roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δεν ξέρω τι έγινε...»

underarmor
redwell

Στη χειρότερή του βραδιά με τη φανέλα του Θρύλου βρέθηκε ο Τόμας Βατσλίκ με αποτέλεσμα να φέρει και αυτός μεγάλες ευθύνες για το 0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα και τον αποκλεισμό. Σαφώς πικραμένος ο Τσέχος πορτιέρε τόνισε:

«Δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεχθήκαμε γρήγορα γκολ. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, ήταν καλύτεροι και στα δύο ματς, άξιζαν να νικήσουν, άξιζαν να περάσουν.

Δεν έχουμε παρά να τους δώσουμε συγχαρητήρια. Είδα τα στατιστικά εμείς δεν αξίζαμε να περάσουμε και οι 16 τελικές τους δείχνει πως ήταν καλύτεροι από μας.

Πρέπει σίγουρα να παίξουμε καλύτερα. Να δείξουμε αντίδραση και να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τον τρίτο προκριματικό γύρο και να αλλάξουμε μέχρι την άλλη βδομάδα, πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

32 σχόλια

  • Anestis7
    Anestis7 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάθε να στήνεις σωστά το τοιχος σου και να περνάεις σωστή θέση κάτω από τα δοκάρια σε στημένα φάουλ η κορνερ και νέος ξέρουμε τι έγινε μη σε νοιάζει!!

  • Αρης
    Αρης Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρεις τι έγινε...?
    Πρέπει ξέρεις ότι εισαι λίγος...
    Αν εισουν αρκετός θα σε κρατούσαν στην Σεβίλλη.
    Κρίμα που δεν πήραμε Φαμπινιο...

  • g7
    g7 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεγαλύτερη ντροπή είναι να ακούγεται για προπονητή ανερχόμενο από β κατηγορία.. Η ομάδα έχει ανάγκη εμπειρίας όχι ταλέντου. ΜΟΝΟ σίγουρη λύση για προπονητή, όχι σισέ και καμαρά από β κατηγορία και αν μας βγουν..
    Υπάρχει ελεύθερος και έμπειρος.. Μαρσελίνο..

  • AngK7
    AngK7 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Την πρώτη χρονιά χασαμε πρωτάθλημα με (δήθεν ) καλή μπάλα.....

    Η δεύτερη ήταν και η τελευταία που είδαμε καλή μπάλα.....

    Όποτε είχαμε νοκ-αουτ αγώνα πχ τελικός κυπέλλου - ημιτελικός - ευρώπη , ήταν κατά 90% χαμένος.....

    Ελάχιστες φορές δικαιολόγησες το μπάτζετ και τη διαφορά με τους άλλους στην Ελλάδα......

    Σ' αυτά τα 4 χρόνια δώσαμε πολύ χαρά σε πολλούς αδικαιολόγητα! Είναι δυνατόν να χάνεις από ΠΑΟ με το 1/10 του μπάτζετ σου;

    Κύριε Μάρτινς απλά αποτύχατε ! Επιτυχία δεν είναι οι 19 βαθμοί διαφοράς ανάμεσα σε ''τυφλούς''. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε.

    Το ρόστερ απλά για κλάματα ! Απο που να αρχίσεις και που να σταματήσεις......

    Αν δεν πάρει αριστερό μπακ , δυο χαφ , δυο εξτρέμ και 10άρι από το ''πάνω ράφι'' δεν θα αλλάξει τίποτα. Με προσθήκες Ζιγκερναγκελ δεν στέκεσαι στο Τσ.Λ.

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρέντγολ σε λίγες ώρες λογικά θα έχουμε την ανακοίνωση της απόλυσης του Μαρτίνς. Από την δεξαμενή των ελεύθερων ποιον θα θέλατε? Εγώ τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

    REDGOAL: Δεν έρχεται ο Μπιέλσα αν δεν του εγγυηθεί κάποιος και 15-20 μύρια για μεταγραφές της αρεσκείας του. Έχει πολύ κατιμά να ξεφορτωθεί ο Θρύλος για να πάρει μετά παιχταράδες

