roumeliotis

Carwiz

Χαμόγελα για Γκάρι... παίζει με Αστέρα

casino loutrakiou
redwell

Μετά από πολλές εβδομάδες εκτός αγώνων ο Γκάρι Ροντρίγκες σκόρπισε χαμόγελα καθώς φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα του και τίθεται στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο μοναδικός ντριπλαδόρος και εκρηκτικός εξτρέμ που διαθέτει το ρόστερ του Ολυμπιακου φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας (29/08) κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Έχει μπει εδώ και πολλές μέρες στις προπονήσεις, έχει ανεβάσει... στροφές και επιτέλους ήρθε η ώρα να δώσει κάτι στην ομάδα αφού παίρνει πάρα πολλά λεφτά και μέχρι στιγμής η προσφορά του είναι το απόλυτο μηδέν...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

42 σχόλια

  • Sotos
    Sotos Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες η προτεραιότητα είναι η Forest. Εκεί είναι τα λεφτά. Δυστυχώς δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δε χωρούν. Και τελικά το συναίσθημα του προέδρου για τον Ολυμπιακό πήγε περίπατο. Όλα είναι business.

  • Λολ
    Λολ Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος ανησυχεί για την υγεία μου..να στείλω ΙΒΑΝ..απλά ,γράφω γρήγορα, συγνώμη στους αναγνώστες...

  • Nic
    Nic Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΛολΕισαι καλά; Ακατάληπτα λόγια.

  • Λολ
    Λολ Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    "ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ", κανένα ΔΕΝ ενδιαφέρει είμαι....,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ Ο ΝΙΚ..!!! εδώ μιλάμε για την ομάδα ...( Ο Gpall είμαι)

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Asteriosmountouris. Δεν πειράζει φίλε σε καταλαβαίνω. Και εγώ ζοχαδιάστηκα ακόμα πιο πολύ όταν διάβαζα οτι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά τον Ρέτσο!!!!!!!!!! Ειλικρινά δεν τον χωράει ο νους μου!!! Έχουμε τον Γκάρι Ροντρίγκεζ που παθαίνει θλάσεις ακόμα και στον ύπνο του που λέει ο λόγος, έχουμε τον Βρσάλικο που τα τελευταία χρόνια έχει συνεχείς τραυματισμούς, έχουμε και άλλους παίκτες που είναι ευπαθείς στους τραυματισμούς ενώ φέτος έγινε και τραγική προετοιμασία από οτι φαίνεται (η περίπτωση Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι ενδεικτική, ο Μάρτινς τον είχε βάλει να παίξει από το πρώτο φιλικό παιχνίδι αν θυμάμαι καλά χωρίς καν να έχει συμμετοχή στην κανονική προετοιμασία της ομάδας που ούτως ή άλλως αποδείχτηκε προβληματική αν κρίνουμε των αριθμό των παικτών με θλάσεις) και θέλουμε να πάρουμε ΚΑΙ τον Ρέτσο που τα τελευταία χρόνια έχει παίξει ελάχιστα παιχνίδια!!! I rest my case που λένε και στο χωριό μου!!!

    Αλλά ακόμα και τραυματισμούς να μην είχε ο Ρέτσος είναι αυτός ο στόπερ-ηγέτης που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός???!!!
    Το μόνο θετικό που διάβασα σήμερα είναι οτι θα γίνουν λέει μίνιμουμ 4 μεταγραφές. Βέβαια μέσα σε αυτές δεν υπάρχει μεταγραφή ούτε για 10άρι ούτε για αναπληρωματικό ή εν δυνάμει βασικό 6άρι κάτι που η ομάδα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη. Βέβαια επίσης γράφτηκε οτι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου που κλείνουν οι μεταγραφές για ελεύθερους παίκτους ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει πάρει ακόμα και 10 παίκτες στο σύνολο άρα από οτι βλέπω είμαστε ακόμα σε κατάσταση βλέποντας και κάνοντας! Πραγματικά με τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού σηκώνεις ψηλά τα χέρια!!!

