roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με... άγχος αλλά νίκη 3-1 με Ιωνικό

underarmor
redwell

Επιστροφή στις νίκες για τον Θρύλο καθώς οι ερυθρόλευκοι εστω και αν δυσκολεύτηκαν αρκετά από τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη, έφτασαν στο τρίποντο με 3-1 σε ματς για την 3η ημέρα της Super League.

Σκόρερς για τους Πειραιώτες οι Μπουχαλάκης 17' , Μπιέλ 45' και Ελ Αραμπί 95' με πέναλτι, ενώ ενδιάμεσα είχαν μειώσει οι φιλοξενούμενοι στο 49' με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα. Δοκάρι ο Ραντζέλοβιτς στο 90'.

Πολύ δυνατό ντεμπούτο του Πεπ Μπιέλ με τα ερυθρόλευκα με γκολ και ασίστ, σπουδαίος ο Ινμπόμ, έχασε άχαστο ο Ουί Τζο. Απίθανη επέμβαση από Βατσλίκ στο 2-1 που γλίτωσε την ισοφάριση και έτσι δεν μπήκε σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν μπήκαν με ενθουσιασμό στο ματς, απόρροια και της μεταγραφής του Μαρσέλο, ωστόσο ήταν ασύνδετοι. Μάλιστα, ο Ιωνικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, στο 11’, αλλά το σουτ του Βασίλη Μάντζη ήταν άστοχο.

Έξι λεπτά μετά, όμως, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, όταν από κόρνερ του Μπιελ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπουχαλάκη που με τεχνικό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός πίεσε αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν σχετικά εύκολα. 

Κι αν ο Αλεϊς Ρομαό ήταν πιο ψύχραιμος στο 40’, θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στην πρώην ομάδα του. Στο τέλος του πρώτου μέρους, όμως, η ατομική ποιότητα του Μπιελ και του Χουάνγκ Ουί Τζο, έδωσαν τη δυνατότητα στον Ισπανό μεσοεπιθετικό να πετύχει το παρθενικό του γκολ με τους Πειραιώτες για το 2-0.  

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ιωνικός ευτύχησε να μειώσει. Το φάουλ του Μεντόσα στο 49’ ήταν «άπιαστο» για τον Τόμας Βατσλίκ, αλλά και το πρώτο φετινό για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού. 

Στο 53’, όμως, ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέτρεψε την ισοφάριση στην καρφωτή κεφαλιά του Μάντζη. Στο 56’ ο Ουί Τζο αστόχησε προ κενής εστίας, έπειτα από ωραία ενέργεια του Κόνραντ ντε λα Φουέντε με το ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια. 

Στο 90’, από πάσα του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς τράνταξε με δεξί σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιώργος Βαλεριάνος τράβηξε την μπλούζα του Ραντζέλοβιτς εντός περιοχής, με τον Ελ Αραμπί να ευστοχεί για το τελικό 3-1.  

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους επτά βαθμούς και πήραν ψυχολογία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στη Ναντ (Πέμπτη 8/9, 22:00 - «Μποζουάρ), ενώ ο Ιωνικός πήρε πάλι το χειροκρότημα αλλά όχι βαθμό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ (60' Ελ Αραμπί), Μασούρας (66' Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75' Εμβιλά), Μπα, Άβιλα (66' Ρέτσος), Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε (75' Ροντρίγκες), Μανωλάς και Ρέαμπτσιουκ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μεντόσα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μίλο (82' Κάνιας), Φαντινγκά (46' Μάσας), Άοσμαν και Μάντζης (83'λ.τρ. Ιωαννίδης).

