roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μαρσέλο... στέλνουν στον Θρύλο

underarmor
redwell

Προσπάθεια για να φέρει τον Μαρσέλο κάνει ο Ολυμπιακός καθώς ο έμπειρος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα η ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο αριστερό φουλ μπακ. 

Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις, με τον Ολυμπιακό να θέλει να... τρέξει την υπόθεση για να δηλώσει στη λίστα της ΟΥΕΦΑ τον 35χρονο άσο.

Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε φέτος ελεύθερος μετά από 15 χρόνια στη «βασίλισσα», με την οποία μέτρησε 34 γκολ και 96 ασίστ σε 490 συμμετοχές, κατακτώντας παράλληλα 25 τίτλους, μεταξύ των οποίων και πέντε Champions League.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

40 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρασκόκι φιλε μου αυτα ολα που αναφερεις ειναι μανατζεροδουλειες. Οι παικτες αγονται κ φερονται απο αυτους καθως μιλαμε για παιδια ως επι το πλειστον αμορφωτα, που εχουν τους μανατζερ πανω απο τους πατεραδες τους. Αμα τα σκασεις, ερχονται. Το ζητημα ειναι αλλο, αυτο που γραφεις εμμεσα : ποσα θα σκασεις. Σιγουρα μια Ελληνικη ομαδα πληρωνει υπεραξιες, αλλα εχουμε βγαλει κι εμεις τα ματακια μας μονοι μας, με την καθοδικη πορεια των τελευταιων ετων. Οταν ειμασταν στος ομιλους του τσου λου καθε χρονο, δεν χρειαζονταν και τοσο μεγαλες υπερβασεις. Ας προσεχαμε.

    Djredbull07 τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου

  • Djredbull07
    Djredbull07 Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπυρος Μανωλακος
    Σε όλα σου ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ
    Συμφωνω και επαυξανω σε ΟΛΑ όσα έχεις γράψει!

    Και φυσικά είναι αυτονόητο ότι όταν καλοπληρωθει ο αλλος θα έρθει!
    Τα υπόλοιπα είναι μπαρμπουτσαλες δικαιολογίες της εκάστοτε διοίκησης( σε οποιοδήποτε σωματείο & αθλημα... ) για τα καβούρια στις τσέπες....

    Τι λάθη έχει κάνει ο τραγικός Μαρτινς, ποσο τα φώναζα αυτά με την αξιοποίηση των παικτών στην σωστή θέση ανάλογα με τις δυνατότητες τους την στιγμή εκείνη.
    Αλλά πρέπει να ξέρεις μπάλα, και μπάλα δυστυχώς ξέρουν λιγοι( όπως ο φίλος μας Σπύρος Μ. )

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 08:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κοκκινος Πητ και @Σπύρος Μανωλάκος Παιδιά δεν είνα ακριβώς όπως τα λέτε!! Ναι υπάρχουν παίκτες που μπορούν και θέλουν να έρθούν αν τους πληρώνεις καλά!! Υπάρχουν και άλλοι που ο κόσμος να χαλάσει δεν θα έρθουν! Αν πριν από 5- 6 χρόνια ο Ολυμπιακός είχε προσφέρει στον Μαρσέλο διπλάσια από ότι έπαιρνε από την Ρεαλ θα ερχόταν; Ο Ριβάλντο δεν αρνήθηκε να έρθει στον Ολυμπιακό και πήγε στην Μίλαν με λιγότερα χρήματα; Ο Πολ Σκόουλς δεν αρνήθηκε τα 200 εκατομμύρια λίρες για να πάει στην Κίνα; Αυτά που λέτε ισχύει για κάποιοι παικταράδες που μπορούμε να χτυπήσουμε αλλά όχι γενικά!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 03:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Πητ ο,τι πληρωνεις παιρνεις κι οταν πληρωσεις ερχονται.
    Φυσικα κι ερχονται.
    Απο την αρχη του καλοκαιριου λεγαμε καποιοι οτι με ενα καλο καθαρισμα του ροστερ, 5-6 πιτσιρικαδες τους καλυτερους της β ομαδας, και 3-4 "Μαρσελο" απο νωρις η ομαδα θα ηταν σε αλλα επιπεδα, αλλη διοργανωση και με λεφτα στην ακρη γλυτωνοντας τα συμβολαια των παλτων. Δυστυχως εγινε παλι το αναποδο κοντρα στη λογικη. Ας ελπισουμε οτι μεσα στη χρονια θα γινει ενα μεγαλο ξεσκαρταρισμα, θα δημιουργηθει κορμος και του χρονου πια με 3-4 σωστες κινησεις θα ειμαστε οπως πρεπει. Για να δουμε.

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 03:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την ηλικια επεμεναν αυτος π ζητησε γονατιστος συγγνωμη για να μην παει δικαστηριο και οι ψυχαρες του redgoal του τη χαρησαν και ο γνωστος ομοιδεατης του γνωστος υπερασπιστης τρολ. Αρα ολοι καταλαβαινουν το τι λεει ο καθενας, γιατι και το τι ειναι... Υ. Γ. παει και το αφηγημα οτι ονοματα δεν ερχονται ελλαδα, μονοι τους ξεσκεπαζονται απο το ποσο δουλεμα σας ρίχνουν και εσεις τους χειροκροτατε....