  • Greg07
    Greg07 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Για μισό λεπτό ρε παίδες , να μοιράσουμε ευθύνες , βοηθήστε όλοι , παίδες απλά είναι τα πράγματα , είχε Ομάρ , Σεμεδο , Τσιμικα στην άμυνα , κέντρο Γκιγιέρμε , ποτενσε , Φορτουνη , 33 χρόνο βαλμπουενα και φορ τον εξαίρετο Μπομπερ Ελ αραμπι στα 33 χρόνια επίσης , με ποιους αντικαταστάθηκαν αυτοί οι παίκτες ;;;;; Θέλετε να θέσουμε ως υποτακτικό τον Μάρτιν, μαζί σας ,να το κάνουμε , αλλά όχι όλο το ανάθεμα πάνω του , υπάρχουν ευθύνες της διοίκησης, υπάρχουν ευθύνες του σταφ(απροπονητη ομαδα πασιφανές) υπάρχουν ευθύνες παικτών και φυσικά όπως προείπα κάντο όπως ο Μάρκο Σίλβα κύριε Μάρτιν, εξέθεσε τον τύπο που νοιάζεται για την Νότιγχαμ ποιο πολύ από τον Ολυμπιακό ( αν ισχύει) , ως παλιός θυροεφτιτης , δεν θέλω να αναφέρω ονόματα , αλλά θα είχαμε πάει , όπως επί σαλιαρελη και κοσκοτα και θα είχαμε ζητήσει εξηγήσεις , καταλαβαίνω λοιπόν τα χρόνια αλλάζουν , τα καινούρια πρέπει να είναι καλύτεροι από εμάς και θα είναι καλύτεροι από εμάς, κακές χρονιές είχε ,έχουμε και φέτος , και θα ξαναεχουμε ως ομάδα , όμως να βλέπουμε μπροστά και να τα διορθώνουμε, τρελογαυροι η ομάδα μας μας έχει ανάγκη ποιο πολύ από ποτέ , αφήστε τα "τα έλεγα εγώ" και πάμε για το "να ξαναχτίσουμε την ομάδα μας" πάνω από τον Ολυμπιακό κάνεις ρεδγκολ ευχαριστώ!!!!!!!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    GATE 7....εξεφρασες αποψη σου. Δεκτον.
    Ομως για πες μου ρε φιλε με τι κριτηριο θα τους κραταγες αυτους που αναφερεις;

    Μανωλάς...εχεις καταλαβει οτι ειναι η σκια του παιχτη που ηταν καποτε; Ειναι τελειωμενος ο παιχτης. Πιο αργος κι απο το θανατο! Ο επιθετικος της Χαιφα τον ξεφτιλισε σε καθε φαση.

    Σισέ...τον εχει σωσει που βαζει κατι γκολακια κατα διαστηματα. Ολο λαθη στην αμυνα, τσαρουχιες και ζεμπεκιές, επιπόλαιος, παιζει με παθος αλλα παθαινει πολλα black out και ειναι χαμενος στο διαστημα πολλες φορές. Μετριος παιχτης.

    Ζινκερναγκελ...ας δεχτώ οτι ειναι ακομα νωρις. Πάντα ενας παιχτης χρειαζεται λιγο χρονο προσαρμογής. Ομως δεν εχει δειξει κατι ως τωρα. Δεν ειναι κακος. Αλλα δεν ειναι αυτο που θες για εξτρεμ. Δηλ θεωρεις οτι στη θεση του ο Ολυμπιακος δεν εχει αναγκη καποιον καλύτερο; Παιδιά εδω δεν εχουμε να κανουμε με συμπαθειες. Και οταν λεω τοσο καιρο οτι πρεπει να στραφουμε και στην σκανδιναβικη αγορά, συγνωμη αλλα δεν εννοουσα κατι τετοιο. Επειδη λογω συνθηκών παρακολουθώ πρωταθλημα Δανίας, εχει παιχταραδες επιπεδου Μοντριτς! Γεννάει παιχταραδες η Δανια παραδοσιακα. Το τμημα σκαουτινγκ ειναι για τα πανηγυρια. Ακομα και ο Ζινκερναγκελ ηρθε επειδη ηταν ηδη στην Νοτιγχαμ. Παω στοιχημα οτι απο Σκανδιναβια μερια, (Νορβηγια, Δανια, Σουηδία) δεν εχουν καν δοκιμασει να πανε ουτε ενα διημερο για σκαουτινγκ παιχτων!

    Ελ Αραμπί....καλος χρυσος και αγιος....ενα ακομα χρονο φετος και μετα ΤΕΛΟΣ. Δε γινεται δηλ να κρεμεσαι απο εναν παιχτη τοσο πολύ! Η φετινη παραμονή του ηταν το ατράνταχτο στοιχειο που δειχνει την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της διοικησης αυτης να φερει εναν παιχταρα επιθετικο!

    Βαλμπουενα....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Ως ποτε..; ; ; Παμε παρακάτω...προχωράει η ζωη!!! Ας ειχαν τα @ντερα να τον φερουν 2-3 χρονια νεοτερο οταν ηταν.