Περισσότερα σε λίγο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

25 σχόλια

  • Τζενη
    Τζενη Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα, πραγματικά είστε απίστευτοι ότι και να γίνει δεν πρόκειται να είστε χαρούμενοι εγώ πάντως τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα ο προπονητής προσπαθεί να φτιάξει ένα σύνολο που να παίζει μπάλα, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται αμέσως ,αν και με την ομάδα του ΜΆΡΤΙΝ βλέπω διάφορα νοοτροπίας ,δεν λέω ότι είμαι χαρούμενη με ότι βλέπω αλλά δεν απογοητευομαι ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  • Δημήτρης Πάρος 7
    Δημήτρης Πάρος 7 Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπάλα για τα πανηγύρια πάλι. Ηθελα να ξερα ο Κορμορανος τι κανει. Ειναι ενα μηνα εδω και πονανε τα ματια μας

  • Nikiforenko7
    Nikiforenko7 Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 07:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο Νιc ειναι οτι χειρότερο έχει υπάρξει σε σχολιαστή, προφανως ειναι τρολ. Απαξιώνει επαγγελματίες του ποδοσφαίρου χωρίς κανένα ποδοσφαιρικο επιχείρημα αφου έτσι κ αλλιώς δεν το γνωρίζει το άθλημα ουτε στα βασικά κ φυσικά συνέχεια εκτίθεται όπως κορόιδευε κ τον χουανγκ. Αν πέρνει μεροκάματο δικαιολογείται αλλιώς να μας εξηγήσει πως ποτέ δεν λέει τίποτα θετικό για κανέναν τόσα χρόνια. Το ποδόσφαιρο κ ακόμα περισσότερο ο Ολυμπιακός δεν είναι σακος του μποξ να ξεσπαμε τα απωθημένα μας ουτε τα πρόβλημα στο σπίτι κ τα ψυχολογικα μας . Επίσης εκεί στο red goal δεν εχετε καταλάβει τι ρόλο βαράνε διάφοροι εδώ κ τους αφήνετε να βγάζουν μεροκάματο κ να κοροϊδεύουν; δεν καταλαβαίνω την ουδέτερη στάση σας ουτε το επιχείρημα δεν βρίζουν ας τους αφήσουμε να τρολάρουν η να βγαζουν χαρτζιλίκι αφου μιλάμε για προφιλ που μόνιμα είναι στο ίδιο στυλ

    REDGOAL: Φίλε δεν ξερουμε τι ρόλο βαράνε πολλοί. Αν ξέραμε θα αποφασίζαμε αναλόγως. Γι' αυτό και κρίνουμε βάσει των κανόνων του σάιτ. Αν τώρα εσύ θες να διαβάσεις μόνο αποθεωτικά σχόλια, πήγαινε στα Social της ΠΑΕ που σβήνονται αυτά της κριτικής και μενουν μόνο τα αποθεωτικά. Είναι το ιδανικό μέρος για σένα

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 02:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν. Η ομάδα δείχνει φανερή βελτίωση.
    Ενσταση έχω στο κέντρο της άμυνας. Κακά τα ψέματα λείπει ένας Μέλμπεργκ. Ελπίζω να μην γίνει πολύ φανερή η έλλειψη ενος Σέντρε-μπάκ Ηγέτη.
    Μεσοεπιθετικά κ μπροστά πάμε καλά η δημιουργία φτιάχνει κυρίως λόγω χουάνγκ κ μπιέλ,ο έτερος χουάνγκ είναι καλός επιθετικός.
    Μη κοιτάτε το γκολ που έχασε κ ο Ελ Αραμπί εχασε τέτοιο κ πρόσφατα ο χάλαντ κλπ.
    Ισως αιφνιδιάστηκε.
    Ο Ελ Αραμπί σκόραρε έστω κ με πέναλτι.
    Ο Κορμπεράν;;;;;
    Αν ο Μάρτινς έμεινε 4 χρόνια αυτός πρέπει να κάτσει τα διπλάσια.
    Ο πορτογάλος έβαζε τρεχαλατζήδες ενώ αυτός βάζει μπαλαδόρους.
    Ο Μπιέλ παιχτούρι κ θα κάνει παπάδες.
    Ο Αβιλα είναι εξτρέμ όπως ο Μαυρογενίδης,ενώ μου έκανε εντύπωση το γκολ του μπουχαλάκη.
    Τέτοιο γκολ.
    Τελικά μπορεί παιχτικά να είναι μέτριος παίχτης όμως σαν άνθρωπος κόβει το μυαλό του.
    Είναι έξυπνος.
    Θυμηθείτε το γκολ στο Χαριλάου για το κύπελλο .
    Τι σκέφτηκε να κρυφτεί στο δοκάρι κ αιφνιδίασε τον Κουέστα.
    Οσον αφορά τον Μαρσέλο;;;
    Βαγγέλα;Μ'αυτά που κάνεις θα μας αναγκάσεις να σου ανάψουμε λαμπάδα ίσα με το βάρος σου.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 01:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρος κι εγω εχω την αισθηση οτι εγινα Ολυμπιακος για ολα αυτα που πρεσβευουν τα Ιδεωδη του Συλλογου κι οχι να πανηγυριζω τριαρες στο 95 με τους πουθεναδες χωρις προηγουμενως να εχουμε παιξει μπαλα. Κι απ οτι θυμαμαι τα τσουκου τσουκου μπολ και η νικη μισο - μηδεν και με καθε τροπο ειναι ζητουμενο αλλων ομαδων.

