roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κατρακύλα... Θρύλου έχασε 2-1 από τον Άρη

underarmor
redwell

Μια από τα... ίδια ο Ολυμπιακός όπως σε όλα τα φετινά ματς του, έχασε και από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 2-1 για την 5η ημέρα της Super League και πλέον έχει... κατρακυλήσει στη βαθμολογία καθώς είναι στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και το χειρότερο μαντάτο είναι πως δεν δείχνει ούτε... ίχνος βελτίωσης.

Παρά την παρουσία του αρκετά καλού Χάμες στην ενδεκάδα, ο Θρύλος σε ένα ακόμα ματς δεν κυριάρχησε και έδειχνε ευάλωτος πισω ανά πάσα στιγμή. Ευτύχησε να προηγηθεί με τρομερό σε δημιουργία γκολ του Μασούρα στο 15' και αντί να πάρει ψυχολογία και να καθαρίσει με ένα δευτερο τέρμα το παιχνίδι, ανεξήγητα κάθισε πίσω και πηγε στα αποδυτήρια με το 0-1 για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μόνο Ολυμπιακό δεν θύμισαν οι ερυθρόλευκοι καθώς ο φοβικος Κάρλος Κορμπεράν είχε την ομάδα πίσω από τη σέντρα να αμύνεται, ο Άρης πίεζε και έκανε φάσεις και τελικά βρήκε όχι ένα αλλα δυο γκολ με Μαντσίνι 76' και Πάλμα 79' απέναντι σε μια ερυθρόλευκη αμυνα για σεμινάριο προς αποφυγή και έφτασε εν τέλει σε μια δίκαια νίκη.

Το πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες. Στο 15’, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Μασούρα. Ηταν εξαιρετική η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, με τον διεθνή Έλληνα εξτρέμ να παίρνει την ασίστ από τον Ινμπόμ Χουάνγκ για το 0-1. 

Παραδόξως, άλλη αξιόλογη φάση δε σημειώθηκε στο πρώτο μέρος, παρά το σχετικό καλό ρυθμό που είχε το ματς καθώς ο Θρύλος λες και έπαιζε με τη Σίτι στο Μάντσεστερ έκατσε πίσω και δεν έψαξε το 0-2.

Ο Άρης μπήκε πιο αποφασιστικά στην επανάληψη. Ο Αντρέ Γκρέι αστόχησε στο διαγώνιο αριστερό σουτ στο 47’ εξίσου άστοχες ήταν οι δυο προσπάθειες του Χουάν Ιτούρμπε (54’, 57’). 

Ο Χάμες έχασε την ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ στο 64’, όταν το σκαστό βολέ που επιχείρησε, έπειτα από γύρισμα του Μασούρα, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Χουλιάν Κουέστα. 

Και στο 76’ ήρθε το 1-1, όταν ο Μπράιαν Νταμπό με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μαντσίνι, ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Τόμας Βατσλίκ, άφησε πίσω του τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και σε κενή εστία έκανε το 1-1. 

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Ράφαελ Καμάτσο μονομάχησε με τον Ουσεϊνού Μπα, η μπάλα έφτασε στον Μανού Γκαρθία που γύρισε στον αφύλακτο Πάλμα για το 2-1.  

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ασφυκτικά στη συνέχεια, γέμισαν την περιοχή του Κουέστα, ωστόσο πλην ενός σουτ του Σεντρίκ Μπακαμπού στην κλειστή γωνία του Κουέστα, άλλη φάση δεν έκαναν. 

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Άρη να παίρνει μια σημαντική νίκη, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα κι αφήνοντάς τον στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.  