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 01:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Οσο για την ηλικια: οταν ειναι καποιος νεογεννητο, ημερων, ή καποιων μηνων, λεμε οτι διανυει το πρωτο ετος της ζωης του. Στα γενεθλια του λεμε εκλεισε τον πρωτο χρονο κ μπαινει στο δευτερο απο την επομενη μερα κοκ. Αρα ενας που ειναι 34 κλεισμενα + εστω μια μερα εχει μπει στο 35ο ετος της ηλικιας του κ λογιζεται 35
    (Χωρις να θελω να θιξω καποιον, το μετρημα "εισαι 34 μεχρι μια μερα πριν τα επομενα γενεθλια σου" ειναι γυναικεια πατεντα για να κρυβουν χρονο. Ρωτηστε τες. Εχω "πλακωθει" απειρες φορες γι αυτο.)
    Στο ποδοσφαιρο οταν ξεκιναει ο αγωνας κι εχουν παιχτει δευτερολεπτα δεν λεμε οτι ειμαστε στο 1ο λεπτο, κ στο 89 κ κατι στο 90ο; Το ιδιο ειναι.

    REDGOAL: Φίλε χαρά στο κουράγιο σου. Αυτό λέμε σε πολλούς από εδώ αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Ευχαριστοϋμε για την ανάλυση που εκανες αντί για εμάς τώρα που έχουμε ειδήσεις και 500 μηνύματα αναγνωστών

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σχολιασω καθαρα ποδοσφαιρικα. Υπαρχουν ερευνες εδω και χρονια που ανεφερονται στην καταπονηση των μπακ στο σημερινο ποδοσφαιρο (ανεβοκατεβασματα, σπριντ, παρατεταμενα σπριντ κτλ). Οποιος θυμαται τους τραυματισμους που εβγαζε ο Τοροσιδης στην επιστροφη του. Στην Ιταλια ηδη τον ειχαν περασει στοπερ, εμεις εδω τον ξαναβαζαμε μπακ κι επεφτε κατω σαν το κοτοπουλο, αντι να τον περασουμε αμυντικο χαφ που την ειχε τη θεση ανετα. Οι πλαγιοι εχουν φαει τετοια καταπονηση (λχ Βερσαλικο) ωστε καλο ειναι εκει στα 29-30 να αλλαζουν θεση (αναλογα με τη σωματοδομη). Πχ Βερσαλικο απο μπακ στοπερ, Ραφινια απο μπακ αμυντικος χαφ (οποιος τον θυμαται, αλανθαστος στις πασες, στα ανεβοκατεβασματα δεν αντεχε)
    Ο Μαρσελο λογω σωματοδομης ειναι μεν εξαιρεση, απο την αλλη ομως ειναι στα 35. Καλο πρωτα λοιπον ειναι να εχουν αποφασισει τι τον θελουν: αν ειναι να παιξουν 3-5-2 ή 3-4-2-1 καλως να ορισει: σε αυτες τις διαταξεις τα φουλ μπακ εχουν πολυ λιγοτερη καταπονηση, αρα ο παικτης θα μπορεσει να δειξει. Αν ειναι να παιξουν με 4αδα στην αμυνα κριμα θα ειναι να βλεπουμε εναν μεγαλης αξιας ποδοσφαιριστη να βολοδερνει με τη γλωσσα εξω.
    Και ο προγραμματισμος οπως κ η μεθοδος αξιοποιησης παικτων ειδικα τα τελευταια χρονια δεν ειναι το φορτε μας.
    Μακαρι να ερθει εννοειται, αλλα πρωτιστως μακαρι να αξιοποιηθει σωστα.

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 00:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μας δουλεύετε ορισμένοι????
    Ο Μαρσέλο ρε Ο ΜΑΡΣΕΛΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    Κουτσός με στραβισμο , ποδάγρα , τυφλοποντικιαση και πιτυρίδα είναι 150 επίπεδα πάνω από το μολδαβικο μινκ .
    Ανεξάρτητα με την κατάσταση που βρίσκεται (θα φανεί στο χορτάρι) , μπαμ ΕΦΆΜΙΛΛΟ με Ζιο-Ριμπο-Καρεμπε , τέρμα .

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ριβάλντο επισημα ήρθε σε ηλικία 33 ετων.Ο Καστίγιο όμως είχε αποκαλυψει(και δεν διαψευστηκε ποτέ)ότι έκρυβε τη πραγματική του ηλικία η οποία ήταν 36 ετών..Τελος παντων αυτά για την ιστορία.Μακάρι να γίνει του Μαρτσέλλο.Στο κάτω κστω της γραφής χρωστάει ο Μαρινάκης στο κόσμο του Ολυμπιακού μια μεγάλη μετεγγραφή.

    REDGOAL: Φίλε ο Ριβάλντο ήρθε 32 ετών και 2 μηνων και ο Μαρσέλο έρχεται 34 ετών και 4 μηνών

  • AleXs
    AleXs Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι εγινε ρε παιδια με αυτον τον asid?? Αν οντως εκφραστηκε ασχημα, πιειτε του το αιμα!

    Αντε γιατι πολλοι "μαγκες" του πληκτρολογιου εχουν μαζευτει και στηριζονται στην ανωνυμια του ιντερνετ (ετσι νομιζουν δλδ γτ καμια ip δε μενει κρυφη).

    REDGOAL: Φίλε μην ασχολείσαι. Θα πληρώσει και αυτός όπως άλλος ένας προ τριετίας-τετραετίας. Ντε και καλά να μπούμε και εμείς στο ντορβά με τους επιδοτούμενους και να αποθεώνουμε τα πάντα και να μην κάνουμε κριτική και να μην γράφουμε ότι ο Βρσάλικο πχ ήρθε μετά από δυο επεμβάσεις στα γόνατα και γενικώς ευπάθειες. Έπρεπε να το αποκρυπτουμε όπως έκαναν όλοι. Αυτό που δεν ξέρει ο συγκεκριμένος είναι πως όταν έρθει η ώρα του δικαστηρίου είναι μονος του. Δεν τον προστατεύει κανένας για ευνόητους λόγους. Είναι τελείως μόνος και θα πληρώσει μόνος όλο το ποσό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...