτα εφικτή !

  • Pan
    Pan Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τον μάγο του Οζ να φέρει η χρόνια φέτος χάθηκε..από άποψη τίτλων…ας μπουν τουλάχιστον βάσεις να δούμε πάλι μια ομάδα κανονική όπως προ Αρμαγεδώνα μαρτινη…

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Οϊ μάνα μου....

  • AleXs
    AleXs Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικα ευχομαι να διαψευστουμε ολοι μας...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...