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό (87’ Πίρσμαν), Παπέ Σεϊκ, Ιτούρμπε (68’ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία (88’ Ζερβινιό), Μαντσίνι, Γκρέι (60’ Πάλμα).  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (63’ Αβιλα), Εμβιλά, Χάμες (71’ Αγκιμπού Καμαρά), Ελ-Αραμπί (64’ Μπακαμπού), Μασούρας (78’ Μπόουλερ), Μπιέλ, Μπα, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (78’ Ουί-Τζο Χουάνγκ), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

68 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε καλωστον τον giorgos...
    Εσυ ρε μπαγασα μεχρι πριν λιγες μερες δεν μας ελεγες ποσο τελεια ηταν ολα στην ΠΑΕ και ψαχνοσουν να βρεις ψεγαδια απο το πουθενα στην ΚΑΕ;
    Που θα το βουλωναμε με τις φετεινες επιτυχιες;
    Τωρα σου φταιει ο Μαρινακης; Ε ρε κωλοτουμπες που εχουμε να δουμε ακομα..

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    εδω να πούμε ότι τουλάχιστον πιάσαμε το γκόλ-γκόλ και τον Μαντσινι

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 08:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον κονσεισαο δεν θα τον διώξει η Πόρτο? Να περιμένουμε! Είναι του Μεντες?

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 07:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου σηκώνει διορθωτικές αλλαγές,η ξεπνοησμενη ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου καμία.Φυσικη κατάσταση,τρεξίματα,αληλοκαλυψεις.Το α και το Ω σε ομαδικά αθλήματα και εμείς δυστυχώς δεν.Ακομη και ο στερούμενος ποδοσφαιρικής ευφυίας Μπα ,που στο δεύτερο γκολ,αντί να κάνει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης και να την τελειώσει,και φάουλ του έκανε ο επιθετικός του Άρη και γκολ φάγαμε,ακόμη και ο αυτός ο Μπα ,όσο είχε δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ακατάβλητος
    Εγώ πάντως ευχαριστήθηκα Ροντρίγκες.Καθε επαφή του με την μπάλα έδειχνε κλάση.Ειχαμε ξεχάσει επί Μαρτίνς τι σημαίνει πραγματικό δεκαρο.Εβαζε μαντουματζηδες σε αυτή την θεση..Τωρα ένας προπονητής με όνομα για να σιωπήσουν τα αποδυτήρια ,γιατί από εκεί ξεκινούν όλα,και μετά δουλειά.
    Τα υπόλοιπα στις μεταγραφές Δεκεμβρίου

  • ασχετοκόκκινος
    ασχετοκόκκινος Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 06:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστας Κόκκινος εσυ πρεπει να ξερεις καντάρια μπάλα,γιατί δεν πας εσυ προπονητής να δουμε τι πουλιά πιάνεις; Ασε μας ρε φιλε στον πόνο μας

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 04:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Βάτσλικ;;;;;
    Αν ξανακάτσεις στα γκολπόστ να διώκεσαι ποινικά.
    Το ίδιο κ ο Μπά.
    Πανηγυρίζατε για τον χάμες.
    Δε λέω μπορεί να βοηθησει όμως Ήθελες κ Θές Δυο Βαρβάτα Σέντρε-μπάκ κ δεν πήρες Κανέναν.
    Η ομάδα είναι αδοπυλευτη.
    Πρέπει το καλοκαίρι να παίζανε τάβλι,άντε κ καμμιά ξερή.
    Μέχρι εκεί.
    Για τον κορμπεράν τα είπαμε.
    Τέλος.
    Μην ακοπυω για ψυχολογία κ τρίχες κατσαρές.
    Η ομάδα Δεν έχει δυνάμεις κ ειναι λογικό να σκέφτετε πώς να κρατήσει το αποτέλεσμα.
    Μαρινάκη;;;;
    Το φετινό ειναι Αποκλειστικά δικό σου κατόρθωμα.
    Εσυ επέλεξες να πορευθείς Χωρίς ποδοσφαιρικό σχέδιο.
    Λουσου τα τλωρα κ βρες λύση έστω κ τώρα.
    Χρόνος στην Ελλάδα υπάρχει,για Ευρώπη άστο.
    Εκει στόχος είναι να μην κάνουμε 6 ήττες.
    Τζολάκης απο Αύριο Βασικός κ Τέλος.
    Δεν υπάρχει να πάει δανεικός,να πάρει παιχνίδια,εμπειρίες κλπ.
    Τίποτα.
    Παίζει κατευθείαν.
    Ή αξίζεις ή όχι.
    Βάτσλικ σπίτι του απο τώρα.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΡΙΝΑΚΗ...

    "Ο σοφος μαθαινει απο τα λαθη των αλλων, ο εξυπνος απο τα δικα του και ο ανοητος δεν μαθαινει ποτε"

    Η λυση στο προβλημα σου βρισκεται λιγα μετρα μακρυα απ του Καραισκακη και λεγεται ΣΕΦ. Αν τωρα εισαι στην μετα εποχη Μπλατ, ψαξε βρες το δικο σου Μπαρτζωκα. Δωστου χρονο και χωρο. Και συγκεκριμενο μπατζετ να διαχειριστει, με τα λεφτα απο την Ευρωπη εξτρα. Στηριξε τον και αφησε τον να δουλεψει. Απλα πραγματα ειναι.

    Για να δουμε, εισαι εξυπνος; Θα μαθεις απ τα λαθη σου; Θα αποκτησεις σοφια μαθαινοντας κι απο τα λαθη των αλλων; Ή θα συνεχισεις τα ιδια λαθη χωρις να εχεις μαθει απο αυτα..

  • dgkirle
    dgkirle Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 00:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που όλοι συμφωνούν στα σχόλια. Προφανώς και ο Κορμπεράν θα έφευγε όπως και να είχε αλλά νομίζω πως μετά και το σημερινό, αν υπάρξει προπονητής που θα παίξει συγχρόνως με αριστερό μπακ ρεαμπτσιουκ και αριστερό στόπερ μπα, θα διώκεται ποινικά. Πραγματικά θα ήταν ένα εξαιρετικό πείραμα να τους έκλεινες αυτούς τους δυο σε ένα δωμάτιο και να παρακολουθείς με κάμερα τι λένε και τι κάνουν.
    Καληνύχτα σας.

  • ΣΕΦ ΠΡΟΧΕΣΟΡ
    ΣΕΦ ΠΡΟΧΕΣΟΡ Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέρε τουχελ πρόεδρε να πέσουν τα τσιμέντα

    REDGOAL: Ναι και ο Τούχελ από μικρός Ολυμπιακός όπως ο Κορμπεράν, έβλεπε Αναστόπουλο και Σέστιτς. Σίγουρα θα έχει όνειρο να έρθει να δουλέψει στον Ολυμπιακό

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε διοικούντες αντί να πάρετε δυό βαρβάτους κεντρικούς αμυντικούς και δύο ακραίους μπακ,γεμίσατε το ρόστερ με επιθετικούς και μέσους με αποτέλεσμα να τρώμε από την αρχή της σεζόν τα γκολ σαν χαπάκια και η άμυνα να είναι ξέφραγο αμπέλι. Το αποψινό πατατράκ δεν χωνεύεται με τίποτα. Βαγγέλη κάνε κάτι έστω και τώρα για να σωθεί ό,τι μπορεί να σωθεί. Καλά ο κορμοράνος έχει ήδη φύγει και ο Πασχαλάκης, όπως φαίνεται, θα είναι ο νέος τερματοφύλακας. Το κριάρι της Μολδαβίας πρέπει να μας αφήσει για να μην κλάψουμε και άλλες ήττες. Δεν έχω διάθεση να γράψω κάτι παραπάνω γιατί με τη σημερινή σφαλιάρα έχω πάθει εγκεφαλική παράκρουση. Καληνύκτα σε όλα τα λυπημένα αδέρφια και ο Θεός και ο Βαγγέλης να βάλουν το χέρι τους γιατί η συνέχεια διαγράφεται Γολγοθάς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...