    Γιωργος Πετρουπολη δηλ εσυ εισαι ικανοποιημενος απο το υπερθεαμα; Μηπως ριξαμε 3 στη Μπαγερν και δεν το καταλαβα; Ψαξε ποιος ευθυνεται για το ξενερωμα του κοσμου και ζητα του ευθυνες

  • Asteriosmountouris.
    Asteriosmountouris. Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς Pan7:Ο βατσλικ εβαλε τον Ιωνικο στο παιχνιδι;;;(!!!).
    Αγχωτικη νικη,κατω του μετριου αποδοση.
    Του καλοκαιριου τα καμωματα,τα βλεπει το φθινοπωρο και γελα.
    Βηματα εμπρος στον αξονα με Χουανγκ και Μπιελ,κανενα βημα μπροστα στα ακρα(μπακ,εξτρεμ).
    Τουλαχιστον απ'οτι βλεπουμε ως τωρα.
    Βρισκομαστε σε μια μινι καλοκαιρινη προετοιμασια στο μικρο καλοκαιρακι του Σεπτεμβρη...
    Ανισορροπια στις μεταγραφες κοντρα σε καθε ποδοσφαιρικη λογικη...
    Η εντυπωση που εχω εδω και καιρο ειναι:εντεκα καρεκλες να στηθουν απεναντι,θα βρουμε τον τροπο να φαμε γκολ.
    Αστεια σεντερ μπακ,μπακ της πλακας...
    Τα βαρβατα εξτρεμ ακομα τα περιμενουμε...
    Προγραμματισμος για γελια.
    Απογοητευση.

  • Μπουτίκ κρεάτων
    Μπουτίκ κρεάτων Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι θα γίνει με τον ρεαμπτσουκ;

  • Vaggos7
    Vaggos7 Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορίας αξιο δεν αναφέρετε κανένας εδώ μέσα γιατί τον ινμπομ Χουάνγκ ένα ακατάπαυστο μηχανάκι πάλι σήμερα ένας εγκέφαλος στο κέντρο έκοβε και έραβε πάλι σημερα.. ένας παίχτης να τον πλαισιώνει δίπλα του πρέπει να βρεθεί ένα 6-8 όσο παίρνει ο καιρός η ομάδα θα γινεται καλύτερη θα δεσουν οι παίχτες είναι καινούργιοι θα βρουν και καλύτερους αυτοματισμούς...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ....

  • Στέφανος
    Στέφανος Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Προπονητής στον Ολυμπιακό και να ξεκινάει βασικο και αλλαγή παιχτες που δεν έχουν κάνει προπονηση με την ομάδα είναι επίπεδο Α ΕΠΣΑ. Το δεύτερο ημίχρονο που είδα λόγω ανωτέρας βίας η ομάδα ήταν ασυνδετη φαίνεται ότι θέλει πολυ δουλειά μακάρι να μπορέσει ο Ισπανός να την δέσει παντως στην Ευρωπαϊκή Λίστα ορθώς άφησε έξω Ντελαφουεντε και Ραντζελοβιτς, Ζινκερχαγκελ ίσως έπρεπε νά τον έχει μεσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...