roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ντε Λα Φουέντε για τα... άκρα (vid)

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, σύμφωνα με το RMC, και δεν αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο καθώς εκπροσωπείται από το γραφείο που εχει και τα δικαιώματα του Πίπα Άβιλα.

Ο 21χρονος Αμερικανός αριστερός εξτρέμ που είναι προϊόν των ακσδημιών της Μπαρτσελόνα έκανε μεταγραφή 3.000.000 ευρώ στη Μαρσέιγ το 2021 όμως δεν έχει μέλλον στη Μασσαλία και βρέθηκε κοντά στη Βαγιαδολίδ το προηγούμενο δοάστημα.

Τελικά δεν θα υπογράψει στην ισπανική ομάδα καθώς ο προτεινόμενος δανεισμός με οψιόν αγοράς δεν προχώρησε.

Ο Ντε Λα Φουέντε είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ 3 φορές και την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές με την Ολιμπίκ σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να σκοράρει, μοιράζοντας όμως 3 ασίστ.

Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να παίξει και ως δεξί εξτρέμ και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι 6.000.000 ευρώ. Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

34 σχόλια

  • GEO
    GEO Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα αυτοί να μας τρελάνουν προσπαθούν που λέει και το τραγούδι εγώ όταν πρωτοακουσα αυτόν τον Ντελ αφού εντε νόμιζα ότι ήταν ήρωας του Βίκτορ Ούγκο

  • Αρης
    Αρης Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θέλει αριστεροπόδαρο .....

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντε λα Φουέντες !!! Ντε λα κρούσες !!! Ελα
    ντε !!! Φύγε ντε !!! Κόντραντ ντε , εμποκου , κουκουμπε , κα και μπε , κού ΠΕ ΠΕ !!! Τραλαλά !!! Μια χαρά περνάμε !!!!

  • Ιωαννης
    Ιωαννης Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέρτε τον Φετφά πιο καλά θα παει από τους άσχετους !

    Δεν έχουν ουτε τρυπλα ουτε μπούκα !! Τι εξτρέμ θέλουμε ?

    Καλά δεν μπορούν να βρουν ενα εξτρέμ της προκοπής??

    Ακόμα κ η ΑΕΚ βρήκε !!!

  • ιασοναs
    ιασοναs Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    2 βδομαδεs τωρα,ειναι στο Ρεντη,ο Λαιτνερ,και δεν υπαρχει κανενα ρεπορταζ,απο κανενα ρεπορτερ για την παρουσια του στιs προπονησειs ,τι μερουs του λογου ειναι.REDGOAL εχειs αποψη και πληροφοριεs για τον παικτη.

    REDGOAL: Δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή του φίλε μέχρι που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    H κρισιμοτερη και σπουδαιοτερη φετινη ''μεταγραφη'' θα ειναι αυτη του νεου τεχνικου διευθηντη,εστω και αν η τρεχουσα μεταγραφικη περιοδος εχει χαθει.
    Απο εκει και περα και εγω συμφωνω οτι ο Γιανουζαι ,και ο καθε Γιανουζαι γιατι παιχταραδες για το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος υπαρχουν ατελειωτοι εκει εξω,ειναι οτι ακριβως χρειαζομαστε.
    Εστω και αν δεν εξελιχθηκε οπως ακομη και ο Σερ Αλεξ Φεργκιουσον πιστευε οτι θα εκανε,δειγμα οτι παρα το τεραστιο ταλεντο του δεν του αρεσει να δουλευει σκληρα σαν αθλητης ,ο Κοσοβαρος στην καταγωγη Βελγος ειναι απολαυση για τα ματια των ποδοσφαιροφιλων.Παικτης που θα μπορουσε αν αλλαζε θεση και εφευγε απο την γραμμη που τρωει πολυ ξυλο και πηγαινε στο δεκαρι με τις εκπληκτικες προσποιησεις ,κοντρολ και μπαλιες του να ειχε εξελιχθει πολυ περισσοτερο.
    Τον γεγονος οτι ειναι ελευθερος ομαδας,και οι ελευθεροι ομαδας ειναι η αδυναμια του προεδρου,αλλα εμεις δεν ασχοληθηκαμνε καν ,ενω ειναι σιγουρο οτι τον ξερουν ως παικτη και ως περιπτωση ελευθερου,αποδεικνυει οτι η ομαδα ειναι ΔΕΣΜΙΑ συγκεκριμενων γραφειων μανατζερ.Με αυτα τα γραφεια εχει χτισει σχεσεις για να την βοηθουν να ξεφορτωνεται παλτα,να πουλαει οσο γινεται καλυτερα τα ασημικα της και κατοπιν αυτων ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να ψωνιζει και να καλυπτει τις αναγκες της απο τα ραφια των συγκεκριμενων γραφειων και ΜΟΝΟΝ.
    Ακομη και οταν εν γνωση της της προταθουν καλυτεροι παιχτες για την ιδια θεση ,απο μη συνεργαζομενα γραφεια ομως,πρεπει να τους απορριψει.
    Για αυτο και οτι καλο βγαλαμε ως ομαδα μεχρι τωρα ηταν συνηθως ειτε νεαροι ελληνες ειτε τζαμπα ξενοι απο σκαουτινγκ του Μοντεστο,που δεν επηρεαζε η αποκτηση τους την σχεση μας με τα γνωστα γραφεια.
    Εκει πιστευω θα βοηθησει ενας νεος τεχνικος διευθηντης που θα εχει καλο ματι.
    Θα κανουμε 5 μεταγραφες ας πουμε σε μια μεταγραφικη περιοδο?Παρτε τους τρεις απο τα ''γραφεια'' και αφηστε τους δυο σε εμενα και το δικο μου σκαουτινγκ.
    Τελος αυτες τις ημερες στοιχηματιζω οτι ο Βρεντζος στα 10 τηλεφωνα που κανει τα 9 γινονται για να ξεφορτωθουμε παλτα και βαρια συμβολαια.Πλησιαζουμε στα μεσα Αυγουστου και για τα παλτα που γεμισε το ροστερ δεν υπαρχει καν προταση ,για κανεναν.Ο χρονος πιεζει πολυ πλεον,ωστε να μην μας μεινουν στο ραφι.
    Για μεταγραφες μετα την ρεβανς με Σλοβαν...