  • GEO
    GEO Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Mike7 αυτή την εύλογη απορία έχω και εγώ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ
    Ο kasavetis έχει πιο προσγειωμένη άποψη. Αν εσύ πχ κράζεις αλλα αγοράζεις εισιτήριο ή διαρκείας, τη διοίκηση δεν την ενδιαφέρει η άποψή σου. Αυτό που θέλει το κατάφερε. Η λύση για τους οπαδούς, είναι η αποχή και από τα γήπεδα και από τα τεκταινόμενα της ομάδας. Έτσι απλά.
    Και στις ειδήσεις ισχύει ότι και στις αγοραπωλησίες.... ποτέ δεν κατηγορείς αυτόν που πουλάει ακριβά...... κατηγορεις αυτόν που αγοράζει ακριβά. Άρα η είδηση 'ΒΟΜΒΑ: ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το Βρσάλικο' αποκτάει σημασία όταν το πιστέψεις και πας γήπεδο. Ή ασχοληθείς με την ομάδα. Εσύ πρέπει να πεις 'κυριε Μαρινάκη & δημοσιογράφοι αυτού, να πάτε εσείς γήπεδο να δείτε αυτά τα σαπακια.... εγώ απέχω και πάω να πάρω διαρκείας στο μπάσκετ/βόλεϊ/πόλο/κέρλινγκ/τάβλι'.

  • Mike7
    Mike7 Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 14:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Το καταξιωμένο ιατρικό επιτελείο της ομαδας αποκλείεται να μην είδε αυτό που όλοι έβλεπαν με τους συγκεκριμένους παίκτες.Μη ξεχνάμε ότι όταν «ακούστηκε»κόπηκε ο Μποκανι με το στιλό στο χέρι Εδώ κάτι άλλο παίζετε το οποίο εχεί πολλές εκδοχές και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει εγκλωβίσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό σε επίπεδο σχεδιασμού αρασιτεχνικου σωματιου με τα δυσάρεστα αποτελέσματα που βλέπουμε και χωρίς (προς το παρών) να αφήνει να φανεί ελπίδα σωτηρίας.

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σάκη,
    έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις, κι εγώ μαζί σου 100%. Η ομάδα είναι εταιρεία και αυτό που ενδαιφέρει τη διοίκηση είναι να φέρει φτηνά ταλεντάκια μήπως και βγει κάποιος και τον χρυσο-πουλήσει. Στο παρελθόν η ομάδα το έχει κάνει αυτό με επιτυχία και με αφρικανούς (π.χ. Τουρέ) και με ευρωπαίους (π.χ. Ποντένσε) και με Έλληνες (π.χ. Τσιμίκας). Το θέμα είναι ότι όταν πουλάει δεν φέρνει αντικαταστάτη. Εδώ και δυόμισι χρόνια ψάχνουμε για εξτρέμ και στο τέλος ή σαπάκια ή δανεικοί έρχονται. Ωστόσο, θα σε ρωτήσω και πάλι:
    Βγαίνει τίποτα με το να γράφουμε στο redgoal και να κράζουμε? Αλλάζει κάτι? Νομίζεις ότι διαβάζει κανείς από τη διοίκηση το redgoal ή δίνει σημασία σε αυτά που γράφουμε εμείς? Η μόνη πίεση που μπορούμε να ασκήσουμε ως οπαδοί είναι να μην πάμε στο γήπεδο, να μην αγοράσουμε διαρκείας κλπ άντε και σε καποιο ματς να πέσει κράξιμο, μέχρι εκεί.... εδώ φάγαμε 0-4 από τη Μακάμπι μέσα στο Καραισκάκη και δεν έγινε τίποτα, bussiness as usual, σουτάραν τον Μαρτίν και τέλος, μεταγραφές γιοκ.
    Γι'αυτό στο ξαναλέω, μη στενοχωριέσαι και μην αγχώνεσαι για την ποδοσφαιρική ομάδα, δεν αξίζει.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Και για να μην παρεξηγουμαστε βαθυστοχαστους αναλυτες εννοω αυτους που σχολιαζουν εδω μεσα και οχι το σαιτ που απο περυσι οσοι ειμαστε εδω μεσα καυτηριαζε τα κακως κειμενα και απλα και κατανοητα εγραφε ανελλιπως τι χρειαζεται η ομαδα και τι τελικα εγινε και γινεται.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display