    και τέλος....Σωκράτης.......εδω ειμαστε.........Αυτος ειναι σιγουρο οτι ειναι μικροτερος σε ηλικια απο τον Αβρααμ και τον Τζορτζεβιτς; ; ; ; Πιστεύω οτι αν παιξουν αντιπαλοι ο Τζολε σημερα στην κατασταση οποια κι αν ειναι, με τον Παπασταθόπουλο ο τζολε θα του δωσει τα παπουτσια στο χερι!!!
    Δεν ειναι παιχτης αυτος. Ειναι ο ορισμος της αργοκινητης χελωνας! Ο ανθρωπος ειναι παλαιμαχος. Αν αυτο το παιχτη θες να τον κρατησουν στον Ολυμπιακό, τοτε αναρωτιέμαι ρε φιλε......τι θες να αλλαξει σε αυτη την ομαδα; ; ; Τι νεα σελιδα θα γυρισει και πως; ; ;

    Μαγκες....καταλαβετε κατι. Συναισθηματισμοι δε χωρούν σε τετοιες στιγμές. Εχετε καταλαβει ποσο σοβαρα ειναι τα πραγματα; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΡΜΟ 0-4 απο μια ομαδα μικρή. Μιλάμε για παρακμή στο ροστερ και ολο τον οργανισμο να κοιμαται και να ονειρευεται!!!

    Αν δεν ξεκινησει χτισιμο ομαδας σοβαρης απο το ΜΗΔΕΝ δε θα κανουμε τπτ σωστο. Ο Ολυμπιακος ειχε αναγκη, οσο ασχημο και παραλογο κι αν ακουγεται απο μια ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ που θα τον ξυπνησει απο τον Ληθαργο! Ολυμπιακος εννοω ΟΛΟΙ. Κοσμος, διοικηση, παραγοντες, παιχτες, προπονητες. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.

    ΑΝ αυτη η σφαλιαρα δε μας ξυπνήσει τοτε θα ζησουμε πολύ ασχημα πράγματα στο μελλον. Η κατηφορα δεν αρχισε χθες.
    Η κατηφορα εχει αρχισει εδω και μια 5ετια ασχετα αν 1-2 χρονια ειδαμε καποια καλά πράγματα. Το ολο πλάνο ομως και η φιλοσοφία που εχουν στον Ολυμπιακο δεν ειναι σωστά. Δεν εχουν βαση ουτε λογικη.
    Μακαρι αυτη η σφαλιάρα να βαλει το μυαλο καποιων στη θεση του!
    Ειδικά του κόσμου!!!! Αν ο κοσμος δεν ξυπνησει, αν δε δει τα πραγματα οπως ειναι πραγματικα κι οχι οπως του τα δειχνουν, τοτε η κατασταση δε θα αλλαξει.

    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ οτι υπαρχουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ υγιεις που θελουν να βλεπουν στην ομαδα αυτη την τεραστια και ιερή, αυτον τον Παπασταθοπουλο και αυτο τον Μανωλά! Ουτε Σισέδες ουτε Ζινκερνάγκελ και παραμυθια!

    ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Αλλιως κλειστε το το μαγαζι!!!

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Βατσλίκ, έχω να προσθέσω την απαράδεκτη ντρίπλα που κάνει στο 3' με το τέρμα άδειο να χάσκει πίσω του, ενώ, είχε όλο τον χρόνο να δώσει αριστερά την μπάλλα...

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Σερφάρω στα διάφορα σάιτς όλη την ημέρα, μήπως και διαβάσω τη χαρμόσυνη είδηση για τον Μάρτινς.
    Είμαι σίγουρος, ότι με όποιον υπηρεσιακό προπονητή και να κατεβούμε, θα παίξουμε καλύτερα.
    Οποιοσδήποτε, θα κάνει καλύτερη διαχείρηση του ανθρώπινου δυναμικού και θα ταράξει λίγο τα νερά.
    Με τον Μαρτίνς είμαστε σίγουρα αποκλεισμένοι.
    Τώρα, είμαι 100% σίγουρος, ότι έχει χάσει τα αποδυτήρια εδώ και πολύ καιρό.
    Είναι τυχαίο ( γνώμη μου ) ότι από τότε που έφυγε ο συγχωρεμένος Σάββας ξεκίνησε η παρακμή; Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ο Σάββας ως γνωστό κρατούσε τα αποδυτήρια...
    Η έλλειψη φυσικής κατάστασης απόρροια της ελλειπούς προπονήσεως, η έλλειψη ομαδικότητας ( όλοι κάνουν του κεφαλιού τους και σουτάρουν από παντου χωρίς να σκέφτονται το συμπαίκτη τους που είναι σε καλύτερη θέση), η ύπαρξη Αβραάμ και Ματιέ στα αποδυτήρια, και το σύστημα μπουλούκι, αυτό νομίζω ότι αποδεικνύουν.
    Θυμάμαι μια φάση χθές, ο Δανός ή ο Κροάτης ήταν, μόνος του μπροστά δεξιά, τέσσερις της Μακάμπι να τον μαρκάρουν και κανείς συμπαίκτης του σε απόσταση δέκα μέτρων τουλάχιστον!!!
    Τέλος πάντων, πικραμένοι για όλα αυτά που γίνονται ( και που δεν γίνονται ) περιμένουμε σήμερα ή αύριο τα καλά νέα, διαφορετικά Conference και αν...

  • g7
    g7 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Και παίκτες από Β΄ Εθνική και προπονητής από Β΄ Εθνική.. κοιτάμε..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...