roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Εμείς θα προκριθούμε...»

underarmor
redwell

Ξεκάθαρος ήταν ο Κάρλος Κορμπεράν μιλώντας στους παίκτες του στο Ρέντη ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αλλά και τη συνέχεια στη σεζόν. Πιο αναλυτικά ο 39χρονος τεχνικός τόνισε:

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια πράγματα στην αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Θέλουμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε».

Τέλος, σημείωσε: «Μου άρεσε ότι μετά το γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση. Είναι σημαντικό αυτό. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε. Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην περιμενετε αδικα Φορτουνη.Του τη σπασανε τοσο πολυ που ουτε θελει να ακουει για Ολυμπιακο ,ποσο μαλλον να ξαναπαιξει σ' αυτον .Θα καθησει πανω στο συμβολαιο του μεχρι το Γεναρη θα τους τα παρει χοντρα και θα υπογραψει σε καμμια αεκ η μπαοκ για σπασιμο.Που συμφωνω?Σε ολα με τον Κωστα να τους πληρωσει με το ιδιο νομισμα και οπου τους βρισκει να τους εκθετει.Καλημερα κι ελπιζω η ομαδα να παιξει εκει που ανηκει.Στο κονφερενς με αλβανομαλτεζικες ομαδες του επιπεδου του.

  • θανασης
    θανασης Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραια λύση ο Καβανι

    REDGOAL: Και ποιος θα δίνει πάσα στον Καβάνι; Γιατί και ο Τικίνιο μια χαρά σέντερ φορ είναι αλλά με ανύπαρκτη δημιουργικά μεσαια γραμμη και εξτρέμ που δεν ντριπλάρουν ούτε κώνο, δεν παίρνει τη μπάλα εκεί που πρέπει...

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάρλος με αυτά που είπες σε περιμένω στην γωνία μετά το ματς με την Σλοβαν.

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδια τι αλλο θα μπορουσε να ελεγε για να τους εμψυχωσει?οτι μαγκες εχετε αποκλειστει απο τωρα εχετε τα χαλια σας και αφου δεν μπορουμε να αποφυγουμε να παιξουμε θα παμε το πρωι του αγωνα σε μια εκκλησια να αναψουμε λαμπαδες και στον αγωνα θα φτιαξουμε ενα πουλμαν και οι εντεκα πισω να μη ξεφτιλιστουμε κιολσς και ο θεος να βαλει το χερι του.αυτα βεβαια δεν λεγονται.

  • Asteriosmountouris.
    Asteriosmountouris. Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal,έχεις ιδέα για τις τρέχουσες τιμές στο σανο;Λογικά πρέπει να έχουν πέσει γιατί έχει αυξηθεί κατά πολύ η προσφορά!
    Υγ:Μόνο εσείς διαβάζεστε!
    Στον υπόλοιπο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο έχουν παρελάσει άπειροι παίχτες που ενδιαφέρουν...

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό RG υπάρχει κατά τις πληροφορίες σας περιθώριο να γεφυρωθεί η διαφορά στο οικονομικό του Μπάρντι; Ρωτώ γιατί είναι κρίμα να χαθεί αυτός ο παίκτης που κατά τη γνώμη σας θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

    REDGOAL: Ναι φίλε, υπάρχει. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 14:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν θένε να βοηθήσουν τον προπονητη το πρώτο που πρέπει να κάνουνε δεν είναι να του φέρουνε παιχταράδες αλλα να του διώξουνε αυτους που δεν υπολογιζονται και όσους δεν θεωρούν αρκετα καλούς .
    Στην ομάδα υπάρχει ξεκάθαρα θέμα στα αποδυτήρια και αυτο κάνει μπάμ !!!! Δεν ξέρω αν έφταιγε ο Μαρτινς , που θα έφταιγε κι αυτος , αλλα οι παίχτες δεν είναι ρομποτ είναι άνθρωποι . Και σαν άνθρωποι κανουν παρέες , πινουν καφεδες και τρώνε μαζι . Τι μπορει να λέει στον καφέ του ο Φορτούνης με τον Μπουχαλάκη για παράδειγμα ?Το μεγάλο ρόστερ δημιουργει πολλα προβλήματα . Αν δεν υπάρχουν αποδυτήρια τελείωσε η ομάδα όσους παιχταράδες και να φέρεις .
    Ας ελπίσουμε με την παρουσία του Αβρααμ σαν γενικου αρχηγου και αφου διώξουνε τους μισους να γίνουμε πάλι ομάδα.
    Οταν είχε γυρίσει ο Μανωλάς σας είχα πει ότι έχει πρόβλημα συμπεριφοράς . Οσο καλος και να γίνει με τέτοιές συμπεριφορες δεν βοηθάει την ομάδα .
    Ανεβάστε τον Καλογερόπουλο στην πρώτη ομάδα σαν 4ό στόπερ . Το παιδι έχει προοπτικες . Δωστε του την ευκαιρια και αφήστε τον Μπά να φύγει

  • Kevin7
    Kevin7 Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 13:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Με Μπαρντι τι γίνεται;; Πως εξαφανίστηκε έτσι από το προσκήνιο ;;

    REDGOAL: Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό

  • Πέτρος
    Πέτρος Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρχισε σαν τον Μαρτηνη και αυτός; Πώς μετά από εντός έδρας ισοπαλία με το ζόρι που φέραμε βγαίνεις και λες με σιγουριά ότι θα προκριθείς; Αν το πετύχει βέβαια είναι μάγκας άλλα εδώ χρειάζεται μικρό καλάθι. Όχι υπεροψία.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά υπομονή να τον δούμε τον άνθρωπο
    Δηλαδή τι θέλατε να έμενε ο Μάρτιν που του έφταιγε η υγρασία?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...