  • Ολυμπιακός
    Ολυμπιακός Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον τεχνικό διευθυντή ξέρουμε πως λειτουργεί? Είναι και αυτός της λογικής παίρνω νέους ταλαντούχους και τόυς μοσχοπουλαω @Red Goal ?

    REDGOAL: Ποιον τεχνικό διευθυντή; Κάτσε να πάρουμε πρώτα και μετά τα λέμε...

  • Βαγγος
    Βαγγος Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε δύο επιθ. Χαφ, ένα εξτρεμ γρήγορους με γκολ όχι κοντούς να βοηθάνε τον φορ(περιοχή)

  • Θρυλος
    Θρυλος Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 06:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μια μικρή αληθεια . Ο Μαρτινς εμεινε στον Ολυμπιακο 4 χρονια επειδη προσπαθούσε και κατάφερνε να αύξησει τη χρηματιστηριακή αξια παικτών ετσι ωστε να πωληθούν η να μπορούν να πωληθούν ακριβά. Γι'αυτο βλεπαμε εμμονές σε καποιους παίκτες σαπακια οι οποιοι δεν βγαίναν ποτε απο την ενδεκαδα , ασχέτως αποδοσης .Η ομαδα εφτασε εδω που εφτασε με βάση αυτο το πλάνο. Πατωσε επειδη οι αντικαταστάτες , οι οποίοι και αυτοι προορίζονταν να πωληθούν ακριβα αποδείχτηκαν 10 σκαλια κατω των προκατόχων. Για να ακολουθησεις αυτο το πλανο θα πρεπει να υπαρχουν σκαουτερ να κοβει το ματι τους . Εμεις γεμίσαμε, Αφρικανους γιατι ηταν στη μοδα .Αν ο νεος δεν καταφερει η δεν προσπαθήσει να ακολουθήσει αυτο το πλάνο δεν θα μεινει για πολυ καιρο , ασχέτως των αποτελεσμάτων.

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες μην λέμε ότι θέλουμε, ο Ριβάλντο δεν έχει καμία σχέση με τον Γιανουζάι. Αντίστοιχη κίνηση του ενός είναι όνειρο θερινής νυκτός (κάτοχος χρυσής μπάλας) και αντίστοιχη κίνηση του άλλου θεωρείται πανέξυπνη μεταγραφή. Με 20 εκατομμύρια κάνεις 4 τέτοιες κινήσεις βασικών παικτών και σιγά σιγά φτιάχνεις κορμό. Που θα βρεις τα 20 μύρια? Όταν αποφασίσεις να ξεφορτωθείς παίκτες από το ρόστερ, όχι πολλούς 4-5. Η διοίκηση δυστυχώς δεν δείχνει καμία διάθεση για αντεπίθεση όπως μας βομβαρδίζουν καθημερινά οι φυλλάδες, αν είχε διάθεση και πείσμα μετά την ντροπή με την Χάιφα θα είχαμε κλείσει ήδη δύο ενδεκαδάτους και θα ψάχναμε τον τρίτο. Τώρα πάμε να δούμε ποιος θα κάνει σκόντο και ποιόν θα μας κεράσει ο Μέντες για 15Αύγουστο full moon party για να πούμε πως κλείσαμε παίκτη. Εύχομαι ο Κορμπεράν κι ο κάθε Κορμπεράν να πετύχει γιατί θέλω το καλό της ομάδας μου αλλά με το χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ρόστερ έχει πολύ δύσκολη δουλειά να φέρει εις πέρας, πιο δύσκολη απ'ότι πιστεύω θα περίμενε. Το μόνο καλό είναι πως έριξε καρφιά στους παίκτες στην συνέντευξη του αλλά μόνος του δεν μπορεί να ξηλώσει την ομάδα και είμαι πολύ περίεργος να δω αν ζητήσει απομάκρυνση των ιερών αγελάδων των αποδυτηρίων η διοίκηση θα του κάνει το χατίρι άραγε? Εδώ σας θέλω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...